ΣΕ 172 ΧΩΡΕΣ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ;




ΣΕ 172 ΧΩΡΕΣ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ;

Dennis Hoidas

Απο 172 χώρες προερχονται οι προσφυγες και λαθρομεταναστες που εισεβαλαν στη χωρα μας.


Τα Αφεντικα των Μερκελ
και Μακρον ηταν αυτα που ξεσήκωσαν την (καθυστερημενη, απο αποψη Παιδειας) σερνική νεολαία του τριτου κοσμου να παρατησει τις χωρες που η Νεα Ταξη θελει να ρημαξει στην εκμεταλλευση - και να την κανει να τρεξει στην Ευρώπη υποσχομενη "σπιτια", "μουνιά" και "επιδοματα".

Ολα αυτα, για ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΝ πολεμο γινονται!

Αυτον που ονειρευονταν τα Αφεντικα να διαπραξουν μεσω του (υποτιθεμενου) Ευρωστρατου που θα εφτιαχναν αν δεν επεφτε η σφαλιάρα, στον Μακρον, απο τον Τραμπακουλα.

Βλεπετε, ηταν αλλες οι εποχες όπου ο καθε Καϊζερ ή ο καθε Αδόλφος μπορουσε να πεισει καπου 40.000.000 (τοσα χρειάζονται για τη "δουλεια") ούγκανα να φορεσουν την στολη, να βαλουν τις αρβύλες και να δωσουν τη ζωη τους για "ιδανικα" (δηλαδη, τις πλουτοπαραγωγικες πηγες χωρών που εχουν ξωπεταξει τα ερπετα απο την επικράτειά τους).

Σήμερα,
οι Ευρωπαιοι προτιμουν να ξεσηκωθουν και να κρεμασουν τους "δοτους" ηγετες τους, απο το να πανε να πολεμησουν. Για τα Αφεντικα, ειναι ένας "αχρηστος" (και ενοχλητικα νοήμων) πληθυσμος, για τον οποιο δεν θα χουν καμμια στενοχωρια αν εξαφανιστει απο προσωπου γης.

Η Ευρωπη ΔΕΝ χρειάζεται 300.000.000 "εργατικα χερια", απο τον Τριτο κοσμο, οπως ειναι το πλανο "εμπλουτισμου" της, που υπηρετει ο Αβρααμόπουλος. Ειναι ανειδικευτοι, απροσαρμοστοι και μη-αφομοιώσιμοι. (Χωρια, οτι η ανεργια θα εκτιναχθει στο 50% και οι πολεις θα μετατραπουν σε πεδια μαχης για ενα κομματι ψωμι....)

Ανάμεσα ομως σε αυτα τα 300 εκατομμυρια θα βρεθουν τα αναγκαια 100.000.000 νεανικα, σερνικά ορκ που θα ενταχθουν στην πολεμικη κρεατομηχανη για να πάρουν τα Αφεντικα την Μεγαλη Ρεβανς ("προς ανατολας"), στην τριτη τους και καθοριστικη προσπάθεια...

Να θυμισω οτι στον πρωτο παγκοσμιο πόλεμο, επειδη οι Αγγλοι ήξεραν ποσο ισχυρη ήταν η οχυρωση των Στενων στα Δαρδανέλια (και ποσες απώλειες
θα τους προκαλουσε η οποια αποπειρα εκπορθησής τους) φροντισαν να πεισουν πάνω απο μισο εκατομμυριο ηλιθιους αυστραλονεοζηλανδους, απο τις αποικιες τους, να ερθουν στην Ευρωπη "να πολεμησουν για την Ελευθερια".

Απο αυτους, οι 150+ χιλιαδες σκοτώθηκαν στη μαχη της Καλλιπολης, ακριβως επειδη η Αγγλια τους θεωρούσε "αναλώσιμους" και τους εστελνε να σκοτωνονται μεχρι να τελειώσουν οι σφαιρες και οι οβιδες των οχυρωμένων τουρκων και γερμανων. Βλέπεις, οταν περισσευει το "κρεας" σε πολύ μεγαλύτερες ποσοτητες απο το διαθεσιμο "μολυβι", τοτε για τα Κτηνη ο πόλεμος ειναι, απλα, logistics...

Και η Ιστορια, προβλέπεται να επαναληφθει.

Κατανοητον;

Δ.Χ.



Το διαβάσαμε από το: ΣΕ 172 ΧΩΡΕΣ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/01/172.html#ixzz5bcmw9OLu

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια