(ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑΣ) Πέτρος Τατσόπουλος: “Ο Κολοκοτρώνης είταν gay και Αλβανός”; [video]








Σάλος στο διαδίκτυο με καινοφανείς απόψεις περί σεξουαλικότητας του Θόδωρου Κολοκοτρώνη. Τι έγραψε ο παρουσιαστής του ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ «1821» για gay Κολοκοτρώνη και «αρραβωνιαστικό»;














Αίσθηση προκαλούν οι φερόμενες δηλώσεις του παρουσιαστή του ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ 1821, Πέτρου Τατσόπουλου, για τη σεξουαλικότητα του Κολοκοτρώνη. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο παρουσιαστής του ντοκιμαντέρ χαρακτηρίζει στην σελίδα του στο facebook τον Κολοκοτρώνη gay.


Και όχι απλώς ο Κολοκοτρώνης ήταν gay, αλλά και πρωτοπόρος της «gay revolution», αφού o Πέτρος Τατσόπουλος φέρεται να υποστηρίζει ότι είχε αρραβωνιαστεί τον εραστή του.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ που προβάλλει ο ΣΚΑΪ με θέμα την επανάσταση του 1821. Το ντοκιμαντέρ έχει προκαλέσει αντιδράσεις από «πατριωτικούς» κύκλους, καθώς υποστηρίζει οτι οι Έλληνες ζούσαν αρμονικά με τους Τούρκους, γι’ αυτό και η περίοδος εκείνη διήρκεσε 400 χρόνια, και, κάποια στιγμή, αποφάσισαν να επαναστατήσουν.

Δείτε δεξιά τι φέρεται γράφει στη σελίδα του στο facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος (κλικ για μεγέθυνση).

Δείτε τις αντιδράσεις για τη φερόμενη δήλωση του Πέτρου Τατσόπουλου οτι ο Κολοκοτρώνης ήταν gay:







Νέα τροπή στην υπόθεση έδωσε η απάντηση του Πέτρου Τατσόπουλου μέσα από το facebook της συζύγου του. Ο Πέτρος Τατσόπουλος υποστήριξε οτι κάποιοι χάκαραν το λογαριασμό του στο facebook, έγραψαν το επίμαχο σχόλιο εν αγνοία του και άλλαξαν τους κωδικούς με αποτέλεσμα να μην έχει πρόσβαση στο λογαριασμό του.

Λίγες ώρες αργότερα όμως, ο Πέτρος Τατσόπουλος φάνηκε να διαψεύδει τον εαυτό του με νέα δημοσίευση μέσα από το δικό του facebook, όπου έλεγε οτι το επίμαχο σχόλιο ήταν «το πιο ηλίθιο αστείο της ζωής του».


Οι βουλευτές του ΛΑΟΣ Αθανάσιος Πλεύρης και Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσαν να καπηλευθούν το γεγονός και κατέθεσαν ερώτηση στον υπουργό Πολιτισμού σχετικά με το αν προτίθεται η ΕΡΤ να δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ για την επανάσταση του 1821, ώστε να αποκατασταθεί η «ιστορική αλήθεια», όπως είπαν.

Μύλος η κατάσταση. Δεν λείπουν πάντως και οι ψύχραιμες φωνές που υποστηρίζουν οτι όλος ο ντόρος είναι προβοκάτσια από κύκλους που ενοχλήθηκαν από το περιεχόμενο του ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ 1821.

Τελικά, ο Πέτρος Τατσόπουλος ξεκαθάρισε για το επίμαχο σχόλιο: «Ηταν ένα καλαμπούρι που μεταδόθηκε ως δήλωσή μου. Είναι επικίνδυνοι αυτοί που μεταδίδουν τέτοια πράγματα. Είναι δυνατόν να είμαι παρουσιαστής του «1821» και να κάνω τέτοιες δηλώσεις;»

Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρεμιέρα του το ντοκιμαντέρ 1821 έφερε επανάσταση στον ΣΚΑΪ, που κατάφερε να μπει δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης. Η σειρά 1821, που μεταδίδεται Τρίτη βράδυ, σημείωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης με μέσο όρο 16,1%, ενώ η δεύτερη εκπομπή έφτασε το 12,5%.


http://kwloxaneio.gr/petros-tatsopoulos-o-kolokotronis-ine-gay-ke-alvanos-video/

http://xeirobombidida.blogspot.gr/2016/12/gay-video.html
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια