Συνελήφθησαν στη Ρόδο πράκτορες της ΜΙΤ!





Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου δυο υπήκοοι Ολλανδίας (άνδρας και γυναίκα) ηλικίας 35 και 34 ετών γιατί διαπιστώθηκε ότι είχαν προβεί στη φωτογράφιση στρατιωτικών εγκαταστάσεων.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο και φωτογραφική μηχανή που περιείχαν σχετικές φωτογραφίες. Φωτογράφησαν αποθήκες πυρομαχικών στον Κάλαθο της Ρόδου και μ/χ τάγμα που εδράζει στο Φαληράκι.

Οι Ολλανδοί είναι παλιοί γνώριμοι της ΕΥΠ αφού είναι σύνηθες το φαινόμενο να έρχονται για κατασκοπεία υπέρ της Τουρκίας από την χωρα αυτή. Ειδικά οι Ολλανδοί έχουν μεγάλη παράδοση σε συλλήψεις εντός στρατιωτικών περιοχών από την δεκαετία του '80 ακόμα και φωτοηλεκτρονικό εξοπλισμό καταγραφής οχυρώσεων, δρόμων προσέγγισης σε οχυρώσεις κλπ φέρουν μαζί τους.Ένας βασικός λόγος έιναι ότι στην Ολλανδία υπάρχει μεγάλη τουρκική κοινότητα, όπως και στην Γερμανία, οπότε είναι εύκολο να συνδεθούν με Ολλανδούς και να τους στρατολογήσουν.

Οι δε Γερμανοί έχουν παραδοσιακά καλές σχέσεις με τους Τούρκους με τους οποίους μοιράζονται κοινή καταγωγή από τους Ούνους (για αυτό και υποτιμητικά στον Α' ΠΠ τους αποκαλούσαν Λευκούς Μογγόλους).



Θυμίζουμε και τις δύο περσινές περιπτώσεις του Έβρου, για να δέιτε την ολλανδική συνέπεια στην κατασκοπεία εις βάρος της χώρας μας. Στην πρώτη πέντε αλλοδαποί εντοπίστηκαν να κινούνται χωρίς άδεια εισόδου σε απαγορευμένη περιοχή Ζώνης Ασφάλειας Προκαλύψεως στις Φέρρες Έβρου πέρσι τον Αύγουστο. Ήταν δύο Ολλανδοί, ηλικίας, 37 και 24 ετών, δύο Βέλγοι, ηλικίας 32 και 24 ετών, και μια 29χρονη Γερμανίδα.

Δύο μήνες νωρίτερα (τον Ιούνιο του 2013) είχαν συλληφθεί πάλι Ολλανδοί στην περιοχή μαροκινής καταγωγής. Σημειώνεται ότι οι περιοχές στη Ρόδο όπως και στον Έβρο παντού έχουν πινακίδες στα Αγγλικα οι οποίες τόνιζαν ότι άπαγορεύεται η φωτογράφηση γιατί πρόκειται για στρατιωτική περιοχή.ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Η ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ ΜΠΑΡΟΖΩΝ…

    *Υπάρχει κανείς που δεν γνωρίζει, υπάρχει κανείς που αμφισβητεί τα γεγονότα ότι, οι χειρότερες μέρες που ζούμε σήμερα, μετά το 1950 οφείλονται στη διεφθαρμένη αντίληψη και συνείδηση ορισμένων κατ΄επίφαση αυτοαποκαλούμενων Ελλήνων πολιτικών?

    *Υπάρχει κανείς που αμφισβητεί το γεγονός ότι από το 2004 μέχρι το 2009 , η κυβέρνηση και η κλίκα Καραμανλή ΔΙΕΛΥΣΑΝ την Ελλάδα και κατέστρεψαν τα όνειρα και τις ελπίδες μιας ολόκληρης γενιάς νέων ανθρώπων που βλέπουν και ζούν σήμερα, τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια τους ?

    *Υπάρχει κάποιος που δεν γνωρίζει το σάπιο και διεφθαρμένο παρελθόν και ανήθικο υπόβαθρο του πολιτικάντη νεοεφιάλτη Αντώνη Σαμαρά?

    *Υπάρχει κανείς που δεν γνωρίζει ότι η προδοσία, η ανατροπή της κυβέρνησης του Πασοκ, ήταν αποτέλεσμα της προετοιμασμένης ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ‘’κλίκας Βενιζέλου» και των ‘’αφανών’’ αλλά γνωστών σε όλους νταβατζήδες του ντόπιου και ξένου πολιτικού κατεστημένου?

    *Επί τέλους ας δούμε και λίγο την ΑΛΗΘΕΙΑ και όχι την επιδιωκόμενη φανταστική ‘’ευημερία’’ του Αντώνη και του Βαγγέλη.

    *Σήμερα λογικά, θα πρέπει να σκεπτόμαστε πόσο καλλίτερα θα είμαστε όλοι και πόσες ελπίδες εργασίας θα είχαν τα παιδιά μας , αν η προδοσία των ντόπιων και των ξένων …Μπαρόζων, δεν έβαζε φρένο στα πρώτα επιτυχή αποτελέσματα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ αναγνώρισης και βαθμού αποτελεσματικότητας?

    *ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ την νόμιμη κυβέρνηση του 43%, ΠΡΟΔΩΣΑΝ τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ανέτρεψαν το οικονομικό πρόγραμμα σωτηρίας και ΕΠΕΒΑΛΑΝ εγκληματικά φορολογικά μέτρα, ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ την Ελλάδα και μας οδηγούν στη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ και στη ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ !

    ***ΣΧΟΛΙΟ: Λένε πολλοί κακόβουλοι, ότι ο Παπανδρέου μας οδήγησε στο μνημόνιο και μας κατέστρεψε, εκτελώντας εντολές και σχεδιαγράμματα.
    Αν όντως ήταν έτσι, γιατί τον άλλαξαν, τον πρόδωσαν, τον συκοφάντησαν και έφεραν τους ’’άλλους’’ που μας οδηγούν στη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ??
    Ποιο ήταν το κέρδος της προσπάθειας Παπανδρέου να αγωνιστεί ώστε να μη χρεοκοπήσουμε και να μη πτωχεύσουμε?
    Που ήταν όλοι , όταν μόνος του ‘’όργωνε’’ τη γη να μας σώσει?
    Ο Γιώργος Παπανδρέου σήμερα δικαιώνεται ΠΛΗΡΩΣ τόσο για τον αγώνα του ,όσο και για τις επιλογές του..
    ΠΟΙΟΣ (?) άραγε πολιτικός θα του ζητήσει ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ !
    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ …ΤΟΝ ΠΑΝΟ ??
    Ο Πάνος κατέβηκε μόνος από τη σκάλα του ελικοπτέρου .
    Επί τέλους και ένα...ευχάριστο:
    Ο Διάσημος συγγραφέας εγχειριδίων κατασκοπίας και τρομοκρατίας, και μέλος του κοινοβουλίου , κύριος Πάνος παρλαπιπόπουλος ή, και τρεχαγυρεύοπουλος "κατάφερε" μετά από ..ΚΑΤΑ-ΔΙΩΞΕΙΣ είκοσι και πλέον χρόνων, να φθάσει στο αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα,που επί τέλους θα του επιτρέψει, να κοιμάται χωρίς …σκύλο κάτω από το κρεβάτι του !
    Ψάχνοντας με τους συνεργάτες τους στα σκουπίδια του..Κορυδαλλού ανακάλυψε τη φωτογραφία του αιώνα.
    Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ Ανδρέας Παπανδρέου σε μια στιγμή ασυγκράτητου πάθους συνουσιάζεται με την υπαρχηγό του 17 του Νοέμβρη.
    Τα μάτια του Πάνου "γουρλώνουν" το κεφάλι ξεκουρδίζεται και αρχίζει να περιστρέφεται. Επί τέλους αναφωνεί ! Επί τέλους..
    Περιχαρής ο Καημενούλης ετοιμάζεται να "καταθέσει" αυτό το μοναδικό στοιχείο στο ΟΗΕ και απαιτήσει από το Γενικό Γραμματέα να συλληφθεί ΠΑΡΑΥΤΑ ! Ο πρόεδρος της Βορείου… Κορέας.
    Έτσι οι αδρώς αμειβόμενοι επί 20 χρόνια αντιπρόσωποι του έθνους κατάφεραν να φέρουν εις πέρας την ιστορική αποστολή τους.
    Έχουν στα χέρια τους την 17 Νοέμβρη ...ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ !!!!

    Ο Πάνος νιώθει το κόκκινο χαλί του "θριάμβου" να υπερίπταται του χώρου των Πυραμίδων του έσω εγκεφάλου του.
    Έχει αρχίσει να "πλάθει" την ιστορία με το κίτρινο πετρέλαιο που κατεβάζει .ο Βόλγας και χαμογελάει σαρκαστικά.
    Τώρα Ανδρέα σε κρατάω !! Δεν ήσουν μόνο αρχηγός της 17 Νοέμβρη αλλά ήσουν και βιαστής.

    Γρήγορα να πάρουμε υγρό από τον κόλπο της του ακρωτηρίου της "Καλής ελπίδας" σκέπτεται και ξαφνικά ακούει την αεροσυνοδό να φωνάζει : Προσδεθείτε προσγειωνόμαστε ....
    Και τα μάτια γεμίζουν δάκρυα. Ήταν όνειρο;
    Και όμως μια μέρα εγώ κυβερνήσω τη...Σελήνη σκέπτεται και χαμογελάει.
    Η απότομη κίνηση του αεροπλάνου του χάλασε την διάθεση....
    Και ο Πουαρό ξεκουράζεται σκέφτηκε !

    Με αγάπη,
    Από τα γραφεία της Μαύρης Λιμουζίνας
    ΝΤΙΚ ΜΑΛΛΟΟΥ!
    ΥΓ.
    Τώρα μπορείτε να δώσετε ..πέντε φά (σ)κελα με ψήφους για τους "ΑΞΙΟΥΣ" …ολυμπιακών αγωγών μπλοκγερς που τον στηρίζουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΟΟΟΟΟΟΟ! ΣΕ ‘’ ΠΙΑΣΑΜΕ’’’’ ….!!!! ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ;
    ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΣ ΟΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΟ@@@@ΛΕ???
    (για την κύρωση της Συνθήκης της Λισσαβώνος..) !!!
    ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΞΓ΄ 11ΙΟΥΝΙΟΥ 2008( ΑΠΟΓΕΥΜΑ)
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ( Δημήτριος Σιούφας): Κύριοι συνάδελφοι, ο συνάδελφος πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ.Μιλτιάδης Έβερτ με επιστολή του γνωρίζει στον Πρόεδρο του Σώματος, ΄τι λόγω εκτάκτου προσωπικού κωλύματος δεν μπορεί να παραστεί στην ψηφοφορίας για την κύρωση της Συνθήκης της Λισσαβώνος και ότι εάν ήτο παρών θα ψήφιζε υπέρ της κύρωσης της συνθήκης. Η ψήφος αυτή δεν προσμετρείται στο αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας.
    Ο συνάδελφος κ. Καμμένος
    μόλις μας ειδοποίησε, ότι λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και ότι ένα ήταν εδώ θα ψήφιζε « ΝΑΙ».
    Η ψήφος αυτή δεν προσμετρείται στο αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας.

    Προσέξαμε,
    πως η ψήφο του κ. Καμμένου σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής δεν προσμετρείται, διότι «λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί αλλά αν ήταν στην ψηφοφορία, θα ψήφιζε ΝΑΙ»...
    Δεν έχει σημασία, αν προσμετρείται ή όχι…
    Σημασία έχει πως, αν ήταν στην ψηφοφορία θα έλεγε… "ΝΑΙ" την Συνθήκη της Λισσαβόνας…
    Η Ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, "Ανεξάρτητοι Έλληνες", αναφέρει ότι αντιστέκεται στη Νέα Τάξη Πραγμάτων…
    Πως είναι δυνατόν ο ίδιος ο κ. Π. Καμμένος, να λέει "ΝΑΙ", στη Συνθήκη της Λισσαβόνας, ενώ γνωρίζει ότι η συνθήκη αυτή προωθεί την παγκόσμια σκλαβιά, στη χώρα μας και να δηλώνει ταυτόχρονα "αντιστασιακός"...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή