Άρχισαν τα όργανα – Αλβανοτσάμηδες προσπάθησαν να ανοίξουν δρόμο για να μπουν στους Φιλιάτες






Αλβανοτσάμηδες προσπάθησαν να ανοίξουν δρόμο από την Αλβανία στους Φιλιάτες – Συνελήφθησαν 8 άτομα – Έφτιαξαν έδρα του Κογκρέσου των Τσάμηδων ενώ έκαναν και το πρώτο συνέδριο της «Δημοκρατίας της Τσαμουριάς»


Ακόμη και η Αλβανική Κυβέρνηση αιφνιδιάστηκε από τις ακρότητες των Τσάμηδων το τελευταίες ημέρες.


Ακρότητες που επικεντρώθηκαν στην περιοχή της Κονίσπολης όπου μετέβη η αυτοαποκαλούμενη «Κυβέρνηση της Τσαμουριάς» που έχει έδρα την Ολλανδία και προχώρησε σε σειρά εκδηλώσεων και όχι μόνο!


Στην περιοχή μεταφέρθηκαν πολλά βαρέα μηχανήματα, όπως μπουλντόζες και άλλα, με σκοπό να προχωρήσουν στην διάνοιξη δρόμου που θα έφτανε μέχρι τους… Φιλιάτες!
Το γεγονός από μόνο του δείχνει ότι πίσω από τις ακραίες οργανώσεις υπάρχει άφθονο χρήμα με άγνωστη προέλευση!

Η Αλβανική αστυνομία υποχρεώθηκε να προχωρήσει σε οκτώ προσαγωγές «Τσάμηδων ακτιβιστών», γεγονός που δεν πτόησε καθόλου τον «Πρόεδρο», τον «Πρωθυπουργό» και άλλους παράγοντες της «Δημοκρατίας της Τσαμουριάς»!


Ένα παλιό και ημιερειπωμένο κτίριο σε χωριό της Κονίσπολης μετατράπηκε σε «έδρα του Κογκρέσο» και σε αυτό κυματίζει η σημαία της Τσαμουριάς δίπλα σε αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών!!



Παράλληλα πραγματοποιήθηκε το πρώτο συνέδριο της «Δημοκρατίας της Τσαμουριάς» με τον αυτοαποκαλούμενο πρωθυπουργό
να ανακοινώνει ότι μέσα στον επόμενο χρόνο θα είναι πλήρως οργανωμένη η στρατιωτική δύναμη ο «Απελευθερωτικός Στρατός Τσαμουριάς», τα… λάβαρα του οποίου περίσσευαν στη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ανάμεσα στους παραβρισκόμενους ήταν αρκετοί Αλβανοί του Κοσσόβου ενώ έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι μία ανάσα από τα σύνορα βρέθηκαν και πρώην μέλη του UCK.

Σε σελίδες που διατηρεί το τσάμικο λόμπι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φιλοξενείται πλήθος υλικού από όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, όπως και στις ιστοσελίδες με άκρως προπαγανδιστικό υλικό που διαχειρίζονται δίκτυα τσάμηδων…

Η Κυβέρνηση Ράμα είναι μάλλον αιφνιδιασμένη από τις εξελίξεις..

epiruspost

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια