ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ! ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΗΠΑ , ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ ,ΣΚΟΠΙΑ! ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ





Οι ΗΠΑ στηρίζουν πλήρως την Συγκυβέρνηση τον Σύριζα ΑΝΕΛ, στην αιφνίδια διπλωματική ένταση μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας, που οδήγησε την Ελλάδα να απελάσει Ρώσους διπλωμάτες….


….και τονίζουν το δικαίωμα της Ελλάδας να υπερασπιστεί την κυριαρχία της, υπογραμμίζοντας παράλληλα τον αποσταθεροποιητικό ρόλο που διαδραματίζει η Ρωσία στην ευρύτερη περιοχή των βαλκανίων, και ξεχνώντας προφανώς το δικό τους ρόλο στην διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, και μετέπειτα τον Βομβαρδισμό της Σερβίας προς χάριν Κοσόβου-Αλβανών!
Οι τελευταίοι μήνες της Συγκυβέρνησης Σύριζα ΑΝΕΛ,
φαίνεται ότι θα είναι από τις πιο Προδοτικές Κυβερνήσεις που έχουν περάσει στην Ελλάδα, ξεπερνώντας κατά πολύ την διορισμένη Κυβέρνηση του Γεωργίου Τσολάκογλου το 1941 από τις Γερμανικές δυνάμεις Κατοχής. Το κλίμα φάνηκε όχι μόνο από την Συμφωνία στο Ονοματολογικό των Σκοπίων και την ένταξη τους στο ΝΑΤΟ, αλλά και με την βιασύνη τους να κλείσουν άρον άρον και τις Ελληνοαλβανικές διαφορές!
Την αρχή την έκανε ο αρμόδιος Επίτροπος για τη διεύρυνση της Ε.Ε., Γιοχάνες Χαν, μιλώντας για αναδιάρθρωση των συνόρων Ελλάδας- Αλβανίας, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, και την προετοιμασμένη συμφωνία Αθήνας – Τιράνων; Άλλη μια σφαλιάρα που δέχτηκε η Ελλάδα ήρθε λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο τετα τετ του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, στο πλαίσιο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες. Με ‘Ρουκέτα’ ο Ερντογάν έθεσε θέμα Θράκης, με τα ΜΜΕ να κάνουν λόγο ότι το Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών
ζητεί την αναγνώριση της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης από την Ελλάδα, και μόνο αυτό, και εγώ αναρωτιέμαι, Μα Ποιος Τους Πιστεύει!
Αυτή η Κυβέρνηση είναι πολλή επικίνδυνη, και πρέπει πάση θυσία να ανατραπεί πριν είναι πολύ αργά για τα Εθνικά μας Συμφέροντα, δυστυχώς ο Ελληνικός λαός δεν φαίνεται να δείχνει το απαιτούμενο ενδιαφέρον για το ενδεχόμενο αυτό, ούτε έχει το απαιτούμενο σθένος, έχει από πολλού αποδεκτή την μοίρα του, από την Μνημονιακή Περίοδο, και μάλλον δείχνει να περιμένει με αγωνία των τελικό του Survivor 2 , και του Μουντιάλ αντίστοιχος, παρά τι θα γίνει στα Εθνικά μας Συμφέροντα! Το εάν οι Ρώσοι προσπάθησαν άμεσα και έμμεσα να επέμβουνε στα εσωτερικά μας, και να κάνουν κακό σε αυτήν την Κυβέρνηση Εφιάλτη, δεν με ενοχλεί διόλου, μου αρκεί να φύγουν με κάθε τρόπο, και κάθε κόστος, όχι ότι η νέα Κυβέρνηση που έρχεται πιθανόν η ΝΔ, θα είναι καλύτερη!
Άρθρο γνώμης Σπύρος ΠρίφτηςΠηγή ➤

Police-Voice blog ➤ 

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. .......................ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ !!!!!!!!!!!!! .......................... .........ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ..... ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ Ι Δ Ι Ο Ι !!!!!!!
    .......ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ,.......................................... ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ,........... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ -KATAΘΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ --ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ---ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 παρ.4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ...... ΔΙΑΒΑΣΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!! και εκτυπώστε από εδώ : https://www.facebook.com/groups/986790621349334/ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΣΙΩΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΩΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΤΙΣ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ..( ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ) ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΙΩΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ( ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ) ΔΕΙΤΕ ΤΟ
    Ζωντανά, (13-7-18) το Άρθρο 120 Σ
    Ακυρώνουμε όλες τις συμφωνίες των προδοτών και τους Απειλούμε με εκτελέσεις.. κοινοποιήστε
    https://www.facebook.com/soukios.dimitris/videos/844483022412392/?notif_id=1531509397054024&notif_t=live_video

    ΑπάντησηΔιαγραφή