Κλείδωσε η ημερομηνία – 4 Μαρτίου συλλαλητήριο για την Μακεδονία στον συνοριακό σταθμό Ευζώνων στο Κιλκίς





Όπως ανακοινώθηκε στις 4 Μαρτίου θα γινει συλλαλητήριο και στον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων στο Κιλκίς
.
Μάλιστα όπως αναφέρουν οι διοργανωτές «κλείδωσαν» τη συγκεκριμένη ημερομηνία μετά από απαίτηση χιλιάδων διαδηλωτών. Αρχικά υπήρχε η σκέψη να γίνει μέσα στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, αλλά τελικά αποφασίστηκε να γίνει στις 4 Μαρτίου.

Ήδη στη Βόρεια Ελλάδα έχει ξεκινήσει εκστρατεία ώστε εκείνη τη μέρα να δώσουν το παρών χιλιάδες Μακεδόνες.




Ακυρώθηκε το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία
που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Πάτρα στις 25 Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε ένας εκ των διοργανωτών.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ένας εκ των διοργανωτών σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι «για σημαντικούς λόγους διοργάνωσης όπως και ασφαλείας, θα ήταν σαφώς καλύτερο να το αναλάβουν κάποιοι «ισχυρότεροι» οργανισμοί ή φορείς, όταν και αν το κρίνουν να το κάνουν».

Σημειώνεται πως το συλλαλητήριο αναμενόταν να πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου και την πρωτοβουλία για τη διοργάνωσή του είχε πάρει 22χρονος φοιτητής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.
https://hellas-now.com/%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%AF%CE%B1-4-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BB/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ήμουν παρών στα δύο μεγάλα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Πλατείας Συντάγματος.
    Κατά τη γνώμη μου, ο τόπος διοργάνωσης του τρίτου συλλαλητηρίου στον συνοριακό σταθμό Ευζώνων είναι μια λανθασμένη επιλογή.
    Και εξηγώ: η ουσία του προβλήματος δεν είναι η εμμονή των σκοπιανών να αυτοπροσδιορίζονται ως Μακεδόνες, αλλά η ενδοτική στάση και ο τρισάθλιος χειρισμός σε αυτό το μείζον εθνικό θέμα από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης.
    Προτείνω το τρίτο συλλαλητήριο να γίνει και πάλι στην Πλατεία Συντάγματος, πιο λυσσαλέο και πιεστικό αυτή τη φορά, και με κεντρικό σύνθημα "Μην ξεπουλήσετε το όνομα...", κάτι που θα έχει συνέπειες εθνικής τραγωδίας ακόμη και με την εκχώρηση εδαφών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή