ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ! Μαζική Ρωσική Στρατιωτική Άσκηση!! Το ΝΑΤΟ Συγκεντρώνει ΣΤΡΑΤΟ στα Σύνορα!!!





Η Ρωσία έχει ξεκινήσει μία από τις μεγαλύτερες στο σύνολο στρατιωτικές ασκήσεις, ώστε να είναι προετοιμασμένη για την αναμέτρηση με τη Βρετανία, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Οι ρωσικές μονάδες του στρατού, της πολεμικής αεροπορίας, αερομεταφερόμενα στρατεύματα και ο βόρειος στόλος του ναυτικού θα δοκιμαστούν την επόμενη εβδομάδα – ώστε να εξασφαλιστεί η ετοιμότητά τους για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι ελιγμοί είναι μια απάντηση προς το ΝΑΤΟ, το οποίο ενισχύει τις δυνάμεις στα σύνορα της Ρωσίας, όπως έχουν αποκαλύψει στρατιωτικές πηγές.
Ο Υπουργός Άμυνας Σεργκέι Shoigu δήλωσε: «[Οι ασκήσεις είναι] για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της Ρωσικής Ομοσπονδίας εν μέσω αυξανόμενων απειλών για την ασφάλεια της». Η λειτουργία – η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Αυγούστου – ξεκίνησε με ασκήσεις του ποσοστού ταχείας αντίδρασης του στρατού χθες. Περίπου 8.000 στρατιώτες και πάνω από 2.000 στρατιωτικά οχήματα φέρεται να εμπλέκονται στις δραστηριότητες κατάρτισης.

https://hellasforce.com/2016/08/27/%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B3-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF-%CE%BC%CE%B1/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια