ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΛΑΜΌΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΊΝΟΥΝ ΈΝΑ ΔΆΚΤΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΌΨΟΥΝ ΌΛΟ ΤΟ ΧΈΡΙ…ΘΕΣ ΑΛΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;





Δεν χρειάζεται να ΚΡΑΞΩ παλι γιατί έχω την ιστορία πάλι με το μέρος μου. Με ιστορικά στοιχεία του Μαύρου Εμφυλίου Πολέμου έχουν αποδείξει τα βρωμοκομμούνια ότι είναι προδότες και δολοφόνοι των Ελλήνων. Δολοφονούσαν τα αδέλφια τους, γυναίκες και βίαζαν παιδάκια που μετά τα έσφαξαν επειδή ανήκαν στην δεξιά πολιτική πτέρυγα.


Τώρα πουλάνε την ΘΕΣ ΑΛΛΗ ΝΙΚΗ, την καρδιά της Μακεδονίας και την ψυχή της Ελλάς!!!!

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ όπως σας εξηγήσα είναι και μεταφυσικός, ο πόλεμος αυτός είναι πολύ χειρότερος από έναν πόλεμο με έναν εχθρό που εισβάλλει με όπλα στην χώρα σου. Ο ΟΧΤΡΟΣ έχει μπει μέσα στην ΠΟΛΗ, μέσα στην ΝΙΚΗ του ελληνισμού σαν τον ιό που προκαλεί καρκίνο και σκοτώνει το θύμα του..


Ο ιός αυτός είναι οι κομμουνιστές μαζί με τα άλλα εκτρώματα που πουλάνε την ΘΕΣ ΑΛΛΗ ΝΙΚΗ χτυπώντας απανωτά με διεκδικήσεις τώρα που τα βρήκαν εύκολα, όπως με την ονομασία ΣΟΛΟΥΝ και τα διπλά ονόματα για τις Μακεδονικές πόλεις που απαιτούν!!! Αν τους δώσεις ένα δάκτυλο σου κόβουν το χέρι…αυτοί όμως κόβουν την κεφαλή της ΘΕΣ ΑΛΛΗ ΝΙΚΗμέσα στην Θεσσαλονίκη.

Αν οι πολιτικοί μας ήταν πραγματικοί έλληνες δεν θα γινόταν ποτέ αυτό με το όνομα, μας οδηγούν στον διαμελισμό της χώρας υπό τις γερμανικές διαταγές της Βέρτμαχτ δημοκρατίας των τραπεζιτών και των μνημονίων. Οι Ναζί δεν έφυγαν ποτέ…μην γελιέστε.


Η Θεσσαλονίκη για εσάς που δεν έχετε ακόμη καταλάβει τι συμβολίζει είναι η ΝΙΚΗ του έλλην και ελληνισμού εναντίον των Ιστορικών εχθρών μας!!!
Από εκεί ξεκίνησε ο Μέγας Αλέξανδρος για να διαλύσει τους ΜΑΥΡΟΥΣ Πέρσες,
Από εκεί έφυγε ο ΜΑΚΕΔΩΝ για να τους κάψει μες το ΣΠΙΤΙ τους, μέσα στην Μεσοποταμία.
ΘΕΣ άλλη ΝΙΚΗ μέσα από την γεωγραφική περιοχή της Θεσσαλονίκης; Μέσα από την Θεσσαλονίκη εξαπλώθηκε ο ελληνισμός με την σοφία του σε όλη την Ασία και την Αίγυπτο. Ο ελληνισμός ΝΙΚΗΣΕ τους μαύρους και τον φασισμό τους. Και φτάσαμε στην ιστορική τραγωδία οι κατσαπλιάδες αριστεροί με τα άλλα ανδρείκελα να την πουλήσουν!!!


Από την ΘΕΣ ΑΛΛΗ ΝΙΚΗ εκδιώχθηκαν οι Μογγόλοι, εκεί τους Πατήσαμε και ιδρύσαμε το νέο ελληνικό κράτος. Ξανά ο ελληνισμός επικράτησε στην τουρκική βαρβαρότητα και καφρίλα. Οι κάφροι αριστεροί πάνε αν την δώσουν στο συνοθύλευμα που θέλει να μας κόψει και το χέρι!!!

Και εκεί θέλουν να χτυπήσουν με την αρπαγή της ΘΕΣ ΑΛΛΗ ΝΙΚΗ μέσα στην Θεσσαλονίκη. Με την πόλη=ΝΙΚΗ του ελληνισμού να συμβολίζει την κεφαλή της Μακεδονίας. Οι κομμουνιστές δίνουν την Μακεδονία, δίνουν την Κεφαλή της, δίνουν διπλά ονόματα στις πόλεις, και διαμελίζουν την πατρίδα!!!

Εάν δεν τους δικάσουμε τώρα δεν θα έχουμε πλέον δική μας πατρίδα. Το τσιράκι της Σιών και τα σχέδια τους θα ολοκληρωθούν εάν δεν αντιδράσουμε. Και μην νομίζετε ότι θα σταματήσουν τώρα που μας βρήκαν μπόσικους, δεκτικούς ηττοπαθείς και αδιάφορους.


Όσο για την αδιαφορία των στρατιωτικών δυνάμεων ανυσηχώ πάρα πολύ για την αδρανή στάση τους σε μια περίοδο εθνικής προδοσίας και αναμενόμενης τραγωδίας…

ΚΟΡΑΚΑΣ
https://katohika.gr/ellada/ta-aristera-lamogia-tous-dinoun-ena-daktylo-gia-na-mas-kopsoun-olo-to-cheri-thes-alli-niki-mesa-stin-thessaloniki/?fbclid=IwAR3-stQdTorRN_9ulbuRJoemgizsz7BctkCQt5rb9vgzQZtMpR33pCmF898

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια