ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ (Βίντεο)






Μια Ιρακινή χριστιανή που ήταν επί αρκετό χρονικό διάστημα εγκλεισμένη σε ένα χοτ σποτ για παράνομους μετανάστες στην Αυστρία
κ
αι η οποία μιλάει απταίστως εκτός από τα αραβικά, και γερμανικά, είχε τη δυνατότητα να αποκαλύψει στο δημοσιογραφικό φακό όσα είχε ακούσει κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον καταυλισμό.

Χωρίς να φανερώσει στους άλλους ότι ήταν χριστιανή, είχε την ευκαιρία να ανακατευτεί μαζί τους και να μάθει από πρώτο χέρι τις απόψεις τους και τα σχέδιά τους.

Όπως ισχυρίστηκε, με την κατάσταση όπως εξελίσσεται, το μέλλον της Ευρώπης τα επόμενα χρόνια θα είναι ζοφερό.

Οι εικόνες από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν μέσα στα επόμενα 20 χρόνια θα είναι η καθημερινή εικόνα της Ευρώπης.


Το Ισλάμ και η βία θα έχουν επικρατήσει εξαιτίας της ηλίθιας λεγόμενης αντιρατσιστικής πολιτικής των ευρωπαϊκών κρατών.

Τα σχέδιά τους, όπως ανέφερε η Ιρακινή, είναι εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες που τους προσφέρουν οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι να εξαπλώσουν το Ισλάμ με κάθε τρόπο σε όλη την έκταση της ηπείρου και να την κάνουν μια Ισλάμ-Ευρώπη όπως το είχε προφητεύσει από τη δεκαετία του 80 η γνωστή αριστερή Ιταλίδα δημοσιογράφος Οριάνα Φαλάτσι.
Για το ίδιο θέμα στην Αγγλία ακούστε το πρωτοφανές: δήμαρχος μιας αγγλικής πόλης και συγκεκριμένα της Μάντσεστερ, σε γενική συνέλευση των υπαλλήλων του δήμου, τους κάλεσε να προσευχηθούν… μουσουλμανικά.
Το ερώτημα εδώ που γεννάται που μας αφήνει έκπληκτους είναι ότι παρά του ότι οι περισσότεροι υπάλληλοι δεν είναι μουσουλμάνοι εντούτοις κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε για αυτήν την εξωφρενική εντολή του δημάρχου.
Κατά αυτόν τον τρόπο της μη αντίδρασης, σιγά σιγά η ευρωπαϊκές κοινωνίες θα αποδεχτούν όλα  τα μουσουλμανικά πρότυπα και χωρίς να το καταλάβουν θα έχουν ξεπουλήσει την ταυτότητά τους στον Αλλάχ.
Δείτε πως με τη βοήθεια του κράτους οι παράνομοι μετανάστες εξοντώνουν το ίδιο το κράτος. Στη Γερμανία έχει επικρατήσει η μόδα, παράνομοι μουσουλμάνοι μετανάστες να εμφανίζονται στο ένα γραφείο με μια μορφή και να παίρνουν τα επιδόματα και μετά να πηγαίνουν σε άλλο γραφείο και να παίρνουν και από εκεί και άλλα επιδόματα. Δηλαδή φαύλος κύκλος απάτης. Όταν όμως μια υπάλληλος που κατάλαβε την  απάτη και θέλησε να την καταγγείλει δημόσια τότε συνέβη το εξωφρενικό, τη συνέστησαν να μην δώσει έκταση στο θέμα ειδεμή θα εκδιωχτεί από την υπηρεσία της.
Φώτο: Δημοτικό σχολείο «Am See» στην Γερμανία, ούτε ένα παιδί δεν προέρχεται από την Γερμανία.
Τι κάνουν οι μουσουλμάνοι πριν πάνε να προσευχηθούν;
‼️ What happens between prayers in the mosque? pic.twitter.com/tsKCDyvlHn
— Onlinemagazin (@OnlineMagazin) 13 Αυγούστου 2017
Στην Ισπανία το κύμα μεταναστών συνεχίζει να εξαπλώνεται στην Ευρώπη αυτήν τη στιγμή καθώς παράνομοι μετανάστες εισβάλλουν στη χώρα μέσω του Γιβραλτάρ.
‼️ Spain: The refugee wave continues to spill into #Europe, this time many illegal migrants have come to #Spain via #Gibraltarpic.twitter.com/ly1UuKDkDv
— Onlinemagazin (@OnlineMagazin) 16 Αυγούστου 2017
Γνωρίστε τους καινούργιους σας γείτονες. Παράνομοι μετανάστες διασχίζουν την Μεσόγειο θάλασσα για να φτάσουν τη γη της επαγγελίας, την Ευρώπη.

‼️ Meet new neighbors! The invasion continues! Illegal migrants cross the #MediterraneanSea on their voyage to the promised #Europepic.twitter.com/vJT9YFCwaG
— Onlinemagazin (@OnlineMagazin) 14 Αυγούστου 2017
Αδίστακτοι παράνομοι μετανάστες κρύφτηκαν σκαρφαλωμένοι κάτω από τα βαγόνια του τρένου για να περάσουν απαρατήρητοι προς όλες τις χώρες της Ευρώπης.


Τα ωραία στέκια των Αφγανών μουσουλμάνων στη Στοκχόλμη της Σουηδίας.
‼️ #Kabul? Nope, #Afghan migrants are sitting in the liberal #Stockholm#Swedenpic.twitter.com/ahdSfdLSb1
— Onlinemagazin (@OnlineMagazin) August 14, 2017
Μια νεαρή γυναίκα βιάστηκε το προηγούμενο βράδυ σε ένα σιδηροδρομικό σταθμό στην πρωτεύουσα της Αυστρία της Βιέννη στο ασανσέρ. Όπως φαίνεται καμία γυναίκα δεν θα είναι πλέον ασφαλής στην Ευρώπη.


Ορίστε η τακτική που χρησιμοποιεί η αστυνομία στη Νότια Κορέα για να αντιμετωπίσει τους διαδηλωτές.


Στην Ιταλία έντονη διαμαρτυρία παράνομων μεταναστών στο Alpignano. Οι ίδιοι φώναζαν φράσεις όπως «Δεν μπορούμε να αγοράσουμε ρούχα». Άραγε μήπως θα εννοούσαν ρούχα τύπου Versace;
‼️ #Italy: Protest of illegal migrants in the refugee camp of Alpignano: «We can not buy food & clothes.» Maybe something from Versace? pic.twitter.com/mnQQGq4RNI
— Onlinemagazin (@OnlineMagazin) August 15, 2017
Στην Ελλάδα, από  ένα ξενοδοχείο στην Αθήνα, ένας τουρίστας, βιντεοσκοπεί από το δωμάτιο του πως παράνομοι μετανάστες κάνουν μεγάλη φασαρία μέσα στη νύχτα.


Άσχημο τέλος βρήκε ένας λευκός άντρας στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας όταν εισέβαλλαν στο σπίτι του συμμορία από μουσουλμάνους λαθρο οι οποίοι είχαν σκοπό να τον ληστέψουν.




🆘‼️😯🔥 : MUSLIM GANG beats up an AUSSIE MAN. Really COWARDLY and DISGUSTING!


Η καθημερινότητα στους δρόμους μιας πόλης της Γερμανίας, του Μπρέμεν (Bremen). Η δουλειά των αστυνομικών γίνεται καθημερινά όλο και πιο επικίνδυνη.



Η καθημερινότητα στους δρόμους της Ιταλίας.


Ιταλία: μια πλατεία μέσα στη Ρώμη πως ήταν πριν και πως κατέληξε μετά από την εισβολή των λαθρο.
Μήπως νομίζατε ότι μόνο οι άντρες λαθρο είναι επιθετικοί; Κι όμως κάνετε μεγάλο λάθος. Δείτε στην Ιταλία πως μια Αφρικανή μετανάστρια επιτίθεται άγρια και ξυλοφορτώνει έναν Ιταλό στο Σαν Λορέντσο της Ιταλίας.


Μια τραγωδία που οδηγεί σε δημόσιες δεήσεις. Εδώ και καιρό η κατάσταση στην Βενεζουέλα έχει ξεφύγει  σχεδόν από κάθε έλεγχο και ο κόσμος εκεί βιώνει τραγικές στιγμές. Το καθεστώς που έχει γίνει στόχος της Νέας Τάξης έχει παρασυρθεί σε κινήσεις βίας που όχι μόνο δεν φέρνουν καμιά λύση στα προβλήματα του λαού αλλά επιδεινώνουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση του.
Ένας απελπισμένος  κόσμος πάνω στην απελπισία του, που θα βρει αλλού καταφύγιο παρά στην επίκληση του στον Παντοδύναμο Θεό.
Οι σκηνές που εξελίσσονται είναι πραγματικά συγκλονιστικές.  Άνθρωποι απελπισμένοι  γονατίζουνε σε δημόσιους δρόμους και υψώνουν τα χέρια τους ψιλά παρακαλώντας τον Θεό να δώσει μια λύση στα φοβερά προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί. Λέτε  αύριο και άλλοι λαοί να φτάσουν σε αυτήν την κατάσταση καθώς το παγκόσμιο σύστημα σκοπεύει στην εξόντωση των ανθρώπων και στην δραστική μείωση του πληθυσμού της γης.






🆘‼️🙏⛪️ : Christians pray to God on the street because of the bad situation of their country.



Τέλος, ένα καταπληκτικό βίντεο το οποίο δείχνει μια σπάνια λευκή έλαφος-άλκη στη Σουηδία. Όπως εκτιμάται υπάρχουν μόνο γύρω στις 100 τέτοιου είδους άλκες που έχουν απομείνει στη χώρα.
Όπως δείχνουν τα πράγματα αυτή δυστυχώς αναμένεται να είναι και η μελλοντική κατάληξη της λευκής φυλής, ένα σπάνιο είδος υπό εξαφάνιση χάριν στα σχέδια της Νέας Τάξης αν δεν υπάρξει μαζική επανάσταση σε όλη αυτή την λαθροεισβολή.



ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.grΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια