Σφαγές, βιασμοί, εκτελέσεις, σταυρώσεις, παιδοφιλία, κτηνοβασία: Είναι το Ισλάμ θρησκεία της αγάπης;;;





Μπορεί η φιλελεύθερη και προοδευτική Δύση να επιμένει πεισματικά, στα πλαίσια της λογικής του «πολιτικά ορθού λόγου», ότι οι τζιχαντιστές δεν έχουν καμία σχέση με το Ισλάμ, το οποίο αποκαλούν θρησκεία ειρήνης, ανοχής και αγάπης, όμως η πραγματικότητα είναι εκ διαμέτρου αντίθετη. Επί 1.400 και πλέον χρόνια διαπράττονται στο όνομα του Αλλάχ τα μεγαλύτερα εγκλήματα: ομαδικές σφαγές, γενοκτονίες, σταυρώσεις, αποκεφαλισμοί, βιασμοί βρεφών, κτηνοβασίες…

Ενδεικτικά, παρατίθενται 10 σημεία που αποδεικνύουν ότι το Ισλάμ ΔΕΝ έχει καμία σχέση με την αγάπη και την ειρήνη.
1) Τα τελευταία δέκα χρόνια διαπράχθηκαν στο όνομα του Αλλάχ 18.000 φονικές τρομοκρατικές επιθέσεις.
2) Ο Μωάμεθ, ο προφήτης του Ισλάμ, σκότωσε χιλιάδες ανθρώπους επειδή «πρόσβαλαν» ή επέκριναν τη θρησκεία του. Οι μουσουλμάνοι οφείλουν να μιμηθούν το παράδειγμα του Μωάμεθ.
3) Σε πολλά εδάφια του Κορανίου αναφέρεται ότι ο Μωάμεθ «διατάχθηκε από τον Αλλάχ να πολεμάει εναντίον ανδρών, μέχρι αυτοί να αναγνωρίσουν ότι δεν υπάρχει άλλος Θεός από τον Αλλάχ και ότι ο Μωάμεθ είναι ο αγγελιοφόρος του». Τα τελευταία εννέα χρόνια της ζωής του εξαπέλυσε τουλάχιστον 65 πολέμους γι” αυτό το σκοπό. Ο Μωάμεθ κινητοποιούσε τους στρατιώτες τους, τάζοντάς τους ως αντάλλαγμα λάφυρα, σεξ και έναν γεμάτο λαγνεία και απληστία παράδεισο. Αποκεφάλισε ομήρους, υποδούλωσε παιδιά και βίασε γυναίκες που αιχμαλωτίστηκαν στους πολέμους.
4) Μετά το θάνατο του Μωάμεθ, όσοι βρίσκονταν γύρω του, επιδόθηκαν σε έναν ανελέητο «εμφύλιο» πόλεμο. Η αγαπημένη του κόρη, Φάτιμα, απέβαλε το εγγόνι του, όταν ο δεύτερος Χαλίφης Ουμάρ Α” της έσπασε τα πλευρά. Ο σύζυγός της Αλί, τέταρτος χαλίφης, πολέμησε εναντίον της Αΐσα, της αγαπημένης συζύγου του Μωάμεθ. Τρεις από τους τέσσερις πρώτους χαλίφηδες δολοφονήθηκαν.
Μέσα σε 50 μόλις χρόνια από το θάνατο του Μωάμεθ, ακόμη και η Κάαμπα ερειπώθηκε εξαιτίας του εμφυλίου πολέμου μεταξύ των ακολούθων του.
5) Ο Μωάμεθ υποχρέωσε τους μουσουλμάνους να πολεμούν τους αλλόθρησκους και να τους εξισλαμίζουν. Τις πρώτες δεκαετίες μετά το θάνατό του, οι σύντροφοί του κατέκτησαν εδάφη που ανήκαν σε Χριστιανούς, Ινδουιστές, Εβραίους και Βουδιστές. Μόλις 25 χρόνια μετά το θάνατό του, οι μουσουλμανικές στρατιές είχαν καταλάβει εδάφη και πληθυσμούς σε περισσότερες από 28 σύγχρονες χώρες εκτός της Σαουδικής Αραβίας.


6) Έκτοτε και επί 1.400 χρόνια οι μουσουλμάνοι συνεχίζουν τη τζιχάντ, σκοτώνοντας αλλόθρησκους. Από τότε δεν έχει περάσει ούτε μέρα που οι μουσουλμάνοι να μην εκτέλεσαν ή να μην έσφαξαν κάποιον στο όνομα του Αλλάχ. Καμία άλλη θρησκεία δεν έχει διεξάγει έναν τέτοιο πόλεμο.
7) Το Ισλάμ είναι η μόνη θρησκεία που απειλεί με θάνατο όποιον πιστό του αποστατήσει.
8) Το Ισλάμ διδάσκει ότι οι μη μουσουλμάνοι είναι υπάνθρωποι. Ο Μωάμεθ είπε ότι οι μουσουλμάνοι που έχουν διαπράξει φόνο μπορούν να καταδικαστούν σε θάνατο. Αλλά ένας μουσουλμάνος δεν μπορεί να καταδικαστεί σε θάνατο εάν έχει σκοτώσει αλλόθρησκο.
9) Το Κοράνι ποτέ δεν μιλά για την αγάπη του Αλλάχ για τους μη-μουσουλμάνους, αντιθέτως μιλά για τη σκληρότητά του και το μίσος του εναντίον των αλλόθρησκων περισσότερες από 500 φορές.
10) «Allahu Akbar! Allahu Akbar! Allahu Akbar!»…Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που ακούστηκαν στο πιλοτήριο της πτήσης 93 που έπεσε πάνω στους Δίδυμους Πύργους…Αυτά είναι τα λόγια που κραυγάζουν οι τζιχαντιστές σφαγείς…
hellasforce.com
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/10/blog-post_834.html

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Αγαπητοί μου ‘’ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ"και λοιποί εγκεφαλοκαμένοι!
    Αλήθεια ποιοι είναι ‘’αυτοί’ οι αυτοαποκαλούμενοι ..Έλληνες που μας έχουν ζαλίσει τα αρ@@@@δια και από πότε διεκδικούν την μοναδικότητα της Ελληνικής ιδιότητας και πραγματικότητας? Ποιοι πουλημένοι χαφιέδες του παρακράτους, πληρωμένοι αντάρτες –φονιάδες του ΣΟΡΟΣ, καταστρέφουν, φθείρουν και διαφθείρουν κάθε τι Ελληνικό, κάθε τι πανανθρώπινο?
    Κουτοπόνηρε KAI ΑΘΕΕ ΧΡΥΣΑΛΗΤΗ, όσο αγράμματος κι αν είσαι γόνε αγνώστων στοιχείων και DNA, τόσο δηλητήριο και καταστροφή είσαι εναντίον της Ελλάδας που σε φιλοξενεί και σε ανέχεται. Αφελή, ξενομερίτη, αγενή ανθέλληνα, έρχεσαι εσύ πιστεύοντας ότι με αυτές τις βλακείες που γράφετε θα "πείσετε" κάποιους να έλθουν και να κάνουν..παρέα με τους Παναγιώταρους ; Μιλάτε για Ελλάδα και Χριστιανισμό ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΑΘΕΟΙ, ΟΙ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΘΥΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ‘’ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ’’ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ?
    Μιλάτε για Θρησκεία εσείς πίνετε αίμα, σφάζετε κόσμο, εκβιάζετε, καίτε, πουλάτε ‘’προστασία’’ και νταβατζιλίκι σε κάθε αδύναμη και απροστάτευτη ύπαρξη;
    Μέχρι χθές !!! κάνατε θυσίες και προσφορές στον Σατανά και στον… Απόλλωνα, πότε ‘’αλλαξοπιστήσατε’’ και γίνατε Χριστιανοί; Γιατί ΟΛΗ η εκκλησία σας έχει απορρίψει και καταδικάσει, και μόνο ο..παπαχωροφύλακας σας ‘’θυμάται’’ αφού μαζί θητεύσατε στον κολαστήριο της Νέας Ιωνίας;
    Τι μπορείτε να δώσετε Εσείς στην Ελλάδα; Εξυπνάδα; Χρήμα; Ειδικευμένους επιστήμονες και τεχνικούς ; Τι μπορείτε να προσφέρετε; Αίμα και καυγάδες με αριστερούς και μετανάστες;
    ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ !
    Τι ξέρετε εσείς για την Ελλάδα, και τι δουλειά έχετε εσείς με την Ελλάδα; Ποιος σας κάλεσε νοικιασμένοι σκουπιδοτενεκέδες ιστορικών απορριμμάτων ;
    Τι ζητάτε από την Ελλάδα και έχετε τρομοκρατήσει τους Έλληνες, μήπως και φοβηθούν και ‘’ΚΛΕΨΕΤΕ’’ καμιά ψήφο;
    Βγάλατε τις Γερμανοκουκούλες και «αρπάξατε» τις… Γερμανο-σακούλες και που πουλάτε ..πατριωτισμό με ξένα ..κόλυβα;
    Καταστρέφετε κάθε μέρα ένα μέρος του τείχους των ιστορικών παρακαταθηκών, μόνο και μόνο ελπίζοντας ότι θα μπορέσετε ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ‘’ΤΟ ΧΕΡΙ’’ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ..ΤΑΜΕΙΟ. Έχετε πάθει αμοκ, πιστεύοντας ότι ..άλλοι ‘’εφαγαν’’ !!! και εσείς μείνατε με την άσπρη σκόνη οφθαλμοπόρνοι ..πορτιέρηδες.
    Ο κόσμος θέλει ΗΣΥΧΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ !
    Εσείς τι μπορείτε να μας δώσετε; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ!!
    Τότε γιατί να σας ψηφίσουμε, για να μας μάθετε ..ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ; Καλά δεν ντρέπεστε που γράφετε όλα αυτά τα..αστεία; !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ..Ο ΓΟΥΚΟΣ!!!
    ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ…ΓΟΥΚΟΣ!!
    Ήταν κάποτε ένας τοκογλύφος ...ΓΟΥΚΟΣ, που είχε συλληφθεί στο εξωτερικό και ερχόταν στα Γιάννενα. Τότε η Βραδ....@@@ή, έστειλε δύο δημοσιογράφους να γράψουν ένα ρεπορτάζ, έλα όμως που ο ΟΥΦΟψάχτης χαρδα-βδελας ήταν ΜΕΣΑ στο αεροπλάνο και είχε ΗΔΗ πάρει συνέντευξη απο τον Γούκο....!
    Μήπως ..θυμάται ο κ. Πέτρος Κ. τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ και τα σενάρια κατασκοπείας και τρομολαγνείας που έγραφε?
    Κι ύστερα κ. συνάδελφε ''ήλθαν οι ..''Κοντρας'' και μετά οι ...''Σαντινίστας'' και τέλος η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ που παραμένει ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ!!!
    Καλά μωρέ , ακόμη ...ζείς δημοσιογραφικά ??
    Συνεχίζεις από ότι βλέπω να γράφεις τις ΙΔΙΕΣ μαλακίες, ‘’υπακούοντας’’ και καθ΄υπόδειξη του δάσκαλού σου ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ?
    Θυμάσαι τις βελόνες που πετούσατε στα προαύλια για να ‘’κανετε’’ ρεπορτάζ?
    Σήμερα ΠΑΛΙ χαφιεδισμούς , ρουφιανιές, πρόστυχη προπαγάνδα και χουντο λατρεία έχουμε?
    ΥΓ.
    Το σώβρακο το έπλυνες ρε βρωμύλο?
    Ή ακόμη η βρωμιά του ‘’ανταγωνίζεται’’ τη βρωμιά της ψυχής σου?
    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΚΟΠΡΙΤΗ ΑΠΛΥΤΕΕΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή