Κενάν Ακίν, ένα θρασίμι, δειλός και βάρβαρος για τη δολοφονία Σολωμού: «Γιατί κάνετε το σκότωμα ενός σκύλου να ακούγεται τόσο σημαντικό;»





Ο Κενάν Ακίν, παρότι καταζητούμενος από την Ιντερπόλ, δίπλα στον Ερντογάν στην εξέδρα - Έτσι "τιμά" η Τουρκία τους δολοφόνους - Είπαμε, "κανονικό" κράτος συμμορία!



Ο Κενάν Ακίν, «ο εκτελεστής της Δερύνειας» όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν οι Κύπριοι, είναι ο άνθρωπος που χρόνια τώρα δεν έχει καταστεί δυνατόν να εντοπιστεί και να συλληφθεί από την Ιντερπόλ ώστε να δικαστεί για τις πράξεις του. Είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα:


Ερώτηση: Έχετε δηλώσει παλαιότερα σε τουρκική εφημερίδα ότι μακάρι να ήσασταν εσείς αυτός που τράβηξε τη σκανδάλη, τονίζοντας χαρακτηριστικά «γιατί κάνετε το σκότωμα ενός σκύλου να ακούγεται τόσο σημαντικό;».
Απάντηση:


Πράγματι. Δεν μετανιώνω για όσα έχω πει. Το λέω και σήμερα αυτό, και ας έχουν περάσει τόσα χρόνια από εκείνη την μέρα. Αν ήμουν στη θέση εκείνου που πυροβόλησε, το ίδιο θα έκανα κι εγώ. Θα τον σκότωνα. Ακόμα κι εσύ, αν βρεθείς σε εκείνη τη στιγμή, μπορείς να κάνεις το ίδιο. Αν κάποιος προσπαθήσει να κατεβάσει την ελληνική σημαία, εσύ τι θα έκανες; Είναι καθήκον να κάνουν όλοι το ίδιο πράγμα!
Έχει απαιτήσει κανείς Ελλαδίτης ή Κύπριος από τότε την έκδοσή του;



Στέργιος Σεβαστιάν

Αναδημοσίευση από: infognomonpolitics.blogspot.gr
http://www.freepen.gr/2017/08/blog-post_641.html
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια