Μετράνε αντίστροφα οι μουσουλμάνοι που έχουν συγκεντρωθεί στην Αθήνα – Τι επιδιώκεται να γίνει λίγο πριν την Ανάσταση των Ελλήνων











«Τρίβουν» τα χέρια τους οι παγκοσμιοποιητές...

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα!


To πρώτο επίσημο ισλαμικό τέμενος στην Αθήνα, μετά το τέλος της μακραίωνης οθωμανικής κατοχής, ετοιμάζεται να λειτουργήσει.


Η κυβέρνηση της Αριστεράς, όπως σχολιάζουν μέσα ενημέρωσης, έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου ώστε να ολοκληρωθούν τις επόμενες μέρες οι εργασίες ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου, η διαμόρφωση και ο εξοπλισμός του εσωτερικού του τεμένους καθώς και η διαδικασία για την πρόσληψη του Ιμάμη.


Όπως λέγεται, στόχος είναι να λειτουργήσει επίσημα ως το τέλος Μαρτίου, πριν την Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση.


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», στο Μέγαρο Μαξίμου υπάρχει σκέψη να δοθεί η δέουσα λαμπρότητα στα εγκαίνια του τεμένους με μια μεγάλη τελετή, στην οποία μάλιστα θα προσκληθούν να παραστούν ακόμη και ηγέτες ισλαμικών κρατών, σε μία φιέστα που θα τονίσει την νέα εποχή για την Ελλάδα, εκείνη της διαθρησκειακής πολυπολιτισμικότητας.


Οι υπέρμαχοι της προαναφερθείσας ιδέας θεωρούν πως μια τέτοια τελετή θα είναι μια καλή ευκαιρία να προβληθεί, εκ νέου, διεθνώς η προθυμία του ΣΥΡΙΖΑ να αποδείξει, για μία ακόμα φορά, μετά την συμφωνία των Πρεσπών, πως σέβεται όλες τις «προτροπές» και τα σχέδια του διεθνισμού, στην περιοχή μας.


Ως εκ τούτου, υπάρχουν και απόψεις πως δεν πρέπει να προσκληθούν ξένοι ηγέτες, καθότι η λειτουργία του ισλαμικού τεμένους αποτελεί καθαρά εσωτερική υπόθεση της χώρας και δεν θα πρέπει να δοθούν προεκτάσεις που τρίτοι, όπως η Τουρκία και ο Ερντογάν, θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν.


Ήδη, η μη ύπαρξη μιναρέ και το μέγεθος του νέου τεμένους αναμένεται, να αποτελέσουν σημεία κριτικής το επόμενο διάστημα τόσο από την Τουρκία όσο και από παράγοντες των μουσουλμανικών κοινοτήτων της Αθήνας που διατηρούν ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με την Άγκυρα και την Σαουδική Αραβία.


Το κόστος κατασκευής του έργου άγγιξε τα 2,6 εκατ. ευρώ και προέρχονται από πόρους του υπουργείου Υποδομών και από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.


Έδωσαν το πρόβλημα: Παράνομοι χώροι λατρείας ανεξέλεγκτων μουσουλμάνων, από την αυξημένη παράνομη μετανάστευση, στην Αθήνα και όχι μόνο.


Δίνουν και την λύση: Τέμενος στην Αθήνα που θα τους «μαντρώσει» όλους, ωστόσο η Ελλάδα θα μετατραπεί σε διαθρησκειακή, για την ώρα, χώρα, ενώ οι όποιοι μουσουλμάνοι θέλουν να συγκεντρώνονται παράνομα θα συνεχίσουν, κατά πάσα πιθανότητα, να το κάνουν.




ΦΩΤΟ: pexels.com

el.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια