ΣΟΚ: Τζιχαντιστής αποκεφάλισε 54χρονη στην Οκλαχόμα…«Διαφωνία μεταξύ συναδέλφων» λένε τα «αντιρατσιστικά» ΜΜΕ






Σοκ προκαλεί η είδηση του αποκεφαλισμού μίας 54χρονης γυναίκας στην Οκλαχόμα από τα χέρια ενός 30χρονου τζιχαντιστή. Την ίδια ώρα που οι φόβοι ότι οι «μοναχικοί λύκοι» άρχισαν να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της ISIS για δολοφονίες, βιασμούς και επιθέσεις στις χώρες τους, τα ισλαμολάγνα ΜΜΕ τόσο των ΗΠΑ, όσο και διεθνώς κάνουν λόγο για «διαφωνία μεταξύ συναδέλφων».

Τότε για ποιο λόγο προσπάθησε να δολοφονήσει και δεύτερη γυναίκα αμέσως μετά τον αποκεφαλισμό της 54χρονης; «Διαφώνησε» με τη μία, με την άλλη τι έπαθε;
Εργαζόμενοι στην ίδια εταιρεία επεξεργασίας τροφίμων, όπου συνέβη το αποτρόπαιο περιστατικό, υποστηρίζουν ότι ο Alton Nolen προσπαθούσε να προσηλυτίσει τους συναδέλφους του στο Ισλάμ. Τυχαίο και αυτό;
Την ίδια στάση ωστόσο τηρεί και η Αστυνομία, η οποία προσπαθεί να αποσυνδέσει το γεγονός από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του δράστη.
Σύμφωνα με τον Σερίφη, ο 30χρονος είχε απολυθεί λίγη ώρα πριν προβεί στον αποκεφαλισμό της 54χρονης Colleen Hufford και την επίθεση με μαχαίρι εναντίον της 43χρονης Traci Johnson και πιθανότατα οι δύο γυναίκες ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που βρέθηκαν μπροστά του.
Τον μακελάρη σταμάτησε ένας βοηθός σερίφη, ο οποίος τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο ίδιο νοσοκομείο με την 43χρονη, για την κατάσταση της οποίας δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.
olympia.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/09/54_27.html

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Συνελήφθη ο Πυρηνάρχης» της «Χρυσής αυγής» Δράμας Παναγιώτης Μπαντέμης για το φονικό στη Λούτσα

    Φρικιαστικό έγκλημα στην Λούτσα.Ο νεαρός Παναγιώτης Μπαντέμης δολοφόνησε 20χρονο Ρουμάνο και μετά τον τσιμέντωσε. Ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του και συνελήφθη.

    Ένα άγριο έγκλημα έφεραν στο φως οι έρευνες της αστυνομίας στην Λούτσα.Ο 28χρονος ημεδαπός ομολόγησε στις αρχές την δολοφονία ενός 20χρονου Ρουμάνου.
    Όπως εξακριβώθηκε, την περασμένη Δευτέρα, ο δράστης τραυμάτισε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο το θύμα, μέσα στο ξυλουργείο του πατέρα του, στην Αρτέμιδα.
    Στη συνέχεια τον τοποθέτησε μέσα σε λάκκο, τον οποίο κάλυψε με τσιμέντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ
    ΑΞΙΟΤΙΜΗ Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !!!
    ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ
    ‘’ΑΡΠΑΖΟΥΝ’’ τα παιδάκια του Ορφανοτροφείου και του αναμορφωτηρίου και τα κάνουν γενίτσαρους.
    Ένα τεράστιο έγκλημα εις βάρος της Ελλάδας συντελείται σήμερα στην πατρίδα μας, από τους οργανωμένους εγκληματίες του φασισμού.
    "Πλησιάζουν " τα διάφορα ιδρύματα, ορφανοτροφεία, αναμορφωτήρια , και ψαρεύουν με ειδικά "δολώματα" της ΑΠΑΤΗΣ και της υποσχεσιολογίας .
    Πρώτος ο δολοφόνος Παναγιώτης Μπαντέμης , Πυρηνάρχης Δράμας της Χρυσής Αυγής , ο γνωστός δολοφόνος επιχείρησε να ‘’εξαγοράσει’’ αθώες πληγωμένες παιδικές υπάρξεις υποσχόμενος και εξαπατώντας τους πάντες, μέχρι που τον πήραν είδηση και έφαγε το ξύλο της ζωής του. Στη συνέχεια συνελήφθη για το φονικό στη Λούτσα. Φρικιαστικό έγκλημα στην Λούτσα. Ο Παναγιώτης Μπαντέμης δολοφόνησε 20χρονο Ρουμάνο και μετά τον τσιμέντωσε.
    Εξαγοράζουν την αδυναμία, την άγνοια την πονεμένη παιδική ψυχη, υποσχόμενοι δόξα ,πλούτη και ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ !Οι Νεότουρκοι του φασισμού εκφασίζουν την νεολαία, εκμεταλλευόμενοι τα προβλήματά της και καπηλευόμενοι τις αδυναμίες του συστήματος, ανατρέφουν και διαπλάθουν ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, εχθρούς της Ελλάδας.
    Γι αυτό τα "ΕΒΑΛΑΝ" με τους πολύτεκνους, αφού αυτοί σαν γονείς μεγαλώνουν και ανατρέφουν ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι γενίτσαρους αιμμοροφιλικούς.
    Διώξτε το φασισμό από την Ελλάδα. Διώξτε το μακρύ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΡΓΚΕΛ! Διώξτε τους πουλημένους "φορείς" του παγκόσμιου φασισμού από την κοιτίδα της Δημοκρατίας την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
    Μην επιτρέπετε στους βαρβάρους και στους εγκληματίες να "πατήσουν" πόδι στην πατρίδα μας.
    Η χρυσή αυλή, αποτελεί σήμερα το πρώτο "λιμάνι" του διεθνούς φασισμού στην Ελλάδα. Διώξτε τα "άρρωστα" και επικίνδυνα άτομα από τη ζωή των παιδιών σας. Κλείστε τις πόρτες του ΝΕΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνελήφθη συνεργάτης του Νικολόπουλου για χρηματισμό μετά από καταγγελία μεταναστών

    Στα χέρια των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έπεσε χθες στενός συνεργάτης του Αχαιού Βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, πρώην υφυπουργού εργασίας στην συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ως νεοδημοκράτης βουλευτής και εν συνεχεία ιδρυτής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας, έπειτα από καταγγελία για χρηματισμό.

    Πρόκειται σύμφωνα με τις πληροφορίες για τον επιστημονικό συνεργάτη του Νίκου Νικολόπουλου, Τριαντάφυλλο Γκολέμη, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς. Όπως αναφέρουν αστυνομικες πηγές ο κ. Γκολεμης συνελήφθη για χρηματισμό ύστερα από καταγγελία Μπαγκλαντεσιανών για προώθηση των υποθέσεων τους στο Τμήμα Αλλοδαπών.

    Ο συνεργάτης του κ. Νικολόπουλου, αναφέρεται πως πήγε με το βουλευτικό αυτοκίνητο και παρέλαβε τα χρήματα από τους Μπαγκλαντεσιανούς και όταν εντοπίσθηκε να το οδηγεί βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τα χρήματα που είχε λάβει. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ‘’ΑΝ.ΕΛ’’ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ???
    Τι κι αν περνάνε σαν στούκας μπροστά σας οι καμΜένοι φοροφυγάδες…
    Τι κι αν περνάνε σαν στούκας μπροστά σας οι καμΜένοι φοροφυγάδες;!
    ...no worries βρε! Αρκεί που έστειλαν τον παπακ στο ειδικό δικαστήριο και γλιτώσαμε από τον προδότη.
    Κι ας ήταν αυτός που θέσπισε τους νόμους για την πάταξη της φοροδιαφυγής του μεγάλου κεφαλαίου
    Ο Χαϊκάλης είναι ο τρίτος βουλευτής των Ανεξέλεγκτων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) που έχει μπερδέματα με το ΣΔΟΕ. Πρόκειται για φορολογική παράβαση συνολικού ύψους 55.000 ευρώ, την οποία και παραδέχεται εδώ.
    Βέβαια στη συνέχεια ισχυρίζεται πως δεν έγινε σκόπιμα, πως έγινε εκ παραδρομής!
    Ασχετα αν λίγες μέρες πριν, στου Πρετεντέρη σχεδόν προέτρεπε τον κόσμο να φοροδιαφύγει, μπας και σωθεί από τη λαίλαπα του μνημονίου. Βεβαίως...
    Πρώτος στη λίστα των καμένων βουλευτών που …αμύνονται φοροδιαφεύγοντας, ο ίδιος ο πρόεδρας, ο Πάνος ο Καμμένος. Δεν ξέρω όμως αν είναι και καλύτερος από το δευτερο ...αμυνόμενο Καπερνάρο.
    Για τον κύριο «έχω και κότερο σε οφσορ και βίλα με λεφτά του κράτους» τις πομπές του τις ξέρετε. Όσο καιρό βρισκόταν σε ...άμυνα, έστελνε στο δικό του «έγκριτο» olympia.gr τα στημένα δημοσιεύματα που προκαλούσαν την «παρέμβαση» της δικαιοσύνης και του επίσης «έγκριτου» κυρίου Πεπόνη, στήνοντας στα τρία μέτρα τον Παπακωνσταντίνου
    Ο δε κύριος «τι σημαίνει sent from my ipad?», ως άλλος ...αμυνόμενος αδέκαστος κριτής, ήταν αυτός που έστειλε τον Παπακωνσταντίνου στο ειδικό για τα δήθεν αδικήματα.
    Αλλά είπαμε, ας είναι σε άμυνα κι ας ειν' και στούκας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΟΜΒΑ: ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ , ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ, ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ.
    Αποκάλυψη – βόμβα !
    Πολυτελή ακίνητα απλησίαστα για τους κοινούς θνητούς, κρυμμένα πίσω από offshore εταιρίες, συμβόλαια μεταξύ ισχυρών, πακτωλός χρημάτων, αχυράνθρωποι και στο βάθος του τούνελ ένα προβεβλημένο πολιτικό πρόσωπο, ηγέτης αντιμνημονιακού κόμματος...
    Η νέα έρευνα του ΣΔΟΕ που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες, εξελίσσεται σε «καυτή πατάτα» στα χέρια των ελεγκτών, καθώς έχει σκοντάψει σε ισχυρά πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα της χώρας, ωστόσο οι επιτελείς στο κτίριο της οδού Πειραιώς, δηλώνουν αποφασισμένοι να την συνεχίσουν όποιον κι αν αγγίζει.
    Η έρευνα είχε ξεκινήσει με εισαγγελική παραγγελία και με άλλο αντικείμενο, ωστόσο στη συνέχεια και όσο προχωρούσε η διασταύρωση στοιχείων για το πόθεν έσχες, αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του briefingnews.gr, ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός αρχηγός νοικιάζει υπερπολυτελές ακίνητο από offshore εταιρία.Εκτός από το ζήτημα που τίθεται για το αν το νόμιμο είναι και ηθικό για έναν αρχηγό κόμματος που επέλεξε την οδό των υπεράκτιων εταιριών, οι οποίες βρίσκονται στο στόχαστρο για εκτεταμένη φοροδιαφυγή, η συμφωνία ενοικίασης έκρυβε και ένα άλλο μυστικό.
    Το όνομα Γέωργιος-Αλέξανδρος Α. που εμφανίζεται ως εκπρόσωπος της υπεράκτιας εταιρίας. Αμέσως στους φοροελεγκτικούς μηχανισμούς όλων των βαθμίδων, σήμανε συναγερμός καθώς πρόκειται για όνομα στο οποίο έχουν «σκοντάψει» δεκάδες φορές. Μέχρι τώρα έχει αποκαλυφθεί ότι ο ίδιος άνθρωπος εμφανίζεται να εκπροσωπεί 158 υπεράκτιες εταιρίες γνωστού εφοπλιστή. Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ προσπαθούν τώρα να ξετυλίξουν το κουβάρι ώστε να αποκαλυφθεί πλήρως η σχέση του πολιτικού με τον εφοπλιστή πίσω από τον οποίο αναζητούν εδώ και καιρό ίχνη πολιτικού χρήματος, καθώς στο παρελθόν είχε συνεργαστεί και με άλλο πολιτικό πρόσωπο στις αγοραπωλησίες ακινήτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεράσιμος Γιακουμάτος.
    Εγώ ξέρω ότι έχασα τα λεφτά μου όπως και άλλοι συνάδελφοι…».
    Είναι αυτά που θα υπαινιχθεί σε πρόσφατες δηλώσεις του ο βουλευτής της Β' Αθηνών Γεράσιμος Γιακουμάτος.
    «Κάνουμε τώρα καταγγελίες αλλά δεν κοιτάμε την καμπούρα μας. Ας κοιτάξουν τα χρηματιστηριακά του 2000 και θα καταλάβουμε γιατί και ποιος είναι υπεύθυνος. Είναι πενήντα βουλευτές που το ξέρουν, δεν το ξέρω μόνο εγώ.
    Αν δει κανείς το πόθεν έσχες του Καμμένου την περίοδο 2000-2002, θα καταλάβετε. Τα κέρδη ήταν 280 εκατομμύρια δραχμές. Εγώ ξέρω ότι έχασα τα λεφτά μου όπως και άλλοι συνάδελφοι…».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1. Προσοχή στο κενό μεταξύ ακροδεξιού και μπούφου

    Αν πιστέψουμε τις διαρροές από το Μαξίμου, ο Αντώνης Σαμαράς είναι έξαλλος με την κίνηση του Μανώλη Κεφαλογιάννη, να μην ψηφίσει υπέρ της άρσης ασυλίας του Κασιδιάρη. Ο Γραμματέας της ΝΔ, δεν ψήφισε να αρθεί η ασυλία του Κασιδιάρη ο οποίος χτύπησε μια γυναίκα, την Λιάνα Κανέλη, μπροστά στις κάμερες. Δηλαδή ούτε το ηθικό σύστημα του Κεφαλογιάννη, ούτε το πολιτικό του, ούτε και αυτές οι κρητικές παραδόσεις, στάθηκαν ικανές να τον αποτρέψουν απ’ το να ψηφίσει να μην δικαστεί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Να μην αποδοθεί δηλαδή Δικαιοσύνη.

    Προσωπικά δεν πιστεύω αυτές τις διαρροές οι οποίες προσπαθούν να εμφανίσουν τον πρωθυπουργό να πληγώνεται, να μην ανέχεται, να είναι σχεδόν θύμα σε αυτό το άστοχο παιχνίδι που έπαιξαν τα στελέχη του. Για να το πω διαφορετικά, έχει λίγη σημασία αν ο κ. Σαμαράς προσπαθεί να πιστέψουμε, επειδή ίσως πιστεύει και ο ίδιος, πως έχει στο κόμμα του μπούφους. Και για να προλάβω μηνύσεις εύθικτων που καταπίνουν πολιτικές καμήλους διαφθοράς αλλά διυλίζουν λέξεις, μπούφος είναι ένα πουλί το οποίο συνηθίζει να ανοίγει το στόμα του, περιμένοντας να πέσει σε αυτό η τροφή του. Λίγη σημασία έχει δηλαδή αν στα πλαίσια της αυτοδικαιολόγησής του ο πρωθυπουργός εμφανίζει τα στελέχη του ως ανθρώπους που αρέσκονται στο να ανοίγουν το στόμα τους περιμένοντας έτοιμη τροφή, κάνοντας συνεχώς λάθη.

    Προφανώς και υπάρχουν μπούφοι στη ΝΔ όπως και σε όλο το πολιτικό σύστημα, που αναμασούν τα αποφάγια από το μεγάλο γλέντι της διαφθοράς ή που δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει να τρώει η Ελλάδα από τα σκουπίδια. Όσα όμως συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, αυτό το ερωτικό ειδύλλιο που αναπτύσσεται με την ακροδεξιά, δεν είναι θέμα κάποιων μπούφων ή ανελαστικών πολιτικά. Τα έχει ορίσει και προσυπογράψει ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

    Οι…ψήφοι του Καράμπελα και του Κεφαλογιάννη, δεν δόθηκαν δώρο στην Χρυσή Αυγή από παρανόηση ή φιλεσπλαχνία αλλά από πολιτική πεποίθηση και συγγένεια. Στις τάξεις της ΝΔ, υπήρχε πάντα ακροδεξιό μπλοκ, όπως και προσωπικότητες που έπαιζαν το ρόλο του Άδωνη. Η διαφορά όμως του Σαμαρά με τους προηγούμενους αρχηγούς της ΝΔ, είναι πως όλοι οι προηγούμενοι δεν επέτρεπαν σε αυτό το χώρο ούτε να κυριαρχήσει, ούτε να εμφανίζεται ως επίσημη πολιτική του κόμματος. Αντιθέτως ο Αντώνης Σαμαράς δίνει στην εσωκομματική ακροδεξιά ρόλο μαχητικής ιδεολογίας και στην ακροδεξιά εκτός κόμματος, συμπάθεια συγγενούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 2. Προσοχή στο κενό μεταξύ ακροδεξιού και μπούφου

    Στην ΝΔ του 2013 και της Ευρωπαϊκής Προοπτικής, όπως την διαφημίζει ο αρχηγός της, ο Μάκης Βορίδης υπήρξε υπουργός. Ο Μάκης Βορίδης, ούτε έχει απαρνηθεί τις ακροδεξιές του απόψεις, ούτε τις έχει κρίνει. Οι φωτογραφίες του με το τσεκούρι που σώζονται ελέω διαδικτύου ,είναι το λιγότερο. Ο Βορίδης υπήρξε χρησμένος από τον Παπαδόπουλο αρχηγός της νεολαίας του και υποψήφιος του χουντοκόμματος μαζί με τον Μιχαλολιάκο.

    Ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, Αθανάσιος Ανδρεουλάκος, έχουμε αποκαλύψει πως ήταν στρατοδίκης της Χούντας ο οποίος μάλιστα είχε δικάσει τον ίδιο τον θείο του Σαμαρά για την αντιστασιακή του δράση.

    Ο Ηλίας Φιλιππακόπουλος, διευθυντής του Γραμματέα του κόμματος, Μανώλη Κεφαλογιάννη, υπήρξε όπως επίσης αποκαλύψαμε, συνεργάτης της Χούντας στα Πανεπιστήμια, λάτρης και υμνητής του Παπαδόπουλου ο οποίος έχει καταγγελθεί από τους ίδιους τους Νεοδημοκράτες. Επί δύο δεκαετίες είναι συνεργάτης του Κεφαλογιάννη και πληρώνεται από τη Βουλή την οποία κατήργησε. Ο ίδιος ο Σαμαράς τον διόρισε διευθυντή. Παρά τις αποκαλύψεις, δεν έκανε καμιά κίνηση αποκατάστασης του «λάθους» του. Αντιθέτως ο προϊστάμενος του Κεφαλογιάννη, λίγες μέρες μετά, ψήφισε υπέρ του Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής.

    Ο Ιωάννης Κωτούλας, σύμβουλος του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Χαρ. Αθανασίου, αποδείχθηκε ένας «αναθεωρητής του ναζισμού» τον οποίο κατήγγειλαν μάλιστα οι Εβραίοι της Ελλάδας. Όταν οι αποκαλύψεις για το «συγγραφικό» του έργο ήταν στο έπακρο, ο ίδιος ο Γ. Μουρούτης διευθυντής Επικοινωνίας του πρωθυπουργού, υποστήριζε το «επιστημονικό» έργο του Κωτούλα στο διαδίκτυο, ως αποτέλεσμα βαρβάτης βιβλιογραφίας.

    Θα μπορούσα να προσθέσω διάφορα στοιχεία των απόψεων και της πολιτικής του ίδιου του Σαμαρά, ο οποίος εμφανίζει κατά καιρούς να διαθέτει πιστοποίηση ISO Παναγίας και να είναι πρωθυπουργός των ελλήνων με πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων, αλλά δεν είναι του παρόντος.

    Μετά το 1989, οι ηγέτες του Δεξιού χώρου, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο, άλλος με ειλικρίνεια και άλλος με λιγότερη, προσπάθησαν να εμφανίσουν τη ΝΔ ως κόμμα της Ευρωπαϊκής Δεξιάς. Ο Σαμαράς συστηματικά επιχειρεί να την ρίξει στο κενό μεταξύ μπούφων και ακροδεξιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή