Προς αναρχικούς όλης της γης..





Αυτές τις δηλώσεις στο σύστημα ελέγχου σας θα προσπαθήσει να της αποδομήσει ή να τους δώσει τη χροιά και ύφος Ότι η παρήχθησαν από άλλες εξουσίες η συστήματα..

Έχουμε γράψει αρκετά άρθρα για το θέμα του πραγματικού αναρχικού και κατά πόσο αυτός αν είναι αληθινός μπορεί να λαμβάνει εντολές από οποιαδήποτε ιεραρχία η να προσβάλλει κατά επιλογή και στόχο την ελευθερία των υπολοίπων ανθρώπων..


Μην αφήσετε Λοιπόν για άλλη μία φορά να σας ποτίσουν με την δική τους οπτική γωνία Αυτοί που θέλουν να ελέγχουν πίσω από τα παρασκήνια τον πραγματικό αναρχικό χώρο..

Ερευνήστε μόνοι σας σε βάθος και αμφισβητήστε τα πάντα,
αν μη τι άλλο ένα πραγματικό χάρισμα σας είναι να αμφισβητείται και να ερευνητε τα παντα…

Μην αφήσετε ξανά αυτούς που χωρίς να έχετε αποδείξεις για το βιογραφικό τους υπόβαθρο σας ελέγχουν έντεχνα σαν ομάδα….

Μην αφήσετε ιδεολογίες οι οποίες εισχώρησαν μέσα στο δικό σας χώρο να συνεχίσουν να σας επηρεάζουν νικώντας τις πραγματικές εννοιολογικές τοποθεσίες του αναρχισμού!

Είσαστε ελεύθεροι και επιδιώκεται το δίκαιο, αυτό το δίκαιο Λοιπόν δεν μπορεί να έχει μόνο μία πλευρά στη ζυγαριά…

Δεν μπορεί να έχει κατά επέκταση και παρελκόμενο το συμφέρον μόνο συγκεκριμένων χρωμάτων ή παγκόσμιων σχεδίων..

Δεν μπορεί να εξυπηρετεί μία κοινωνία η οποία είναι ταυτόχρονα και σχέδιο των παγκόσμιων κατακτητών..

Γνωρίζω ότι είναι δύσκολος ο διαχωρισμός του ειλικρινούς στόχου όταν αυτός πλέον Ο στόχος βολεύει
και τα σχέδια του εχθρού…. τουλάχιστον μην αφεθείτε… Άβουλα.. στο να εκτελείτε εντολές από οποιαδήποτε μορφή ιεραρχίας από δω και πέρα!

Δύσκολο, το κατανοώ…. αλλά γιατί δεν δοκιμάζετε να προτείνετε μία ολοκληρωτική αλλαγή σε αυτή την ηγεσία…. και ολοκληρωτικό απομονωτισμό από οποιαδήποτε πληροφορία από τα έξω…. για να δείτε ποιες θα είναι οι πραγματικές αντιδράσεις;

Ελεύθερος σημαίνει και αυτός που αντέχει να αντιμετωπίσει την αλήθεια στη λάθος επιλογή στο μονοπάτι του,…..

Stranger…

https://katohika.gr/stranger-voice/pros-anarchikous-olis-tis-gis/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ο αναρχισμος εχει στην πλειονοτητα του παρεξηγηθει απο την Ελληνικη αλλα και την παγκοσμια κοινη γνωμη καθοσον εχει συνδεθει με τον Μαρξισμο και τον Μηδενισμο αλλα και με αλλα παρακμιακα και αντιδημοκρατικα πολιτικα ρευματα. Με ευθυνη βεβαιως ΚΑΙ του παγκοσμιου αναρχικου κινηματος αν σκεφτουμε οτι δεν αντεδρασε καταλυτικα στο πατερναλιστικο καπελωμα του Μαρξισμου κυριως.Επισης ,εχουμε ξεχασει τον περιφρονητικο και αρνητικο τροπο που ο Μπακουνιν αντιμετωπιζε τον Μαρξ.Για μερικους διανοητες οι αναρχικοι στην αυθεντικη τους πολιτικη εκφραση δεν ειναι παρα ακραια προωθημενοι φιλελευθεροι.Δεν πρεπει να ξεχναμε οτι οι ιδρυτες και οι διαμορφωτες του αναρχισμου ηταν διανοουμενοι της μεγαλοαστικης ταξης δυο δε και οι σημαντικοτεροι απο αυτους ηταν πριγκηπες και ευγενεις(Κροποτκιν,Μπακουνιν).Για να δουμε ποσο διαφορετικοι ηταν απο τους σημερινους αυτοπροσδιοριζομενους Αναρχικους τυπου Αντιφα,Αναρχοκομουνιστων,Αντεξουσιαστων παραθετω ενα σχετικο κειμενο..........«Η πατρίδα αντιπροσωπεύει το αδιαφιλονίκητο και ιερό δικαίωμα κάθε ανθρώπου, ομάδας ανθρώπων, ενώσεων, κοινοτήτων, περιοχών, να ζουν, να σκέφτονται, να θέλουν και να δρουν κατά τον τρόπο τους, που γεννήθηκε ως αποτέλεσμα της μακρόχρονης ιστορικής εξέλιξης.
    Υποκλίνομαι λοιπόν μπρος στην παράδοση και την ιστορία των λαών, γιατί είναι το αίμα και η σάρκα, η σκέψη και η θέληση κάθε λαού.Γι αυτό, ειλικρινά, είμαι ο πατριώτης όλων των καταπιεσμένων πατρίδων«.
    (Μ.Μπακουνιν Γράμματα για τον Πατριωτισμό,1869)

    ΑπάντησηΔιαγραφή