Αυτά δεν γίνονται πουθενά στον γαλαξία... Με αραβική επιγραφή όπως τον καιρό της οθωμανικής κατοχής απαγορεύουν την είσοδο στο HOT SPOT της Λάρισας!!! (Φώτο)





Με ταχείς ρυθμούς προετοιμάζεται το κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών και προσφύγων στο χωριό Κουτσόχερο της Λάρισας που βρίσκεται 15 χιλιόμετρα από το κέντρο της Λάρισας και πάνω στη νέα Εθνική οδό Τρικάλων Λάρισας



Στο χώρο έχουν στηθεί 200 κλιματιζόμενοι οικίσκοι και σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμοι να υποδεχτούν εκατοντάδες μετανάστες. Το newpost.gr βρέθηκε στο σημείο και σας παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες.

Στο Κουτσόχερο είχε στηθεί προ μηνών καταυλισμός ο οποίος όμως είχε εκκενωθεί τον περασμένο Ιούνιο, καθώς υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες λαθρομεταναστών και προσφύγων λόγω των «“άθλιων» όπως κατήγγειλαν συνθηκών διαβίωσης μέσα σε σκηνές και κάτω από τον καυτό ήλιο. Τότε είχαν μεταφερθεί σε έναν άλλο καταυλισμό του στρατοπέδου Ζώγα στο Κυψελοχώρι.


Πηγή: http://www.stoxos.gr/2016/09/hot-spot-th.html
http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/islam/auta-den-ginontai-pouthena-ston-galaksia-me-arabiki-epigrafi-opos-ton-kairo-tis-othomanikis-katoxis-apagoreuoun-tin-eisodo-sto-hot-spot-tis-larisas.html


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια