Το “μητσοτακέικο” έστησε 5άστερο ξενοδοχείο για λαθρομετανάστες στον ιερό χώρο των Θερμοπυλών







Μέσα σε μόλις 48 ώρες (!) και με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την περιφέρεια (Μπακογιάννης) αναπαλαιώθηκε το παρατημένο στολίδι των ιαματικών πηγών Θεμροπυλών – Είχε εκχωρηθεί στο ΤΑΙΠΕΔ και σάπιζε αντί να είναι πόλος έλξης για Έλληνες και ξένους επισκέπτες

Ένα εγκαταλελειμμένο από χρόνια ξενοδοχείο, με δυναμικότητα φιλοξενίας έως και 400 ανθρώπων, ανακατασκευάστηκε μέσα σε 48 ώρες στη Λαμία για να φιλοξενήσει λαθρομετανάστες. Πρόκειται για ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του ΤΑΙΠΕΔ που βρίσκεται στις Θερμοπύλες, κοντά στις ιαματικές πηγές, και το οποίο είχε εγκαταλειφθεί από το 2012.



Ο περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης την Παρασκευή το απόγευμα σε σύσκεψη φορέων και εθελοντικών οργανώσεων ανακοίνωσε την συγκεκριμένη επιλογή ορίζοντας το χρονοδιάγραμμα των 48 ωρών για να εγκατασταθούν εκεί οι λαθρομετανάστες. Έτσι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με δικές της δαπάνες, προχώρησε στον καθαρισμό και την ανακατασκευή των βασικών του λειτουργιών.










Πολυάνθρωπα συνεργεία δουλεύοντας νύχτα μέρα μέσα σε 48 ώρες επισκεύασαν όλες τις εγκαταστάσεις, υδραυλικές, ηλεκτρικές, θέρμανσης, παροχές ζεστού και κρύου νερού στα λουτρά των δωματίων. Επισκεύασαν και τοποθέτησαν τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό, δηλαδή κρεβάτια και στρώματα, όπως επίσης επισκεύασαν τους χώρους εστίασης, δημιούργησαν ιατρείο και προχώρησαν σε εκτεταμένους καθαρισμούς στον περιβάλλοντα χώρο αλλάζοντας την εικόνα εγκατάλειψης του ξενοδοχείου.

Δηλώσεις στο “Κανάλι Ένα” έκανε ο Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, στα πλαίσια της περιοδείας του στην Φθιώτιδα, μαζί με τον Περιφερειακό Σύμβουλο της Ελληνικής Αυγής, Απόστολο Γκλέτσο και άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής, όπου επισκέφθηκαν μαζί με αγανακτισμένους πολίτες το κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών που θα ανοίξει στις Θερμοπύλες.


https://kwloxaneio.gr/to-mitsotakeiko-estise-5astero-xenodocheio-gia-lathrometanastes-ston-iero-choro-ton-thermopylon/?fb_node=538120812889120&ul=5c6094544824e&fbclid=IwAR1WUmscRyB5WqSQCFvxtDMYp8QwnXx6lqsgMwJNg4cSBuGcDQc6X5P186U

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια