Κίνηση Εθνικής Ομόνοιας. Πρέπει να ενωθούμε ΟΛΟΙ οι Έλληνες αν θέλουμε να σώσουμε την Πατρίδα μας! Δεν υπάρχει «δεξιά» και «αριστερά», ειναι το μεγάλο παραμύθι για να σας ελέγχουν!






ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Αιτία πολέμου τα αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης και χαρακτήρισε μάλιστα τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο ως «δήμιο των εργασιακών δικαιωμάτων»! Μαζί σου Σύντροφε Κουτσούμπα…πότε ξεκινάμε ?? ΑΛΛΑ όχι με συλλαλητήρια και διαδηλώσεις …πόλεμο ειπες ! Μην σκίσουμε κανα καλσον ή μας φύγει καμιά ζαρτιέρα…

Ο κ. Κουτσούμπας κατηγόρησε την κυβέρνηση για κοινή στάση με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, «όσο κι αν προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από το ευρωπαϊκό κεκτημένο», όπως είπε.

Αναφορικά με το χρέος και τις εξελίξεις που υπήρξαν με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού και κυβερνητικών στελεχών για το θέμα είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «αποδέχεται να το πληρώσει στο ακέραιο ο ελληνικός λαός» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «προωθεί νέα αφαίμαξη, με φόρους και με περικοπές δαπανών, επιπρόσθετα 2 δισ. ευρώ το 2017 και άλλα 3,5 δισ. ευρώ το 2018».


Για τη ΝΔ
Στο στόχαστρο του γ.γ. του ΚΚΕ βρέθηκε όμως και η Νέα Δημοκρατία, στην οποία καταλόγισε ότι «με λύπη και με πολιτική αμηχανία παρακολουθεί και βλέπει τον ΣΕΒ, τους θεσμούς της Ευρώπης και τους υπερατλαντικούς να επικροτούν την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και να κάνει σήμερα πιο αποτελεσματικά απ’ ό,τι οι προηγούμενες δικές της κυβερνήσεις, για λογαριασμό του συστήματος».

Εκανε λόγο επίσης για κάλπικη πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, που εστιάζεται μόνο σε κάποια θέματα διαφθοράς, αναποτελεσματικότητας της διοίκησης και διαχείρισης.

ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ .

https://keohellas.wordpress.com/2016/09/17/kanena-komma/

http://katohika.gr/ellada/kinisi-ethnikis-omonoias-prepei-na-enothoume-oloi-oi-ellines-theloume-na-sosoume-tin-patrida-mas-den-iparxei-deksia-kai-aristera-einai-megalo-paramithi-gia-na-sas-elegxoun/


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια