ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ: Πόσα hot spot υπάρχουν στην Ελλάδα – Πόσοι ζουν σε αυτά (ΠΙΝΑΚΑΣ)





Συνολικά στην Ελλάδα, σύμφωνα με τη σημερινή καταγραφή, βρίσκονται 60.230 «πρόσφυγες» και λαθρομετανάστες στο μεγαλύτερο ποσοστό τους.

Σύμφωνα με τις διεθνείς συμβάσεις πρόσφυγας είναι αυτός που προέρχεται από εμπόλεμη περιοχή και φεύγει για να γλιτώσει την ζωή του.

ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

Στο μεγαλύτερο ποσοστό τους στην Ελλάδα πρόκειται για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ... ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. Παρανόμως τα ΜΜΕ επιμένουν να τους χαρακτηρίζουν πρόσφυγες.. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Δείτε τον πίνακα με όσους έχουν καταγράψει μέχρι τώρα, διότι υπάρχουν και άτομα που έχουν εξαφανισθεί και τους αναζητούν και δεν έχουν εγγραφεί πουθενά.




Πηγή:http://www.makeleio.gr/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%B1-hot-spot-%CF%85%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB/
http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/metanasteutiko/apokalyptoyme-posa-hot-spot-uparxoun-stin-ellada-posoi-zoun-se-auta-pinakas.html


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια