Ισλαμικό Χαλιφάτο η κυβέρνηση του Μπάρακ Χουσεΐν Ομπάμα!





Επιτελείο που θα ζήλευε και ο Αλ Ζαρκάουι έχει σχηματίσει ο Αμερικανός Πρόεδρος!
Η εμμονή του Αμερικανού Προέδρου, Μπάρακ Ομπάμα, με την προώθηση των ισλαμικών ιδεωδών και την ακατάπαυστη υπεράσπιση των μουσουλμανικών διδαχών ως φιλειρηνικών και ανεκτικών μόνο ως τυχαία δεν μπορεί να ερμηνευτεί. Ο Αμερικανός Πρόεδρος περιστοιχίζεται από πληθώρα πολιτικών συμβούλων που είτε έχουν ασπαστεί το ισλάμ είτε προέρχονται από οικογένειες με μακρά ισλαμική παράδοση. Αναφέρουμε απλά μερικούς…

Ο επικεφαλής της CIA, John Brennan, θεωρείται ότι έχει ασπαστεί το ισλάμ κατά την περίοδο που είχε υπηρετήσει σε αμερικανική βάση στην Σαουδική Αραβία. Αν και ο ίδιος έχει αρνηθεί τον εξισλαμισμό του δημοσίως, εντούτοις οι συχνές αντι-χριστιανικές του απόψεις συγκλίνουν προς το αντίθετο του ισχυρισμού του.
Η Valerie Jarrett είναι μεταξύ των κορυφαίων και πιο στενών συμβούλων του Ομπάμα, γεννημένη στο Ιράν από φανατική μουσουλμανική οικογένεια.
Η επικεφαλής του πολιτικού συμβουλίου της Χίλαρι Κλίντον, η Huma Abedin, είναι επίσης μουσουλμάνα εξ Αιγύπτου, με την μητέρα και τον αδελφό της να βρίσκονται ακόμη εμπλεκόμενοι με την απαγορευμένη πλέον «Μουσουλμανική Αδελφότητα» της Αιγύπτου.
Ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Αναπτυξιακής Πολιτικής για θέματα Εσωτερικής Ασφάλειας, Arif Aikhan, είναι πιστός ακόλουθος της θρησκείας του προφήτη, όπως και ο Σύμβουλος σε ζητήματα Εσωτερικής Ασφάλειας και επικεφαλής της ομάδας συμβούλων του Ομπάμα σε θρησκευτικά θέματα, Eboo Patel.
Ένας ακόμη προσωπικός σύμβουλος του Αμερικανού Προέδρου, ο ιμάμης Mohamed Magid της «ισλαμικής κοινότητας» της Βόρειας Αμερικής, θεωρείται ως τσάρος της σαρίας και εργάζεται επιμελώς για την ενδυνάμωση και διάδοση των ισλαμικών αξιών στις ΗΠΑ.
Άλλωστε, ολοένα και πληθαίνουν οι φωνές στην Αμερική που υποστηρίζουν ότι ο ίδιος ο Πρόεδρος Ομπάμα είναι μουσουλμάνος, με το γεγονός της λανθασμένης αναφοράς του κατά την διάρκεια της ορκομωσίας του στο Σύνταγμα των ΗΠΑ, όπου φέρεται να μην επανέλαβε σωστά τις φράσεις που σχετίζονται με την υπεράσπιση του αμερικανικού έθνους, να μην χαρακτηρίζεται καθόλου ως τυχαία.
Κατά την ορκομωσία του ο διευθυντής της CIA που αναφέραμε προηγουμένως, John Brennan, είχε αρνηθεί να ορκιστεί στην Βίβλο,ως είθισται, και προτίμησε να ορκιστεί σε αντίτυπο του αμερικανικού Συντάγματος. Ενώ, ο Δημοκρατικός βουλευτής, Kieth Ellison, επανέλαβε τους όρκους του χρησιμοποιώντας αντίγραφο του κορανίου.
Ε.Μ.
hellasforce.com
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_940.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια