35χρονος Αλβ@νός,βίασε την 33χρονη μητέρα και την μόλις 13 χρόνων κόρης της.....



Αλβανος κι εδω ο δραστης....
Τι συμπτωση! ! !
Οπως και στην Ροδο....
Διαβαστε την ιστορια....





Δεκατρία χρόνια πριν το Γαλάτσι ζούσε σε καθεστώς τρόμου με τη δράση του «κατσαβιδάκια» Αλβανού. Ένα χρόνο πριν συλληφθεί από τις αρχές, είχε δοθεί σκίτσο του από την ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να προστατευθούν οι πολίτες και να τον «τσιμπήσουν». Έτσι και έγινε. Διαβάστε την παρακάτω είδηση όπως είχε δημοσιευτεί τότε.

Συνελήφθη ο «κατσαβιδάκιας» του Γαλατσίου (Δημοσιεύθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2005)

Ένας 35χρονος Αλβανός
είναι ο βιαστής με το κατσαβίδι, ο οποίος τον περασμένο χρόνο είχε προκαλέσει πανικό σε γειτονιές της Αθήνας. Έπειτα από έρευνες τεσσάρων μηνών ο δράστης συνελήφθη στην περιοχή του Γαλατσίου. Πρόκειται για κάτοικο της περιοχής, ο οποίος δεν είναι παντρεμένος και εργάζεται κυρίως σε οικοδομές.

Ο 35χρονος Αλβανός κατηγορείται για τον διπλό βιασμό 33χρονης μητέρας και της ηλικίας μόλις 13 χρόνων κόρης της.

H αποτρόπαιη πράξη έγινε στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου. Ο κακοποιός επιτέθηκε στη μητέρα και την κόρη, ενώ περπατούσαν σε δρόμο του Γαλατσίου.

Τις απείλησε με κατσαβίδι και τις έσυρε σε οικοδομή. Εκεί βίασε τη μητέρα και στη συνέχεια επιτέθηκε και βίασε και το παιδί. Στην Ασφάλεια, όπου οδηγήθηκε μετά τη σύλληψή του, ομολόγησε τον διπλό βιασμό.

Η ιστορία της 13 χρονης που συγκλονίζει

«Πήγαινα στο ίδιο σχολείο με την κοπέλα τότε. Θυμάμαι έντονα το γεγονός και το έφερα πάλι στο μυαλό μου τόσα χρόνια μετά όταν άκουσα την περίπτωση της Ελένης Τοπαλούδη. Θυμάμαι ότι για ένα χρόνο φοβόμασταν να περπατάμε στο δρόμο και να πηγαίνουμε φροντιστήριο.


Οι αρχές είχαν δώσει στη δημοσιότητα το σκίτσο του και είχαν γεμίσει αφίσες τα σχολεία και τα μαγαζιά με το πρόσωπό του. Ο «κατσαβιδάκιας» για ένα χρόνο κυκλοφορούσε και σουλάτσαρε ελεύθερος και ωραίος τότε. Μέχρι που εμφανίστηκε σε ένα καφενείο και τον αναγνώρισε κάποιος.

Του πήρανε το ποτήρι που έπινε και οι αρχές ταυτοποίησαν το dna και έτσι τον «τσίμπησαν». Απ ότι ξέρω βέβαια το 2007 αφέθηκε ελεύθερος. Είχα εκνευριστεί πάρα πολύ. Μα είναι δυνατόν; Τι νόμους έχουμε; Και ξέρετε γιατί σας το λέω; Γιατί η συγκεκριμένη κοπέλα όταν είχε γυρίσει σχολείο ήταν τόσο χάλια ψυχολογικά που και οι καθηγητές ακόμη δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν την περίπτωσή της. Πως να μπορούσαν άλλωστε; Βέβαια την παρακολουθούσε για χρόνια μέχρι και το Λύκειο ψυχολόγος.

Είχα σπαράξει τότε όταν έμαθα ότι της είχαν αφαιρέσει όλη τη μήτρα (έτσι είχε ακουστεί) γιατί την είχε βιάσει και με το κατσαβίδι και την κατέστρεψε την κοπελίτσα. Είχε δέσει τη μάνα της στον πάνω όροφο της οικοδομής (κοντά στη Συρακουσών) και τη μικρή στον κάτω και ανεβοκατέβαινε και τις βίαζε. Δεν γνωρίζω αν χρησιμοποίησε κατσαβίδι και στον βιασμό της μητέρας.

Για τη μικρή μόνο ξέρω που πηγαίναμε μαζί στο ίδιο σχολείο. Φοβόμασταν να πάμε στα Αγγλικά τότε και κυκλοφορούσαμε με την αφίσα του.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά την οργή του μικρότερου αδερφού της που ήθελε να τον σκοτώσει. Δεν ξέρω που βρίσκεται σήμερα η «Ε». Το μόνο που ξέρω είναι ότι στο Λύκειο είχε βγάλει επιθετική συμπεριφορά. Λογικό δεν είναι; Πως να μην αντιδράσει αυτή η κοπελίτσα; Θα μου πείτε αυτή έζησε. Ναι άλλα πώς;

Ο Αλβανός είχε ακουστεί τοτε ότι είχε αφήσει έγκυο μια γυναίκα στην Αλβανία. Είναι κάποια γεγονότα που ποτέ δεν τα ξεχνάς ειδικά όταν έχουν συμβεί σε μια τέτοια τρυφερή ηλικία. Τέτοιοι «άνθρωποι» πρέπει να περνάνε από ηλεκτρική καρέκλα. Τίποτα άλλο. Μερικές φορές οι νόμοι που έχουμε στην Ελλάδα δεν αρκούν» εξομολογείται με δάκρυα στα μάτια η 28 χρονη σήμερα Ιωάννα.

πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια