Η Αυστρία κλείνει 300 τζαμιά και διακόπτει την χρηματοδότηση σε ισλαμικά ιδρύματα





Austriavouli

Η Αυστρία φοβούμενη τις επιπτώσεις της παράφρονας πολιτικής της πολυπολιτισμικής κοινωνίας πήρε την απόφαση να κλείσει 300 τζαμιά στην χώρα, να κόψει τις οικονομικές επιχορηγήσεις σε ισλαμικά ιδρύματα, και να επιβάλλει την ανάγνωση του Κορανίου υποχρεωτικά μόνο στην γερμανική γλώσσα και να απαγορευθεί αυστηρά η ανάγνωση σε άλλη γλώσσα όπως αραβικά ή τουρκικά.

Φοβούμενοι για τις Πύλες του «Άδη» που ανοίξανε στην Βιέννη εισάγοντας αθρόα λαθρομετανάστες, και «χαιδεύοντάς» τους για τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, κατάλαβαν ότι εξέθρεψαν μια «Λερναία Ύδρα» που απειλεί να εξαφανίσει την χριστιανική λευκή Αυστρία. Συνειδητοποίησαν επίσης ότι η ανάγνωση του Κορανίου στα αραβικά ή στα τουρκικά επιτρέπει στους ιμάμηδες να κατευθύνουν νεαρούς τζιχαντιστές σε παράνομες πράξεις, αφού μπορούν να δίνουν ότι ερμηνεία θέλουν στα εδάφια του Κορανίου χωρίς να γίνονται αντιληπτοί.

Ένα καινούργιο νομοσχέδιο προωθείται στην αυστριακή βουλή σύμφωνα με το οποίο η αυστριακή κυβέρνηση θα προχωρήσει στο άμεσο κλείσιμο περίπου 300 παράτυπων μουσουλμανικών τζαμιών που λειτουργούν στην αυστριακή επικράτεια.


Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες της ισλαμικής τουρκικής εφημερίδας, Yeni Şafak, το αυστριακό κόμμα «Νέα Αυστρία» προωθεί στην αυστριακή βουλή ένα καινούργιο νομοσχέδιο που θα προβλέπει το κλείσιμο 300 τζαμιών που σήμερα λειτουργούν στην Αυστρία, ενώ θα κόψει κάθε εξωτερική οικονομική επιχορήγηση σε ισλαμικά ιδρύματα.

Εκείνο όμως που εξόργισε τους Τούρκους, είναι ότι σύμφωνα με το νέο αυστριακό νόμο το Κοράνι όταν αναγιγνώσκεται δημόσια στην Αυστρία, θα αναγιγνώσκεται υποχρεωτικά μόνο στην τοπική γερμανική γλώσσα και απαγορεύεται αυστηρά η ανάγνωση του Κορανίου σε άλλη γλώσσα όπως αραβικά ή τουρκικά.

Οι βίαιες διαδηλώσεις πριν από λίγες μέρες στην Κολωνία της Γερμανίας κατά των Σαλαφιστών και κατά της προβολής των ισλαμικών πρότυπων στην καθημερινή ζωή των Γερμανών, καθώς και οι αντιδράσεις κατά της προώθησης του Ισλάμ σε μια σειρά άλλων χωρών όπως το Βέλγιο, Αγγλία ακόμα και πέρα του Ατλαντικού στον Καναδά, σκιαγραφούν ένα άκρως εύφλεκτο τοπίο που έχει αρχίσει να ανησυχεί έντονα τους θιασώτες της προώθησης του Ισλάμ στην Δύση.

Μόνο που οι θιασώτες δεν είναι μόνο Τούρκοι και Σαουδάραβες αλλά ως επί το πλείστον Νεοταξίτες που επιθυμούν την διάλυση των δυτικών κοινωνιών,των εθνώ και των θρησκειών μέσω συγκρούσεων που θα διεξάγονται σε ανομοιογενείς γειτονιές και συνοικιές τις δυτικές πρωτεύουσες. Τότε θα είναι έυκολο να παρουσιαστεί η λύση της μιας θρησκείας, του ενός κράτους, και της μιας οικονομίας σε Ευρώπη – ΗΠΑ στην αρχή και στον υπόλοιπο κόσμο αργότερα. Μετά το σοκ που υπέστει η ευρωπαϊκή Κοινή Γνώμη βλέποντας τα εγκλήματα των ισλαμιστών απαιτέι να παρθούν μέτρα για την προστασία των πολιτών.

Η απαγόρευση της αναγνωσης του Κορανίου στα τουρκικά ή αραβικά αποσκοπεί στο να εμποδιστεί ο οποιοσδήποτε ιμάμης να μπορέι να δώσει ερμηνείες σε εδάφια του Κορανίου που να προτρέπουν το λιγότερο σε εγκληματικές πράξεις, ή σε εξεργέσεις εναντίον των «απίστων» αυτοχθόνων. Πια οι ιμάμηδες θα καταγράφονται για αυτά που λένε και θα διώκονται ποινικά.

Η χρηματοδότηση στα ισλαμικά ιδρύματα καταργείται γιατί αυτά με τη σειρά τους χρηματοδοτούν οργανώσεις τύπου ISIL και Αλ Νούσρα, κάτι το οποίο οι Δυτικοί το γνώριζαν αλλά έκαναν πως δεν το ήξεραν. Τώρα όμως που όλα έχουν αποκαλυφθεί προσπαθούν να αποδεσμευθούν τάχιστα. Η απαγόρευση των 300 παράτυπων τζαμιών (ακριβώς όπως στην Ελλάδα) αποσκοπεί στην κατάργηση των κέντρων στρατολόγησης των τζιχαντιστών τους οποίους μετά τους διοχετεύουν τα ισλαμικά δίκτυα σε Συρία και Ισλάμ.

Σημειώνεται ότι εδώ στην Ελλάδα έχει κυκλοφορήσει βίντεο -«ντοκιμαντέρ» το οποίο κατηγορεί τους Έλληνες για θρησκευτικό φανατισμό και ότι η Ελλάδα εμποδίζει τους παράνομους λαθρομετανάστες να έχουν τους χώρους λατρείας τους.

Υπενθυμίζουμε την φοβερή δήλωση Ε.Βενιζέλου όταν είχε πει στον Α.Νταβούτογλου ότι στη Θράκη εφαρμόζεται ο νόμος της Σαρίας. Ναι το ακούσαμε και αυτό…! Στην Αυστρία ξύπνησαν, και προφανώς έγκαιρα, και περνάνε στην αντεπίθεση. Εδώ αντίθετα έχουμε «προοδευτικούς» που εκστασιάζονται με την ιδέα ότι, θα φτιάξουμε τζαμιά με τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου για τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ λαθρομετανάστες μουσουλμανικού θρησκεύματος. Ο Έλληνας έχει γαλουχηθεί με την Ορθοδοξία και το Μέτρο και την Διαλεκτική των Αρχαίων Ελλήνων όπως και την Ελληνική μυθολογία όπου τους έχει μάθει να έιναι ελεύθεροι και να σέβονται το άβατον του διπλανού. Κάτι που το Ισλάμ δεν το κάνει.

Φανταστείτε ένα πλάνο με τον Λυκαβηττό και ηχητική υπόκρουση τον ιμάμη να καλεί σε προσευχή τους μουσουλμάνους, μια εικόνα που στους Έλληνες προκαλεί αποστροφή, αφού δημιουργεί συνειρμούς με την οθωμανική κατοχή. Ακόμα και οι καλοπροαίρετοι και νόμιμοι μουσουλμάνοι Έλληνες πολίτες κατανοούν την ευαισθησία του ελληνικού λαού και δεν παίζουν με το υποσυνείδητό του.

Ακολουθεί το βίντεο με την απίστευτη δήλωση Ε.Βενιζέλου περί…Σαρίας…!
ellhnikhkosmokratoriaΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια