Η ανήθικη εκστρατεία των ΜΜΕ κατά της Δαμασκού και της Μόσχας





Όπως είναι πλέον ευρέως γνωστό και τεκμηριωμένο οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ έχουν βάλει φωτιά στο Αφγανιστάν, στην Λιβύη, στο Ιράκ, στην Συρία, στην Υεμένη, στην Ουκρανία είτε μέσω αντιπροσώπων είτε με απ’ ευθείας επεμβάσεις. Όλα όμως αυτά τα γεγονότα παρουσιάζονται από τα ΜΜΕ παραμορφωμένα και ψευδεπίγραφα.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των περισσοτέρων αργυρώνητων δημοσιογράφων και αναλυτών της ημεδαπής και αλλοδαπής, η Ρωσία είναι παντού ο επιτιθέμενος και ο «διαβολικός» Πούτιν προκαλεί όλο τον κόσμο με πόλεμο, ενώ το «ειρηνικό» ΝΑΤΟ προσπαθεί να αμυνθεί και να εμπεδώσει την «δημοκρατία» στις προαναφερθείσες χώρες που το ίδιο κατέστρεψε και διέλυσε.

Όλοι ενθυμούμαστε την τραγική εικόνα του μικρού Αϊλάν του οποίου το πτώμα είχε ξεβραστεί σε ακτή της Μικράς Ασίας. Η εικόνα αυτή χρησιμοποιήθηκε ευρέως για προπαγανδιστικούς σκοπούς υπέρ του ανοίγματος των συνόρων της Ευρώπης στους λαθρομετανάστες-εισβολείς. Τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του κόσμου μέσω των σιωνιστικών συμφερόντων ΜΜΕ κάνει η εικόνα ενός μικρού τραυματισμένου αγοριού ονόματι Ομράν σε ασθενοφόρο στο Χαλέπι της Συρίας, το οποίο υποτίθεται ότι έχασε τους γονείς του από βομβαρδισμούς των κυβερνητικών δυνάμεων του Άσαντ ή από εξόρμηση ρωσικών πολεμικών αεροσκαφών.

Και στις δυο περιπτώσεις, του Αϊλάν και του Ομράν, οι δημοσιογράφοι-ακτιβιστές των Αμερικανοσιωνιστών αποκρύπτουν, δεν λένε κουβέντα, για τα αίτια αυτών των τραγικών εικόνων και συμβάντων, βασιζόμενοι στο γεγονός ότι η εικόνα έχει περισσότερη δύναμη από την πραγματικότητα.

Και πραγματικότητα είναι ότι για το κύμα της λαθρομετανάστευσης την ακεραία ευθύνη φέρουν οι επεμβάσεις των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική. Και πραγματικότητα είναι ότι όσοι παραμένουν στο Χαλέπι της Συρίας μετά τον αποκλεισμό της πόλης από τις κυβερνητικές δυνάμεις του Άσαντ και τους πολιτοφύλακες του Ιράν είναι όλοι οπαδοί και συνοδοιπόροι των τζιχαντιστών, αφού εδώ και εβδομάδες η κυβέρνηση της Δαμασκού έχει καλέσει τους άμαχους κατοίκους να εγκαταλείψουν την πόλη.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters το οποίο διακίνησε την εικόνα του μικρού Ομράν σε όλα τα δυτικά ΜΜΕ ξέχασε να μας αναφέρει ότι στο Χαλέπι οι τζιχαντιστές κατά την διάρκεια κατοχής της πόλης έχουν ξεκληρίσει χιλιάδες κατοίκους ως αντιφρονούντες, έχουν στείλει στα σκλαβοπάζαρα χιλιάδες γυναίκες και έχουν βιάσει μικρά παιδιά.

Η ανώμαλη δυτική δημοσιογραφία ανακάλυψε ξαφνικά (;) τον Ομράν για να διασπείρει τα βρομερά της ψέματα και τις αναπόδεικτες κατηγορίες της εναντίον της κυβέρνησης της Δαμασκού και της Μόσχας, εκτελώντας εντολές των τοκογλύφων αφεντικών της.


Τελικά κάποιοι δημοσιογράφοι έχουν φτάσει στο σημείο να πιστεύουν τα ίδια τους τα ψέματα τα οποία διαδίδουν. Είναι οι ίδιοι δημοσιογράφοι που αρνούνται να δημοσιεύσουν εικόνες σκοτωμένων παιδιών από τους βομβαρδισμούς των Σαουδαράβων σε σχολεία και νοσοκομεία της Υεμένης, είναι οι ίδιοι που δεν δημοσιεύουν εικόνες φρικτά παραμορφωμένων παιδιών από τους βομβαρδισμούς των Αμερικανών στο Αφγανιστάν και στην Λιβύη.

Όμως όσα ψέματα και αν διασπείρουν οι αργυρώνητοι δημοσιογράφοι, όσα πτώματα μικρών παιδιών και αν δείξουν με στοχευμένα σχόλια και αναλύσεις, η πραγματικότητα δεν κρύβεται.

Ο κόσμος σας έχει καταλάβει, το οπλοστάσιο σας πέρα από βδελυρά και τρισάθλια ψέματα δεν διαθέτει τίποτε άλλο.

Πηγή: http://www.xryshaygh.com/




http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/stratiotika/i-anithiki-ekstrateia-ton-mme-kata-tis-damaskou-kai-tis-mosxas.htmlΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια