ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



Ποιοι και για ποιες αιτίες δημιούργησαν το Σκοπιανό- Μακεδονικό ; Όλη η αλήθεια Μερος β

Αναυδοι θα μεινουν ολοι οι Ελληνες με το ποιοι ηταν οι δημιουργοι του Σκοπιανου-Μακεδονικου ζητηματος.


Αυτην την τρομερη συμφορα στο εθνος την εφεραν οι "Φιλοι μας" οι Ρωσοι, το λεγομενον ξανθον γενος που θα γλυτωνε την Ελλαδα μαζι με τον "Μαρμαρωμενο
Βασιλια".




Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ
ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ





Oτι είναι οι ρωσοι μεχρι σημερα το οφειλουν στους Ελληνες.





Εντούτοις oi πολύ καλοι μας "φιλοι " οι ρωσοι αφησαν την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια να πεσει στα χερια των γερμανων το 1204 και εν συνεχεια για τους ιδιους ακριβως λογους αφησαν αβοήθητους τους Ελληνες το 1453 κατά την κατακτηση της βασιλεουουσας.



Σε ολες τις πιο κρίσιμες ιστορικες μας στιγμες ως εθνος, οι ρωσοι οι οποιοι ευεργετηθηκαν από τους Ελληνες και από τον αγιο και ιερο Βασιλειο τον β, μας εγκατελειψαν τελειως.




Απο την πρωτη ημερα που εγιναν οι ρωσοι χριστιανοι δεν μας εχουν βοηθησει ποτε σε καμια κρισιμη ιστορικη στιγμη οπως ηταν η Αλωση της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας τον Απριλιο του 1204 μ.χ., απο τους γερμανους και η δευτερη αλωση μονον της βασιλευουσας, της παλαι ποτε Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας απο τους τουρκους.





Τραγικα και προδοτικα αποντες οι ρωσοι το 1821, ενω το 1921 κατα την τρομερη Μικρασιατικη καταστροφη οπου υποστηριζαν τον Κεμαλ.






Τα ιδια εκαναν και το 1974 οπου ειχαμε την απωλεια της Κυπρου.









ΑΙΩΝΙΟΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ
ΜΟΝΙΜΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.






ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ;

Οι Ρωσοι δεν ηταν πουθενα να μας βοηθησουν.




Σκεφτείτε ότι ιστορικα ηταν πολύ προσφατα το γεγονος ότι εγιναν

"ορθοδοξοι χριστιανοι' από τον ιερο Βασιλειο τον β.




Εντούτοις μας γυρισαν την πλατη οι φιλοι μας οι ρωσοι, ξεχασαν τους μοναδικούς και αιωνιους ευεργετες του ρωσικου εθνους, τους Ελληνες της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.







Από την στιγμη που αγνοησαν-περιφρονησαν οι ρωσοι τους κορυφαιους Ελληνες ολων των εποχων της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας που ηταν οι ευεργετες τους, πως είναι δυνατον να υπολογιζουν ολους τους συγχρονους και σαπισμένους-εξαθλιωμένους και σκλαβωμένους ραγιαδες.










Ακομη και 19 χρονια μετα τον εκχριστιανισμο τους απο τον ιερο Βασιλειο τον Β, οι ρωσοι επι Κωνσταντινου του Θ , επιτεθηκαν εκ νεου στην πολη-Κωνσταντινουπολη.









Δεν σεβαστηκαν λοιπον απο την αρχη την ευεργεσια που τους εκαναν οι κορυφαιοι του κοσμου οι Ελληνες της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.



Το εντελως παραλογο από ιστορικης πλευρας είναι ότι οι Ρωσοι πιστευουν ότι είναι οι εξ αιματος συνεχιστες της Ελληνικης-Ρωμαικης αυτοκατοριας.





Αυτό διοτι παντρευτηκε η Αννα η αδερφη του Βασιλειου τον Βλαδιμηρο ενώ μετα από τέσσερις αιωνες η Σοφια η ζωη Παλαιολογου πατρευτηκε τον Ιβαν τον γ,






Το 1472 ο Ιβάν γ' νυμφευθηκε την ανιψια του τελευταιου βασιλια της πολεως, του ηρωα Κωνσταντινου Παλαιολογου η οποια είχε ζήσει στην Ιταλια και είχε γίνει μετοχος της δυτικής παιδείας.



Την εποχη των Παλαιολογων δεν υπηρχε αυτοκρατορια, διοτι το Ελληνικο κρατος ειχε κατακτηθει απο τους γερμανους στις 13/4/1204 μ.χ, με την τεταρτη εωσφορικη "σταυροφορια".







Οποτε οι Ρωσοι δεν μπορουν να επικαλουνται συγγενεια εξ αιματος με τους Ελληνες απο την ?
"αυτοκρατορικη" δυναστεια των Παλαιολογων.





Την εποχη των Παλαιολογων υπηρχαν μικρα Ελληνικα και πολλα λατινικα κρατιδια, στην γεωγραφικη θεση του πρωην Ελληνικου-ρωμαικου κρατους.


Η Κωνσταντινουπολη ηταν πλεον μια πολη κρατος.





Η πραγματικη συγγενεια εξ αιματος των ρωσων με τους Ελληνες βασιλεις της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας ειναι μοναχα απο την Μακεδονικη δυναστεια και απο την πριγκιπισσα Αννα την αδερφη του κορυφαιου Ελληνα ολων των εποχων του ιερου Βασιλειου του β.



Ομως οι ρωσοι μισουν θανασιμα τους Ελληνες και τα επιτευγματα τους.


Το

αποτελεσμα ειναι να αισθανονται παρα κατωτεροι ως λαος εναντι των
ενδοξων
Ελληνων, για αυτο

δεν κανουν απολυτως καμια αναφορα για
την

συγγενεια τους εξ αιματος με τους αυθεντικους Ελληνες αυτοκρατορες της Μακεδονικης δυναστειας.






Η μοναδικη λοιπον πραγματικη συγγενεια των ρωσων με τους ενδοξους Ελληνες αυτοκρατορες ειναι με την δυναστεια του Βασιλειου.





Τοτε που παντρευτηκε ο Ρωσος εωσφοριστης Βλαδιμηρος την πριγκιππισα Αννα την αδερφη του Ιερου Βασιλειου του β ο Ελληνισμος ειχε φτασει στο απογειο του σε πολιτικο, στρατιωτικο και ηθικο επιπεδο.





Για αυτο ακριβως οι Ρωσοι αντι να αισθανονται υπερηφανοι που ειχαν εξ αιματος συγγενεια με τον κορυφαιο Ελληνα ολων των εποχων τον ιερο Βασιλειο τον β, δεν κανουν καμια απολυτως αναφορα.







Αντιθετα γυρισαν προσφατα ρωσικη σειρα για την τηλεοραση και με πολυ μεγαλη υπηρηφανεια τονιζουν οτι ειναι εξ αιματος συγγενεις των "τελευταιων αυτοκρατορων" των Παλαιολογων.



Αποφευγουν καθε αναφορα για τον Ιερο Βασιλειο τον β και την αδελφη του την πριγκιπισσα Αννα, ωστε να μην μαθουν οι ρωσοι το απιστευτο μεγαλειο και το απογειον του Ελληνισμου εκεινη την εποχη 990 μ.χ. -1025 μ.χ.





Εαν επρεπε να κανουν Ρωσικη σειρα στην τηλεοραση αυτη θα επρεπε να εχει ως θεμα την πριγκιπισσα Αννα την αδελφη του ιερου Βασιλειου του β.



Οι ρωσοι ομως για να μην φαινονται βαρβαροι και κατα πολυ κατωτεροι απεναντι στους Ελληνες προτιμησαν να αναφερουν την συγγενεια με τους Παλαιολογους.




Δεν επιθυμουσαν σε καμια περιπτωση λοιπον οι Ρωσοι να παρουσιασουν την πρωτη Ελληνιδα τσαρινα την πορφυρογεννητη Αννα, αλλα εκαναν τηλεοπτικη σειρα την Σοφια Παλαιολογου η οποια διετελεσε και αιρετικη.





Δεν ηθελαν σε καμια των περιπτωσεων να φαινεται το μεγαλειο της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.





Ακομη ομως και σε αυτην την σειρα με την πριγκιππισσα Ζωη-Σοφια Παλαιολογου την παρουσιαζουν ως ρωμαια μαγισσα και τους Ελληνες ως μαγους και κλεφτες.





Σε καθε περιπτωση οι ρωσοι εκδηλωνουν το μισος τους, για τους εθνικους τους ευεργετες τους Ελληνες.





Oμως για ολα αυτα τα οποια κατηγορουσαν την Σοφια Παλαιολογου, τα ειχε ολα μια γυναικα Σλαβικης καταγωγης η οποια παντρευτηκε τον Ιβαν τον τεταρτο, ο οποιος ηταν γιος του ιβαν του γ.



Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΩΝ.



Κατα την εποχη των Παλαιολογων η Ελλαδα βρισκοταν σε τεραστια πολιτικη, στρατιωτικη και εν μερη ηθικη παρακμη.


Αυτο διοτι οι Ελληνες παρακαλουσαν για στρατιωτικη βοηθεια τους χειροτερους εχθρους του Ελληνικου εθνους τους γερμανους οι οποιοι ειχαν κατακτησει το 1204 μ.χ. , ολοκληρη την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια και ξεπερασαν σε βιαιοτητες ακομη και τους σαρακηνους.




Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα, μεγαλυτερο καταντημα για εναν λαο και για ενα εθνος απο το να παρακαλα τους τρομεροτερους του εχθρους να το γλυτωσουν απο αλλους εχθρους και συγκεκριμενα τους τουρκους.





Οι αδυναμοι Ελληνες παρακαλουσαν τους φοβεροτερους εχθρους του εθνους τους γερμανους να τους γλυτωσουν απο τους τουρκους.






Κατι παρομοιο συμβαινει και με τους συγχρονους νεοραγιαδες οι οποιοι περιμενουν ανυπαρκτους σωτηρες.






ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΕΙΝΑΙ
ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ
ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ
ΑΛΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.


Εδώ και αρκετα χρονια οι Ελληνες ακουνε την αχρηστη-καταστροφικη για το εθνος μας, ρωσικη προπαγανδα.(1)




Στα πλαισια της Ρωσικης πολιτικης, πληρωμένοι πρακτορες, προδοτες- φαιδροι πατριδεμπορες, ομιλουν περι της ανύπαρκτης ρωσικης φιλιας και βοήθειας.



Για οσους δεν γνωριζουν ο Χριστιανος; Πουτιν αναγνωρισε τον παρανομο επισκοπο ως "πατριαρχη" Ιεροσολυμων, εις βαρος του νομιμου Ελληνοχριστιανου Πατριαρχη του αγιου Ειρηναίου του α.


Ολοι πλεον γνωριζουν ότι οι νεοταξιτες ολου του πλανητη, μαζι και ένα μερος των εβραιων, εστησαν αυτην την αισχρη πλεκτανη, εις βαρος του Ειρηναίου, κατά κοσμον Εμμανουηλ Σκοπελιτη ,ο οποιος γεννηθηκε και μεγαλωσε στην Σαμο.


Γιατι συναινεσε ο χριστιανος; Πουτιν και η ρωσια στο μεγαλυτερο θρησκευτικο εγκλημα του αιωνα.




Αδικα, παρανομα είναι κλεισμενος μεσα σε ένα δωματιο, εδώ και 11 συναπτα ετη, ο νομιμος Ελληνας Πατριάρχης, ο Αγιος Ειρηναιος ο α.




Είναι αυτή η πραξη Χριστιανικη και φιλελληνικη;


Eiναι δυνατον ενας χριστιανος ηγέτης, να αναγνωριζει έναν νεοταξιτη παρανομο κατά γενικη ομολογια "πατριαρχη".


Γιατι δεν ηθελε ο Πουτιν και η ρωσια, έναν γνησιο Ελληνα χριστιανο στον πατριαρχικο θρονο στα Ιεροσόλυμα ;




Ολα αυτα εγιναν στα πλαισια των πολυ ασχημων γεωστρατηγικων παιχνιδιων της Ρωσιας εις βαρος της Ελλαδος.


Για πιο αναλυτικα θα βρειτε τις αιτιες εκτενος στην επομενη εργασια μου (Γεωστρατηγικη και ιστορια).


Γιατι αναγνωρισε ο Πουτιν και η ρωσικη ομοσπονδια έναν παρανομο, νεοταξιτη επισκοπο ως "πατριαρχη", στον επι αιωνες Ελληνοχριστιανικο πατριαρχικο θρονο της Ιερουσαλήμ;


Μαζι με όλες αυτές της ανθελληνικες και αντιχριστιανικες ενεργειες η Ρωσια εχει αναγνωρισει τα Σκοπια ως "Μακεδονια", ενώ και ο ιδιος ο Πουτιν αποκαλει τα Σκοπια ως "Μακεδονια".


Πρωτα δημιουργησαν οι Ρωσοι το Σκοπιανο-Μακεδονικο και εν συνεχεια αναγνωρισαν το δημιουργημα τους.



ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΜΕΡΟΣ Α.
















ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.
Ακομη ο Ρωσος προεδρος και η Ρωσικη κυβερνηση, δεχτηκαν να γινει ναος της πανθρησκειας- εωσφορου στο Καζαν της ρωσιας.


Σε απόσταση δέκα χιλιομετρων από την πολη Καζάν της Ρωσιας, στην κωμόπολη Staroye Arakchino, έκτισαν εωσφορικο ναο της πανθρησκειας.


Στον Εωσφορικο ναό αντιπροσωπεύονται οι 12 μεγαλύτερες θρησκείες του κόσμου. Η Καζάν βρίσκεται 800 χιλιομετρα ανατολικα της Μόσχας και είναι η πρωτευουσα του Ταταρσταν.


Η πολη θεωρειται ως “τρίτη πρωτεύουσα” της Ρωσιας και σε αυτην ζουνε χριστιανοί και μουσουλμάνοι.


Εξωτερικα στον ναο υπαρχουν ψηφιδωτες εικονες του Χριστου και της Παναγιας, άγαλμα του Βούδα, ακόμα και σφίγγες.


Στο εσωτερικό του ναου υπάρχουν οι αντιστοιχοι 12 χωροι των θρησκειών. Φυσικά έχουν γίνει και παρεμβάσεις.


Οι "θεοι και οι θεες" ειναι απεικονισμενοι συμφωνα με τις παραδοσεις της καθε θρησκείας, .


Στο τμημα για την ορθοδοξία δεν υπαρχει η Παναγία στην κόγχη του ιερου καθως και ο θεος στο κέντρο της οροφής.


Κάτω από το αγαλμα του Βούδα εχει τοποθετηθει το άγαλμα της δαιμονικης θεας Shiba, η οποία είναι η θεά της καταστροφής-πολεμου.


Το ιδιο ακριβώς άγαλμα της Shiba, εβαλαν οι νεοταξιτες, και στην είσοδο του CERN.


Είναι απαραδεκτο είναι η μεγιστη ύβρις κατά του Χριστού, να εικονίζεται ο αληθινος δημιουργός του κόσμου μαζί με τις εικόνες και τα αγάλματα των δαιμονικών θεών του Ινδουισμου, του Βουδισμου, μαζί με την δαιμονικη θεα Shiba.


Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


Μεταξυ αλλων οι Ρωσοι πολιτες εχουν παραλαβει για νεες ταυτότητες εδώ και χρονια της γνωστες σε εμας καρτες του πολιτη-ηλεκτρονικες ταυτότητες με τσιπ, οι οποιες είναι οι ταυτότητες του αντιχριστου.


Είναι γνωστο σε ολους ότι οποιος παραλαβει αυτην την ταυτοτητα, χανει το βαπτισμα το οποιο εχει κανει στο ονομα της Αγιας και θεικης Τριάδος.




Αυτοματος γινεται σκλαβος-αριθμος του εωσφορου και της νεας ταξης.


ΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΡΩΣΟΙ



«Αν λαχταράς την λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις, παρ’ την ο ίδιος αν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις»











Είναι σημαντικο να ξερετε, ότι η Ρωσια ότι είναι μεχρι σημερα το οφειλει αποκλειστικα στον κορυφαιο Ελληνα ολων των εποχων, τον ιερο Βασιλειο τον β.


Ο ιερος Βασιλειος ο β εκανε τους Ρωσους από εωσφοριστες Χριστιανούς, και αλλαξε δια παντος την πορεια-ιστορια του ρωσικου λαου.


Εξαιτιας του κορυφαιου Ελληνα ολων των εποχων, οι Ρωσοι εγιναν ένα παρα πολύ μεγαλο και ισχυρο χριστιανικο Βασιλειο, ενώ αυτην την εποχη, την συγχρονη, για τους ιδιους λογους και αιτιες είναι μια πολιτικη-στρατιωτικη υπερδυναμη.


Τα παντα οι ρωσοι, ότι εγιναν,ότι επετυχαν τα οφειλουν στους π ρογονους μας τους Ελληνες , της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.


Από στοιχειωδη ευγνωμοσυνη , για το εθνος μας αυτην την εποχη,που σβηνουμε αργα και σταθερα, κατά γενικη ομολογια ως εθνος, θα επρεπε να μας βοηθησουν να επιβιώσουμε..
ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ
ΓΡΑΦΕΙ Ο
ΑΓΓΕΛΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Διαμελισμός της Ουκρανίας, μετά Κύπρος και μετά... Ελλάδα ...

Ανάφλεξη στα Βαλκάνια: "Μας διαμελίζουν"! Οι Σκοπιανοί κατηγορούν ...
Σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο διαμελισμού Ελλάδος & Τουρκίας ...
Ο διαμελισμός της Ελλάδας στα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων ..
Σχέδιο "Φαιδώρα": To σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ...
ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ...
εθνικα θεματα-ελλαδα: αυτο ειναι το μυστικο σχεδιο διαμελισμου της ...

ιδου το σχεδιο διαμελισμου της ελλαδος και αφανισμου των ελληνων!!!



Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .

Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;

Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;
;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2018/06/blog-post_378.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια