ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ




Ο ερευνητής δημοσιογράφος James Corbett (Έκθεση Corbett) ενώνει κάποια πολύ άσχημα νέα για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Στρατιωτικές εντάσεις, κατηγορίες κατασκοπείας στον κυβερνοχώρο, ένας νομισματικός πόλεμος…
Κάθε μέρα που περνά, τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων δίνουν μια πειστική εικόνα ενός αναδυόμενου ψυχρού πολέμου μεταξύ της Κίνας και της Δύσης. Αλλά αυτό είναι το επίπεδο της επιφανειακής πραγματικότητας η συνολική εικόνα, ή πρόκειται για κάτι βαθύτερο σε αυτή τη σύγκρουση; Είναι η Κίνα ένας αντίπαλος στο παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης ή συνεργάτης;
Όποιος έχει μελετήσει την πραγματική ιστορία του κομμουνισμού ξέρει ότι μια τέτοια κίνηση δεν «κολλάει». Γιατί οι Κινέζοι έχουν δεχθεί / υιοθετήσει μια εντελώς ξένη, αλλοδαπή φιλοσοφία όπως ο κομμουνισμός, όταν το έθνος τους απέρριψε τους ξένους και τις επαφές με αυτούς, προτιμώντας να κλείσει τις πόρτες;

Ο κομμουνισμός παρουσιάστηκε στην Κίνα από τη Συναγωγή του Σατανά με τη σύμφωνη γνώμη των «8 Αθανάτων Οικογενειών». Δηλαδή την βασιλική κινεζική ομάδα των Illuminati. Βασικές θέσεις όπως Υπουργείο Προπαγάνδας και Οικονομικών / Κεντρικής Τραπεζικής / ελέγχονται από την Συναγωγή του Σατανά. Γιατί οι Κινέζοι το έχουν δεχτεί αυτό; Επειδή οι Κινέζοι σατανικές γραμμές αίματος διέταξαν να είναι έτσι.

Οι «σατανικές γραμμές αίματος» έχουν συμφωνήσει στον σατανικές Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Από τον οποίο θα εισαγάγει ο Αντίχριστος, τον ψεύτικο μεσσία, που φέρνει την ψεύτικη ειρήνη, τον λευκό καβαλάρη της Αποκάλυψης 6.

Ο αείμνηστος ηγούμενος, Richard Wurmbrand πέρασε 14 χρόνια ως αιχμάλωτος της κομμουνιστικής κυβέρνησης στη Ρουμανία, όπου διώχθηκε για την πίστη του στον Ιησού Χριστό. Η εμπειρία του τον οδήγησε να περάσει επιπλέον χρόνια ερευνώντας τον Καρλ Μαρξ και το Κομμουνιστικό δόγμα που ανέπτυξε. Ενώ ο ίδιος ο κομμουνισμός απεικονίζεται ως μια ευγενή προσπάθεια για το καλό της ανθρωπότητας, και υποστηρίζει μια αθεϊστική άποψη, ο Wurmbrand εκθέτει τις αληθινές ρίζες της, αποκαλύπτοντας ότι ο Καρλ Μαρξ και οι πατέρες των σύγχρονων Κομμουνιστικών / σοσιαλιστικών κινημάτων είναι εμπνευσμένοι από τις δυνάμεις του σκότους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια