Με αυτοδυναμια σε ολους τους δημους η αποχη…! Αυτο ειναι το πατριωτικο μετωπο κυριοι …




Να περιμενετε μεγαλες εκπληξουλες με το «δημοκρατικο» συστημα και τους νομους του …στους περισσοτερους δημους ..!


Εχε και στο πισω μερος της κεφαλης σου το ποιοι μετρανε τους ψηφους …!

Αρα το ρητο πριν μια εβδομαδα ..ενα ακομα βημα πιο κοντα στο σωτηριο χαος ειναι κεντρικο συνθημα !

Πολυ πιο συντομα απο οσο νομιζετε ο Ελληνικος λαος θα θεσει το ερωτημα ..η εμεις οι αυτοι;..


Που πιο συντομα θα ερθει η αφυπνιση στο οτι δεν μας διαχωριζει τιποτα , ουτε χρωμα ουτε ταμπελα αλλα η μαχη ειναι ανθρωπος εναντιων νεας ταξης πραγματων…!

Δημιουργηστε το πεδιο μαχης λοιπον για να μπορεσουμε να κινηθουμε εκει που πρεπει
και οπως πρεπει ..!

Νικητης ειναι παντα αυτος που δημιουργει τον στιβο μαχης …χανουμε μεχρι σημερα γιατι τις μαχες της η ανθρωποτητα της δινει σε λαθος στιβο με λαθος οπλα …τα δικα τους στημενα οπλα !

Βγες απο την μεγγενη της δηθεν δημοκρατιας τους και δες με ανοιχτα ματια και καρδια …καμια δημοκρατια δεν εχει το δικαιωμα να σου στερει ιστορια , περηφανεια ,χρονο και δικαιωματα ελευθεριας …!

Καμια δημοκρατια σε εναν ανεπτυγμενο πολιτισμο δεν μπορει να υιοθετει νομους και κανονες οπου ειναι απολυτα αδικοι προς το συνολο της ανθρωποτητας , κανεις πολιτισμος πραγματικος δεν θα μπορουσε να εχει ενα νομσιματικο συστημα οπου πρεπει να πεθανουν δυο παιδια για να ζησει ενας δυτικος , οπου τα εργοστασια ρουχων ειναι πετυχημενες επιχειρησεις μεσα απο τον χρονο εργασιας παιδιων κατω απο δεκα ετων , κανενας αληθινα δικαια ανθρωπος δεν θα πρεπει να υποστηριζει τον τροπο ζωης τους με αντιτιμο στην πιο πλουσια ηπειρο του κοσμου να πεθαινουν καθε μερα παιδια απο πεινα ,διψα και εμφυλιους πολεμους !

Ειναι απλα ξευτιλα σαν ανθρωπος να θεωρεις οτι η πολιτικη σου ευθυνη ειναι απλα η ψηφο σου για τα κοινα του δημου σου η τις εθνικες εκλογες σου οταν εσυ για να φορας παπουτσακι νομοτελειακα σκοτωνεις και ενα παιδι…!

Το προβλημα ειναι αυτο που σας λεω και οχι τα στημενα που σας παραμυθιαζουν οι ηγετες σας για να σας παρουν την ευθυνη και της εξουσια απο τα χερια σας….η ο ανθρωπος σηκωνεται σημερα κατα της νεας ταξης πραγματων η συνεχιζουμε ολοι μαζι να συμμετεχουμε σε αυτο το γελειο θεατρο … πραγματικα γελειο..!

Αισθανεσαι πολιτικο ον με αποψη ;..Ποιος σου την εδωσε αυτη την αποψη ; και με ποιο τροπο θα βοηθησει η αποψη σου και η ιδεολογια σου την ανθρωποτητα ;Οτι αλλο αναρωτηθειτε ειναι απλα μια ηλιθιοτητα μεσα σας φυτεμενη απο το ιδιο το συστημα ελεγχου της συνειδησης σας !!

Τωρα σκεφθειτε με ποιο γνωμανα ψηφισατε οσοι ψηφισατε τον επομενο δημαρχο του τοπου σας και τι σας εταξε αυτος ..και με την τοπικιστικη δηθεν ασφαλεια σας καντε υπομονη και η συγκομιδη ολων μας πλησιαζει !

Φτανει να φταρνιστει ενας κολοσσος του εξωτερικου και την δευτερα να μην εχεται να φατε ψωμακι…! Συνεχιστε λοιπον το καραγκιοζιλικη της «δημοκρατιας» τους …γινετε μικροι ηθοποιοι που θα πουν μα
τι να κανω μονος μου !>…

Βαλε κατω στο τραπεζι το προβλημα πριν μας χτυπησει την πορτα και αναρωτησσου αν εχουμε τον χρονο να σηκωθουμε ορθιοι ..ειναι οι αυτοι και οι νομοι της νεας ταξης που μας σκλαβωνουν η η ελευθερια των ανθρωπων ..!

Συντομα τα στημενα θεατρα πανικου και ομιχλης στα νεα της πραγματικοτητας σας… Συντομα θα δεις τι σημαινουν ολα αυτα που τοσα χρονια σου γραφω και επρεπε να εχουν γινει κανονες και νομοι σου ..!

Stranger…
https://katohika.gr/stranger-voice/me-aftodynamia-se-olous-tous-dimous-i-apochi-afto-einai-to-patriotiko-metopo-kyrioi/?fbclid=IwAR0m6-12BRE9kh8iMQJxsi8wDCI_1a9K78ubM-siXxuTxS7E6AiYLawGhgQ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια