Η Θεωρία της Κοίλης Γης, όπως Διατυπώθηκε από έναν Έλληνα Γιατρό, το 1925






Τον Φεβρουάριο του 1925, σε ένα τριαντασέλλιδο φυλλάδιο με τίτλο «Το μυστήριον του Κόσμου», ένας Αθηναίος ιατρός, ο Χρ. Μπενής, ανέλυε τη θεωρία του περί της ύπαρξης ανθρώπων στο εσωτερικό της Γης.


Στο εν λόγω φυλλάδιο, ο Μπενής προσπαθούσε να εξηγήσει τη φύση των πνευματιστικών και υπερφυσικών φαινομένων, διατυπώνοντας την τολμηρή θεωρία του περί της υπάρξεως ενός άλλου υπογείου ανθρώπινου κόσμου, ο οποίος προκαλούσε όλα αυτά τα φαινόμενα.
Κατά τη θεωρία αυτή, η μάζα κάτω από τον φλοιό της Γης δεν είναι ρευστή και πύρινη, όπως τη θέλει η Γεωλογία και όπως την αποδεικνύουν τα ηφαίστεια, αλλά είναι στέρεη, ομογενής, πολύ πυκνή και πολύ φωτεινή, εκπέμπουσα φως, με ένταση ίση σχεδόν με αυτή του Ήλιου. Το πάχος του φλοιού της Γης δεν είναι το ίδιο σε όλα τα σημεία, αλλά μειώνεται. Στο κέντρο των Πόλων αρκεί κανείς να σκάψει σε βάθος 80 μόνο μέτρων, για να φτάσει στη φωτεινή αυτή μάζα.
Σ’ αυτή τη φωτεινή μάζα υπάρχουν, σύμφωνα με τον Αθηναίο ιατρό, άνθρωποι, οι οποίοι παράγουν όλα τα φαινόμενα του πνευματισμού, διά του εκπεμπομένου από τη μάζα φωτεινού ρεύματος, το οποίο αθροίζουν και διοχετεύουν με δεινότητα σε κάποιου είδους βιομετρικά ή ψυχομετρικά μηχανήματα.
Αυτές οι φυσικοχημικές μηχανές οργανώνουν το φωτεινό ρεύμα και το διοχετεύουν σε διάφορα σώματα ανθρώπων, ζώων ή φυτών, αλλά και σε άλλα αντικείμενα, ανάλογα πάντα με την ποιότητα και την ποσότητα του εισδύοντος φωτεινού ρεύματος από τα ψυχομετρικά μηχανήματα και το μετατρέπουν σε ακτινοβολία δια μέσου του φλοιού της Γης.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια