ΚΕΦίΜ: Η συγκλονιστική μαρτυρία ενός νέου ανθρώπου για το καθεστώς της Βενεζουέλας













Με αφορμή την πρόσφατη επανεκλογή του Νικολάς Μαδούρο στις αμφισβητούμενης εγκυρότητας προεδρικές εκλογές στη Βενεζουέλα από τις οποίες απείχε μεγάλο μέρος της αντιπολίτευσης και η πλειοψηφία των πολιτών,
το ΚΕΦίΜ παρουσιάζει
στα ελληνικά το σύντομο βίντεο του Foundation for Economic Education με τη συγκλονιστική μαρτυρία του Jorge Jraissati, ενός νέου ανθρώπου από τη Βενεζουέλα που έζησε τη μετεξέλιξη της κάποτε 20ης πλουσιότερης χώρας του κόσμου στον σημερινό σοσιαλιστικό «παράδεισο» της εξαθλίωσης, της απόλυτης εξάρτησης από το κράτος, και της καταπίεσης.



Σε μια ιδιαίτερα επίκαιρη αφήγηση για τη χώρα μας,
ο Jorge Jraissati παρουσιάζει πόσο εύκολη είναι αυτή η μετεξέλιξη προς το χειρότερο, προτρέποντας όλους μας να είμαστε σε διαρκή εγρήγορση για την ελευθερία, αλλά και να στηρίξουμε τον αγώνα των Βενεζολάνων που αγωνίζονται για την αποκατάστασή της στην χώρα τους.






Ο Jorge Jraissati είναι ένας από τους σημαντικότερους ηγέτες του φοιτητικού κινήματος στη Βενεζουέλα. Αποτελεί έναν από τους κυριότερους εκφραστές της νεολαίας που παλεύει για το μέλλον, την πατρίδα και την ελευθερία της.

Ο Jorge μάχεται για την ελευθερία από τα 16 του χρόνια.

Είναι από τις πλέον αναγνωρίσιμες πολιτικές προσωπικότητες της χώρας του και αρθρογραφεί συχνά για τις παραβιάσεις
των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του καθεστώτος της Βενεζουέλας, τα καταστροφικά αποτελέσματα των σοσιαλιστικών πολιτικών, τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και τον συνεχιζόμενο αγώνα για την απελευθέρωση της χώρας του.


[Πηγή]https://www.liberal.gr/arthro/205433/epikairotita/2018/kefim-i-sugklonistiki-marturia-enos-neou-anthropou-gia-to-kathestos-tis-benezouelas.html


«Τριβέλι Πᾶνος»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια