Ραγδαίες οι εξελίξεις για την Μακεδονία: Ξεκινούν την εφαρμογή των παγκόσμιων σχεδίων από τα χωριά της Βόρειας Ελλάδας





Οι Σκοπιανοί κάνουν τους «Κινέζους», αλλά οι εξελίξεις αναμένονται ΡΑΓΔΑΙΕΣ…
Βροχή πέφτουν οι επιστολές και οι απαιτήσεις από το «Ουράνιο Τόξο», το αυτοαποκαλούμενο «Πολιτικό Κόμμα της Μακεδονικής Μειονότητας στην Ελλάδα», με τους λεγόμενους «εθνικά Μακεδόνες πολίτες της Ελλάδας» να διεκδικούν πότε διδασκαλία της «μακεδονικής» γλώσσας, πότε εκκλησιασμό στα… «μακεδονικά».

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Μάλιστα, όπως διαβάσατε σε προηγούμενο μας άρθρο, πλέον γίνεται ανοιχτά λόγο για «μειονοτικά χωριά» στην Ελλάδα, όπου ζουν «εθνικά Μακεδόνες».

Όλα αυτά για να προστατευτούν, όπως διατείνονται, τα δικαιώματα των «ντόπιων μειονοτικών μακεδονόφωνων Ορθόδοξων Χριστιανών εθνικά Μακεδόνων της Ελληνικής επικράτειας»!


Πού βρίσκονταν όλοι αυτοί πριν; ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ.

Ποιός τους «ξέβρασε» στον αφρό της επικαιρότητας; Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, την οποία κύρωσε στην Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ με την βοήθεια «πρόθυμων» βουλευτών.


Το ρεπορτάζ που θα σας παραθέσουμε είναι χαρακτηριστικό της κατάστασης.

Ο πολιτικός σχηματισμός «Ουράνιο Τόξο» κερδίζοντας» την δημοσιότητα με… το αίτημά του να διδαχθεί η μακεδονική γλώσσα σε σχολεία της Βόρειας Ελλάδας και στο τμήμα Βαλκανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονία, έριξε την «βόμβα» ότι υπάρχουν μειονοτικά χωριά από την Καστοριά ως την Θεσσαλονίκη.

«Τα χωριά στα οποία είναι οι εθνικά «Μακεδόνες» και ανήκουν στην εθνική μακεδονική μειονότητα στη Βόρεια Ελλάδα. Από την Καστοριά μέχρι τη Δράμα και μέχρι τις παρυφές Θεσσαλονίκης και Βέροιας», όπως υποστήριξε ο επικεφαλής του «Ουράνιου Τόξου», Παύλος Βοσκόπουλος.

Σαν μην έφτανε αυτό, πλέον υπάρχει και «έμμεση», πλην σαφής, στήριξη από το κρατίδιο των Σκοπίων.

Σας είχαμε γράψει πως τα Σκόπια δεν θα θέσουν επίσημα θέμα «ψεύδο-μακεδονικής μειονότητας» την Ελλάδα, αλλά θα αφήσουν σλαβόφωνους πολίτες της Ελλάδας να κάνουν την «βρώμικη» δουλειά» και, επικαλούμενοι «ανθρώπινα δικαιώματα», να κινητοποιήσουν διεθνείς οργανισμούς, προκειμένου να αναγνωριστούν.

Διαβάστε όλοι ΕΔΩ!

Σε αυτή την κατεύθυνση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Ζάεφ, Μίλε Μπόσνιακοφσκι, σε ερώτηση που του έγινε πάνω στο θέμα, αφού αναφέρθηκε ακροθιγώς, υπογράμμισε πως πράγματι υπάρχουν πολίτες στην Βόρεια Ελλάδα «που δεν μιλούν Ελληνικά αλλά μια άλλη γλώσσα. Δεν είμαστε όμως εμείς αυτοί που θα καθορίσουν ποιος είναι ποιος και τι γλώσσα μιλά».

Άρα, τα Σκόπια αναγνωρίζουν πως υπάρχει «εθνική μειονότητα» στην Βόρεια Ελλάδα, αλλά δεν θα είναι αυτά, που επίσημα, θα την χαρακτηρίζουν «μακεδονική», αλλά οι διεθνείς οργανισμοί.

Οι Σκοπιανοί κάνουν τους «Κινέζους» μπροστά στις κάμερες, αφήνοντας όμως υπονοούμενα για το τι μέλλει γενέσθαι.

Δείτε το ρεπορτάζ που δικαιώνει τις εκτιμήσεις του el.gr:
ΦΩΤΟ: pexels.com,el.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια