18 Αυγούστου 2017

Μουσουλμάνοι πρόσφυγες στη Νάξο απαιτούν από τις Ελληνίδες να μην φορούν μπικίνι

Όχι μόνο έχουν έρθει στη χώρα μας οι πρόσφυγες και οι μετανάστες και τα έχουν κάνει όλα άνω κάτω, προσπαθούν κιόλας να επιβάλλουν τα έθιμα τους.Τελευταίο κρούσμα έγινε στη Νάξο, στην πανέμορφη και ατέλειωτη 35 χλμ μήκος στην δυτική πλευρά από τον Άγιο Προκόπιο μέχρι τα νότια του νησιού, παραλία της Πλάκας όπου πρόσφυγες που μένουν εκεί είχαν το θράσος να ζητήσουν από τις γυναίκες να είναι «σεμνές» γιατί είναι περίοδος ραμαζανίου.

Μάλιστα, έχουν πάει και σε μια παραλία και έχουν αναρτήσει πανό στο οποίο αναγράφουν «Σεβασμός στο ραμαζάνι, όχι μπικίνι«. Προφανώς θέλουν να φοράνε μπούργκα …

Μάλλον έχουν ξεχάσει ότι εδώ είναι απλώς φιλοξενούμενοι… Ή όχι;Η παραπάνω φωτογραφία δεν είναι από την Νάξο, αλλά ούτε από κάποιο άλλο μέρος τις Ελλάδας.


Η φωτογραφία είναι από το Μαρόκο, το περιστατικό συνέβη τον Ιούνιο του 2015 και δημοσιεύτηκε από τη σελίδα Morocco World News στις 20 Ιουνίου του 2015.

Στο δημοσίευμα του Morocco World News, διαβάζουμε πως πολλοί κάτοικοι δεν συμφωνούν με αυτή την κίνηση γιατί βλάπτει τον τουρισμό του Μαρόκου.Ο ισχυρισμός πως το παραπάνω περιστατικό με το πανό συνέβη στη Νάξο δεν ισχύει.

πηγηΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

4 σχόλια:

  1. Δεν υπήρξα ρατσιστής αλλά αυτή η εγωιστική και επιτακτική επιβολή της θρησκείας τους σε χώρα που φιλοξενούνται και επίσημα δηλώνεται ως ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ με εξοργίζει!! Η χώρα μας εκτός από τα κρούσματα ξενοφοβίας από μικρές φασιστικές ομάδες δεν επιβάλλει και ούτε προσυλιτίζει αλλόθρησκους δια βίας! Η ασυδοσία της θρησκευτικής ελεύθερείας που χαίρουν οι μη χριστιανικές μειονότητες έχουν οδηγήσει σε υπερβολές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως και το ξέχασαν να σας απαγορεύσουν να τρώτε και χοιρινό σουβλάκι; τι στον διάολο άλλο περιμένουμε να δούμε και να πάθουμε για αντιδράσουμε Τελείως πρόβατα έχουμε γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το διαβάσατε το άρθρο; Το περιστατικό και η φωτογραφία είναι από το Μαρόκο το 2015. Ως εκ τούτου, ναι, τελείως πρόβατα είστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Επιβίωση με θυμάρι: Εξολοθρεύει τα μικρόβια σε λιγότερο από μία ώρα – Πώς να το χρησιμοποιήσεις

Έχει την δύναμη να εξολοθρεύει τα μικρόβια εντός του χρονικού διαστήματος των εξήντα (60) λεπτών!