ΠΕΙΡΑΙΩΣ, EUROBANK και ΕΘΝΙΚΗ απέτυχαν στα STRESS TEST, όμως στα Ελληνικά ΜΜΕ…ΠΕΡΑΣΑΝ ! ΓΙΝΑΜΕ ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΟΡΕΑ !





netakias
ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ !


ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΕΤΥΧΑΝ 105 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ALPHA BANK ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ
ΑΠΕΤΥΧΑΝ 25 ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ, EUROBANK KAI ΕΘΝΙΚΗ !
ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ….
“ΠΕΤΥΧΑΝ” ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ .
ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ (στο κείμενο όχι στον τίτλο) ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΑΝ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟ
ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
REUTERS

CNBC

GUARDIAN

CAPITAL.GR

ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ ΕΓΡΑΨΑΝ (από info-war.gr)






olympia.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/10/eurobank-stress-test.html

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΤΥΟΥ!!!

    Δεν νομίζω, ότι μπορεί να υπάρχουν άλλα τέτοια δείγματα απάνθρωπης εκμετάλλευσης, του πόνου και της δυστυχίας των συνανθρώπων μας, από ότι συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα από τους πληρωμένους ‘’φονιάδες’’ του μαυροκόκκινου φασισμού.
    Ο λαός μας, ζει σήμερα μία κατάσταση που δεν θα μπορούσε κανείς ούτε να φανταστεί, ούτε πολύ περισσότερο να περιγράψει.
    Τα προβλήματα των αδύναμων κοινωνικών τάξεων, δυστυχώς έχουν γίνει το πεδίον όπου ‘’αθλούνται’’ όλοι οι πληρωμένοι φονιάδες που ξεφύτρωσαν σαν αρρωστημένα ζιζάνια στον κοινωνικό μας περίγυρο.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ...

    Αθέμιτος, άθλιος και άνανδρος μαυροκόκκινος φασιστικός ανταγωνισμός και διαρκής ανακύκλωση των προβλημάτων που ταλανίζουν τους συμπατριώτες μας. Δεν μετρά ούτε η ηλικία , ούτε το φύλλο στα πιράνχας των μαυροκόκκινων εραστών του πόνου και του στεναγμού.
    Άνθρωποι μαυροκόκκινα φερέφωνα, χαμένα κορμιά υπολείμματα μιας άλλης εποχής, ατυχήματα της γέννας, ευτελείς υπάρξεις μιας νεο-μεσαιωνικής εποχής και αντίληψης, κτυπούν με ηδονή είτε λόγω ιδεολογίας, αντί ευτελούς συνήθως τιμήματος, την περηφάνια και την ελπίδα των πληγωμένων συνανθρώπων μας.
    ΠΑΤΟΥΝ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΟΙ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ .
    Παίζουν και διασκεδάζουν με τον πόνο. Γελούν και χαίρονται με την δυστυχία.
    Προκαλούν και προβάλλουν , φανταστικές ή και πραγματικές υποθέσεις, προκειμένου να ευχαριστήσουν τα αφεντικά τους και ίσως και τις απίστευτες κομματικές ‘’προτιμήσεις τους’’. Απόγονοι μιας μαύρης εποχής και γόνοι μιας μαύρης μοίρας, προσπαθούν να αποδείξουν ..ότι υπάρχουν, ότι ζούν , ότι είναι και αυτοί άνθρωποι !!!

    ΑΘΛΙΟΙ ΕΓΧΡΩΜΟΙ ΚΑΜΕΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
    Σε ένα κράτος που προσπαθεί να επιβιώσει μετά τη σωτήρια παρέμβαση και προσπάθεια ‘’κάποιων’’, οι αλήτες σήμερα κτυπούν αλύπητα, προγραμματισμένα και βρώμικα την εθνική μας ομοψυχία.
    Κτυπούν το δημοκρατικό μας πολίτευμα και την κρατική ευνομία. Αγωνίζονται να μας διαλύσουν και έπειτα να μας ξεπουλήσουν.
    Είναι δυνατόν να επιβιώσουμε χωρίς οργανωμένο κράτος, χωρίς σεβασμό στους νόμους, χωρίς ευνομούμενη πολιτεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΑ ‘’ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΑ’’ Ή..ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ;
    ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΒΡΩΜΙΣΕ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑ.
    Βρίθει η Ελληνική μπλογκόσφαιρα από δήθεν αποκαλυπτικό υλικό και μυστικά που «οι κυβερνήσεις μας έκρυβαν τόσα χρόνια». Πλέον το Ελληνόφωνο διαδίκτυο έχει καταστεί ως το απόλυτο μέσο με το οποίο εκδηλώνονται και διαδίδονται κατά κόρον οι ακροδεξιές και φασιστικές τάσεις και θέσεις. Αφου ο Φασισμός είναι πολύχρωμος και σχεδόν πάντα..αντίγραφο.
    Δεκάδες blogs , τα οποία συνεχίζουν να αναδημοσιεύουν καθημερινά την ίδια «είδηση» με τίτλους όπως «Είδηση Βόμβα! Λαθροεισβολείς τρώνε σκυλιά», ή «Αποκάλυψη, οι Έλληνες πάτησαν πρώτοι στο φεγγάρι», ή «Προδότες Ανθέλληνες Πολιτικοί», χρησιμοποιώντας κυρίως την απλή πλατφόρμα του Blogger , που ανήκει στην Google και φέρνει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα μέσω αναζήτησης, προβάλλουν και αναπαράγουν (με τον δικό τους «ιδιόμορφο» τρόπο) είτε ένα μικρό κομμάτι της πραγματικότητας (αυτό που, φυσικά, τους βολεύει) είτε ακόμη και το πιο ανυπόστατο ψέμα ως ακλόνητη αλήθεια.
    (Άλλωστε δεν χρειάζεται κανείς να έχει στοιχεία και αποδείξεις προκειμένου να διαδώσει οτιδήποτε μπορεί να σκαρφιστεί ο νους του μέσω της Ελληνικής μπλογκόσφαιρας.
    Και ενώ θρασύδειλα ..αποκαλύπτουν τα ‘’άγνωστα ‘’ σε μας γεγονότα, ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τον αντίλογο ή και το διάλογο. Γράφουν και βρίζουν και ασχημονούν εις βάρος κάποιων, αλλά ταυτόχρονα επιδεικνύουν το μέγιστο προσόν τους που είναι ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ. Η εμπάθειά τους , ταυτίζεται με την άγνοιά τους και αποδεικνύουν το δημοκρατικό τους αίσθημα και συναίσθημα.
    Το μπλόγκ είναι δικό μου και θα αναρτώ μόνο όσα σχόλια θέλω εγώ λέει η διαχειρίστρια με την δημοκρατική αντίληψη . Μπορώ να γράφω ότι θέλω ,αλλά δεν «γουστάρω» αντίλογο….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟΙ…..
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΠΙΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ????
    ΑΝ(?) Πλήρωνε φόρο για κάθε μύθο ή, μα@@@@κια που λέει, θα είχαμε ξεπληρώσει το… ΧΡΕΟΣ, τουλάχιστον.
    Μα είναι δυνατόν οι ηλίθιοι και οι εκπρόσωποι της ιδιοτέλειας να ‘’θίγουν’’ σοβαρά θέματα που αφορούν τις σχέσεις μας με ξένα κράτη? Θέματα που ‘’άπτονται’’ ειδικών και μακροχρόνιων διαφορών και επιλύσεων, να τα ..θίγει ανοήτως και ιδιοτελώς ο κάθε καμένος του Καμμένου?
    Μιλά ο Πάνος και οι καμένοι του για ΕΙΔΙΚΑ θέματα λεπτού και υπεύθυνου χειρισμού, που μόνο κυβερνητικοί εκπρόσωποι έχουν δυνατότητα και εξουσιοδότηση να χειρίζονται επισήμως και ΔΗΜΟΣΙΩΣ !
    *Τολμά ο Πάνος να μιλά, όπως του γράψανε οι διάφοροι ΤΕΡΕΝΣΙΕΣ της ανοησίας και της αποβλάκωσης, και για θέματα εξωτερικής πολιτικής, δημιουργώντας επικίνδυνα ‘’τετελεσμένα’’ εμπόδια στην ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ?
    *Τολμά ο Πάνος να προκαλεί τόσο τη νοημοσύνη μας και την υπομονή μας με τις άθλιες και επικίνδυνες μεθοδεύσεις, που όμως δημιουργούν στο εξωτερικό ‘’προηγούμενο’’ και άρα εμπόδιο στην επίλυση του προβλήματος???
    *Τολμά ο Πάνος να μιλά για… ανεξάρτητη γεωπολιτική και γεωστρατηγική γραμμή.
    Τολμά ο Πάνος να μιλά για δανειοδότηση των αναγκών μας από χώρες ,όπως η Ρωσία , η Κίνα..
    *Τολμά ο Πάνος να μιλά για άμεση επιστροφή στην ανάπτυξη αντί της υφεσιασιακής πολιτικής που ακολουθείται σήμερα.
    *Ζητά χθές , με επίσημα πρόταση να αποχωρήσει η Ελλάδα από το μνημόνιο και επιστροφή στης αγορές μετά από ..χαμηλότοκες συμφωνίες δανειοδότησης από τρίτες χώρες…. με τη βοήθεια για δημιουργία συνθετικού χρυσού από ίνες του ιστού της αράχνης.
    Κι όσο διαβάζει αυτά που του γράφουν, έστω κι αν δεν καταλαβαίνει τη σημασία τους κάτι γίνεται. Δημιουργείται σχετική θολούρα.
    *Έλα όμως που τα γραμμένα τελειώνουν και αρχίζουν τα καμένα , όταν ο Πάνος έχει πάρει φόρα και λογοδιάρροια έχει κτυπήσει ..ουρανίσκο.?
    Και έχει καλέσει και προσωπικότητες από το διάστημα όπου κάθε βράδυ τους μεταφέρει τους ‘’υδατάνθρακες’’ του Αιγαίου, και την ‘’καταστροφητικότητα’’ των ανέμων που συγκρούονται με τα βουνά του Άρη, και αντανακλούν στο ελλειψοειδές ΧΡΩΜΑ της σελήνης.
    *Μα τι κούναγε ο πατέρας του και τι κέρναγε στο καφενείο για το γιό που έκανε?
    Και υπάρχουν άνθρωποι, Έλληνες ψηφοφόροι, που υποστηρίζουν ότι καταλαβαίνουν αυτά που τους λέει και ότι ‘’λέει σπουδαία πράματα’’.
    Τελικά, μήπως δεν φταίει η ..Μέργκελ , αλλά ο ..Σαρκοζύ που χάρισε το ‘’φτερωτό ‘αλογο’’ ???
    ΥΓ.
    Μα επιτέλους, δεν μπορεί κάποιος να τους μαζέψει και να τους φορέσει ‘’ΦΙΜΩΤΡΟ’’ αντιμα@@@κίας όταν εξέρχονται των συνόρων οι διάφοροι καμένοι των μικροκομματικών επιδιώξεων και της ιδιοτελούς συμπεριφοράς ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυβέρνησαν οι Λιάπηδες και οι καμμένοι αλλά προτιμάτε να πιστεύετε ότι φταίει η...Μέρκελ

    Διαβάζω τα διάφορα αφιερώματα στα έργα και τις ημέρες του Μιχάλη Λιάπη μετά τα διάφορα πανελλήνια ρεκόρ παραβίασης του Κ.Ο.Κ που σημείωσε πριν τη χθεσινή σύλληψη του.

    Όσο καλοπροαίρετος κι αν είναι κανείς, δεν μπορεί παρά να σκεφτεί ότι ένας άνθρωπος που ως απλός πολίτης κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες, ως υπουργός μπορεί να είχε κάνει πολύ χειρότερα πράγματα.

    Τα διάφορα αυτά αφιερώματα έχουν την πλάκα τους αλλά νομίζω ότι προτιμότερα από τα γέλια θα ήταν τα κλάματα. Γελάμε με τον Λιάπη γελώντας με τα χάλια μας.

    Από το 2009 μέχρι σήμερα, κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι την κρίση την έφερε το Μνημόνιο κι όχι ότι το Μνημόνιο προτάθηκε ως η μόνη κάποια λύση του ελληνικού δράματος στο οποίο πρωταγωνίστησαν οι διάφοροι Λιάπηδες.

    Ειδικότερα από το 2004 μέχρι και το 2009, η χώρα κυβερνήθηκε από Λιάπηδες, Ρουσόπουλους, Βουλγαράκηδες και Καμμένους υπό την υψηλή εποπτεία του Καταλληλότερου αλλά κάποιοι προτιμούν να πιστεύουν ότι για όλα φταίει ο Παπανδρέου, η Μέρκελ, ο Σόρος και φυσικά οι αεροψεκασμοί.
    Η κριτική για την ανοχή στους Λιάπηδες όμως δεν μπορεί μόνο να αφορά τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας αλλά οφείλει να αποτελέσει και μάθημα για όσους ετοιμάζονται να «τρομάξουν» τη Μέρκελ στέλνοντας στην κυβέρνηση τους Στρατούληδες, τους Λαφαζάνηδες, τον Στάθη Παναγούλη και τον Γιώργο Πάντζα. Ο αριστερός ακατάλληλος πολιτικός δεν διαφέρει σε τίποτα από τον δεξιό ακατάλληλο πολιτικό. Είναι και δυο εξίσου ακατάλληλοι κι επικίνδυνοι.

    Αν δεν συνειδητοποιήσουμε τι έφταιξε, καμία λύση δεν θα μοιάζει κατάλληλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Τώρα μπορεί να χρεοκοπήσει η Ελλάδα. Θα τα…. ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΟΥΝ»!
    Τα ‘’εβγαλαν όλα’’ στο εξωτερικό οι πατριώτες….
    ΦΑΓΕ εκτός Ελλάδος …Πάνο ????

    «Πρόκα» στον πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Π. Καμμένο,
    σήμερα από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη, επειδή δεν αντέδρασε για τη μεταφορά της ΦΑΓΕ, «ίσως γιατί θέλει να προστατέψει τον παππού των παιδιών του»!
    Είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης στο ραδιόφωνο του ALPHA για τη μεταφορά της ΦΑΓΕ εκτός Ελλάδος:
    «Τα λεφτά που έβγαλε ο κ. Φιλίππου μέσα απ΄ την εταιρεία του, τα έβγαλε από τον Ελληνικό λαό.
    Μπορεί τώρα να είναι νόμιμο να φύγει, αλλά είναι άκομψο.
    Να θυμίσω ότι ο ιδιοκτήτης της Benetton που έκανε το ίδιο το μετάνοιωσε από τους προπηλακισμούς που εδέχθη.
    Αν ο κ. Φιλίππου νομίζει ότι του το επιτρέπει η συνείδησή του, ας το κάνει.
    Εγώ όμως δεν αισθάνομαι καθόλου καλά απέναντί του. Και νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες αισθάνονται το ίδιο.
    Και μου έκανε εντύπωση που ο λαλίστατος κ. Καμμένος δεν έκανε καμία αναφορά για το θέμα.
    Ίσως γιατί θέλει να προστατέψει τον παππού των παιδιών του.
    Ο κ. Φιλίππου τα πήρε από τον Ελληνικό λαό, έβαλε σε μεγάλες περιπέτειες πολλές Ελληνικές τράπεζες και τώρα φεύγει στο Λουξεμβούργο.
    Αλλά αυτά δεν τα βλέπει το Κεφάλαιο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στη Μαλαισία ο Λιάπης; Στις Άλπεις ο Καμμένος! [ΦΩΤΟ]
    Άραγε πλήρωσε την Τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος….?
    Καταραμένη κρίση...

    Πραγματικό χαμό έχει προκαλέσει το πρωτοσέλιδο του Secret με την φωτογραφία του Πάνου Καμμένου, να κάνει διακοπές στις Άλπεις και συγκεκριμένα στην διάσημη...
    Κουρσεβέλ, σε ένα από τα θέρετρα που επιλέγουν αρκετοί πασίγνωστοι δισεκατομμυριούχοι, από όλες τις γωνιές του πλανήτη. Την επιλογή του Πάνου Καμμένου, με την αποκλειστική φωτογραφία που φέρνουν στο φως τα Παραπολιτικά, έσπευσαν να σχολιάσουν τόσο ο Αδωνις Γεωργιάδης, όσο και ο Ανδρέας Ψυχάρης, ενώ το θέμα κυριαρχεί και στα social media...
    Ο Π Καμμένος γόνος , δισεκατομμυριούχων ,που ασχολείται με την πολιτική ,κυρίως για να δώσει κάποιο ενδιαφέρον νόημα στην ζωή του, παίζοντας στην κυριολεξία ,τον χωρίς όρια επαναστάτη ,και κατήγορο ,στην αρχή κατά του ΠΑΣΟΚ ,για σκάνδαλα ,που τα ανακάλυπταν προέβαλλαν τα ελεύθερα blogs, όπως ισχυρίστηκε στην δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση του Ανδρέα Α. Παπανδρέου , όπου και καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση, και μετά εναντίον των πάντων , και χωρίς ίχνος ντροπής αποκαλύπτει μία ακόμη αλήθεια που δεν ξέραμε:
    «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος είπε ο Πάνος.
    Και δεν ντράπηκε ο πολιτικός ξευτίλας. Και το είπε δημόσια ο παπαρολόγος
    Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013
    Την αποκάλυψη πως αντιμετωπίζει και αυτός! οικονομικές δυσκολίες, όπως όλοι οι Έλληνες, έκανε στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, ο Πάνος Καμμένος.
    «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος. Έχω πέντε παιδιά.
    Πόση πολιτική αθλιότητα , πόση υποκρισία, πόσο εμπαιγμό, πόση πολιτική απάτη, κρύβουν τα λόγια ‘’ της εθνικής μοιρολογίστρας’’. Κατεβαίνει θορυβωδώς και τα τελευταία σκαλοπάτια της πολιτικής ανυποληψίας του, επαιτώντας ‘’πολιτική ελεημοσύνη’’! Βοηθήστε με τον πολιτικά ανάπηρο ιδεολογίας, να χορτάσω τα παιδάκια μου, θα μπορούσε να μας λέει; ‘’Ξέρετε είμαι φτωχός και ταπεινός ‘’ και πολιτικά μισοβυθισμένο καλάμι. Ξεχνώ τι λέω και θυμάμαι μόνο τον υπουργό, που μας κατέστρεψε. Ξέρεις τι είναι να έχεις πέντε..ευρώ και να μην μπορείς ούτε να τα φέρεις ούτε να τα ξοδέψεις; Ακούς εκεί ‘’μαύρο χρήμα’’; Πως ζει ο κόσμος σήμερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ‘’ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ..ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ’’????
    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: Να θυμίσω μερικά πράγματα:
    Α) «Ο βουλευτής της Ν.Δ. Πάνος Καμμένος φέρεται ως νικητής στο παιχνίδι της Σοφοκλέους. Με αρχικό κεφάλαιο 18,7 εκατ. δρχ. και επενδύοντας επιπλέον 63,8 εκατ. δρχ., βρέθηκε με κέρδη περίπου 614 εκατ. δρχ.
    Ο κ. Καμμένος σε σχετική δήλωσή του αναφέρει: «Από την υπόθεση του Χρηματιστηρίου όχι μόνο έχασα το κεφάλαιο που είχα επενδύσει, αλλά δύο φορές τόσα.
    Τα αναφερόμενα ως κέρδη στη δήλωση του “πόθεν έσχες” αφορούν επενδύσεις της πρώην συζύγου μου (σημ.Λασκ.: της βιομηχανίας ΦΑΓΕ). Καμία οικονομική διαχείριση ούτε απολαβή είχα απ’ αυτά τα κέρδη. Απλώς δηλώθηκαν γιατί η δήλωση του “πόθεν έσχες” ήταν κοινή»
    (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 16/06/2005).
    Αλήθεια , πόσα εκατομμύρια ‘’έπαιξε’’ ο Πάνος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεράσιμος Γιακουμάτος για χρηματιστήριο και Καμμένο.

    Εγώ ξέρω ότι έχασα τα λεφτά μου όπως και άλλοι συνάδελφοι…».

    Είναι αυτά που θα υπαινιχθεί σε πρόσφατες δηλώσεις του ο βουλευτής της Β' Αθηνών Γεράσιμος Γιακουμάτος.
    «Κάνουμε τώρα καταγγελίες αλλά δεν κοιτάμε την καμπούρα μας. Ας κοιτάξουν τα χρηματιστηριακά του 2000 και θα καταλάβουμε γιατί και ποιος είναι υπεύθυνος. Είναι πενήντα βουλευτές που το ξέρουν, δεν το ξέρω μόνο εγώ.
    Αν δει κανείς το πόθεν έσχες του Καμμένου την περίοδο 2000-2002, θα καταλάβετε. Τα κέρδη ήταν 280 εκατομμύρια δραχμές. Εγώ ξέρω ότι έχασα τα λεφτά μου όπως και άλλοι συνάδελφοι…».
    Ενδιαμέσως όμως ο Καμμένος ζει τον μύθο του στη Σοφοκλέους του 1999-2000.
    Ο Μιλτιάδης Εβερτ θα αναλάβει προσωπικά τη διαλεύκανση του «εγκλήματος του Χρηματιστηρίου», κατά τη διατύπωσή του.
    Ο άλλοτε εβερτικός Καμμένος όμως αφήνει τους πάντες σύξυλους όταν στο πόθεν έσχες του, σύμφωνα με στοιχεία που δίνει η Συγγρού, εμφανίζεται να έχει παίξει εννέα δισ. δραχμές αέρα.
    ===================
    Ο ίδιος εμφανίζει εαυτόν ζημιωμένο κατά 105 εκατ. δραχμές, αλλά τα ποσά από πωλήσεις και αγορές δεν «τσεκάρουν» ακριβώς, με αποτέλεσμα η τότε ΝΔ να αγωνίζεται να τα δικαιολογήσει και να τον καλύψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλογρίτσας- Καραμανλής
    Σ αυτόν τον άνθρωπο στηρίζεται ο Καραμανλής
    Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2009,

    Όποια πέτρα και αν σηκώσει κανείς ο Χρήστος Καλογρίτσας παραμονεύει από κάτω. Η διαπίστωση δεν χρήζει αμφιβολίας. Ο πρώην εκδότης της εφημερίδας «Πρώτη» η οποία αν και αμιγώς αριστερής καταγωγής, έκανε το μεγάλο άνοιγμα στην κοινωνία, είναι ένας από τους γνωστότερους εργολάβους κατασκευαστές. Αυτό που δεν είναι γνωστό ωστόσο αφορά την σχέση του επιχειρηματία, το όνομα του οποίου εμπλέκεται σε πολλές από τις τηλεφωνικές συνομιλίες του βαρυποινίτη Βλαστού με τον υπόδικο επιχειρηματία Γιώργο Τρομπούκη, με μία από τις γνωστότερες εταιρείες Δημοσκοπήσεων, την GPO.
    Ο Χρήστος Καλογρίτσας, που επελέγη πριν από δύο δεκαετίες από τους αριστερούς κύκλους του πολιτικού σκηνικού να αναλάβει την έκδοση της εφημερίδας «Πρώτη», ελέγχει μέσω των τριών παιδιών του, τον Ιωάννη, την Ηλέκτρα και την Κωνσταντίνα το 75% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας GPO.
    Διευθύνων Σύμβουλος της GPO είναι ο Γιάννης Θεοδωρικάκος, πρώην Γραμματέας της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας (ΚΚΕ) που διαχειρίστηκε και την Μεγάλη διάσπαση 1991-1992. Πολύ αργότερα και όταν ο Κώστας Λαλιώτης αναλαμβάνει Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, ο Γιάννης Θεοδωρικάκος αναλαμβάνει το Γραφείο Τύπου του Κινήματος. Είναι προφανές πως η γνωριμία Καλογρίτσα- Θεοδωρικάκου υφίσταται από τα χρόνια μιας κοινής πορείας στα μονοπάτια της Αριστεράς.
    Ο άνθρωπός που στηρίζει τον Καραμανλή
    Στην σελίδα 603 της δικογραφίας με τις απομαγνητοφωνήσεις των συνομιλιών των μελών της «Σπείρας των 16» ο Γιώργος Τρομπούκης αναφερόμενος στον Χρήστο Καλογρίτσα επισημαίνει πως είναι ο άνθρωπός που στηρίζει τον Κώστα Καραμανλή και μέσω της εταιρείας Δημοσκοπήσεων GPO. Η συζήτηση είναι πραγματικά απολαυστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. [[Σημειώνεται δε ότι η Ελίντα υπήρξε η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία Ηλεκτρικών Οικιακών Συσκευών (Ιζόλα-Εσκιμό). Σε αυτήν διορίστηκε επί Μητσοτάκη ο κ. Καμμένος, και ω του θαύματος, η εταιρεία επτώχευσε. Στη θέση της ήρθαν οι ξένες πολυεθνικές μεταξύ των οποίων και η Siemens! Χρόνια μετά ο ίδιος άνθρωπος ζητά να αναλάβει την τύχη μιας ολόκληρης χώρας.]]
    ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ???
    Εταιρεία Ελίντα Α.Ε
    Αντιπρόεδρος της προβληματικής εταιρείας Ελίντα ΑΕ ο Πάνος,
    που ..τα ξέρει ‘’ΟΛΑ’’ !
    Ας δούμε όμως μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το "βιογραφικό" του και τα γράμματα που έμαθε
    1996: Ο Εισαγγελέας αιτείται την άρση της βουλευτικής ασυλίας του νεαρού -τότε- βουλευτή Πάνου Καμμένου με την κατηγορία της απιστίας κατά του δημοσίου για την εποχή που διετέλεσε αντιπρόεδρος της προβληματικής εταιρείας Ελίντα ΑΕ. Η Βουλή φροντίζει να τον καλύψει επιμελώς απορρίπτοντας το αίτημα και ο εκλεκτός αυτός κύριος ουδέποτε παρεπέμφθη στην δικαιοσύνη.
    Χρόνια μετά θα ταχθεί εντελώς υποκριτικά υπέρ της κατάργησης της βουλευτικής ασυλίας, τα αγαθά της οποίας φρόντισε πρώτα να απολαύσει.
    Σημειώνεται δε ότι η Ελίντα υπήρξε η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία Ηλεκτρικών Οικιακών Συσκευών (Ιζόλα-Εσκιμό). Σε αυτήν διορίστηκε επί Μητσοτάκη ο κ. Καμμένος, και ω του θαύματος, η εταιρεία επτώχευσε.
    Στη θέση της ήρθαν οι ξένες πολυεθνικές μεταξύ των οποίων και η Siemens! Χρόνια μετά ο ίδιος άνθρωπος ζητά να αναλάβει την τύχη μιας ολόκληρης χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή