ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Να γιατι κρατούν τον Γεωργίου στην θέση του: Κρύβει απο την ΕΕ τα στοιχεια για το έγκλημα Σημίτη με τα Swaps!




Ολοκληρωνει το έγκλημα της καταστροφής της Ελλάδας ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, αποφεύγοντας έντεχνα να δώσει τα στοιχεια για την μεθόδευση Goldman Sachs – ΣΗΜΙΤΗ στην ΕΕ!
Να υπενθυμίσουμε οτι το ιδιο ειχε κανει ο Παπακωνσταντινου ως ΥΠΟΙΚ ακριβως πριν το μνημονιο, επικαλούμενος “απεργία των υπαλλήλων του ΥΠΟΙΚ”! Ετσι, για να καλύψουν τις ολέθριες επιπτώσεις απο τα παράνομα Swaps, εβαλαν την Ελλαδα στην κολαση του μνημονιου, με τον Γεωργίου – τοτε – να μαγειρεύει τα στοιχεία..
Γι’ αυτόν ακριβως τον λόγο ο υπόδικος Γεωργίου παραμένει στην θέση του εως σημερα! Για να βαλει οριστική ταφόπλακα στην έρευνα και τιμωρία των καθαρματων που με μαγειρεμένα στοιχεια εβαλαν την Ελλαδα στην ΟΝΕ, με όρους καταστροφικούς για την Ελληνική οικονομία.
Επισης κρύβουν την μίζα – μαμουθ που πληρώθηκε στην Goldman Sachs το 2009, όλως τυχαίως παλι απο τον Παπακωνσταντινου. Μίζα που συγκαλυφθηκε ενω άγγιζε τα 300 εκ. Ευρώ.
Εκτος απο το ισχυρο διαπραγματευτικό χαρτί που θα ειχε ΣΗΜΕΡΑ η Ελλαδα έναντι των δανειστών, με την αποκαλυψη αυτής της συμπαιγνιας Γερμανών – ΣΗΜΙΤΗ – Goldman Sachs, θα αποτυπωνόταν και επίσημα η επιβάρυνση της Ελλάδας που προκλήθηκε ακριβως απο αυτη την διαδικασία.
Δυστυχώς, στο Ολυμπία αποκαλύψαμε το θεμα απο τον Νοέμβρη του 2009. Τωρα που το γράφουν και οι Financial Times, ας μας ακούσει καποιος εισαγγελέας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΚΑΙ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ…

    Στα παραπάνω, ευκόλως θα μπορούσε να προσθέσει κανείς την διερεύνηση των σημαντικών πολιτικών ευθυνών της Κυβέρνησης που εξελέγη το 2004 και έκανε την λεγόμενη "απογραφή". Μια απογραφή που συνειδητά διόγκωσε τα ελλείμματα των προηγούμενων ετών με την "ευφυή" μέθοδο της αλλαγής του τρόπου προσμέτρησης των αμυντικών δαπανών και δη των παραγγελιών οπλικών συστημάτων.
    Η αλλαγή της μεθόδου προσμέτρησης συνίσταται στην καταγραφή του κόστους των παραγγελιών στο κρατικό προϋπολογισμό όχι κατά την ημερομηνία παραλαβής - που σήμερα πια είναι και ο κανόνας - αλλά κατά την ημερομηνία της παραγγελίας. Αυτήν την αλχημεία επέλεξε η τότε Κυβέρνηση για να συκοφαντήσει τις προηγούμενες Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Και αυτό το γεγονός δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.
    Παρότι η τότε Κυβέρνηση αξιοποίησε ένα νομότυπο λογιστικό τερτίπι, η βλάβη για τη χώρα και τους Έλληνες, ήταν τεράστια.
    Διότι με την εκ των υστέρων αλλαγή των στοιχείων των προϋπολογισμών, από το 1999 μέχρι το 2004, αμφισβητήθηκε η ένταξή μας στη ζώνη του ΕΥΡΩ. Δηλαδή, διογκώθηκαν τεχνητά οι αμυντικές μας δαπάνες, άρα και ο συνολικός προϋπολογισμός της χώρας μας για έτη της ένταξής μας στην Ευρωζώνη. Επομένως, φάνηκε ξαφνικά η οικονομία μας να μην πληροί τις προϋποθέσεις ένταξής μας στο ΕΥΡΩ.
    Αυτή και μόνο η πράξη και έπληξε την αξιοπιστία μας και έθεσε την Ελλάδα υπό την κηδεμονία της παρακολούθησης από την ΕΕ κατά τα έτη 2004-2008.

    Έτσι, η απόκρυψη και αλλοίωση των πραγματικών στοιχείων του προϋπολογισμού από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το 2009, επέφερε το τελειωτικό χτύπημα στην αξιοπιστία της χώρας μας.

    Αξιοπιστία που αποτελεί και τον θεμέλιο λίθο οποιασδήποτε χώρας - όπως συμβαίνει και με την κάθε επιχείρηση, τον κάθε ιδιώτη στην αγορά. Η προηγούμενη κυβέρνηση με τις πράξεις της είχε καταφέρει να δημιουργήσει την εικόνα μιας Ελλάδας αναξιόχρεης.

    Τα γεγονότα αυτά και οι συνακόλουθες εξελίξεις, μαζί με τον παράγοντα του φόβου στις αγορές μετά την οικονομική κρίση του 2008, καθόρισαν σημαντικά την αδυναμία της χώρας να έχει πρόσβαση στις χρηματαγορές για την εξυπηρέτηση των δανειακών της αναγκών, με τελική κατάληξη να βρεθούμε στο χείλος μιας εθνικής καταστροφής.

    Το πλήγμα στην αξιοπιστία της χώρας από τις ενέργειες της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας από το 2004 μέχρι και το 2009, συνέβαλε καθοριστικά στην δραματική απομείωση της διαπραγματευτικής ικανότητας της χώρας μας στις δύσκολες διαπραγματεύσεις που ακολούθησαν.

    Το πλήγμα στην αξιοπιστία της χώρας, είχε ως επακόλουθο να ανοίξει διάπλατα και η συζήτηση - στην ΕΕ και διεθνώς - περί του Grexit, δηλαδή, της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Και μόνο αυτή η συζήτηση, αποσταθεροποίησε την οικονομία, τις επενδύσεις, το τραπεζικό σύστημα και την δυνατότητα ανάκαμψης και προσαρμογής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Goldman Sachs ο γιος του Αλογοσκούφη!..
    Η άλλη όψη της πρωτοφανούς κρίσης
    που πλήττει τη χώρα...


    Η Goldman Sachs έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας με τα περίφημα swaps του 2001 και είναι επόμενο οτιδήποτε κινείται γύρω από τον ξένο οίκο να κεντρίζει την προσοχή όλων μας. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για τον Σπύρο Αλογοσκούφη, γιο του Γ. Αλογοσκούφη, πρώην υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, που αποχώρησε από τη θέση του τον Ιανουάριο του 2009. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, ο Σπύρος Αλογοσκούφης εργαζόταν από την άνοιξη του 2009, και πιθανόν συνεχίζει να εργάζεται, στην Goldman Sachs στην Ασία. Φέρεται να ειδικεύεται στις αγοραπωλησίες (dealings) σε συμβόλαια futures.
    Σημειώνεται ότι είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Yale και έχει κάνει τουλάχιστον ένα καλοκαίρι πρακτική (intership) στην Goldman Sachs, ενώ ήταν ακόμη...

    φοιτητής. Το σύνολο του κυριακάτικου Τύπου γράφει για το "σπίτι με τα πολλά projects", την Goldman Sachs. Τον αμερικανικό οίκο που λεηλάτησε (sacks, αγγλιστί το ρήμα) την οικονομία σου, παίζοντας διπλά παιχνίδια, όπως έγραψε πρόσφατα η Liberation. Τον οίκο που ρούφηξε (sucks, αγγλιστί το ρήμα) ομόλογα, αποκρατικοποιήσεις, μετοχοποιήσεις, αυξήσεις μετοχικών κεφαλαίων.
    Όλα αυτά, από το 2001 μέχρι σήμερα, γεγονός που καταδηλώνει την διείσδυσή του σε όλα τα κόμματα. Το σύνολο του κυριακάτικου Τύπου, ψάχνοντας να βρει τους ενόχους για τα εγκλήματα στην οικονομία, γράφει ή συνεντευξιάζει έναν από τους πιθανούς φταίχτες. Τον Γιώργο Αλογοσκούφη. Εκείνος προτάσσει αριθμούς για να αθωώσει τα έργα του και μετατοπίζει τις ευθύνες σε "ομάδα κρατιστών" που πήραν τα ηνία τόσο από τον Καραμανλή, όσο κι από τον ίδιο.
    Υπάρχει ένα σημείο όμως, αυτό το ηθικό ζήτημα, όπου ο κ. Αλογοσκούφης θα πρέπει να δώσει μια απάντηση. Αν αληθεύει ότι ο γιος του, Σπύρος Αλογοσκούφης, εργαζόταν από την άνοιξη του 2009 και πιθανόν συνεχίζει να εργάζεται στην Goldman Sachs στην Ασία, όπου έχει κάνει και πρακτική ως φοιτητής αμερικανικού πανεπιστημίου, προκύπτει το γνωστό "ηθικό ασυμβίβαστο" για τον πρώην αξιωματούχο της ΝΔ. Η είδηση περνά έμμεσα σε στήλες, χωρίς να συγκεκριμενοποιείται η σχέση υιού. Και για εκείνους που θα προστρέξουν vα δουν "ποινικοποίηση" μιας οικογενειακής σχέσης, σημειώνω ότι αυτή την εποχή και με τον κίνδυνο να μην πάρω σύνταξη, κάθε πράξη σημειώνεται, κάθε σχέση αναλύεται και κυρίως, κάθε οικογενειακή σχέση α' βαθμού κρίνεται. Αφού έδωσες το δικαίωμα να το κάνουν οι ξένοι, γιατί να μην το κάνω κι εγώ...

    Aπό το http://ixnos1.blogspot.com/ Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2010

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΘΛΙΑ ΔΕΞΙΑ …
    Αμφιβάλλει κανείς σήμερα, ότι οδηγηθήκαμε στη κόλαση από το 2004 μέχρι το 2009, για λόγους ,που ούτε γνωρίζουμε και φυσικά δεν μπορούμε ακόμη να πιστέψουμε? Μέσα σε πέντε χρόνια μια άθλια κυβέρνηση και ένας ΑΝΙΚΑΝΟΣ και αναίσθητος πρωθυπουργός ΑΝΟΙΞΑΝ τις πύλες της κολάσεως και μας ‘’ΕΣΠΡΩΞΑΝ’’ χωρίς αίσθημα ενοχής, φιλότιμο και υπευθυνότητα. Χωρίς ΛΟΓΟ που να δικαιολογεί την πράξη τους, διπλασίασαν το χρέος στα 300 δις. ευρώ και ‘’εκτόξευσαν το έλλειμμα στο 16% ,δηλαδή κάθε χρόνο, για να επιβιώσουμε χρειαζόμαστε 35 δις. ευρώ το χρόνο για να καλύψουμε το έλλειμμα του προϋπολογισμού μας.
    Δηλαδή, ΑΥΞΑΝΑΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ κατά 35 δις. ευρώ το χρόνο, αφού ΗΔΗ είχαμε ξεπεράσει τα 300 δις.
    Δίπλα και μαζί στον Καραμανλή, συμμετείχε και ‘’παραμόνευε’’ ο καλαματιανός εφιάλτης, κάνοντας όνειρα και σχέδια από κοινού με τον τυροπιτολάγνο μεταπράτη χώματος. Οδήγησαν την Ελλάδα στο γκρεμό και τους Έλληνες στην αυτοκτονία.

    Σήμερα ο ΛΑΟΣ μας, γνωρίζει την αλήθεια. Γνωρίζει την εγκληματική ‘’παράδοση’’ του Καραμανλή στους ευρωπαίους εντολοδόχους του. Γνωρίζει ‘’ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ’’ ο Αντωνάκης για να γίνει πρωθυπουργός, γνωρίζει πόσο μας κόστισε ο Βαγγελάκης για να γίνει..μηδέν, όπως γνωρίζει πόσο μας κόστισε ο Αλέξης για ..να μας μάθει αγγλικά.
    Το ΜΟΝΟ που δεν ξέρουμε είναι ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ-ΕΠΑΥΛΗ, της…πεθεράς του Πάνου?
    Όμως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, αφού η οικονομία μας, έτσι όπως την ‘’κατάντησε’ ο Καραμανλής και όπως σχεδόν την ισοπέδωσε η αδυσώπητη μανία του Αντώνη, του Αλέξη και των άλλων για εξουσία, βρίσκεται σε πρωτόγνωρο ΝΑΔΙΡ με 1.500.000 ανέργους και τις πιο πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλειστές.
    Ταυτόχρονα θρηνήσαμε εκατοντάδες νεκρούς, που δεν θα αυτοκτονούσαν, αν ο Σαμαράς δεν ήταν σαμαράς της κενοδοξίας του.
    Η προδοσία και ανατροπή του Παπανδρέου, οδήγησε την Ελλάδα στην εξαθλίωση και στην πείνα. Σαμαράς και Βενιζέλος εκτέλεσαν την Ελλάδα και το σύνταγμα.
    Ο Παπανδρέου , δυστυχώς δικαιώθηκε και δικαιώνεται κάθε μέρα , αφού Σαμαράς και Βενιζέλος ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ την Ελλάδα και μας οδήγησαν στην καταστροφή και στην απαξίωση.
    Ποιος θα μας εξηγήσει πως θα σωθούμε μετά την καταστροφική λαίλαπα Σαμαρά Βενιζέλου?
    Που είναι και τι προτείνει ο Θυριδέος Τσίπρας με τους Λαιστρυγόνες του? Τι λύσεις προτείνει για τα χιλιάδες προβλήματα που υπάρχουν, εκτός από την συνεργασία του με τον πιο ηλίθιο ‘’ιππότη της μπριζόλας’’???
    Αμφιβάλλει κανείς σήμερα ότι οι προσπάθειες που έκανε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο υπουργός οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ήταν ότι το ανθρωπίνως δυνατόν για να σωθεί η Ελλάδα, μετά την αναισθησία του ..βουδιστή, που οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία?
    Πόσο διαφορετικά θα είμαστε σήμερα, αν όλοι μαζί βοηθούσαν τον τότε πρωθυπουργό που αγωνιζόταν ΜΟΝΟΣ του και υπονομευμένος?
    Τότε που τα προβλήματα που δημιούργησε ο Καραμανλής, μπορούσαν να αντιμετωπιστούν Σαμαράς Βενιζέλος Τσίπρας και λοιποί ηλίθιοι εκπρόσωποι, διέλυσαν, πρόδωσαν, ανέτρεψαν κατέστρεψαν την πατρίδα μας.
    Ποιος λοιπόν από τους ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ της εξουσίες θα μας πει πως θα σωθούμε σήμερα?
    Φτάνει πια το ψέμα και η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ, η προδοσία και το ξεπούλημα!
    ΦΩΣ! Περισσότερο φως, άθλιοι πληρωμένοι και πουλημένοι σκοταδιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ !!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΜΕΤΑΠΡΑΤΤΗΣ ΧΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ???

    Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων, νομίζω ότι πρέπει να αναθεωρήσουμε τη στάση μας. Ο Καραμανλής δεν χρειάζεται να πει τίποτα παραπάνω.
    Τα λένε όλα γι' αυτόν οι άνθρωποι του, εκείνοι που αυτός επέλεξε για να μας κυβερνήσουν. Από που να ξεκινήσει κανείς; Από το ανέκδοτο «Μιχάλης Λιάπης» που έκλεβε μέχρι και ρεύμα για να γλιτώσει 250 ευρώ τον χρόνο; Από την ‘’καντίνα’’ του Μαγκήνα, από τον Άγγελο Φιλιππίδη που το 2009, τη χρονιά της χρεοκοπίας, δάνειζε αβέρτα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στον Κοντομηνά και τον Λαυρεντιάδη από το ταμείο κρατικής τράπεζας; Από τον Πάκη των εκατοντάδων χιλιάδων παραθυρικών προσλήψεων, από τον Στυλιανίδη τον ‘’ευεργέτη’’ των ΜΚΟ βορείου Ελλάδας, από τον ‘’νόμιμο αλλά και μη ηθικό καθεστώς του Βουλγαράκη, από την οικιστική αποκατάσταση του Ρουσόπουλου, από τον Σουφλιά των ευεργέτη των νταβατζήδων, ή, από τον Χατζηγάκη τον ‘’ευεργέτη’’ των τσιφλικάδων του ..χωριού του????

    Από τον Γιάννη Τραγάκη που ομολόγησε ότι η Νέα Δημοκρατία ήξερε από το 2005 τα πάντα για το σκάνδαλο Τσοχατζόπουλου και δεν έκανε τίποτα; Από τον Πάνο Καμμένο που από υπουργός Ναυτιλίας του Καραμανλή εξελίχθηκε σε Εθνάρχη των Ψεκασμένων;
    Σε ανθρώπινο επίπεδο πλέον τον καταλαβαίνω. Τι να βγει πει; Κι εγώ στη θέση του μπορεί να ντρεπόμουν και να κρυβόμουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2004 ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    Πράγματι όλη η πορεία, της Ελληνικής οικονομίας, όπως καταγράφεται από τα επίσημα έγγραφα των αρμοδίων Ευρωπαϊκών Οργάνων και ομολογείται και από τους επιτετραμμένους και γνώστες των γεγονότων, κυβερνητικούς αξιωματούχους της ΕΕ, που έρχονταν κάθε λίγο από το 2006, δεν αφήνει κανένα κενό και καμία παρανόηση, για το πώς(?) κάποιοι μας οδήγησαν σχεδόν σκόπιμα, στην χρεοκοπία από το 2006 έως το 2009, παρά την ΠΑΡΟΥΣΙΑ και τις συμβουλές των οικονομικών συμβούλων του ΔΝΤ που από το τέλος του 2004 βρίσκονταν σχεδόν ΜΟΝΙΜΑ στην Ελλάδα. Όσοι γνωρίζουν, μιλούν για μία κατάσταση, που μόνο ξαφνικά δεν ‘’κτύπησε’’ την πόρτα μας. Όλοι οι δείκτες της οικονομίας, είχαν αρχίσει να κτυπούν κόκκινο, από τα μέσα του 2006 και μόνο μεθυσμένοι ή, ναρκωμένοι, δεν θα μπορούσαν να αντιληφθούν αυτό που ασυγκράτητο ερχόταν: ‘’ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ’’ της χρεοκοπίας.
    Κι όμως, ο φυσικός αυτουργός Παπαθανασίου, μετά τη διάλυση της οικονομίας και την απερίγραπτη ΑΠΑΤΗ της χρεοκοπίας, προσελήφθη στα ΕΛΠΕ με 225.000 ευρώ το χρόνο.
    Υπάρχει κανείς που να αμφιβάλλει ότι Καραμανλής και Σαμαράς από κοινού οδήγησαν την Ελλάδα στο γκρεμό και χιλιάδες Έλληνες στο θάνατο και στον ξενιτιά?
    Έξ άλλου, όλοι σχεδόν οι υπουργοί της κυβέρνησης του Αντώνη, ήταν και είναι τα ‘’επιτυχημένα’’ τσόλια της κυβέρνησης ..Κωστάκη.
    Πολύ ΤΡΑΓΙΚΟ! Για να είναι σύμπτωση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. [[ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ !!!]]
    ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ????

    ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ???

    Περνώντας την πόρτα του SUPER MARKET για να ψωνίσεις, ή , πηγαίνοντας στη ‘’λαϊκή’’ , Έλληνα ψάξε στην τσέπη σου να δεις πόσα ελάχιστα χρήματα έχεις. Θυμάσαι πως ζούσαμε μέχρι το 2004, που όλος ο κόσμος μας ζήλευε και μας καμάρωνε. Μέσα σε πέντε χρόνια η κλίκα του Καραμανλή διπλασίασε το Δημόσιο χρέος, και από 178 δις Ευρώ το πήγε στα 300 δις ευρώ, ώστε να γίνουμε ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ και ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ για μια ζωή στους Ευρωπαίους, χωρίς δυνατότητα και ΕΛΠΙΔΑ απελευθέρωσης. Σήμερα γνωρίζεις ποιοι φταίνε για την κατάντια μας και το χάλι μας. Είναι η αιώνια δεξιά που πάντα μας κρατούσε ‘’αιχμάλωτους’’ και ‘’ όμηρους’’ και εθνικά και οικονομικά, ώστε οι ΝΕΟΙ κοτζαμπάσηδες να μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν και να νέμονται τα ‘’όσα κληρονόμησαν’’

    Γιατί ο Καραμανλής ΔΕΝ αντέδρασε και δεν ενημέρωσε για την χρεοκοπία που ΗΔΗ κτυπούσε την πόρτα μας? Ήταν τόσο ανθέλληνας που προετοίμαζε την επιστροφή του καταστρέφοντας τον Παπανδρέου και την Ελλάδα? Συνειδητή ΠΡΟΔΟΣΙΑ και υπακοή στην ξένη κλίκα ή, άθλια αμέλεια και ανικανότητα??? Μας έδεσε χειροπόδαρα, όπως ο …αείμνηστος εβραιότουρκος μπάρμπας του, ώστε ΚΑΝΕΙΣ Έλληνας πρωθυπουργός στο μέλλον, να μην μπορέσει να αποσκιρτήσει από τους δεσμούς των Ευρωπαίων, ακόμη κι αν θίγεται η Εθνική μας αξιοπρέπεια, ώστε να ψηφίσουμε ΝΑΙ ! σε όλα τα συνταγματικά δεσμά της ΕΕ και να μεταβληθούμε σε …αριθμούς χάνοντας τα πάντα?
    Διότι άλλο να είσαι μια χώρα οικονομικά υγιής και άλλο να είσαι ο ζήτουλας και ο αξιολύπητος της παγκόσμιας κοινότητας.
    Γι αυτό και η πρώην πρόεδρος της Βουλής , κ. Αννα Ψαρούδα –Μπενάκη, μίλησε στον Πρόεδρο Παπούλια για [[ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ !!!]] Με τι στοιχεία, ‘’μίλησε’’ για απώλεια εθνικής κυριαρχίας, η οποία συνήθως είτε επιβάλλεται δια των όπλων είτε δια της οικονομικής χρεοκοπίας της χώρας. Εννοούσε ΑΡΑΓΕ τα 350 ΔΙΣ. του ΧΡΕΟΥΣ που αυτό μόνο του δεν ήταν δυνατόν να αποπληρωθεί ποτέ?

    ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΝ, δημιουργώντας ‘’πάτημα’’ για δήθεν αντεθνική ενέργεια της κυβέρνησης Παπανδρέου.
    Κατέστρεψαν κάθε οικονομική δραστηριότητα προσλαμβάνοντας 865.000 υπαλλήλους με κομματικές ταυτότητες, προκειμένου να δημιουργήσουν το στρατό των ΓΑΛΑΖΙΩΝ ψηφοφόρων, των οποίων η ΣΙΓΟΥΡΗ αποπομπή από νέα κυβέρνηση θα δημιουργούσε αυτόματα, ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ για επαναφορά της δεξιάς στην εξουσία. Και αφού μας κατέστρεψε , λιποτάχτησαν ενώ όλο το διάστημα έβγαζαν τα λεφτά τους σε ξένες τράπεζες στο εξωτερικό. Σήμερα κρύβονται σαν ‘’άρρωστες’’ γάτες και χαλάνε τα χρήματα που κάθε μήνα παίρνουν χωρίς να προσφέρουν τίποτε στην πατρίδα μας.
    Υπάρχουν άραγε ΕΛΛΗΝΕΣ ψηφοφόροι της δεξιάς που δεν επιθυμούν την τιμωρία της κλίκας εκείνης που μας κατέστρεψε και μας μετέβαλε σε επαίτες και παρίες?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. [[ΞΕΡΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ]]
    [[ ΠΕΡΙ ΟΝΟΥ ΣΚΙΑΣ]]
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Ο κάθε γλυψιματίας της δεξιάς του χθές , οραματίζεται την Κλεοπάτρα ή και την Σαλώμη, προκειμένου να μας ‘’πείσουν’’ ότι θέλουν και ‘’μπορούν’’!
    Μα δεν ντρέπονται όλα τα ερπετά, κάθε λίγο και λιγάκι να μας θυμίζουν το μέγεθος της ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ των πολιτικών του σωλήνα?
    Μία αυτός ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ και καμένος κουραδοπλάστης του μυαλού, μία κάτι νοικιασμένοι αθλιομπλόγκερς, προκαλούν με τις επαναλαμβανόμενες μα@@@κίες του ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΚΟΠΙΜΩΣ! ότι ο ίδιος ο μπουχέσας της πολιτικής ΨΗΦΙΣΕ !!! ότι το έλλειμμα ήταν 16%.
    Πόσοι μαλάκες καμένοι δημοσιογραφοπολιτικοί ύπαρχουν?
    Τόσο πολύ φοβούνται τον οικονομικό Εισαγγελέα που κτυπά την πόρτα τους?
    ΜΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΨΗΦΙΣΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ 16% ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ !
    Σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ονομαστικά, ο νυν Πρωθυπουργός και ο τότε Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ψήφισαν τον Προϋπολογισμό του 2013, ο οποίος σύμφωνα με τη ίδια την εισηγητική του έκθεση στηρίζεται στα στοιχεία που όλοι αποδέχονται ως τα μόνα αληθή ΑΥΤΑ του 2009, που είχε επικυρώσει έναν ολόκληρο χρόνο αργότερα, στα τέλη του 2010, η Eurostat – για πρώτη φορά χωρίς αστερίσκους;
    Δηλαδή ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συμπεριλαμβάνει στο προϋπολογισμό του 2013 όλες τις ενέργειες και τις λήψεις των αναγκαίων μέτρων που απαιτούνται για την αντιμετώπιση του ελλείμματος 16% του 2009, και ο βουλευτής και τέως πρωθυπουργός, όπως και ο κύριος Παυλόπουλος , όπως και ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΩΣ!!! υπογράφουν και αποδέχονται την λήψη των αναγκαίων μέτρων για την καταπολέμηση του ελλείμματος 16% του 2009.
    ΘΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ποινική δίωξη για ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ εναντίον των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που εψήφισαν πως το ΕΛΛΕΙΜΜΑ ήταν 16 %?
    Γιατί λοιπόν όλη αυτή η φασαρία και η πνευματική ‘’ΤΡΙΚΥΜΙΑ’’ της κας Βούλτεψη?
    Διαφορετικά, ας την ‘’ενημερώσει’’ …κάποιος ότι είναι μέλος της κυβέρνησης των θαυμάτων, σαν ..θαύμα που είναι και η ίδια?
    ΥΓ.
    Ο κύριος Παυλόπουλος μήπως θα πρέπει να εξετασθεί από κάποιον ψυχολόγο ή και ειδικό επί των κτυπημάτων ‘’ΜΠΟΞ’’ , διαφορετικά είναι τουλάχιστον ΑΦΕΛΕΣ και..ΑΦΕΛΕΣ να ισχυρίζεται πως δεν ΘΥΜΑΤΑΙ τι ψήφισε στην ονομαστική ψηφοφορία στον προϋπολογισμό του 2013.
    Λέτε να γύριζε από κάποιο…πάρτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή