21 Απριλίου 2019

Γνωστός ραβίνος: «Το κάψιμο της Παναγίας των Παρισίων ήταν θεϊκή τιμωρία για το κάψιμο χιλιάδων Ταλμούδ στο Παρίσι τον 13ο αιώνα»
ΚΟ: Όσοι ευθέως ή ενδόμυχα χάρηκαν (!) ή δεν λυπήθηκαν με την καταστροφική πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων, ας γνωρίσουν ότι μαζί τους συντάσσεται γνωστός σιωνιστής ραββίνος.«Η πυρκαγιά της Notre Dame μπορεί να είναι θεϊκή τιμωρία, λέει γνωστός ραβίνος που ζητάει από τους «θεοφοβούμενους Εβραίους» να απέχουν από τη θλίψη.

«Η κορυφαία θρησκευτική σιωνιστική φιγούρα επικαλείται το κάψιμο του Ταλμούδ
του 13ου αιώνα ως πιθανό λόγο για την καταστροφική πυρκαγιά.


«Η πυρκαγιά στη Notre Dame de Paris, η οποία κατέστρεψε σοβαρά τον αρχαίο καθεδρικό ναό τη Δευτέρα, ήταν πιθανώς θεϊκή τιμωρία, δήλωσε γνωστός Ισραηλινός ραβίνος την Τετάρτη 17 Απριλίου, επικαλούμενος την καύση εβραϊκών γραφών του 13ου αιώνα.

«… όταν του ζητήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση: «Έτσι δεν μπορεί να ειπωθεί ότι ήταν τιμωρία;» ο ραβίνος έγραψε: «Είναι δυνατόν, τελικά». Η πρώτη μεγάλη καύση των Ταλμούδ ήταν στο Παρίσι, εκεί στην πλατεία του καθεδρικού ναού της Παναγίας.«Ο ραββίνος Aviner δήλωσε ότι ήταν αποτέλεσμα της δίκης του Παρισιού», στην οποία Εβραίοι σοφοί της Γαλλίας εκείνης της εποχής αναγκάστηκαν να έρθουν αντιμέτωποι με Χριστιανούς σοφούς. Το αποτέλεσμα ήταν η καύση του Ταλμούδ. «Τα βιβλία του Ταλμούδ οδηγήθηκαν στην πλατεία της Notre Dame σε 20 άμαξες … και κάηκαν εκεί, δηλαδή 1.200 βιβλία Ταλμούδ».

«Ο γεννημένος στην Γαλλία Shlomo Aviner, που είναι τώρα ραβίνος του οικισμού Beit El της Δυτικής Όχθης, δήλωσε επίσης ότι είναι μια mitzvah – μια πράξη που
γίνεται από θρησκευτικό καθήκον – να πυρπολείς εκκλησίες στο Ισραήλ …»

Πηγή: Yotam Berger, για την ισραηλινή εφημερίδα Haaretz, 17 Απριλίου 2019

«Ο ραβίνος Shlomo Aviner, ο ραβίνος του οικισμού Beit El και επικεφαλής του Ateret Yerushalayim yeshiva, δήλωσε ότι ο Χριστιανισμός είναι για εμάς ο υπ’ αριθμόν ένα εχθρός σε όλη την ιστορία».

Πηγή: Times of Israel, 17 Απριλίου 2019

«Η μεγάλη χριστιανική εκκλησία στο Παρίσι καίγεται. Πρέπει να λυπούμαστε για αυτό, ή πρέπει να χαρούμε, καθώς [ο καθεδρικός ναός] είναι ειδωλολατρία, που αποτελεί mitzvah να καεί;» – Ισραηλινός ραβίνος Shlomo Aviner

«Αρκετοί εξαιρετικά σημαντικοί ραβινικοί ηγέτες, ο πιο σημαντικός από αυτούς, ο Μαϊμονίδης, έκρινε ότι οι εκκλησίες είναι τόποι ειδωλολατρίας και πρέπει να καταστραφούν.

Πηγή: Mondoweiss

https://katohika.gr/diethni/gnostos-ravinos-to-kapsimo-tis-panagias-ton-parision-itan-theiki-timoria-gia-to-kapsimo-chiliadon-talmoud-sto-parisi-ton-13o-aiona-2/?fbclid=IwAR2wdwIJauh1QMnTW54r9UMnWniT_GJWPxcAVigj-jn_ppUPMQaeQoD6_eM

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου