Συμφωνήσαμε να χρεοκοπήσουμε 3-4 χρόνια μετά το 2011-(VIDEO)!






Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΑΡΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΓΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

-Έχει γίνει επιλογή από την Ε.Ε σε συμφωνία με την χώρα μας, να μετατεθεί η επαπειλούμενη χρεοκοπία σε 3-4 χρόνια…




Αυτό δήλωσε πριν τρία χρόνια- τον Ιούνιο του 2011-ο κ. Κουκουλόπουλος και μάλιστα αποκάλυψε ότι το ανακοίνωσε στο ΚΤΕ ο Παπακωνσταντίνου !!!!




Δείτε τα όσα απίστευτα αποκάλυψε ο κ. Κουκουλόπουλος, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»και ετοιμασθείτε για όσα έρχονται.

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ.
    ‘’ΕΛΑΣΤΙΚΑ’’ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!!
    Πόση ήταν η πραγματική ανεργία στο τέλος του 2009? Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες άτομα , ζούσαν από τις ΄΄ευεργετικές’’ πολιτικές δολοπλοκίες του Πάκη και του κάθε Πάκη του Καραμανλικού περίγυρου?
    **«Συγκάλυπταν’’ δήθεν την ανεργία, με κατασπατάληση των τελευταίων ελλειμμάτων και αγόραζαν ψήφους με τις ‘’Γαλάζιες συνεντεύξεις’’ ! και μάλιστα χωρίς διαφάνεια για πάρα πολλούς. Πόση καμουφλαρισμένη βρωμιά και αθλιότητα κρύβει αυτή η επάρατη δεξιά?
    **Οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία, αφού στην ουσία το 2009 χρεοκοπήσαμε. **Οδηγηθήκαμε στο μνημόνιο για να γλυτώσουμε την ΑΝΑΡΧΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ που ερχόταν, και αντί να κάνουμε συγκρίσεις με αυτά που γλιτώσαμε, από αυτά που ερχόντουσαν, δόλια πονηρά και κομμουνιστικά, κάνουμε συγκρίσεις με την προ χρεοκοπίας ΨΕΥΤΙΚΗ εικόνα μας. Την εποχή της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!!!
    **Όταν η Ελλάδα ψυχορραγούσε και βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού, ‘’κάποιοι’’ της έπιναν το αίμα κ. Σαμαρά. Εσύ σαν μεγάλος οικονομολόγος δεν «είδες» τίποτα , ή θα μας έσωζες σε…18 μήνες; Ξεπούλησες, ιδέες, πατρίδα, φίλους για να σε «κάνουν» πρωθυπουργό;
    *Κύριε Σαμαρά ΤΙΠΟΤΑ δεν σε σώνει . Η ιστορία παραμένει στην ίδια σελίδα με τα εφιαλτικά στοιχεία του 1993.
    **Τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο 2009, περιγράφεται στην Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου: Υστέρηση εσόδων 12,8 δισ. ευρώ, υπέρβαση δαπανών 47 δισ. ευρώ, υπέρβαση κρατικού δανεισμού κατά 64 δισ. ευρώ.
    Αυτός είναι και ο λόγος της Καραμανλικής λιποταξίας. Εκλογές και ανευθυνότητα…
    **ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;
    ================
    865.000 προσλήψεις μέσα σε πέντε χρόνια. Άρα πόσοι ήταν οι πραγματικοί άνεργοι το 2009; Πόσοι έφυγαν από τις παράνομες ‘’γαλάζιες’’ επιλογές Παυλόπουλου;
    Πόσοι ΠΡΕΠΕΙ ακόμη να φύγουν; Πόσο ήταν το ποσοστό ανεργίας το 2004 και πόσο ήταν το 2009, και πόσα ΔΙΣ ΕΥΡΩ χαμένα μας στοίχισε ο Πάκης της αμαρτίας;
    Το κύμα των διορισμών:
    Προσλήψεις από 7 Μαρτίου 2004 έως 30 Ιουνίου 2009
    • Ορισμένου χρόνου-εποχικοί 330.515
    • Μόνιμοι και αορίστου χρόνου 167.230
    • Συμβασιούχοι έργου 161.383
    • Ωρομίσθιο προσωπικό 120.826
    • Αναπληρωτές καθηγητές 83.636
    • Θητεία 1.542

    Ένα δεύτερο Δημόσιο δημιούργησε η ΝΔ στα πέντε χρόνια της διακυβέρνησης Καραμανλή, στήνοντας βιομηχανία προσλήψεων που ξεπέρασαν τις 865.000. Οι περισσότερες μάλιστα από τις μισές - 57% - έγιναν με αδιαφανείς διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ καθώς αφορούσαν συμβασιούχους έργου ή ορισμένου χρόνου. Αντιθέτως το μόνιμο προσωπικό, η πρόσληψη του οποίου γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια, περιοριζόταν στο 19%.
    Έτσι οι Προκοπο-Στυλιανίδηδες ετοίμαζαν το’’στρατό’’ τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαν Ρομπάι: «Ο Παπανδρέου δεν ήταν υπεύθυνος για το χάος που παρέλαβε»
    ==============================
    Μέσα από το βιβλίο του πρώην προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (τον οποίο λες και σημαντικό παράγοντα της κρίσης της ευρωζώνης), μαθαίνουμε ορισμένες αλήθειες:
    α) Οι ευρωπαίοι δεν αμφέβαλλαν ποτέ ότι η κυβέρνηση Καραμανλή προμήθευε τους ευρωπαϊκούς θεσμούς με πλαστά στοιχεία
    β) Ότι οι ευρωπαίοι είχαν πλήρη επίγνωση ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου παρέλαβε μια χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας, χάος την χαρακτηρίζει ο ίδιος
    γ) Ότι ο Παπανδρέου δεν ήταν υπεύθυνος για την χρεοκοπία, αλλά ο Πρωθυπουργός εκείνος που αναζήτησε τρόπους για να αποφευχθεί
    δ) Ότι ο Παπανδρέου είχε δίκιο, όταν έλεγε ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο της Ελλάδας, αλλά ολόκληρης της ευρωζώνης
    ε) Ότι οι Ευρωπαίοι δεν ήταν έτοιμοι, αλλά και θεσμικά καλυμμένοι να αντιμετωπίσουν αυτήν την κατάσταση
    στ) Ότι ο Παπανδρέου προσπάθησε να βρει στήριξη εντός του ευρωπαϊκού πλαισίου, χωρίς να έχει την παραμικρή προσυνεννόηση με κανένα ΔΝΤ, όπως έλεγαν οι αντιμνημονιακοί μύθοι.
    Αλήθεια, από τις παραπάνω 5 παραδοχές, πόσες αναπαράγει το ελληνικό πολιτικό και μιντιακό σύστημα; Ελάχιστες κι αυτές με μισή καρδιά, γιατί βολεύει ο Παπανδρέου και η κυβέρνησή του να είναι ο θύτης. Ας μην έχουμε αυταπάτες: Ουδείς σοβαρός θεσμικός παράγων σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο έχει δυσάρεστη εικόνα για τον Παπανδρέου. Δεν είναι τυχαίο ότι όσοι μιλούν για την κρίση χρέους της Ελλάδας την περίοδο πριν το 2010, έχουν να καταλογίσουν κάτι θετικό στις προσπάθειες του Παπανδρέου και του οικονομικού επιτελείου. Αντίθετα εμείς εδώ, αναλωνόμαστε στην διαρκή αποφυγή της συνειδητοποίησης δύο πραγμάτων: Αφενός, ότι ο Καραμανλής παρέδωσε μια χρεοκοπημένη χώρα και αφετέρου ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου έκανε ότι μπορούσε και σε πολύ δυσμενές διεθνές περιβάλλον για να αποτρέψει το μοιραίο, συνδυάζοντας την αλήθεια με το δημόσιο συμφέρον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζαν Κλοντ Τρισέ Αν δεν σας άρεσε η λιτότητα, να μην ζητούσατε βοήθεια
    ============================
    Με σκληρή γλώσσα μίλησε για την Ελλάδα ο Ζαν Κλοντ Τρισέ, σημειώνοντας ότι αν δεν αρέσει η λιτότητα, δεν θα....
    έπρεπε να είχε ζητήσει βοήθεια η χώρα.

    «Οι πολιτικές λιτότητας ισοδυναμούν με την οργάνωση του δρόμου που οδηγεί πίσω στην ισορροπία. Αν οι Ελληνες είχατε σεβαστεί το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης, δεν θα είχατε υποστεί τις πολιτικές λιτότητας. Προκειμένου να λάβετε βοήθεια, οφείλατε να εφαρμόσετε τις πολιτικές αυτές», είπε ο πρώην επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, σύμφωνα με το «Βήμα», μιλώντας σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες.

    «Σε κάθε περίπτωση», είπε απευθυνόμενος προς τις χώρες που βρέθηκαν υπό την επιτήρηση της Τρόικα, «αν δεν σας άρεσε, δεν έπρεπε να είχατε ζητήσει βοήθεια». Αποτιμώντας την κρίση που διαχειρίστηκε ως επικεφαλής της ΕΚΤ, το διάστημα 2003-2011, ο Γάλλος οικονομολόγος σημείωσε- αναφερόμενος στην Ελλάδα- ότι η πιο αδύναμη χώρα είχε έλλειμμα ίσο με 15% του ΑΕΠ και αυτή η κατάσταση δημιούργησε το δράμα. «Οι χώρες που είχαν τα λιγότερα προβλήματα ήταν εκείνες που σεβάστηκαν το Σύμφωνο Σταθερότητας. Αν το είχαν σεβαστεί η Ελλάδα ή η Πορτογαλία, τα προβλήματά τους θα ήταν λιγότερα».

    Ακόμη, ο κ. Τρισέ υπερασπίστηκε την πολιτική που εφάρμοσε όσο ήταν στο τιμόνι της ΕΚΤ. «Λάβαμε αποφάσεις που ενίσχυσαν το Σύμφωνο Σταθερότητας και εισάγαμε μηχανισμούς παρακολούθησης των δεικτών ανταγωνιστικότητας. Ορισμένες χώρες ήταν σε κρίση επειδή δεν σεβάστηκαν το Σύμφωνο, άλλες επειδή απώλεσαν την ανταγωνιστικότητά τους. Επιπλέον, σήμερα έχουμε την τραπεζική ένωση η οποία είναι πολύ σημαντική» είπε.

    «Στην αρχή της κρίσης, πολλοί προέβλεπαν ότι το ευρώ θα κατέρρεε. Ομως σήμερα, μετά τη χειρότερη κρίση από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, τα μέλη της ευρωζώνης είναι 18 και τον Ιανουάριο του 2015 γίνουν 19, αν ενταχθεί η Λιθουανία, ενώ το 2008, όταν χρεοκόπησε η Lehman Brothers, ήταν 15. Επίσης, σε όλη τη διάρκεια της κρίσης, το ευρώ παρέμεινε ένα αξιόπιστο νόμισμα. Το κυριότερο πρόβλημα, μάλιστα, ήταν μήπως ήταν υπερβολικά ισχυρό» είπε ο κ. Τρισέ.

    Για τη χρηματοδότηση προς τις τράπεζες που βάρυνε το δημόσιο χρέος, δηλαδή τους φορολογούμενους, ο κ. Τρισέ είπε: «Ολες οι χώρες αποφάσισαν ότι δεν θα άφηναν τις τράπεζές τους να καταρρεύσουν. Περιττό να πούμε ότι αν μια χώρα αρνηθεί να αποπληρώσει το χρέος από τη διάσωση των τραπεζών, θα χάσει την αξιοπιστία της».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέρασαν τρία χρόνια από τότε
    ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ;
    Όλοι σιγά –σιγά αρχίζουμε να αναπνέουμε. Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που ένας ‘’τρελός’’ Έλληνας πολιτικός, πήρε την απόφαση να σώσει την πατρίδα μας από το χείλος του γκρεμού και σήμερα ελπίζουμε, και σήμερα υπάρχουμε και σήμερα δειλά -δειλά κάνουμε σχέδια και όνειρα πάλι.
    Όλοι σήμερα γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε, ότι η χρεοκοπία με τις ΟΛΕΘΡΙΕΣ συνέπειές της κτυπούσε την πόρτα μας.
    Όλοι γνωρίζουμε ότι το τέλος του 2009 ήταν το χρονικό ορόσημο της οικονομικής μας καταστροφής και της εθνικής μας υποδούλωσης. Θέλαμε 35 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ για να επιβιώσουμε σαν κράτος.
    Όλοι ξέρουμε σήμερα, ότι είμαστε θύματα εξωτερικών δυνάμεων που επιθυμούν το πλούσιο υπέδαφός μας, και προδομένος λαός μιας πολιτικής κλίκας, τόσο της αντιπολίτευσης , της εποχής εκείνης, όσο και των αδίστακτων ‘’ΒΡΟΥΤΩΝ’’ εντός του Πασοκ.
    Άνθρωποι , πολιτικά αδίστακτοι, ηθικά ανύπαρκτοι και ιδεολογικά νεκροί, επιχείρησαν την πολιτική και οικονομική δολοφονία των Ελλήνων.
    * ΑΝ(;) το 2010, δεν ήταν ο Παπανδρέου με το κύρος του, την κινητικότητά του , την θέλησή του, την αυτοθυσία του και την αγάπη του για την Ελλάδα, να δώσει τον αγώνα, που έδωσε μόνος του επί δύο χρόνια, κάτω από τρομακτικές πιέσεις, λοιδορίες, υπονομεύσεις και προδοσίες σήμερα θα είχαμε πτωχεύσει.? Ο αγώνας του που ήταν και είναι ο σωστός, ο μοναδικός όπως αποδείχθηκε, έπιασε τόπο και σήμερα ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ!!! Τι θα συνέβαινε όμως αν ήταν στη θέση του, είτε ο Καραμανλής , είτε ο Σαμαράς, είτε ο Τσίπρας, είτε ο Βενιζέλος, θα υπήρχαμε σήμερα σαν κράτος; Θα είχαμε ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ναι ή όχι;
    Βάλτε το χέρι στην καρδιά και απαντήστε.
    Είχαμε πτωχεύσει και ο Καραμανλής…λιαζόταν ;
    Είχαμε πτωχεύσει και ο Σαμαράς κρυβόταν και ..ετοιμαζόταν;
    Είχαμε πτωχεύσει και ο Τσίπρας γκρέμιζε ακόμη;
    Είχαμε πτωχεύσει και οι λοιποί ..χασμουριόντουσαν;
    • Αν, ο Σαμαράς, μιλούσε και αποκάλυπτε την αλήθεια για την οικονομία, όταν κυβερνούσε η Νέα Δημοκρατία, Ή !!! έμπαινε στην κυβέρνηση συνεργασίας και δεν την πολεμούσε από την πρώτη ημέρα, από την πρώτη… στιγμή, θα είχανε αποφευχθεί όλες οι συνέπειες του ΒΡΩΜΙΚΟΥ πολέμου που έκανε μέχρι σήμερα τόσο εντός της Ελλάδας όσο και εκτός..;
    Θα είχε επιτύχει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ(Ι), το οποίο είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ της κρίσης, διότι αν δεν υπήρχε κρίση, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ να δανειστούμε; Οπότε θα είχαμε ένα δρόμο δύσκολο μεν αλλά ΟΧΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ...!
    Για ποιο λόγο να δανειστούμε αν όλα ήταν εντάξει;
    * Γιατί ο Βενιζέλος της κακίας, της μοχθηρότητας, του κόμπλεξ και της πολιτικής ανικανότητας, ήθελε « πάσει θυσία», να υπονομεύσει τον Πρόεδρο του Πασόκ και Πρωθυπουργό στην πιο κρίσιμη και καθοριστική προσπάθεια για την αποφυγή της χρεωκοπίας , που υπερίπτατο των Ελληνικών εδαφών και αμαύρωνε αγώνες και θυσίες.
    * Γιατί ο Τσίπρας της αλλοφροσύνης και του κομματικού «ερωτισμού»… έκαψε την Ελλάδα, υπονόμευσε την οικονομία (κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ) ,επιχείρησε να υποβαθμίσει και πολιτειακές, κυβερνητικές, θεσμικές και κάθε είδους έννομη σχέση προκειμένου οι παραπολιτικοί του..ΤΑΛΙΠΑΝ να περιχαρακώσουν και να «ναρκοθετήσουν» κάθε γραμμή Εθνικής και κοινωνικής αξιοπρέπειας. ΄Ηθελε και αυτός… εξουσία και κυβερνητικό «λόγο»; Αλλά τι μπορούν να προσφέρουν οι κομματικοί δυνάστες μιας εποχής που ΜΟΝΟ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ παρήγαγε;
    * Και «έπρεπε» να συμπεριφερθούν τόσο ΑΘΛΙΑ και πρόστυχα στο Γιώργο Παπανδρέου που έδωσε τα πάντα για τη σωτηρία της Ελλάδας μας; Δεν υπάρχει ίχνος!..ανθρωπιάς; Τι πιστεύουν ότι θα διαφεύγουν διαρκώς πίσω από το κομματικό πέπλο της πόλωσης και της τύφλωσης;
    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ...
    Ν.ΒΡΑΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να παρειs το κουβαδακι σου το βρακακι σου τα μπρατσακια σου την μπανανουλα σου την πιπιλιτσα σου και στην μανουλιτσα γρηγορα να σου βαλει το υποθετακι σου...βγηκανε και νεα υποθετακια σε αγγουρακι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ‘’ΟΧΙ’’ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
    Ο Παπανδρέου αγωνίστηκε και αγωνίζεται για να σώσει την Ελλάδα, ΟΧΙ τους τραπεζίτες, γι αυτό και η πορεία της χώρας και της Ελληνικής κοινωνίας διασφαλίζονται με την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος και ΜΟΝΟ. Από την αρχή της κρίσης ο Παπανδρέου ήταν υπέρ της στήριξης του τραπεζικού συστήματος αλλά με αρχές κανόνες και διαφάνεια
    Είναι πολύ δύσκολο να υπηρετείς τις αρχές σου, ανηφορικό, καθόλου βολικό, αλλά ο Παπανδρέου έχει μάθει τον δύσκολο δρόμο. Εκεί σφυρηλατούνται συνειδήσεις, εκεί συγκροτούνται ιδέες και πολιτικά υποκείμενα και όχι σε γκαλά ανακήρυξης υποψηφίων της "Ελιάς" ή μέσα στην Βουλή, που συχνωτίζεσαι με τον Μπαλτάκο και χειροκροτάς τον Βορίδη. Μ' αυτές τις στάσεις, όπως και με το νόμο Αβρανιτόπουλου και τις ψηφιακές άδειες δίνεται το πολιτικό παράδειγμα του ήθους. Είναι γοητευτικά απλό ότι ο Παπανδρέου έπραξε το αυτονόητο, γιατί πολύ απλά ακολουθεί τη συνείδησή του, που δεν απέχει πολύ και από την συνείδηση της παράταξης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ !!!
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ
    ‘’ΟΧΙ’’ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ!!
    Χάρισαν στους καναλάρχες ψηφιακές συχνότητες και άδειες
    Σε μια κραυγαλέα εκδήλωση διαπλοκής πολιτικής εξουσίας και βαρόνων των media, η κυβερνητική κοινοβουλευτική πλειοψηφία νομιμοποίησε την...
    δωρεάν εκχώρηση ψηφιακών τηλεοπτικών συχνοτήτων στους ιδιοκτήτες των μεγάλων καναλιών, δίνοντας τους παράλληλα «άφεση αμαρτιών» για την 23χρονη παράνομη λειτουργία των τηλεοπτικών σταθμών. Αποκορύφωμα του σκανδάλου ο ουσιαστικός αποκλεισμός της ΕΡΤ, με φωτογραφική διάταξη ενσωματωμένη στην τροπολογία που ψηφίσθηκε αργά το βράδυ στη Βουλή.
    Αίσθηση προκάλεσε η καταψήφιση της από τον πρώην πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου,
    ο οποίος σε πρόσφατη παρέμβασή του είχε καλέσει τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά να αποσύρει την τροπολογία και να αποφασίσει την προκήρυξη διαγωνισμό για την πώληση/μίσθωση των τηλεοπτικών αδειών, καθώς οι συχνότητες αποτελούν κρατική περιουσία. Αρνητική ψήφο έδωσε και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απ. Κακλαμάνης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει ανοιχτό μέτωπο με τους βαρόνους των media.

    ΑπάντησηΔιαγραφή