Στουρνάρας: «Οι συντάξεις πρέπει να κοπούν»







Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη και για τους θεσμούς και για το ΔΝΤ. Και φυσικά για τις απαιτήσεις του.




Χθες του δόθηκε άλλη μια ευκαιρία να επιβεβαιώσει αυτή την αγάπη, καθώς όταν ρωτήθηκε για την περικοπή των συντάξεων είπε: “Δεν πρέπει να παίζουμε με αυτά τα πράγματα, οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται”.

Αυτό το δήλωσε κατά τη διάρκεια ημερίδας που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και ένα οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε. Είναι ειλικρινής. Πάντα πιστός στις μνημονιακές θηλιές, ακόμα κι όταν αυτές είναι αχρείαστες.

[altsantiri.gr]https://www.koyzoylo.gr/stournaras-oi-sintakseis-prepei-kopoun/#

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Όπως ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ ήταν και ο ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ. Αλλά μετά μας είπαν οτι φταίνε οι προηγούμενοι για το ασφαλιστικό που δεν πήραν εγκαίρως μέτρα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τις συντάξεις μας τις πληρωναμε τριάντα πέντε χρόνια , εμείς δεν κλέψαμε δεν βγαλαμε τα κλεμμένα σε ofsore εταιρειες και σε τράπεζες του εξωτερικού .Εσεις τα Λαμόγια κάνατε τις "Μαφιοζικες Δουλειες " και τις πληρώνουμε εμείς τωρα.Ολοι τα ίδια Σκατα ειστε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αψογος με δυο σταρατες κουβεντες εβαλες τα πραγματα στη θεση τους ως προς την αληθεια στο δια ταυτα τιποτα απο κανεναν τα λαμογια ανεγγιχτα γελανε...με τα κοροιδα της μπανανιας.

      Διαγραφή
  3. Είσαι ένα τελιομενο Σκουλήκι ευχωμε να πέθανες μόλις παιρνης την σύνταξη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάει καλά??? Δικά μας λεφτά είναι και μάλιστα δεν περνουμε αυτά που μας ανήκουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή