ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ – ΛΟΒΕΡΔΟ: ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΜΙΖΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ «ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ»!





ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΟΙ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ: ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΜΙΖΑΣ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ – ΛΟΒΕΡΔΟΣ!

ΥΠΟΠΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ!
ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Στο μυαλό όλων όσοι πολεμούν το σύστημα Σημίτη ήρθε μετά την αποκάλυψη της Δημοκρατίας και πάλι η 25η Φεβρουαρίου του 2005. Το βράδυ εκείνο, η Βουλή συζήτησε το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής. Εν αντιθέσει με τη σημερινή βουβαμάρα της ΝΔ, τότε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ήταν λαλίστατα. Και τι στελέχη; Ενα κι ένα. Ευάγγελος Βενιζέλος, Ανδρέας Λοβέρδος,
η αφρόκρεμα, οι σημερινοί πραίτορες του Μητσοτάκη που υπερασπίζεται σήμερα ο Γεωργιάδης δηλαδή!
Το πόρισμα των ελβετικών αρχών εκθέτει ξεκάθαρα τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Είναι ο μόνος που εξακολουθεί να είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και σε εκείνη τη συνεδρίαση είχε ξεχωρίσει με τα ξεσπάσματα και τις ειρωνείες κατά όσων τόλμησαν να πουν κάτι επιβαρυντικό για τον σύντροφο Ακη. Από κοντά και ο Ανδρέας Λοβέρδος. Δεξί χέρι του Ευάγγελου Βενιζέλου τότε, είχε γράψει με τον νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ το πόρισμα για τον Ακη Τσοχατζόπουλο. Το συμπέρασμα εκείνου του πορίσματος θα μείνει για πάντα στην Ιστορία, για να εκθέτει κάποιους: «Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης ποινικού αδικήματος από τους κ. Τσοχατζόπουλο και Παπαντωνίου (…) οι οποίοι επί μήνες προσεβλήθησαν και διασύρθηκαν αδίκως» είχαν γράψει οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας τους τότε πραγματικούςνεοδημοκράτες ως συκοφάντες. ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΩΟ ΑΚΗ!





Το βράδυ της 25ης Φεβρουαρίου του 2005, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δίνει ρεσιτάλ. Οχι μόνο δεν… «θάβει» τον Ακη Τσοχατζόπουλο (ήταν και ο ίδιος βουλευτής τότε), αλλά δίνει μάχη για την αθώωσή του. «Η υπόθεση αυτή ξεκίνησε ως ένα τεράστιο πολιτικό και ενδεχομένως ποινικό σκάνδαλο και σήμερα (25.2.2005) η υπόθεση αυτή έχει εξατμιστεί.
(…) Μας λέει η Ν.Δ. ότι υπάρχει ύποπτη διακίνηση χρημάτων με δήθεν παραλήπτες, οποίοι μπορεί να είναι και πολιτικά πρόσωπα. Δεν υπάρχει τίποτε απολύτως!» ισχυρίστηκε εκείνο το βράδυ ο Ευ. Βενιζέλος, καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!
Το κακό για τον Ευάγγελο Βενιζέλο είναι ότι βρίσκει απέναντί του ως κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας τον Βύρωνα Πολύδωρα, ο οποίος δεν «μασάει» και με τη ρητορική του δεινότητα κατατροπώνει τόσο τον Ευάγγελο Βενιζέλο όσο και τον Ανδρέα Λοβέρδο, τότε ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Οπως φαίνεται, μάλιστα, και από τα επίσημα πρακτικά της Βουλής, ο Ευάγγελος Βενιζέλος μη γνωρίζοντας τι να απαντήσει στην ολομέτωπη επίθεση Πολύδωρα το γυρίζει στην ειρωνεία. Και κάπως έτσι κάνει το μοιραίο λάθος, που μένει να τον κυνηγάει ακόμα και σήμερα. Ενώπιον μιας γεμάτης Ολομέλειας, χαρακτηρίζει τους αριθμούς των τραπεζικών λογαριασμών των offshore, μέσω των οποίων διακινούνταν οι μίζες, αριθμούς τηλεφώνων. Ο διάλογος είναι ενδεικτικός:
Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Εχουμε την DRUMILAN OFFSET και την DRUMILAN INTERNATIONAL, η οποία κατοικοεδρεύει στον φορολογικό παράδεισο των Παρθένων Νήσων.
ΑΝ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Τι τα θέλετε τώρα αυτά;
Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ:Αυτές οι εταιρίες είναι κάτοχοι λογαριασμού…
ΑΝ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Ουδέν πολιτικό πρόσωπο είναι αναμεμειγμένο. Θα το δείξει και το μέλλον.
Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Οταν πρωτοανακαλύφθηκε ο λογαριασμός, ο κ. Βενιζέλος -γνωστός χιουμορίστας- έσπευσε να πει ότι είναι αριθμός τηλεφώνου. Ε, δεν είναι. Είναι λογαριασμός που ακολουθεί υπόγειες διαδρομές…


ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ:Πήρα τηλέφωνο και βγήκε ο Σπ. Σπηλιωτόπουλος!
Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: …από Μόσχα, Νέα Υόρκη, Κύπρο και Ελβετία, 21.000.000 δολάρια. Φθήνιες. Φυσικά, ο παραλήπτης αγνοείται.
ΑΝ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ:Ποιους αφορούν αυτά; Πάλι υπόνοιες;
Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Ρε, πού πήγαν τα λεφτά είναι το θέμα. Αφήστε τις σοφιστείες.
«Ζητήστε συγγνώμη που τους ταλαιπωρήσατε»
Το αποκορύφωμα εκείνης της βραδιάς, βέβαια, έρχεται όταν στο βήμα ανεβαίνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, μάλιστα, προκαλεί τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να ζητήσουν συγγνώμη από Τσοχατζόπουλο και Παπαντωνίου, και η φράση μένει στην ιστορία ως ντοκουμέντο: «Η σημερινή διαδικασία είναι ευκαιρία διεξόδου. Απαλλαγείτε, κύριοι της Ν.Δ., από το αδιέξοδο αυτό και βεβαίως κάποια στιγμή ζητήστε και συγγνώμη από τους ανθρώπους που ταλαιπωρήσατε» λέει και καταχειροκροτείται από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Ενας ακόμα ενδιαφέρων διάλογος διαδραματίζεται όταν ο κ. Λοβέρδος δηλώνει βέβαιος ότι δεν εμπλέκεται κανένας πολιτικός. Σήμερα πιθανότατα έχει μετανοήσει για όσα έλεγε εκείνο το βράδυ.
Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Αυτές οι εταιρίες (DRUMILLAN) συμπλέκονται με λογαριασμό – εφάνη στην αποδεικτική διαδικασία…
ΑΝ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ:Και ουδέν πολιτικό πρόσωπο είναι αναμεμειγμένο, και θα το δείξει αυτό το μέλλον.
Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ:Μη βιάζεστε
ΑΝ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ:Ξέρετε κάτι; Να το πείτε.
Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Οταν πρωτοανακαλύφθηκε ο αριθμός, έσπευσε ο κ. Βενιζέλος -γνωστός χιουμορίστας, άλλωστε- να πει, για να απαξιώσει το θέμα, ότι αυτό μοιάζει με αριθμό τηλεφώνου. Ε, δεν είναι αριθμός τηλεφώνου. Είναι λογαριασμός της DRUMILAN.
ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ:Δοκιμάσατε να πάρετε τηλέφωνο;
Λίγη ώρα νωρίτερα, μάλιστα, από το συγκεκριμένο απόσπασμα ο χειμαρρώδης λόγος του Πολύδωρα ταρακουνά και πάλι τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος μη έχοντας τι να πει ψελλίζει το μυθικό «πρώτη φορά σας ακούω να μιλάτε έτσι».
Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ:
Λέμε λοιπόν στον ελληνικό λαό: «Δεν ήταν τίποτα, παιδιά. Τετρακόσια δισεκατομμύρια δραχμές πέταξαν οι καλοί οικονομικοί διαχειριστές του ΠΑΣΟΚ ως υπουργοί Εθνικής Αμύνης στον βρόντο! Τώρα εγείρω το εξής ερώτημα: Ή ηλίθιοι ήσαν ή ιδιοτελείς! Ας διαλέξουν και ας πάρουν! (Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας.)
ΑΝ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ:Αυτό είναι απαράδεκτο και ακραίο!
Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Απαράδεκτα θα ακούσετε, διότι απαράδεκτα επράξατε! (Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας.)
ΑΝ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Πρώτη φορά μιλάτε έτσι! Δεν έχετε ξαναμιλήσει έτσι!
Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ:«Το TPQ-37, ελληνικέ λαέ, δεν είναι τίποτα, είναι καλό εργαλείο. Εξακόσια μέτρα απόκλιση στόχου κάνει μοναχά». Ο Ρίλεϊ, ο Αμερικανός στρατηγός… (Διαμαρτυρίες από την πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ.)
Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ:Σας ενοχλούν! Δεν πειράζει.
ΑΝ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ:Ε, όχι!
Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ:Τα επράξατε, θα ακούσετε την ηχώ των πράξεών σας. Αυτή είναι η ηχώ των πράξεών σας!

Σήμερα λοιπόν, αυτή η υπόθαλψη εγκληματιών από τον Βενιζέλο και τον Λοβέρδο δεν βαρύνει μόνο τους ίδιους και το ΠΑΣΟΚ, αλλά και το κόμμα του Μητσοτάκη ο οποίος 48 h πριν από το πόρισμα των ελβετικών αρχών έβαλε τον αντιπρόεδρο του Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή να υπερασπίζεται λυσσαλέα τον Βαγγέλη Βενιζέλο!



ΠΗΓΗ

Το διαβάσαμε από το: ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ – ΛΟΒΕΡΔΟ: ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΜΙΖΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ «ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ»! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/09/blog-post_9859.html#ixzz4ta7PvMaS

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια