16 Αυγούστου 2018

Το ΔΝΤ και οι… Ιλλουμινάτι


Όταν η κατάκτηση του παγκόσμιου χρήματος «εξάπτει» τις… θεωρίες συνομωσίας

Συσχετισμούς ότι υπάρχει σχέση ανάμεσα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τους... Ιλλουμινάτι φέρνει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο όρος Ιλλουμινάτι προέρχεται από το lumen και σημαίνει αυτοί στους οποίους ρέει το «Φως». Όπου «Φως» είναι η συνειδητοποίηση και κατοχή της Υπέρτατης Αλήθειας έτσι όπως αυτή πηγάζει από το Θείο, θεωρία που υποστήριζαν λίγο-πολύ και οι Γνωστικοί. Οι Ιλλουμινάτι θεωρούνται συνεχιστές των Γνωστικών, οι οποίοι πίστευαν ότι η ύλη-ζωή είναι η αρχή του κακού και ότι το χάσμα ανάμεσα
στον Θεό και την ύλη-ζωή έρχονταν να γεφυρώσουν οι «Αιώνες».

Στο δημοσίευμά της η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα», αναφέρει ότι τον 15ο περίπου αιώνα έρχονται οι μετέπειτα επονομαζόμενοι Ιλλουμινάτι στην Ισπανία. Εκεί, μια μυστικιστική χριστιανική σέκτα αυτοαποκαλούνταν Alumbrados, δηλαδή Πεφωτισμένοι, ενώ τον 16ο αιώνα οι Gueninets βρίσκονται στα βουνά του Αφγανιστάν και προσπαθούν να κάνουν κατήχηση στους κατοίκους της περιοχής. Για λίγο χάνονται τα ίχνη των Πεφωτισμένων, αλλά τελικά την 1η Μαΐου του 1776 και συγκεκριμένα στην Βαυαρία, ο Αδάμ Ουέισχαουπτ ουσιαστικά βάζει και επίσημα στις ζωές όλων, τους Ιλλουμινάτι. Τα χνάρια τους θα χαθούν και πάλι μυστηριωδώς μετά από λίγο καιρό...

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Ιλλουμινάτι άρχισαν πριν από χρόνια μια ιστορία κατάκτησης του υλικού αυτού κόσμου και σχεδόν τα κατάφεραν. Δικά τους δημιουργήματα είναι το ΔΝΤ, ο ΟΗΕ, η Τριμερής Επιτροπή, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, οι G-20 κ.ά.

Για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους οι «Πεφωτισμένοι», αν δεχτούμε φυσικά ότι υπάρχουν οι Ιλλουμινάτι, όλα αυτά τα χρόνια είχαν αναπτύξει
μεταξύ τους μια σειρά χειρονομιών και κινήσεων, μιμούμενοι πιθανώς τους Μασόνους, ενώ επέλεγαν να παντρεύονται μόνο μεταξύ τους για να μην χαθεί η «γενιά των Εκλεκτών».

Η σχέση της Ελλάδας με τους Ιλλουμινάτι (και το ΔΝΤ), αν ισχύει φυσικά αυτό το τάγμα, φαίνεται να ξεκινά από πολύ παλιά, αφού η φιλοσοφία τους είναι επηρεασμένη από την Πυθαγόρεια φιλοσοφία και γενικά από Έλληνες φιλοσόφους.

Στην Ουάσινγκτον, στις 27 Δεκεμβρίου του 1945 που ουσιαστικά δημιουργήθηκε το ΔΝΤ, η Ελλάδα ήταν ανάμεσα στις 29 εκείνες χώρες-μέλη που ίδρυσαν από κοινού το ταμείο, συμβάλλοντας όλες μαζί στο 80% του κεφαλαίου του. Μάλιστα, η Ελλάδα- όπως και οι υπόλοιπες χώρες- υπέγραψαν όλα τα άρθρα της συμφωνίας, μη γνωρίζοντας τι υπέγραφαν.

Η πρώτη χώρα που πήρε δάνειο από το ΔΝΤ- χώρα που είχε υπογράψει για τη δημιουργία του- ήταν η Γαλλία το 1947. Ακολούθησαν τις επόμενες δεκαετίες και άλλες όπως το Αφγανιστάν, η Ρουμανία, η Λετονία και η Τουρκία, περισσότερο ωφελημένη όμως απ' όλες βγήκε η τελευταία.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται περί σύμπτωσης. Πάντως, ένας «μυημένος» στα ζητήματα του ΔΝΤ, ένας πρώην εργαζόμενος στο ΔΝΤ,
ο Ντέιβ Μπάντου, όταν αποφάσισε να παραιτηθεί έγραψε τα εξής στην επιστολή παραίτησής του:

«Σήμερα παραιτούμαι από το προσωπικό του Δ.Ν.Τ. Εργαζόμουνα επί 12 χρόνια στο εξωτερικό, ως αξιωματούχος του ταμείου. Με όπλα τα φάρμακα και τα κόλπα σας, εφορμούσα σαν γεράκι, εναντίον των κυβερνήσεων και των λαών και τους έπινα το αίμα… (για λογαριασμό σας). Με την παραίτησή μου, ελπίζω να μπορέσω να ξεπλύνω τα χέρια μου, από το αίμα εκατομμυρίων φτωχών και πεινασμένων ανθρώπων. Το αίμα είναι τόσο πολύ, που κυλάει σαν ποτάμι. Αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει αρκετό σαπούνι σ’ ολόκληρο τον κόσμο για να καθαριστώ απ’ όσα έκανα στο όνομά σας».

Τις παραπάνω καταγγελίες τις τεκμηρίωσε στέλεχος του ΔΝΤ. Συγκεκριμένα, παρέθεσε στο έγγραφο της παραίτησής του το πως επινοούσε κυριολεκτικά από το πουθενά, τεράστια, απλήρωτα, κρατικά χρέη, το πώς είχε διογκώσει και χαλκεύσει στατιστικά στοιχεία, με ολέθριες επιπτώσεις για τις χώρες.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

https://www.newsbeast.gr/world/arthro/437307/to-dd-kai-oi-illouminati

1 σχόλιο:

 1. ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ-ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ...☆☆☆
  16 Αυγούστου 2018
  Μαρτυρία Ιερέα σε εκκλησίασμα: « η ΠΑΝΑΓΙΑ παρουσιάστηκε στην γυναίκα του Ερντογάν πριν λίγες μέρες»

  Αν αληθεύει βιώνουμε τρομακτικά πράγματα.

  Όμως η μαρτυρία- δημόσιος λόγος κληρικού προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα κατά το πέρας του πανηγυρικού εσπερινού μετά την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πόλη της Θεσσαλονίκης μας εξηγεί πολλά και μας συγκλονίζει.

  Μας τα πληροφορήσανε πριν λίγες ώρες και ζητήσαμε μέσω αγαπητού φίλου που άκουσε τα παρακάτω την ευλογία του κληρικού να τα μεταφέρουμε και εμείς με την σειρά μας στους καλοπροαίρετους πιστούς.

  Είπε ο κληρικός

  - « αγαπητά μου παιδιά υπάρχουν μαρτυρίες- πληροφορίες για το μεγάλο ΘΑΥΜΑ που έκανε η ΠΑΝΑΓΙΑ μας να λευτερώσει τα δυο παλληκάρια μας ανήμερα της εορτής της»

  - « ίδια η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ παρουσιάστηκε στην γυναίκα του Ερντογάν λίγα 24 ωρα πριν τον δεκαπενταύγουστο και της πρόσταξε:

  - Να πει στον άνδρα της να λευτερώσει τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς διαφορετικά ολόκληρη η οικογένεια της θα έχει άσχημο τέλος»
  ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ....!!!!!
  Από εχθές το βράδυ Έλληνες και ξένοι αναλυτές προσπαθούν να καταλάβουν τι έπιασε ξαφνικά τον Ερντογάν και απελευθερώνει επιλεκτικά πρόσωπα;

  Από εχθές το βράδυ προβληματιζόμαστε γιατί ο σουλτάνος να θέλει να εξυψώσει το θρησκευτικό συναίσθημα του Έλληνα ανήμερα της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου;

  Γιατί δεν επέλεξε να λευτερώσει τα δυο παλληκάρια μας μια επόμενη μέρα ώστε να μην συνδέσει το γεγονός αυτό με την ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ;

  Φαίνεται ότι ο Ερντογάν πήρε σοβαρά την γυναίκα του και αυτό που της διαμήνυσε η ΠΑΝΑΓΙΑ.

  ΑΝ όλα τα παραπάνω έχουν βάση και φυσικά δεν έχουμε κανένα λόγο να μην τα πιστεύουμε διότι η δύναμη της ΠΙΣΤΗΣ μας μετακινεί βουνά και ο λόφος της αδιαλλαξίας του Ερντογάν μοιάζει ασήμαντος.

  Η ΠΑΝΑΓΙΑ αδελφοί είναι δίπλα μας.
  Η άδικη αιχμαλωσία των παλληκαριών μας έβγαλε μεγάλο καλό.

  Όλος ο Ελληνικός Λαός σκύβει σεβαστικά το γόνυ του ενώπιον ΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

«Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας»- Το βίντεο από το Σικάγο που κάνει το γύρο του κόσμου

Ένα βίντεο που μέσα σε 12 λεπτά δείχνει σε ολόκληρο τον κόσμο τι πρεσβεύει η λέξη ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ και μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να είμαστε υ...