16 Ιουλίου 2019

Ιδού πως λειτουργεί Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.Μετά την εκλογή της η Ελένη Γερασιμίδου, ανακάλυψε....φόρτο εργασίας!!!!!!!!!!!!!


Γράφει σχολιαστής: "Η γραμμή ήταν να βγει ο Γκιόκας αλλά η Γερασιμίδου βγήκε πρώτη καθώς είναι πιο γνωστή.

Οπότε το Κόμμα της ζήτησε να παραδώσει την έδρα καθώς το ποιος θα εκλεγεί είναι απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής και όχι των ψηφοφόρων...."
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
Ελάχιστοι γνωρίζουν τον Γιάννη Γκιόκα...
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.
ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ, ΠΟΥ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η MOSSAD, ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Πολύ
το χάρηκα με την Σεμίνα Διγενή... πήρε τον π@#λο.Λίγες ώρες μετά την εκλογή της στην Ανατολική Αττική η Ελένη Γερασιμίδου έκανε γνωστή την απόφασή της ναπαραιτηθεί από βουλευτής, καθώς όπως αναφέρει «ως γνωστόν οι αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις στο θέατρο, αλλά και η ιδιότητα της εκλεγμένης περιφερειακής συμβούλου Ανατολικής Αττικής, καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο να ανταποκριθώ με την επάρκεια που θα ήθελα, αλλά και που απαιτείται, στα κοινοβουλευτικά καθήκοντα».


Την έδρα της παίρνει ο Γιάννης Γκιόκας.


Θρίλερ ήταν και η εκλογική τύχη της γνωστής δημοσιογράφου Σεμίνας Διγενή, που παραιτήθηκε από ευρωβουλευτης, και κατέβηκε στις εθνικές εκλογές υποψήφια με το ΚΚΕ στην Α΄Πειραιώς, έγινε βουλευτής για λίγες ώρες και πάει σπίτι της.

Μέχρι τη νύχτα έδειχνε να εκλέγεται ως η μοναδική βουλευτής που θα έβγαζε το ΚΚΕ στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια.

Η βουλευτική «θητεία» της κας Διγενή ήταν τελικά ολιγόωρη, καθώς από καραμπόλα το ΚΚΕ έχασε την έδρα στην Α΄Πειραιώς με αποτέλεσμα εκείνη να μην εκλέγεται.Ανώνυμος11 Ιουλίου 2019 - 1:18 μ.μ.
Η γραμμή ήταν να βγει ο Γκιόκας αλλά η Γερασιμίδου βγήκε πρώτη καθώς είναι πιο γνωστή.

Οπότε το Κόμμα της ζήτησε να παραδώσει την έδρα καθώς το ποιος θα εκλεγεί είναι απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής και όχι των ψηφοφόρων....

Πηγή


attikaneaΤο διαβάσαμε από το: Ιδού πως λειτουργεί Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/07/blog-post_6559.html#ixzz5tqOcE7l9

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου