Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά έχουν ξεχάσει να παραιτηθούν από κυβερνητικές θέσεις και εισπράττουν μισθούς



Στελέχη πρώτης γραμμής επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ για τους μεγάλους Δήμους της χώρας, σε μάχες που φαίνονται χαμένες για το κυβερνητικό στρατόπεδο, αλλά οι συγκεκριμένες επιλογές έτυχαν τουλάχιστον πολύ θερμής αποδοχής από τα οργανωμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, αφού προέρχονται από τα σπλάχνα του κόμματος.


Το θέμα είναι ότι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τουλάχιστον, οι επιλογές των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν τόσο "πρώτης γραμμής" που ήταν και υπουργοί. Και ενώ εδώ και ένα μήνα είναι επίσημα υποψήφιοι, τρέχουν για την υποψηφιότητα τους, και βέβαια δεν γίνεται να ασκούν με αρτιότητα τα υπουργικά τους καθήκοντα, όταν τρέχουν για την ψήφο στις γειτονιές των πόλεων τους.





Ο Νάσος Ηλιόπουλος, γέννημα θρέμμα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, έγινε υφυπουργός Εργασίας και παρά τις κορώνες του, ταυτίστηκε με την ύπαρξη του κατώτατου και του υποκατώτατου μισθού. Σήμερα παραμένει υφυπουργός, αλλά από ότι βλέπετε στην φωτογραφία δεν είναι στο Υπουργείο του τις περισσότερες ώρες, και προσπαθεί να γίνει Δήμαρχος Αθηναίων.







Και η Κατερίνα Νοτοπούλου, υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, στην Θεσσαλονίκη περιοδεύει στις γειτονιές της συμπρωτεύουσας για να βρει ψήφους, ενώ παραμένει Επικεφαλής του Πρωθυπουργικού Γραφείου στην πόλη (γελάει ο κόσμος με την ίδρυση αυτού του γραφείου), και απλά έχει ορίσει αντικαταστάτη, συνεχίζοντας να εισπράττει τον Υπουργικό μισθό.






Και στον Πειραιά όμως ο υποψήφιος Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μπελάβιλας τρέχει να μαζέψει ψήφους την ίδια ώρα που από τον Σεπτέμβριο είναι Πρόεδρος της Κρατικής "ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΘΗΝΑΣ Α.Ε". Όπως αναφέρεται
στο Νομο 4539/2018, σκοπός της «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΘΗΝΑΣ Α.Ε.» είναι ο συντονισμός του σχεδιασμού, ο προγραμματισμός και η υλοποίηση αναπλάσεων εντός των ορίων του Δήμου Αθηναίων, ιδίως στο κέντρο της πόλης των Αθηνών, με έμφαση στις περιοχές του Εμπορικού Τριγώνου και των Προσφυγικών της Λ. Αλεξάνδρας, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής, η κοινωνική συνοχή και η οικονομική ανάπτυξη των περιοχών.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΠΕΛΑΒΙΛΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ



https://anemosantistasis.blogspot.com/2019/02/blog-post_75.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια