Οι Rothschilds χτίζουν μια πλωτή πόλη σε λειτουργία έκτακτης ανάγκης. Τι ξέρουν που δεν γνωρίζουμε;





Οι Rothschilds χτίζουν μια πλωτή πόλη σε λειτουργία έκτακτης ανάγκης. Τι ξέρουν που δεν γνωρίζουμε;

Ο καθένας ενδιαφέρεται πάντα για ό, τι αφορά
την παγκόσμια ελίτ. Από τις ενέργειές τους και τη συμπεριφορά τους μπορεί να γίνει κατανοητό τι να περιμένει η ανθρωπότητα στο εγγύς μέλλον. Οι ανταλλαγές και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα αντιδρούν σε κάθε δράση τους. Ένας από τους εκπροσώπους της παγκόσμιας ελίτ είναι η φυλή των Rothschild.


Έτσι, την άλλη μέρα οι Rothschilds έκαναν μια ενέργεια που σας κάνει να αναρωτιέστε … τι θα μπορούσε να είναι;

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή μας από την Ιταλία, την Τετάρτη, η εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Rothschild & Co (χρηματοοικονομική εταιρεία χαρτοφυλακίου που ελέγχεται από τα γαλλικά και αγγλικά υποκαταστήματα της οικογένειας Rothschild) υπέγραψε μια πολύ περίεργη σύμβαση με τον Ιταλό σχεδιαστή Pierpaolo Lazzarini.

Γιατί παράξενο;

Το θέμα είναι ότι ο Pierpaolo Lazzarini ανέπτυξε το έργο Wayaland. Αυτό το πλωτό σπίτι με τη μορφή πυραμίδας, που παράγει ενέργεια από ηλιακούς συλλέκτες.



Εδώ είναι οι λεπτομέρειες που αναφέρθηκαν από τον ανταποκριτή μας:

«Ο Lazzarini προσπαθεί όλο και περισσότερο να συγκεντρώσει κεφάλαια για την υλοποίηση του έργου του. Και τώρα η Rothschild & Co του έδωσε μια τέτοια ευκαιρία,
αφού διέταξε για λογαριασμό του την κατασκευή μιας ολόκληρης πλωτής πόλης.


Το Wayaland θα αποτελείται από μια ομάδα πυραμιδωτών πλωτών κτιρίων που ονομάζονται Waya και είναι εμπνευσμένα από την αρχιτεκτονική των Μάγια και της Ιαπωνίας. Θα έρθουν σε διάφορα μεγέθη και θα εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς, έτσι ώστε κάποια μπορεί να λειτουργήσει σαν σπίτια, ενώ άλλα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σαν θερμοκήπια, ξενοδοχεία, κινηματογράφοι. Η μεγαλύτερη θα ανέλθει σε ύψος μέχρι 30 μ. (98 πόδια), πάνω από τη γραμμή του νερού.

Τα δομοστοιχεία Waya θα κατασκευαστούν από υαλοβάμβακα, ίνες άνθρακα και χάλυβα και θα τοποθετηθούν πάνω σε μεγάλες πλωτές πλατφόρμες με υπόγεια κατάλληλα για χρήση σαν προαιρετικά υποβρύχια υπνοδωμάτια. Οι κατασκευές θα μετακινούνται με κινητήρες και θα περιλαμβάνουν μια μικρή μαρίνα για σκάφη και άλλα σκάφη για να αγκυροβολήσουν. Το καθένα θα δέχεται ηλεκτρική ενέργεια από συστοιχίες ηλιακών συλλεκτών οροφής και υδραυλικούς στροβίλους.

Η μικρότερη μονάδα Waya θα χρειαστεί 350.000 ευρώ (περίπου 422.600 δολάρια ΗΠΑ).



Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, το ποσό αυτής της σύμβασης υπερβαίνει
τα 600 εκατομμύρια δολάρια. Ο αριθμός και το μέγεθος των ενοτήτων που ζητήθηκαν δεν είναι γνωστά. Εκεί όπου θα κατασκευάζεται και θα επιπλέει αυτό το Wayaland, κρατείται επίσης μυστικό. Αλλά ήδη τώρα ονομάζεται η μελλοντική πλωτή πόλη των Rothschilds.

Και το πιο σημαντικό, όλα θα κατασκευαστούν για κατάσταση έκτακτης ανάγκης.»

Και τώρα έχουμε μια ερώτηση … Γιατί μια τέτοια διάσημη οικογένεια αποφάσισε να χτίσει μια πόλη για τον εαυτό της στο νερό; Γιατί μια τέτοια επείγουσα βιασύνη; Τι ξέρουν που δεν γνωρίζουμε;

http://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2018/05/the-rothschilds-are-building-a-floating-city-in-emergency-mode-what-do-they-know-that-we-do-not-2490931.html

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια