Έκρηξη βόμβας έξω απο τον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι – Ξεκίνησαν οι επιθέσεις κατά χριστιανικών σημείων και στην Ελλάδα; (βίντεο)



Πρίν λίγο εξερράγη βόμβα η οποία είχε τοποθετηθεί σε μεταλλικό κουτί κοντά στην είσοδο του ιερού ναού του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι. Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι ένας αστυνομικός τραυματίστηκε και έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η έκρηξη ήταν μικρής ισχύος και σημειώθηκε σε μεταλλικό κουτί που είχε αφεθεί στο πεζοδρόμιο έξω από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στη Σκουφά.


Το κουτί εντόπισε ο νεωκόρος της εκκλησίας και ειδοποίησε τον αστυνομικό του τμήματος Εξαρχείων. Ο αστυνομικός έφτασε στο σημείο και άρχισε να περιεργάζεται το μεταλλικό κουτί που φέρεται να είχε μέσα έναν ωρολογιακό μηχανισμό. Τότε ΄προκλήθηκε η έκρηξη που τον τραυμάτισε ελαφρά στα χέρια και το πρόσωπο. Επίσης ελαφρά τραυματίστηκε και ο νεωκόρος.

Η αστυνομία εξετάζει τους λόγους και το ποίοι έβαλαν την βόμβα. Μετά το περιστατικό με τον ισλαμιστή στην Πάτρα που εισέβαλε στην εκκλησία με αίτημα να εξισλαμιστούν οι παρευρισκόμενοι, τώρα ξεκίνησαν οι επιθέσεις σε ιερούς ναούς;

Δείτε το σχετικό βίντεο:





https://youtu.be/2DPD4eN3-gM?t=3



mknews.eu



Το διαβάσαμε από το: Έκρηξη βόμβας έξω απο τον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι – Ξεκίνησαν οι επιθέσεις κατά χριστιανικών σημείων και στην Ελλάδα; (βίντεο) http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/12/blog-post_6785.html#ixzz5asEWqCYF

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια