ΒΟΜΒΑ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΔΝΤ «ΑΡΠΑΖΟΥΝ» ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΒΙΝΤΕΟ)







 
 
ΒΟΜΒΑ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΔΝΤ «ΑΡΠΑΖΟΥΝ» ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ




Στην Ελλάδα γίνεται κατάσχεση όλων των Ταμείων του Δημοσίου – Ορίστε



Η Ελλάδα κατάσχει όλα τα δημόσια ταμεία2
Η Ελλάδα κατάσχει όλα τα δημόσια ταμεία3
Η Οικονομική διαφθορά και απάτη είναι συνήθεις επιχειρηματικές πρακτικές για την Παγκόσμια Τράπεζα και του ΔΝΤ. Οι περισσότεροι άνθρωποι κρατούνται στο σκοτάδι επειδή το μέσο εγκατάστασης αρνείται να υποβάλει έκθεση σχετικά με την ενδημική διαφθορά και απάτη στο διεθνές χρηματοπιστωτικό ίδρυμα.
Ενώ ο αμερικανικός τύπος είναι ικανός να απεικονίσει το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα ως ανιδιοτελείς «Καλούς Σαμαρείτες», η πραγματικότητα είναι ότι αυτά τα 50 χρόνια λειτουργούν ως τοκογλύφοι και αρπακτικά.
Εκτός από την εκτέλεση ψεύτικων χρεών και συμμετοχή σε εγκληματική απάτη, η Παγκόσμια Τράπεζα, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ και μια μικρή ελίτ τραπεζιτών εργάζονται για να επιβάλουν το αυταρχικό χρηματοπιστωτικό σύστημα σε όλο τον πλανήτη.
Το 2009, ο τότε πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, Ρόμπερτ Ζέλικ παραδέχθηκε την ύπαρξη σχεδίου για την εξάλειψη της εθνικής κυριαρχίας και την επιβολή μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας σχετικά με την παραμονή της συνόδου κορυφής της G20.
Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζεται το πόσο κακό είναι το χρηματικό σύστημα στην Παγκόσμια Τράπεζα


Η Ελλάδα κατάσχει όλα τα δημόσια ταμεία4
Η Ελλάδα κατάσχει όλα τα δημόσια ταμεία5






Η Ελλάδα έχει υποχρεώσει φορείς του δημόσιου τομέα να παραδώσουν το απόθεμα μετρητών τους για να τη βοηθήσουν να ανταποκριθεί στο ποσό που οφείλεται στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ).
Η χώρα ξεμένει από μετρητά και πρέπει να επιστρέψει στο ΔΝΤ σχεδόν € 1 δισ το Μάιο.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; Το ΔΝΤ είναι υπεύθυνο ΓΙΑ φρικτά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας σε ΟΛΟ αυτόν τον πλανήτη. ΧΡΗΜΤΟΔΟΤΕΙ πολέμπυς κα δημιουργεί ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ για να εισπράττει…


Η Ελλάδα κατάσχει όλα τα δημόσια ταμεία6
Η Ελλάδα κατάσχει όλα τα δημόσια ταμεία7
Η ελληνική κυβέρνηση εξέδωσε ένα διάταγμα που αναγκάζει τις τοπικές κυβερνήσεις να μεταφέρουν όλα τα ταμειακά διαθέσιμα στην κεντρική τράπεζα, καθώς οφείλεται το χρέος προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Αυτό είναι τρελό.
Η Ελλάδα θα πρέπει να χρεοκοπήσει πριν δημιουργήσει τον δικό της εμφύλιο πόλεμο.
Απλά δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο για τους ανθρώπους.
Οδεύουμε σε μια κατάσταση συνολικής οικονομικής παραφροσύνης.
Η Κυβέρνηση στην Ελλάδα εξέδωσε διάταγμα τη Δευτέρα έτσι ώστε οι δημόσιοι φορείς, όπως κρατικές εταιρείες και δημόσια συνταξιοδοτικά ταμεία να μεταβιβάσουν τα αποθεματικά μετρητά τους στην κεντρική τράπεζα της χώρας, με αποτέλεσμα τα ταμειακά αποθέματα να συνεχίζουν να «στεγνώνουν».
Το διάταγμα, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αργά τη Δευτέρα, δεν αποτέλεσε έκπληξη, η κυβέρνηση είχε «φωτογραφήσει» αυτή την κίνηση της από την περασμένη εβδομάδα. Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους την περασμένη εβδομάδα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας έχει προειδοποιήσει γι’ αυτό που θα ερχόταν
 https://hellasforce.files.wordpress.com/2015/04/ceb7-ceb5cebbcebbceacceb4ceb1-cebaceb1cf84ceaccf83cf87ceb5ceb9-cf8ccebbceb1-cf84ceb1-ceb4ceb7cebccf8ccf83ceb9ceb1-cf84ceb1cebcceb5ceaf6.jpg

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια