Προκαλεί την κοινωνία ο Μητσοτάκης: Να κλείσουν τα ελαιοτριβεία για να γίνουμε ανταγωνιστικοί”


Δεν γίνεται π.χ. στην Κρήτη να έχουμε 3ψήφιο αριθμό ελαιοτριβείων, δεν θα γίνουμε ποτέ ανταγωνιστικοί


Είναι δυνατόν ο κύριος Μητσοτάκης να μην γνωρίζει ότι εάν ο ελαιόκαρπος δεν αλεστεί μέσα σε λίγες ώρες από τη συλλογή του η ποιότητα του λαδιού πάει περίπατο; Μα φυσικά το γνωρίζει. Και αν δεν το γνωρίζει αυτός, το γνωρίζουν σίγουρα οι σύμβουλοι του που τον έβαλαν να πει αυτή την ασυναρτησία.
Της οποίας φυσικά
η σκοπιμότητα είναι ξεκάθαρη. Μονοπωλιακές καταστάσεις στα ελαιοτριβεία ώστε ο παραγωγός να συνθλίβεται στις απαιτήσεις γνωστών πολυεθνικών. Από τις οποίες κάποιοι πολιτικοί δέχονται χορηγίες εκατομμυρίων. Μέσω διαφημιστικών εταιριών. Σύντομα στις οθόνες σας.
http://www.epikairo.com/prokali-tin-kinonia-o-mitsotakis-na-klisoun-ta-eleotrivia-gia-na-ginoume-antagonistiki/

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Ολα θα τα εχουν οι ολίγοι (ΕΚΛΕΚΤΟΙ) οι πολλοί στον πάτο στο τσουβάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κάθε πολίτης που έχει εκλογικά δικαιώματα, εκ των καθηκόντων του και την υποχρέωσή του να ασκεί τις εκλογικές του υποχρεώσεις**κατά πλήρη συνείδηση**, οφείλει από το νόμο αλλά και από τις υποχρεώσεις του απέναντι στις επόμενες ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ) να γνωρίζει τα πρακτικά της βουλής. Και συγκεκριμένα να γνωρίζει τις επίσημες θέσεις του κάθε πολιτικού που οι οποίες έχουν καταγραφεί στα πρακτικά της Βουλής αλλά να γνωρίζει και ότι έχει από την έδρα της Βουλής ανακοινωθεί και συγκεκριμένα τις δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί και ισχύουν εις βάρος πολιτικών. .
    Έτσι, δεδομένου ότι στις 24/11/2011 και για πρώτη φορά στην ιστορική διαδρομή του κοινοβουλίου και της βουλής ανακοινώθηκε από την έδρα της βουλής ότι ισχύει δικογραφία για το κακούργημα της Εσχάτης Προδοσίας εις βάρος 173ων βουλευτών-υπουργών και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν ξεκίνησαν διώξεις εναντίον των. Και βάσει αυτών των υποχρεώσεων ( να γνωρίζει τι έχει ειπωθεί στη βουλή)που ο κάθε πολίτης έχει, οφείλει να ξέρει και ότι ο μοναδικός λόγος της κακουργηματικής εκείνης παράλειψης των εν λόγω διώξεων είναι ότι τελούμε υπόθ επίσημη εχθρική κατοχή, ότι η κατοχή συνιστά βίαιη κατάλυση του Συντάγματος και ότι όλοι οι πολιτικοί έχουν προδώσει τη χώρα συνεργώντας άμεσα σε βίαιη κατάλυση του Συντάγματος με σκοπό να εγκαθιδρίσουν και να νομιμοποιήσουν την κατοχή στη χώρα, να προβούν εν καιρό κατοχής και βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος σε Συνταγματική αναθεώρηση ώστε η Συνταγματικότητα να ευθυγραμίζεται με την προδοσία και με την κατοχή της χώρας καταργώντας εκτός των άλλων, και τις διώξεις που προβλέπονται για το έγκλημα της προδοσίας και της κατάλυσης του Συντάγματος .Και αυτές οι προθέσεις των 300σίων προδοτών πολιτικών φαίνονται ξεκάθαρα, καθώς αφενός κανείς των δεν ζήτησε ποτέ εξεταστική για την δικογραφία εκείνη που από το 2011 λιμνάζει στη Βουλή, αφετέρου ποτέ δεν αντέδρασε κανείς των ούτε για την παράλειψη εκείνων των διώξεων, ούτε για τη συνεχιζόμενη βίαιη κατάλυση του Συντάγματος. Έτσι, ο κάθε πολίτης οφείλει να γνωρίζει ότι οι εκλογές πλέον και από το 2011 και έκτοτε, διεξάγονται εν μέσω κατοχής, είναι κατοχικές παράνομες και άκυρες και ότι η κακουργηματική συμμετοχή σε αυτές τις εκλογές ωφελεί μόνον τις εχθρικές δυνάμεις κατοχής και συνιστά συνέργεια σε βίαιη κατάλυση του Συντάγματος.
    Ο κάθε πολίτης οφείλει τουλάχιστον να καταγγείλει αυτά τα κατά του λαού και τού Έθνους εγκλήματα αλλά και ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς και να ενεργήσει με οποιοδήποτε μέσο για την αποτίναξη της κατοχής και την επίτευξη της ομαλής λειτουργίας του Συντάγματος. Και αν δεν προχωρήσει σε αυτές τις πράξεις αντίστασης θα θεωρείται από το ίδιο το Σύνταγμα και το νόμο αλλά και από τους πολίτες που αντιστέκονται και που κατήγγειλαν την προδοσία, συνεργός σε προδοσία κατά της χώρας και σε βίαιη κατάλυση του Συντάγματος. Και εκτός των άλλων διώξεων που θα κληθούν να έρθουν αντιμέτωποι, βάσει του Αρθρου 4 παρ 3 του Συντάγματος,οι πολίτες αυτοί, , όχι μόνον διώκονται με τουλάχιστο 3ετή φυλάκιση, αλλά τους αφαιρείται δια παντός η Ελληνική ιθαγένεια και το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεστε. https://www.facebook.com/groups/986790621349334/?ref=bookmarks

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο τη σκυλα στη χαρυβδη ρε παιδια για πολλες κλωτσιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι δυνατον να λεει ενας Κρητικος τετοια πραματα που λετε στην πατριδα σας κυριε,ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΦΥΤΕΨΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕ ΣΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ 1000000 ΑΚΟΜΑ ΔΕΝΤΡΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ.....μπουρδες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή