ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΣΗΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΙΕΦ! ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!





ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!

Κόμματα τα οποία χρησιμοποίησαν στο λογότυπό τους την ελληνική σημαία (όπως το κόμμα ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ) ή τον σταυρό της Ορθοδοξίας (όπως το κόμμα ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ)
απορρίφθηκαν από τον Άρειο Πάγο και απαγορεύθηκε η συμμετοχή στους στις Ευρωεκλογές. Αντιθέτως, άλλα κόμματα που έφεραν το σήμα της Μασονίας ή το ΚΙΕΦ, το τουρκικό κόμμα, πέρασαν από τον Άρειο Πάγο και όχι μόνο συμμετείχαν στις εκλογές, αλλά όπως αποδείχθηκε στη Θράκη σάρωσαν!

Το δε τουρκικό κόμμα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να εκλέξει και Τούρκο βουλευτή στην ελληνιή Βουλή!

Τα παραπάνω καταγγέλλει ο επικεφαλής του κόμματος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ του οποίου η συμμετοχή απαγορεύθηκε στις ευρωεκλογές επειδή είχε στο σήμα του την ελληνική σημαία.

Ακούστε τα όσα λέει στο ηχητικό ντοκουμέντο, από το λεπτό 25.09'' μέχρι το 47.07'' κάνοντας κλικ στα κόκκινα γράμματα

indobserver.gr



Το διαβάσαμε από το: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΣΗΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΙΕΦ! ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/06/blog-post_50.html#ixzz5pfuvUvZM

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια