ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ!: «ΓΗ και ΥΔΩΡ» ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!







Προτεραιότητα της Χούντας Σαμαρά η υποδοχή των λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας


Την ώρα κατά την οποία ο Λαός μας πένεται και δυστυχεί υπό το βάρος της χειρότερης τυραννίας που γνώρισε ποτέ ο τόπος, η Ευρωπαϊκή Ένωση φροντίζει να δείξει έμπρακτα τον ενδιαφέρον της, όχι για τα εκατομμύρια των φτωχοποιημένων Ελλήνων αλλά για τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών!
Προς τούτο και έφτασε στην Ελλάδα η επίτροπος για τις εσωτερικές υποθέσεις και τη μετανάστευση, Σεσίλια Μάλμστρομ, με σκοπό να δώσει τις κατευθυντήριες γραμμές στη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά σχετικά με την υποστήριξη των λαθροεισβολέων και τα ζητήματα αίτησης ασύλου. Χαρακτηριστικό της αντιμετώπισης της οποίας έτυχε από τα στελέχη της Χούντας, το γεγονός πως ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. την διαβεβαίωσε πως «η κυβέρνηση έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στην υποδοχή παράνομων μεταναστών και στην παροχή πολιτικού ασύλου»!
Τα στελέχη της αντεθνικής κυβέρνησης Σαμαρά, τα οποία στο εσωτερικό φωνασκούν για το θεαθήναι κατηγορώντας την ΕΕ για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, έσπευσαν να υποκλιθούν στην επίτροπο, ανταγωνιζόμενοι για το ποιος είναι περισσότερο δουλοπρεπής. Ο Β. Κικίλιας δήλωσε: «ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών είναι προτεραιότητα για τη χώρα μας. Είναι ανάγκη να προσφέρουμε σε αυτές τις ανθρώπινες ψυχές στήριξη και καθαρές σχέσεις» και συμπλήρωσε: «τα σύνορα της Ελλάδα είναι και σύνορα της Ευρώπης και μέσα στο πλαίσιο αυτό απαιτείται να υπάρχει συνεργασία από όλα τα κράτη-μέλη με βάση την αρχή της αλληλεγγύης και της κοινής ευθύνης στην κατανομή των βαρών». Μετά από τόσο «σκληρή γλώσσα» καθίσταται βεβαία η αλλαγή πλεύσης της ΕΕ στο μείζον θέμα της αθρόας εισβολής ασιατών και αφρικανών λαθρομεταναστών!
Αντίστοιχη αντιμετώπιση είχε η επίτροπος της ΕΕ και από τον υπουργό Ναυτιλίας, Μ. Βαρβιτσιώτη. Μάλιστα για να καταδείξει στην κυρία Μαλμστρομ την πρόοδο της Χούντας επί του ζητήματος, επισκέφτηκαν από κοινού το Κέντρο Υποδοχής μεταναστών στο στρατόπεδο της Μόριας στη Λέσβο.
Αξίζει να επισημάνουμε ότι μόλις προ δύο εβδομάδων, ο υπουργός Ναυτιλίας παραχωρούσε συνεντεύξεις στους εγχώριους νταβατζήδες της ενημέρωσης, όπου τόνιζε την δραματική αύξηση της λαθρομετανάστευσης και την αδυναμία των κρατικών υπηρεσιών στην αντιμετώπιση του φαινομένου! Αλλά είπαμε, άλλο πράγμα οι δηλώσεις εσωτερικής κατανάλωσης και άλλο οι επαφές με στελέχη της ΕΕ, όπου δεσπόζει η υποτακτικότητα και ο ενδοτισμός.
Σε ένα ρεσιτάλ κυνισμού, εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού και δουλοπρέπειας, ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα, Π. Καρβούνης δήλωσε: «η παρουσία της επιτρόπου στη χώρα μας καταδεικνύει ότι η Ευρώπη βρίσκεται στο πλευρό της Ελλάδας, έτοιμη να παράσχει υποστήριξη ώστε να διασφαλιστούν οι καλύτερες διαδικασίες προστασίας των μεταναστών και των αιτούντων άσυλο».
Με πολύ απλά λόγια, εκείνο το οποίο οι διεθνείς δανειστές απαιτούν από τους εγχώριους υποτακτικούς τους είναι πέραν του γενικού εθνικού ξεπουλήματος, η οικονομική αφαίμαξη των Ελλήνων και η διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών προκειμένου η Ελλάδα να αποτελέσει τον υπ' αριθμόν ένα παραδεισένιο προορισμό εκατομμυρίων λαθρομεταναστών. Ή ακόμη απλούστερα, τα χειρότερα έρχονται!

ΥΓ. Στα κελιά της Τιμής, όπου παραμένουν παράνομα έγκλειστοι οι αδίκως προφυλακισμένοι
βουλευτές της Χρυσής Αυγής ΔΕΝ υπάρχει κλιματισμός και... ψύξη - θέρμανση! ΧΑ




Η επίτροπος της ΕΕ έδωσε εντολές στα ανδρείκελα του Μνημονίου για ακόμα πιο ελεύθερη
διακίνηση λαθρομεταναστών



Ως κατεχόμενη πολιτικά Χώρα η Ελλάδα δέχεται, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τις επισκέψεις-επιθεωρήσεις διαφόρων εκπροσώπων των ποικίλων δυνάμεων κατοχής του Τόπου. Έτσι, λοιπόν, και κάποια Σεσίλια Μάλμστρομ, «αρμόδια για τις Εσωτερικές Υποθέσεις και την Μετανάστευση», όπως είναι ο θεσμικός της τίτλος, βρέθηκε στην Ελλάδα στις 21 και 22 Ιουλίου προκειμένου να συζητήσει με την εντολοδόχο «ελληνική» κυβέρνηση «τα μέτρα για την υποστήριξη των μεταναστών και των αιτούντων άσυλο». Με αυτόν τον τρόπο παρουσιάστηκε από καθεστωτικό ΜΜΕ η συνάντηση, οπότε καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε το κλίμα κάτω από το οποίο έγιναν αυτές οι επαφές.
Η Μάλμστρομ συναντήθηκε διαδοχικά με τους Βαρβιτσιώτη, Σαμαρά, Δένδια, Κικίλια και Δούρου, για να δώσει εντολές για τον τρόπο, με τον οποίο θα κινηθούν οι ελληνόφωνοι συνεργάτες της. Η Μάλμστρομ, μάλιστα, δήλωσε «εντυπωσιασμένη» από την δέσμευση του Κικίλια να εργαστεί σύμφωνα με τα δικά της θέλω γύρω από τα θέματα της μετανάστευσης και του ασύλου. Ο ίδιος ο Κικίλιας την ενημέρωσε «για την σημαντική πρόοδο που έχει σημειώσει η Ελλάδα στο θέμα της υποδοχής των παράνομων μεταναστών και της παροχής υπηρεσιών ασύλου», ενώ τόνισε ακόμη «ότι ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών είναι προτεραιότητα για την Χώρα μας».
Πολύ ενδιαφέρον, επίσης, έχουν τα όσα είπε ο επικεφαλής της ΕΕ, Πάνος Καρβούνης: «Η συνεχιζόμενη ροή μεταναστών προς την Ελλάδα, η εθνική και ευρωπαϊκή στρατηγική για τη διαχείριση των συνόρων αλλά και τα αποτελέσματα των μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση θα βρεθούν στο επίκεντρο των συζητήσεων της επιτρόπου Μάλστρομ. Η παρουσία της επιτρόπου στη χώρα μας καταδεικνύει ότι η Ευρώπη βρίσκεται στο πλευρό της Ελλάδας, έτοιμη να παράσχει υποστήριξη ώστε να διασφαλιστούν οι καλύτερες διαδικασίες προστασίας των μεταναστών και των αιτούντων άσυλο. Η Ελλάδα, παρά το τέλος της προεδρίας, δεν επαναπαύεται και συνεχίζει να δουλεύει, με τη βοήθεια της ΕΕ, για ένα λειτουργικό και αποδοτικό σύστημα διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών».
Είναι ολοφάνερο από τα λεγόμενά του ότι η ΕΕ έχει αποφασίσει να μετατρέψει την Ελλάδα σ’ έναν τόπο μόνιμης διαμονής λαθρομεταναστών, σε μια αποθήκη ψυχών. Η πολιτική «ελίτ» της Χώρας προφανώς διαχειρίζεται χρήματα από την ΕΕ με αντάλλαγμα την εδώ παραμονή όλων των λαθρομεταναστών που εισέρχονται παράνομα στην Ευρώπη. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στις δηλώσεις Καρβούνη.
Πουθενά δεν γίνεται λόγος για αυστηρή φύλαξη των συνόρων (η «διαχείριση», που αναφέρεται, είναι πολύ γενική στο περιεχόμενο) , ενώ η αναφορά σε «καλύτερες διαδικασίες προστασίας των μεταναστών και των αιτούντων άσυλο», καθώς και σε «ένα λειτουργικό και αποδοτικό σύστημα διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών» είναι απολύτως σαφής για τις προθέσεις της κυβέρνησης να μετατρέψει την Ελλάδα σ’ έναν απέραντο «ξενοδοχείο». Όσο για τον Κικίλια και τις δηλώσεις του περί «σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών», είναι υποκριτής. Η κυβέρνησή του έχει καταπατήσει τα ανθρώπινα δικαιώματα ολόκληρου του Ελληνικού Λαού με τα μέτρα κοινωνικής αναλγησίας που εφαρμόζει, ενώ η πολιτική σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ καταδεικνύει ότι είναι τόσο αδίστακτοι στο να υλοποιούν τα σχέδια των εντολέων τους, ώστε είναι έτοιμοι για κάθε ανήθικη και παράνομη πράξη.
Γιώργος Μάστορας
Σε άλλο κόσμο το Ανθελληνικό ΣΥΡΙΖΑ, ζητά ανοιχτά σύνορα για όλους τους λαθρομετανάστες




Την αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων πόρων για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νίκος Δένδιας στην αρμόδια για τις Εσωτερικές Υποθέσεις επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Σεσίλια Μάλστρομ, με την οποία συναντήθηκε σήμερα, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Ελλάδα.
Καλωσορίζοντας την Ευρωπαία επίτροπο, ο υπουργός ανέφερε, μεταξύ άλλων, με αφορμή και τη χθεσινή επίσκεψή της στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής στη Μυτιλήνη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η κατάσταση στη Μυτιλήνη φαίνεται όσο καλή όσο πιστεύω ότι είναι. Γιατί για εμάς, το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι αποτελούσε ντροπή η προηγούμενη κατάσταση. Και πέρα από την προβολή του θέματος, υπήρχε και ένα ζήτημα ανθρωπιστικό, καθώς επρόκειτο για μία τραγική κατάσταση. Νομίζω, λοιπόν, ότι τώρα έχουμε κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν παράδειγμα».
Κατά τη συνάντηση, ο κ. Δένδιας και η κ. Μάλστρομ επισήμαναν την πρόοδο που επιτεύχθηκε από την Ελλάδα στον τομέα της Μετανάστευσης και του Ασύλου τα τελευταία δύο χρόνια, χάρη και στη συνεργασία που υπήρξε με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ο υπουργός ανέφερε στην επίτροπο ότι και με τη νέα του ιδιότητα στην κυβέρνηση θα προσπαθήσει να συμβάλει στην αντιμετώπιση του Μεταναστευτικού, με την αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων πόρων.
Ο ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτύρεται για την «Ευρώπη Φρούριο»
Ενώ το μεταναστευτικό απειλεί όλο τον ευρωπαϊκό νότο κι όπως επισημαίνει η Wall Street Journal σε άρθρο της την Τρίτη, ο ευρωπαϊκός νότος βρίσκεται αντιμέτωπος με γενικευμένη αστάθεια, οι κυρίαρχες ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ δεν του επιτρέπουν να «δει» ότι πλέον δεν έχουμε να κάνουμε με μετανάστευση εργαζομένων, αλλά με μετακινήσεις πληθυσμών, αντίστοιχες με εκείνες που είχαν ως αποτέλεσμα την κατάρρευση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας τον 4ο αιώνα μ.Χ.
Η σταδιακή ισλαμοποίηση της Ευρώπης, οι γεωπολιτικές ανακατατάξεις, οι πόλεμοι στην περιοχή, δημιουργούν ένα εκρηκτικό περιβάλλον, το οποίο οι παντελώς άσχετοι από γεωπολιτική επιτελείς του ΣΥΡΙΖΑ οφείλουν να το κατανοήσουν εάν πραγματικά θέλουν να κυβερνήσουν τη χώρα και όχι να την αποτελειώσουν.
Πραγματικά, οι ανιστόρητες, ουτοπιστικές και εκτός τόπου και χρόνου θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο μεταναστευτικό, όχι μόνο είναι η καθοριστική αιτία που στο παρελθόν τροφοδοτήθηκε τη Χρυσή Αυγή, αλλά και συνεχίζουν να εκφράζονται κόντρα στη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού που διαφωνεί με τις λογικές «ανοιχτών συνόρων» των αριστεριστών και των μανιακών γκρουπούσκουλων.
Στην τελική ανάλυση, ο ΣΥΡΙΖΑ θα σεβαστεί τι θέλει ο λαός, ακόμα κι αυτός που πρόσφατα τον ψηφίζει, ή θα συνεχίσει να λέει ανοησίες που σε κανένα σοβαρό κράτος του πλανήτη κι από καμία σοβαρή αριστερά δεν λέγονται. Η αισθητική κοσμοθέαση της σαγιονάρας και του ταγαριού μπορεί να ήταν διασκεδαστική την εποχή του 3%, όταν είσαι αξιωματική αντιπολίτευση οφείλεις να φορέσεις κοστούμι.
Διαβάστε τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ:
«Η ελληνική κυβέρνηση ευθυγραμμίζεται και πλειοδοτεί σε ό,τι αφορά την πολιτική της Ευρώπης- Φρούριο που εφαρμόζει η Ευρωπαϊκή Ένωση ήδη πριν από την κρίση» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του με αφορμή την επίσκεψη της επιτρόπου της ΕΕ για τις Εσωτερικές Υποθέσεις και τη Μετανάστευση Σεσίλια Μάλστρομ στην Ελλάδα.
Σε ό,τι αφορά τους τομείς που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες της κ. Μάλστρομ και στην αρμοδιότητα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι:
«α) Παρά τα πολύνεκρα ναυάγια σε Πάλαιρο, Φαρμακονήσι και Σάμο, που έχουν μετατρέψει τις ελληνικές θάλασσες σε πλωτά φέρετρα προσφύγων και μεταναστών και παρά την κατακραυγή για την ωμή βία σε βάρος προσφύγων στον Έβρο, συνεχίζονται οι παράνομες αποτροπές και επαναπροωθήσεις στα σύνορα της χώρας, σύμφωνα με αλλεπάλληλες εκθέσεις μη κυβερνητικών οργανώσεων, κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου και με την ανοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των οργάνων της (FRONTEX).
»β) Παρά τις επανειλημμένες συστάσεις διεθνών οργανισμών και το σκηνικό ανθρωπιστικής κρίσης που έχει διαμορφωθεί από το καλοκαίρι του 2012 τόσο στην Αττική όσο και στα νησιά, που αποτελούν σημεία διέλευσης, συνεχίζεται η παράνομη κράτηση αλλοδαπών σε κέντρα κράτησης ανά την Ελλάδα, και πέραν πλέον των 18 μηνών, σε αντίθεση με όσα ορίζουν το Σύνταγμα και η σχετική κοινοτική νομοθεσία. Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και οι αρμόδιες αρχές παρανομούν, ενώ την ίδια στιγμή αγνοούν και δεν εκτελούν τις δικαστικές αποφάσεις που ακυρώνουν αυτή την παράταση κράτησης των αλλοδαπών.
»γ) Αυτήν τη στιγμή δεν υφίσταται δεύτερος βαθμός ασύλου στην Ελλάδα. Η θητεία των Επιτροπών Προσφυγών δεύτερου βαθμού της Υπηρεσίας Ασύλου έχει λήξει από τα τέλη Ιουνίου, ενώ το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης δεν προχωρεί στην ανανέωση της θητείας των Επιτροπών. Το ίδιο προτίθεται να μειώσει τις νέες Επιτροπές Προσφυγών από 19 σε 8, επιβαρύνοντας έτσι σημαντικά τη λειτουργία τους και το δικαιοδοτικό τους έργο. Σε κάθε περίπτωση οι Υπηρεσίες Ασύλου και η Αρχή Προσφυγών είναι σημαντικά υποστελεχωμένες και υποχρηματοδοτούνται, μην αξιοποιώντας επαρκώς και εγκαίρως την κοινοτική χρηματοδότηση».
Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, απαιτείται η διεθνής συνεργασία, στη βάση μιας ριζικά διαφορετικής πολιτικής για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει, χρειάζεται η δημιουργία διαύλων εισόδου για τους πρόσφυγες από εμπόλεμες περιοχές, όπως η Συρία και το Ιράκ, η κατάργηση των κέντρων κράτησης και η αντικατάστασή τους από ανοικτά κέντρα υποδοχής με υπηρεσίες καταγραφής, διαμονής και παροχής υπηρεσιών υγείας, η ενίσχυση των υπηρεσιών ασύλου με πόρους και προσωπικό και μια διαδικασία νομικής τακτοποίησης των μεταναστών που έχουν σταθερούς δεσμούς με την Ελλάδα.
Τέλος, στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «απαιτείται η ριζική τροποποίηση του κανονισμού Δουβλίνο- 3 και του Ευρωπαϊκού Συμφώνου για το Άσυλο και τη Μετανάστευση προς την κατεύθυνση της αναλογικής κατανομής των μεταναστών που εισέρχονται στα εδάφη των κρατών- μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης». tribune.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!: ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΜΙΣΟΥΣ «ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡCIA!

ΣΥΡΙΖΑ, Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ STATE DEPARTMENT: ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



Με την ευκαιρία της «επίσκεψης» (στην πραγματικότητα της επιθεώρησης…) της διαβόητης ασχημομούρας νεοταξίτισας επιτρόπου της διαβολικής Ε.Ε. για τις Εσωτερικές Υποθέσεις και τη Μετανάστευση, Σεσίλια Μάλστρομ, οι αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ βρήκαν την ευκαιρία να της θέσουν τις θέσεις του συνονθυλεύματός τους για τη λαθρομετανάστευση, προκειμένου να κάνει θετική εισήγηση γι’ αυτούς στα μεγάλα αφεντικά. Πιο συγκεκριμένα, οι αισχροί νεοταξίτες του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν να ανοίξουμε «διαύλους εισόδου» (ειδικά περάσματα) για να μπαίνουν ανεμπόδιστα στην Ελλάδα τα εκατομμύρια των προσφύγων από Συρία και Ιράκ, και να γίνουν τα λεγόμενα «κέντρα κράτησης» (που δεν προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό…) «ανοικτά κέντρα υποδοχής», δηλαδή ξενοδοχεία φαγητού, ύπνου και… νομιμοποίησης για τους λαθρομετανάστες!!! Ιδού τα διαπιστευτήριά τους προς την Νέα Τάξη-Παγκοσμιοποίηση:

«Η ελληνική κυβέρνηση ευθυγραμμίζεται και πλειοδοτεί σε ό,τι αφορά την πολιτική της Ευρώπης- Φρούριο που εφαρμόζει η Ευρωπαϊκή Ένωση ήδη πριν από την κρίση»
Απαιτείται η διεθνής συνεργασία, στη βάση μιας ριζικά διαφορετικής πολιτικής για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Ειδικότερα, χρειάζεται η δημιουργία διαύλων εισόδου για τους πρόσφυγες από εμπόλεμες περιοχές, όπως η Συρία και το Ιράκ, η κατάργηση των κέντρων κράτησης και η αντικατάστασή τους από ανοικτά κέντρα υποδοχής με υπηρεσίες καταγραφής, διαμονής και παροχής υπηρεσιών υγείας, η ενίσχυση των υπηρεσιών ασύλου με πόρους και προσωπικό και μια διαδικασία νομικής τακτοποίησης των μεταναστών».

(ΥΓ): Και μετά μου λέτε γιατί γράφω πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η… χαρά του State Department… Και σας ερωτώ: που θα βρουν καλύτερους προδότες από δαύτους; E


ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΨΗΦΟ ΑΝΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ Η ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ!Το’ χει πάρει απόφαση το σύστημα ότι μετά τις πρόωρες εκλογές που θα γίνουν σε τρεις μήνες (τον Οκτώβριο…), δεν πρόκειται να τη γλιτώσει τη «μεγάλη συγκυβέρνηση» με την ΝΔ (την οποία δεν θέλει γιατί μετά αξιωματική αντιπολίτευση –και μόνη εναλλακτική λύση- θα είναι η Χρυσή Αυγή…) και ψάχνουν τρόπο να την… απαλύνουν και να την παρουσιάσουν ως κάτι διαφορετικό από συγκυβέρνηση.

Το νέο, λοιπόν, σενάριο που –σύμφωνα με το «Βήμα»- εξετάζει ο mister Tsipras (και για να ακριβολογούμε, οι υπερατλαντικοί εντολοδότες του…) είναι κυβέρνηση μειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ με ψήφο ανοχής από την ΝΔ (και «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις»). Ιδού το σενάριο:

«Την στιγμή που στον ΣΥΡΙΖΑ γενικεύεται η πεποίθηση ότι η κυβέρνηση θα οδηγηθεί σε εκλογές πριν καν ανοίξει το ζήτημα της εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, κορυφαία στελέχη του αποκαλύπτουν ένα τμήμα της στρατηγικής του για την επομένη μίας ενδεχόμενης εκλογικής αναμέτρησης.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν, και με βασική προϋπόθεση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις εθνικές εκλογές, ο Αλ. Τσίπρας θα επιδιώξει τον σχηματισμό κυβέρνησης με κάθε δυνατό μέσο και δεν θα αναλάβει πρωτοβουλία στην κατεύθυνση μίας δεύτερης εκλογικής διαδικασίας, με στόχο την αυτοδυναμία.
Υπό το πρίσμα αυτό, εμμέσως πλην σαφώς, στον ΣΥΡΙΖΑ διευρύνουν πλέον τον ορίζοντα των πιθανών συνεργασιών, αποκλείοντας από την συζήτηση μόνον την Χρυσή Αυγή και βάζοντας στο τραπέζι της συζήτησης την δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης με ψήφο ανοχής από άλλες κοινοβουλευτικές δυνάμεις.

Θεωρητικώς, σε αυτές περιλαμβάνεται και η ΝΔ ή τουλάχιστον ένα τμήμα της».
(ΥΓ) 1: Προσοχή σ’ αυτό το τελευταίο, το «ή τουλάχιστον ένα τμήμα της». Εννοούν, ότι μπορεί να γίνει μια στημένη διάσπαση της νουδούλας (με όσους βουλευτές χρειάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ για να πιάσει τους 150+1…), με σκοπό αφενός μεν το κύριο σώμα της να παίζει το ρόλο της δήθεν αξιωματικής αντιπολίτευσης και αφετέρου το τέρας που θα προκύψει, να μη φαίνεται εκ πρώτης όψεως, ως συγκυβέρνηση νουδούλας-ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κυβέρνησης μειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ με ψήφο ανοχής του κόμματος Αβραμόπουλου (ας πούμε…).

(ΥΓ) 2: Τιμή για την Χρυσή Αυγή ότι την αποκλείουν όλοι από τα συστημικά τους σενάρια, διότι επιβεβαιώνει αυτό που λέει, ότι στην ουσία υπάρχουν μόνο δύο κόμματα στην Ελλάδα, η Χρυσή Αυγή και όλοι οι άλλοι μαζί! Ε



Η ΣΕΣΙΛΙΑ ΜΑΛΜΣΤΡΟΜ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



Μια πολύ περίεργη επίσκεψη είχαμε αυτές τις μέρες στην Ελλάδα, της (ασχημομούρας…) επιτρόπου της Ε.Ε. για τη Μετανάστευση, Σεσίλια Μάλμστρομ. Βεβαίως, η συγκεκριμένη νεοταξίτισα δεν έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα –μας έχει ξανάρθει και μάλιστα ζητώντας να ληφθούν μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής-, αλλά η χρονική συγκυρία αυτής της επίσκεψης δεν είναι καθόλου τυχαία. Τώρα δηλαδή που επί καθημερινής βάσεως αποβιβάζονται στα νησιά του Αιγαίου καραβιές λαθρομεταναστών…
Γεγονός που επιβεβαιώνει και το καθεστωτικό «Βήμα», αναφέροντας ότι ....«η επίτροπος κυρία Σεσίλια Μάλμστρομ, επισκέπτεται την Ελλάδα για να συζητήσει με την ελληνική κυβέρνηση τα μέτρα για την υποστήριξη των μεταναστών και των αιτούντων άσυλο».

Έτσι, η επόπτρια των αρχών κατοχής, συναντήθηκε με τον κατοχικό φον Αντωνάκη, τον Κικίλια, τη συριζαία Δούρου, αλλά και με τον Δένδια…
Διόλου τυχαία, επίσης, σε προχθεσινό άρθρο της η γνωστή συστημική φυλλάδα Wall Street Journal, γράφει χαρακτηριστικά ότι «Στην Ελλάδα και την Ιταλία, η πρόκληση της διαχείρισης μιας τεράστιας εισροής μεταναστών αποτελεί φλέγον ζήτημα». Αποτελεί «φλέγον θέμα» για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, που εκτός από τους «πρόσφυγες» από τη Συρία, ετοιμάζεται να μας φορτώσει με μερικά εκατομμυριάκια «προσφύγων» και από το Ιράκ! πηγή


ΚΙΣ: ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ


Μόλις άρχισαν οι δολοφονίες παιδιών της Παλαιστίνης, καλέσαμε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος να αφήσει τον «αντισημιτισμό» και την Χρυσή Αυγή και να μας πει για τους φόνους. Εν τέλει, οι εν Ελλάδι σιωνιστές αναγκάστηκαν να μιλήσουν. Ιδού τι είπαν:

«Η Μέση Ανατολή φλέγεται. Πάνω από 1000 ρουκέτες έχουν εκτοξευθεί από τη Λωρίδα της Γάζας με στόχο άμαχους Ισραηλινούς πολίτες στην Ιερουσαλήμ, στο Τελ Αβίβ, από το λιμάνι του Ασντόντ μέχρι τη Χάιφα στο Βόρειο Ισραήλ. Έξι εκατομμύρια Ισραηλινοί ζουν υπό την απειλή των ρουκετών της Χαμάς η οποία έχει διακηρυγμένο στόχο την καταστροφή του Ισραήλ, με μακρά ιστορία τρομοκρατικών επιθέσεων εναντίον αμάχων. Το γεγονός ότι οι Ισραηλινοί δεν θρηνούν χιλιάδες θύματα από αυτή την πρόσφατη ανελέητη επίθεση, οφείλεται στα μέτρα προστασίας που έχει λάβει το Ισραήλ για την ασφάλεια των πολιτών του, με τη χρήση του αντιπυραυλικού συστήματος «Σιδερένιος Θόλος» και την έγκαιρη ειδοποίηση των πολιτών να προσφύγουν στα καταφύγια.

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, εκπροσωπώντας το σύνολο των Ισραηλιτικών Κοινοτήτων της χώρας μας, εκφράζει την αλληλεγγύη του προς τους πολίτες και το Κράτος του Ισραήλ που για ακόμα μια φορά αναγκάζεται να διεκδικήσει το αυτονόητο δικαίωμα του να υπάρχει με ασφάλεια.

Αντίθετα με το Ισραήλ, η Χαμάς, η οποία δεν διστάζει, εδώ και χρόνια, να στέλνει τα ανήλικα παιδιά της Παλαιστίνης σε αποστολές επιθέσεων αυτοκτονίας, να απαγάγει και να δολοφονεί παιδιά Ισραηλινών, χρησιμοποιεί σήμερα, με τον πλέον απάνθρωπο τρόπο, τους Παλαιστίνιους πολίτες – κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας – ως ανθρώπινη ασπίδα προστασίας των εκτοξευτήρων ρουκετών κατά του Ισραήλ. Έτσι λοιπόν, πολυκατοικίες, γηροκομεία, σχολεία ακόμη και παιδικοί σταθμοί έχουν μετατραπεί σε εργαστήρια παραγωγής ρουκετών και εκτοξευτήρων. Μερικές φορές, από τις Ισραηλινές επιχειρήσεις εναντίον αυτών των στόχων, πέρα από τους ενόχους, δυστυχώς βρίσκουν το θάνατο, αθώοι Παλαιστίνιοι, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, θύματα αυτής της εγκληματικής συμπεριφοράς της Χαμάς εναντίον του ίδιου του Παλαιστινιακού λαού, προκειμένου να στρέψει την κοινή γνώμη κατά του Ισραήλ…».

1ον) Βλέπετε έστω και μία διαφοροποίηση απ’ αυτά που υποστηρίζει το επίσημο σιωνιστικό τρομοκράτος, για να δικαιολογήσει τους φόνους; Ούτε μία! Και μονίμως δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση κι ούτε πρόκειται να υπάρξει ποτέ… Για τον απλούστατο λόγο, ότι οι εβραίοι δεν είναι μόνο θρησκευτική ομάδα, είναι ταυτοχρόνως και εθνική!

2ον) Για ότι συμβαίνει, λοιπόν, φταίνε οι… ρουκέτες. Και πόσους ισραηλινούς έχουν σκοτώσει οι «1.000 ρουκέτες» που έχουν εκτοξευθεί; Μόνον έναν! Παρακάτω βέβαια, το ΚΙΣ ομολογεί ότι οι ρουκέτες δεν είναι πρόβλημα, γιατί το Ισραήλ έχει τα μέσα να τις σταματάει… Τότε, γιατί τις αναφέρει; Προφανώς ψάχνοντας για δικαιολογίες!

3ον) Η θεωρία ότι τα θύματα ευθύνονται γι’ αυτά που παθαίνουν, δεν είναι καινούργια. Την επικαλούνται διαχρονικά όλοι οι δολοφόνοι των λαών!

4ον) Αυτοί, λοιπόν, που δικαιολογούν δολοφονίες ακόμα και βρεφών, απαιτούν να εξαφανιστεί η Χρυσή Αυγή. Τους παραδίδουμε στην κρίση σας! Ε


ΜΕΤΑ ΑΠΟ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΑΝΤΙΕΒΡΑΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»!


Σε συνέχεια της χθεσινής μας ανάρτησης για τα αντιεβραϊκά γεγονότα στη Γαλλία με τίτλο «Ισραήλ, λαθρομετανάστες έσπειρες, πογκρόμ θα θερίσεις», σας πληροφορούμε πως έρχονται παρόμοια χαμπέρια και από την Γερμανία.

Έτσι, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο της Γερμανίας κατήγγειλε πανικόβλητο την «έκρηξη αντισημιτικού μίσους» που εκφράζεται στο περιθώριο των φιλοπαλαιστινιακών διαδηλώσεων που γίνονται σ’ ολόκληρη τη χώρα, με τη συμμετοχή (κατά 99%) μουσουλμάνων «μεταναστών» (φρέσκων και παλαιότερων, διαφόρων γενεών…).
«Παρακολουθούμε επί του παρόντος μια ολέθρια και βίαιη έκρηξη μίσους εναντίον των Εβραίων, κάτι που μας σοκάρει και μας αφήνει κατάπληκτους. Δεν πιστεύαμε ότι θα ήταν δυνατόν να ακούσουμε αντισημιτικά συνθήματα στους δρόμους της Γερμανίας, να τα φωνάζουν με τον πιο εμετικό και πρωτόγονο τρόπο»ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Ντίτερ Γκράουμαν, ο πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου της χώρας, ο οποίος εκτιμά ότι «οι Εβραίοι απειλούνται και πάλι στη Γερμανία και κάποιες φορές πέφτουν θύματα επιθέσεων, οι συναγωγές μπαίνουν στο στόχαστρο». Και να φανταστείτε, πως οι μουσουλμάνοι «μετανάστες» της Γερμανίας έμειναν (προς το παρόν…) στα συνθήματα – «θάνατος στους εβραίους», «εβραίος καλός μόνο νεκρός», σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά πρακτορεία- και δεν προέβησαν σε καταστροφές συναγωγών και εβραϊκών καταστημάτων, όπως έκαναν οι μουσουλμάνοι της Γαλλίας. Αλλά, θέλει πολύ για να προχωρήσουν από τα λόγια σε πράξεις;

Οι σιωνιστές και οι υποτακτικοί τους, λοιπόν, γέμισαν τη χριστιανική των εθνών Ευρώπη με μουσουλμάνους «μετανάστες» για να τη διαλύσουν, και τώρα αυτοί στρέφονται εναντίον τους, με τον πιο άγριο τρόπο! Είναι αυτό που λέμε Θεία Δίκη! Ε



ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΑΓΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΤΗΝ 15ΧΡΟΝΗ ΜΥΡΤΩ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ


Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΞΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ
22 Ιουλίου 2012... Κακοποιείται άγρια από νεάρο Πακιστανό μία 15χρονη κοπέλα, η Μυρτώ, στην παραλία Χρυσή Ακτή της Πάρου.
ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ STOXOS.GR ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΕΧΥΜΕΝΕΣ...

Νέα στοιχεία στο θρίλερ της Πάρου προστίθενται μέρα με την ημέρα καθώς προχωρούν οι αστυνομικές έρευνες.

Ηδη 30 ατομα έχουν δώσει γενετικό υλικό ενώ στο στόχαστο της ΕΛΑΣ μπήκε από χθες ένας 21χρονος Πακιστανός ο οποίος εργάζεται ως κηπουρός σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Πάρου κοντά στο σημείο που η μικρή Μυρτώ βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη. Μάλιστα ο νεαρός φερεται να εγκατέλειψε άρον άρον το νησί λίγες ώρες μετά το συμβάν.

Οπως δηλωσε στο Newsit ανώτερος αξιωματικός της ΕΛΑΣ που συμμετέχει στις έρευνες "παίρνουμε καταθέσεις και στοιχεία από όλα τα άτομα που ήρθαν σε επαφή με την οικογένεια κατά την παραμονή της στο νησί. Αξιολογουμε τα στοιχεία που συλλέγονται αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο. Ο τρόπος πάντως που χτυπήθηκε το παιδί δείχνει εκδίκηση".

Σημαντική είναι και η σύμβολη του λιμενικού σώματος στις έρευνες καθώς ζητήθηκε απο τις ακτοπλοϊκές εταιρείες η λίστα των επιβατών που αναχώρησαν από το νησί της Πάρου από τις 23 Ιουλίου και μετά.

Οπως δήλωσε στο Newsit o δικηγόρος της οικογένειας της 15χρονης Δημήτρης Κουσιουρής "εκφράζουμε την ελπίδα οτι οι έρευνες της ΕΛΑΣ θα συνεχιστούν αμείωτες, στον ίδιο εξαντλητικό ρυθμό που γίνονται τώρα προκειμένου να φτάσουμε στην εξιχνίαση του δράστη. Αυτή είναι η ελπίδα μας και αυτό είναι που ζητάμε απο την αστυνομία. Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με την ΕΛΑΣ και βέβαια έχουμε ενημέρωση κάθε φορά που θεωρούν οτι κάτι έχουν να μας πουν, αλλά δεν μπορώ να σας πω λεπτομέρειες. Η αγωνία της οικογένειας είναι στο κατακόρυφο και πάνω απ΄όλα αυτό που ελπίζουν οι άνθρωποι είναι το παιδάκι να γίνει καλά". πηγη

ΣΦΑΖΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ"...ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΦΟΝΙΑΔΕΣ.


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΗΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ" ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΤΟ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ" ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ , ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ ΤΟΝ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜO ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΩΣ "ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ" ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΜΑΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΦΡΙΚΗ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΧΝΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.
ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ"...ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΞΕΡΑΝ !!!

Δημήτριος Πολυλάς : ''...να φύγουν οι εβραίοι,δεν τρώγονται με τίποτα...να διώξουμε τους εβραίους...''

Ο Βάρναλης λέει : ''...λωβιασμένοι και ψεύτες,πουλάνε πατρίδα και Θεό για λίγες δεκάρες....''

Αδ.Κοραής : ''...των εβραίων το προς ημάς μίσος ξεπερνά και αυτό των τούρκων...''

Γ.Σουρής : ''...και τους προμάχους γύρω σου να έχεις της πατρίδος κι όχι εβραίους βρωμερούς στο γένος και στο είδος...''

Άγ.Κοσμάς : ''...χιλιάδες εβραίοι θέλουν τον θάνατό μου,κι ένας όχι...'' ΠΗΓΗ






ΕΝΩ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ»!




Την ίδια ώρα που οι σιωνιστές συνεχίζουν να σφάζουν τα παιδιά της Παλαιστίνης, ο υπουργός της συγκυβέρνησης των ανδρεικέλων του διεθνούς σιωνισμού, Γιώργος Ορφανός, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, Δ. Σαλτιέλ, και ανακοίνωσαν ένα σχέδιο δημιουργίας κέντρου έρευνας και εκπαίδευσης για το… Ολοκαύτωμα, το οποίο σχεδιάζεται να ανεγερθεί σε χώρο του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού. Μάλιστα, ο Ορφανός παρέλαβε από τον πρόεδρο των εν Ελλάδι σιωνιστών, τη σχετική μελέτη και δήλωσε:.

«Η λειτουργία του κέντρου θα συμβάλλει στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε ζητήματα όπως ο ρατσισμός και η διαφορετικότητα των φυλών».

Ο Σαλτιέλ, με τη σειρά του, είπε ότι κόστος κατασκευής υπολογίζεται στα 15-20 εκατ. ευρών και προσέθεσε πως: «Η ΓΑΙΑΟΣΕ μας έχει παραχωρήσει, έναντι μισθώματος, έκταση 12 στρεμμάτων στην περιοχή του παλαιού σιδηροδρομικού σταθμού, έχουν προχωρήσει οι αρχιτεκτονικές μελέτες και βρισκόμαστε ήδη στη φάση της εξεύρεσης κεφαλαίων».

Κάθε φορά που οι σιωνιστές βρίσκονται σε δύσκολη θέση και αντιμετωπίζουν την κατακραυγή του κόσμου, στρίβουν δια του «ολοκαυτώματος». Τυχαίο; Δε νομίζω!

(ΥΓ): Βάζετε στοίχημα ότι τα κεφάλαια έχουν ήδη βρεθεί και προέρχονται από τους φόρους που πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι; E



Το αναρχικό Athens Indymedia του Σόρος στηρίζει τα εγκλήματα του Ισραήλ. Τυχαίο;



Στη κορύφωση της παγκόσμιας κατακραυγής, έπεσαν οι σιωνιστικές μάσκες του αναρχικού Athens Indymedia.

— Οι μάσκες έπεσαν για το indymedia…
— Το τι σκοπούς εξυπηρετεί και ποια είναι τα αφεντικά του μπορείτε όλοι να το κατανοήσετε εάν διαβάσετε το περιεχόμενο και ύφος της οδηγίας (διαταγής) που εξέδωσε η συντακτική ομάδα του indymedia….

— ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/remy.creusa
— ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ
— Τη στιγμή που ακόμα και φιλοϊσραηλινές κυβερνήσεις, αναγκάστηκαν κάτω από τη παγκόσμια κατακραυγή, να ξεχέζουν το ναζιστικό καθεστώς των ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ….
— Τη στιγμή, που τα αφελή αριστερίστικα κινήματα άρχισαν να αφυπνίζονται κατά της ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΘΗΡΙΩΔΙΑΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ….
— Τη στιγμή που οι Εβραίοι ΦΟΝΙΑΔΕΣ βομβαρδίζουν και για δεύτερη και τρίτη φορά σχολεία και νοσοκομεία….
— ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ATHENS INDYMEDIA, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΑΙΜΟΣΤΑΓΟΥΣ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΙΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ.
— ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ATHENS INDYMEDIA ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΨΥΧΡΑ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟΥΣ «ΦΙΛΟΥΣ» ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ…. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ «ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ» ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΤ΄ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ!!!!!!
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ??????
ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ ΚΡΑΤΙΣΤΕΣ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΚΡΑΤΩΝ??? ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ??????? tsoutsouneros.arvanitis.eu





ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ; ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Ο… ΤΣΙΦΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗΣ ΤΖΑΒΕΝΤ ΑΣΛΑΜ;

Αυτές τις μέρες, σ’ ολόκληρη την Ευρώπη, πραγματοποιούνται ογκώδεις, μαχητικές και σε κάποιες περιπτώσεις επεισοδιακές διαδηλώσεις, κατά της σιωνιστικής σφαγής στη Γάζα. Το δε 99% των συμμετεχόντων σ’ αυτές, είναι μουσουλμάνοι «μετανάστες».
Ωστόσο, υπάρχει και μια χώρα της Ευρώπης, στην οποία δεν κουνιέται φύλλο! Ούτε για… ξεκάρφωμα! Παρότι έχει –τουλάχιστον- 1,5 εκατομμύριο μουσουλμάνους «μετανάστες»! Κι η χώρα αυτή είναι η Ελλάδα…
Θα ’λεγε κάποιος ανήξερος, ότι....
οι μουσουλμάνοι «μετανάστες» στην Ελλάδα είναι «ανοργάνωτοι», πως «δεν έχουν πείρα συγκεντρώσεων» κ.τ.λ. Κι όμως, ούτε αυτά συμβαίνουν. Αντιθέτως, και οργανωμένοι είναι (με πιο γνωστό παράδειγμα τους Πακιστανούς και τον… τσίφτη και… μουστακαλή πρόεδρό τους, τον Τζαβέντ Ασλάμ, αλλά και καμιά 50αριά άλλους «μεταναστευτικούς» συλλόγους) και σε όλες τις «αντιρατσιστικές» συγκεντρώσεις και πορείες του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡCIA συμμετέχουν και μάλιστα αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία σ’ αυτές! Γιατί τώρα που οι μουσουλμάνοι αδελφοί τους στην Παλαιστίνη δολοφονούνται κατά συρροή, αυτοί βγάζουν το σκασμό;
Τσίφτη και μουστακαλή Τζαβέντ Ασλάμ και λοιποί πρόεδροι των «μεταναστευτικών» συλλόγων, μήπως μπορείτε να μας εξηγήσετε γιατί κάνετε την πάπια; ΠΗΓΗ


Πρέσβης Ισραήλ: “Ο στρατός μας πρέπει να πάρει Νόμπελ Ειρήνης” - Το φωτορεπορτάζ της ντροπής!




Πολλές φορές έχουμε μιλήσει για την υποκρισία της δήθεν ανθρωπιστικής εξωτερικής πολιτικής των αμερικανοσιωνιστών, οι οποίοι επιμένουν να ενδύουν με «ουμανιστικό» μανδύα τις πολεμικές τους επιχειρήσεις. Είναι μερικές φορές, όμως, που δεν αρκεί να μιλήσεις περί ανάλγητης υποκρισίας, αλλά να κάνεις λόγο ξεκάθαρα περί θράσους που φτάνει και ξεπερνά τα όρια της ύβρεως.
Ο Πρέσβης του Ισραήλ στις ΗΠΑ, μιλώντας σε θρησκευτική ημερίδα, είπε ότι ο Ισραηλινός στρατός που ευθύνεται για φρικώδη εγκλήματα πολέμου και εκατοντάδες φόνους βρεφών, πρέπει… να βραβευτεί με Νόμπελ Ειρήνης. Το «σκεπτικό» του σιωνιστή ήταν ότι οι ρουκέτες της Χαμάς είναι ίδιες με τον βομβαρδισμό του Λονδίνου (!) και ότι «οι δυνάμεις άμυνας του Ισραήλ θα έπρεπε να πάρουν το Νόμπελ Ειρήνης επειδή μάχονται με απίστευτη αυτοσυγκράτηση».
Εμείς, τώρα, τι να πούμε μετά από αυτή την δήλωση; Απλώς να αφιερώσουμε στον Πρέσβη του Ισραήλ ένα "συγχαρητήριο" φωτορεπορτάζ για το "βραβείο" και να... ευχηθούμε "εις ανώτερα"! ΧΑ






ΒΡΕΤΑΝΙΑ: «Αντικοινωνικοί» μουσουλμάνοι κάνουν τη ζωή μαρτύριο στους υπόλοιπους κατοίκους εξ αιτίας του Ραμαζανιού. Η αστυνομία αντιδράει με αφίσες


Η αστυνομία από το Easton ανταποκρίθηκε στα παράπονα των κατοίκων για τους μουσουλμάνους που έχουν «αντικοινωνική συμπεριφορά» κατά την διάρκεια του ιερού τους μήνα της νηστείας, του Ραμαζανιού.

Ομάδες ανδρών που προξενούν θόρυβο μαζεύονται στους δρόμους μέχρι αργά το βράδυ, μόλις δύσει ο ήλιος μέχρι την αυγή.


Η αστυνομία εντείνει τις περιπολίες και έχει βάλει αφίσες στους δρόμους, στα καφενεία και στα τζαμιά ζητώντας από τους ανθρώπους να σέβονται τους γείτονές τους.


Αλλά οι κάτοικοι λένε ότι βρίσκουν τις αφίσες σκισμένες και ριγμένες κάτω και το πρόβλημα παραμένει.
Το τζαμί στο Bristol

Ένας κάτοικος του Easton, της οδού Milsom, που ζήτησε να μείνειανώνυμος, είπε: «Παραμένουμε όλοι ξάγρυπνοι και σήμερα μίλησα με ένα νέο γείτονα που επίσης καλεί την αστυνομία εδώ και πολλές νύχτες.


Ο Rizwan Ahmed, εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Συλλόγου των μουσουλμάνων στο Bristol, είπε ότι η συμπεριφορά αυτή δεν εκπροσωπεί «το πνεύμα του Ραμαζανιού» και ζήτησε περαιτέρω εργασίες προσέγγισης για τον περιορισμό του προβλήματος.


Η Margaret Hickman, δημοτικ






Προτεραιότητα της Χούντας Σαμαρά η υποδοχή των λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας


Την ώρα κατά την οποία ο Λαός μας πένεται και δυστυχεί υπό το βάρος της χειρότερης τυραννίας που γνώρισε ποτέ ο τόπος, η Ευρωπαϊκή Ένωση φροντίζει να δείξει έμπρακτα τον ενδιαφέρον της, όχι για τα εκατομμύρια των φτωχοποιημένων Ελλήνων αλλά για τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών!
Προς τούτο και έφτασε στην Ελλάδα η επίτροπος για τις εσωτερικές υποθέσεις και τη μετανάστευση, Σεσίλια Μάλμστρομ, με σκοπό να δώσει τις κατευθυντήριες γραμμές στη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά σχετικά με την υποστήριξη των λαθροεισβολέων και τα ζητήματα αίτησης ασύλου. Χαρακτηριστικό της αντιμετώπισης της οποίας έτυχε από τα στελέχη της Χούντας, το γεγονός πως ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. την διαβεβαίωσε πως «η κυβέρνηση έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στην υποδοχή παράνομων μεταναστών και στην παροχή πολιτικού ασύλου»!
Τα στελέχη της αντεθνικής κυβέρνησης Σαμαρά, τα οποία στο εσωτερικό φωνασκούν για το θεαθήναι κατηγορώντας την ΕΕ για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, έσπευσαν να υποκλιθούν στην επίτροπο, ανταγωνιζόμενοι για το ποιος είναι περισσότερο δουλοπρεπής. Ο Β. Κικίλιας δήλωσε: «ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών είναι προτεραιότητα για τη χώρα μας. Είναι ανάγκη να προσφέρουμε σε αυτές τις ανθρώπινες ψυχές στήριξη και καθαρές σχέσεις» και συμπλήρωσε: «τα σύνορα της Ελλάδα είναι και σύνορα της Ευρώπης και μέσα στο πλαίσιο αυτό απαιτείται να υπάρχει συνεργασία από όλα τα κράτη-μέλη με βάση την αρχή της αλληλεγγύης και της κοινής ευθύνης στην κατανομή των βαρών». Μετά από τόσο «σκληρή γλώσσα» καθίσταται βεβαία η αλλαγή πλεύσης της ΕΕ στο μείζον θέμα της αθρόας εισβολής ασιατών και αφρικανών λαθρομεταναστών!
Αντίστοιχη αντιμετώπιση είχε η επίτροπος της ΕΕ και από τον υπουργό Ναυτιλίας, Μ. Βαρβιτσιώτη. Μάλιστα για να καταδείξει στην κυρία Μαλμστρομ την πρόοδο της Χούντας επί του ζητήματος, επισκέφτηκαν από κοινού το Κέντρο Υποδοχής μεταναστών στο στρατόπεδο της Μόριας στη Λέσβο.
Αξίζει να επισημάνουμε ότι μόλις προ δύο εβδομάδων, ο υπουργός Ναυτιλίας παραχωρούσε συνεντεύξεις στους εγχώριους νταβατζήδες της ενημέρωσης, όπου τόνιζε την δραματική αύξηση της λαθρομετανάστευσης και την αδυναμία των κρατικών υπηρεσιών στην αντιμετώπιση του φαινομένου! Αλλά είπαμε, άλλο πράγμα οι δηλώσεις εσωτερικής κατανάλωσης και άλλο οι επαφές με στελέχη της ΕΕ, όπου δεσπόζει η υποτακτικότητα και ο ενδοτισμός.
Σε ένα ρεσιτάλ κυνισμού, εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού και δουλοπρέπειας, ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα, Π. Καρβούνης δήλωσε: «η παρουσία της επιτρόπου στη χώρα μας καταδεικνύει ότι η Ευρώπη βρίσκεται στο πλευρό της Ελλάδας, έτοιμη να παράσχει υποστήριξη ώστε να διασφαλιστούν οι καλύτερες διαδικασίες προστασίας των μεταναστών και των αιτούντων άσυλο».
Με πολύ απλά λόγια, εκείνο το οποίο οι διεθνείς δανειστές απαιτούν από τους εγχώριους υποτακτικούς τους είναι πέραν του γενικού εθνικού ξεπουλήματος, η οικονομική αφαίμαξη των Ελλήνων και η διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών προκειμένου η Ελλάδα να αποτελέσει τον υπ' αριθμόν ένα παραδεισένιο προορισμό εκατομμυρίων λαθρομεταναστών. Ή ακόμη απλούστερα, τα χειρότερα έρχονται!

ΥΓ. Στα κελιά της Τιμής, όπου παραμένουν παράνομα έγκλειστοι οι αδίκως προφυλακισμένοι
βουλευτές της Χρυσής Αυγής ΔΕΝ υπάρχει κλιματισμός και... ψύξη - θέρμανση! ΧΑ




Η επίτροπος της ΕΕ έδωσε εντολές στα ανδρείκελα του Μνημονίου για ακόμα πιο ελεύθερη
διακίνηση λαθρομεταναστών



Ως κατεχόμενη πολιτικά Χώρα η Ελλάδα δέχεται, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τις επισκέψεις-επιθεωρήσεις διαφόρων εκπροσώπων των ποικίλων δυνάμεων κατοχής του Τόπου. Έτσι, λοιπόν, και κάποια Σεσίλια Μάλμστρομ, «αρμόδια για τις Εσωτερικές Υποθέσεις και την Μετανάστευση», όπως είναι ο θεσμικός της τίτλος, βρέθηκε στην Ελλάδα στις 21 και 22 Ιουλίου προκειμένου να συζητήσει με την εντολοδόχο «ελληνική» κυβέρνηση «τα μέτρα για την υποστήριξη των μεταναστών και των αιτούντων άσυλο». Με αυτόν τον τρόπο παρουσιάστηκε από καθεστωτικό ΜΜΕ η συνάντηση, οπότε καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε το κλίμα κάτω από το οποίο έγιναν αυτές οι επαφές.
Η Μάλμστρομ συναντήθηκε διαδοχικά με τους Βαρβιτσιώτη, Σαμαρά, Δένδια, Κικίλια και Δούρου, για να δώσει εντολές για τον τρόπο, με τον οποίο θα κινηθούν οι ελληνόφωνοι συνεργάτες της. Η Μάλμστρομ, μάλιστα, δήλωσε «εντυπωσιασμένη» από την δέσμευση του Κικίλια να εργαστεί σύμφωνα με τα δικά της θέλω γύρω από τα θέματα της μετανάστευσης και του ασύλου. Ο ίδιος ο Κικίλιας την ενημέρωσε «για την σημαντική πρόοδο που έχει σημειώσει η Ελλάδα στο θέμα της υποδοχής των παράνομων μεταναστών και της παροχής υπηρεσιών ασύλου», ενώ τόνισε ακόμη «ότι ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών είναι προτεραιότητα για την Χώρα μας».
Πολύ ενδιαφέρον, επίσης, έχουν τα όσα είπε ο επικεφαλής της ΕΕ, Πάνος Καρβούνης: «Η συνεχιζόμενη ροή μεταναστών προς την Ελλάδα, η εθνική και ευρωπαϊκή στρατηγική για τη διαχείριση των συνόρων αλλά και τα αποτελέσματα των μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση θα βρεθούν στο επίκεντρο των συζητήσεων της επιτρόπου Μάλστρομ. Η παρουσία της επιτρόπου στη χώρα μας καταδεικνύει ότι η Ευρώπη βρίσκεται στο πλευρό της Ελλάδας, έτοιμη να παράσχει υποστήριξη ώστε να διασφαλιστούν οι καλύτερες διαδικασίες προστασίας των μεταναστών και των αιτούντων άσυλο. Η Ελλάδα, παρά το τέλος της προεδρίας, δεν επαναπαύεται και συνεχίζει να δουλεύει, με τη βοήθεια της ΕΕ, για ένα λειτουργικό και αποδοτικό σύστημα διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών».
Είναι ολοφάνερο από τα λεγόμενά του ότι η ΕΕ έχει αποφασίσει να μετατρέψει την Ελλάδα σ’ έναν τόπο μόνιμης διαμονής λαθρομεταναστών, σε μια αποθήκη ψυχών. Η πολιτική «ελίτ» της Χώρας προφανώς διαχειρίζεται χρήματα από την ΕΕ με αντάλλαγμα την εδώ παραμονή όλων των λαθρομεταναστών που εισέρχονται παράνομα στην Ευρώπη. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στις δηλώσεις Καρβούνη.
Πουθενά δεν γίνεται λόγος για αυστηρή φύλαξη των συνόρων (η «διαχείριση», που αναφέρεται, είναι πολύ γενική στο περιεχόμενο) , ενώ η αναφορά σε «καλύτερες διαδικασίες προστασίας των μεταναστών και των αιτούντων άσυλο», καθώς και σε «ένα λειτουργικό και αποδοτικό σύστημα διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών» είναι απολύτως σαφής για τις προθέσεις της κυβέρνησης να μετατρέψει την Ελλάδα σ’ έναν απέραντο «ξενοδοχείο». Όσο για τον Κικίλια και τις δηλώσεις του περί «σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών», είναι υποκριτής. Η κυβέρνησή του έχει καταπατήσει τα ανθρώπινα δικαιώματα ολόκληρου του Ελληνικού Λαού με τα μέτρα κοινωνικής αναλγησίας που εφαρμόζει, ενώ η πολιτική σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ καταδεικνύει ότι είναι τόσο αδίστακτοι στο να υλοποιούν τα σχέδια των εντολέων τους, ώστε είναι έτοιμοι για κάθε ανήθικη και παράνομη πράξη.
Γιώργος Μάστορας
Σε άλλο κόσμο το Ανθελληνικό ΣΥΡΙΖΑ, ζητά ανοιχτά σύνορα για όλους τους λαθρομετανάστες




Την αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων πόρων για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νίκος Δένδιας στην αρμόδια για τις Εσωτερικές Υποθέσεις επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Σεσίλια Μάλστρομ, με την οποία συναντήθηκε σήμερα, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Ελλάδα.
Καλωσορίζοντας την Ευρωπαία επίτροπο, ο υπουργός ανέφερε, μεταξύ άλλων, με αφορμή και τη χθεσινή επίσκεψή της στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής στη Μυτιλήνη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η κατάσταση στη Μυτιλήνη φαίνεται όσο καλή όσο πιστεύω ότι είναι. Γιατί για εμάς, το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι αποτελούσε ντροπή η προηγούμενη κατάσταση. Και πέρα από την προβολή του θέματος, υπήρχε και ένα ζήτημα ανθρωπιστικό, καθώς επρόκειτο για μία τραγική κατάσταση. Νομίζω, λοιπόν, ότι τώρα έχουμε κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν παράδειγμα». 
Κατά τη συνάντηση, ο κ. Δένδιας και η κ. Μάλστρομ επισήμαναν την πρόοδο που επιτεύχθηκε από την Ελλάδα στον τομέα της Μετανάστευσης και του Ασύλου τα τελευταία δύο χρόνια, χάρη και στη συνεργασία που υπήρξε με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ο υπουργός ανέφερε στην επίτροπο ότι και με τη νέα του ιδιότητα στην κυβέρνηση θα προσπαθήσει να συμβάλει στην αντιμετώπιση του Μεταναστευτικού, με την αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων πόρων. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτύρεται για την «Ευρώπη Φρούριο»
Ενώ το μεταναστευτικό απειλεί όλο τον ευρωπαϊκό νότο κι όπως επισημαίνει η Wall Street Journal σε άρθρο της την Τρίτη, ο ευρωπαϊκός νότος βρίσκεται αντιμέτωπος με γενικευμένη αστάθεια, οι κυρίαρχες ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ δεν του επιτρέπουν να «δει» ότι πλέον δεν έχουμε να κάνουμε με μετανάστευση εργαζομένων, αλλά με μετακινήσεις πληθυσμών, αντίστοιχες με εκείνες που είχαν ως αποτέλεσμα την κατάρρευση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας τον 4ο αιώνα μ.Χ. 
Η σταδιακή ισλαμοποίηση της Ευρώπης, οι γεωπολιτικές ανακατατάξεις, οι πόλεμοι στην περιοχή, δημιουργούν ένα εκρηκτικό περιβάλλον, το οποίο οι παντελώς άσχετοι από γεωπολιτική επιτελείς του ΣΥΡΙΖΑ οφείλουν να το κατανοήσουν εάν πραγματικά θέλουν να κυβερνήσουν τη χώρα και όχι να την αποτελειώσουν. 
Πραγματικά, οι ανιστόρητες, ουτοπιστικές και εκτός τόπου και χρόνου θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο μεταναστευτικό, όχι μόνο είναι η καθοριστική αιτία που στο παρελθόν τροφοδοτήθηκε τη Χρυσή Αυγή, αλλά και συνεχίζουν να εκφράζονται κόντρα στη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού που διαφωνεί με τις λογικές «ανοιχτών συνόρων» των αριστεριστών και των μανιακών γκρουπούσκουλων. 
Στην τελική ανάλυση, ο ΣΥΡΙΖΑ θα σεβαστεί τι θέλει ο λαός, ακόμα κι αυτός που πρόσφατα τον ψηφίζει, ή θα συνεχίσει να λέει ανοησίες που σε κανένα σοβαρό κράτος του πλανήτη κι από καμία σοβαρή αριστερά δεν λέγονται. Η αισθητική κοσμοθέαση της σαγιονάρας και του ταγαριού μπορεί να ήταν διασκεδαστική την εποχή του 3%, όταν είσαι αξιωματική αντιπολίτευση οφείλεις να φορέσεις κοστούμι. 
Διαβάστε τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ:
«Η ελληνική κυβέρνηση ευθυγραμμίζεται και πλειοδοτεί σε ό,τι αφορά την πολιτική της Ευρώπης- Φρούριο που εφαρμόζει η Ευρωπαϊκή Ένωση ήδη πριν από την κρίση» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του με αφορμή την επίσκεψη της επιτρόπου της ΕΕ για τις Εσωτερικές Υποθέσεις και τη Μετανάστευση Σεσίλια Μάλστρομ στην Ελλάδα. 
Σε ό,τι αφορά τους τομείς που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες της κ. Μάλστρομ και στην αρμοδιότητα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι: 
«α) Παρά τα πολύνεκρα ναυάγια σε Πάλαιρο, Φαρμακονήσι και Σάμο, που έχουν μετατρέψει τις ελληνικές θάλασσες σε πλωτά φέρετρα προσφύγων και μεταναστών και παρά την κατακραυγή για την ωμή βία σε βάρος προσφύγων στον Έβρο, συνεχίζονται οι παράνομες αποτροπές και επαναπροωθήσεις στα σύνορα της χώρας, σύμφωνα με αλλεπάλληλες εκθέσεις μη κυβερνητικών οργανώσεων, κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου και με την ανοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των οργάνων της (FRONTEX). 
»β) Παρά τις επανειλημμένες συστάσεις διεθνών οργανισμών και το σκηνικό ανθρωπιστικής κρίσης που έχει διαμορφωθεί από το καλοκαίρι του 2012 τόσο στην Αττική όσο και στα νησιά, που αποτελούν σημεία διέλευσης, συνεχίζεται η παράνομη κράτηση αλλοδαπών σε κέντρα κράτησης ανά την Ελλάδα, και πέραν πλέον των 18 μηνών, σε αντίθεση με όσα ορίζουν το Σύνταγμα και η σχετική κοινοτική νομοθεσία. Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και οι αρμόδιες αρχές παρανομούν, ενώ την ίδια στιγμή αγνοούν και δεν εκτελούν τις δικαστικές αποφάσεις που ακυρώνουν αυτή την παράταση κράτησης των αλλοδαπών. 
»γ) Αυτήν τη στιγμή δεν υφίσταται δεύτερος βαθμός ασύλου στην Ελλάδα. Η θητεία των Επιτροπών Προσφυγών δεύτερου βαθμού της Υπηρεσίας Ασύλου έχει λήξει από τα τέλη Ιουνίου, ενώ το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης δεν προχωρεί στην ανανέωση της θητείας των Επιτροπών. Το ίδιο προτίθεται να μειώσει τις νέες Επιτροπές Προσφυγών από 19 σε 8, επιβαρύνοντας έτσι σημαντικά τη λειτουργία τους και το δικαιοδοτικό τους έργο. Σε κάθε περίπτωση οι Υπηρεσίες Ασύλου και η Αρχή Προσφυγών είναι σημαντικά υποστελεχωμένες και υποχρηματοδοτούνται, μην αξιοποιώντας επαρκώς και εγκαίρως την κοινοτική χρηματοδότηση». 
Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, απαιτείται η διεθνής συνεργασία, στη βάση μιας ριζικά διαφορετικής πολιτικής για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. 
Ειδικότερα, όπως αναφέρει, χρειάζεται η δημιουργία διαύλων εισόδου για τους πρόσφυγες από εμπόλεμες περιοχές, όπως η Συρία και το Ιράκ, η κατάργηση των κέντρων κράτησης και η αντικατάστασή τους από ανοικτά κέντρα υποδοχής με υπηρεσίες καταγραφής, διαμονής και παροχής υπηρεσιών υγείας, η ενίσχυση των υπηρεσιών ασύλου με πόρους και προσωπικό και μια διαδικασία νομικής τακτοποίησης των μεταναστών που έχουν σταθερούς δεσμούς με την Ελλάδα. 
Τέλος, στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «απαιτείται η ριζική τροποποίηση του κανονισμού Δουβλίνο- 3 και του Ευρωπαϊκού Συμφώνου για το Άσυλο και τη Μετανάστευση προς την κατεύθυνση της αναλογικής κατανομής των μεταναστών που εισέρχονται στα εδάφη των κρατών- μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης». tribune.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!: ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΜΙΣΟΥΣ «ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡCIA!

ΣΥΡΙΖΑ, Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ STATE DEPARTMENT: ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



Με την ευκαιρία της «επίσκεψης» (στην πραγματικότητα της επιθεώρησης…) της διαβόητης ασχημομούρας νεοταξίτισας επιτρόπου της διαβολικής Ε.Ε. για τις Εσωτερικές Υποθέσεις και τη Μετανάστευση, Σεσίλια Μάλστρομ, οι αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ βρήκαν την ευκαιρία να της θέσουν τις θέσεις του συνονθυλεύματός τους για τη λαθρομετανάστευση, προκειμένου να κάνει θετική εισήγηση γι’ αυτούς στα μεγάλα αφεντικά. Πιο συγκεκριμένα, οι αισχροί νεοταξίτες του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν να ανοίξουμε «διαύλους εισόδου» (ειδικά περάσματα) για να μπαίνουν ανεμπόδιστα στην Ελλάδα τα εκατομμύρια των προσφύγων από Συρία και Ιράκ, και να γίνουν τα λεγόμενα «κέντρα κράτησης» (που δεν προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό…) «ανοικτά κέντρα υποδοχής», δηλαδή ξενοδοχεία φαγητού, ύπνου και… νομιμοποίησης για τους λαθρομετανάστες!!! Ιδού τα διαπιστευτήριά τους προς την Νέα Τάξη-Παγκοσμιοποίηση: 

«Η ελληνική κυβέρνηση ευθυγραμμίζεται και πλειοδοτεί σε ό,τι αφορά την πολιτική της Ευρώπης- Φρούριο που εφαρμόζει η Ευρωπαϊκή Ένωση ήδη πριν από την κρίση»
Απαιτείται η διεθνής συνεργασία, στη βάση μιας ριζικά διαφορετικής πολιτικής για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Ειδικότερα, χρειάζεται η δημιουργία διαύλων εισόδου για τους πρόσφυγες από εμπόλεμες περιοχές, όπως η Συρία και το Ιράκ, η κατάργηση των κέντρων κράτησης και η αντικατάστασή τους από ανοικτά κέντρα υποδοχής με υπηρεσίες καταγραφής, διαμονής και παροχής υπηρεσιών υγείας, η ενίσχυση των υπηρεσιών ασύλου με πόρους και προσωπικό και μια διαδικασία νομικής τακτοποίησης των μεταναστών».

(ΥΓ): Και μετά μου λέτε γιατί γράφω πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η… χαρά του State Department… Και σας ερωτώ: που θα βρουν καλύτερους προδότες από δαύτους; E


ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΨΗΦΟ ΑΝΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ Η ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ!Το’ χει πάρει απόφαση το σύστημα ότι μετά τις πρόωρες εκλογές που θα γίνουν σε τρεις μήνες (τον Οκτώβριο…), δεν πρόκειται να τη γλιτώσει τη «μεγάλη συγκυβέρνηση» με την ΝΔ (την οποία δεν θέλει γιατί μετά αξιωματική αντιπολίτευση –και μόνη εναλλακτική λύση- θα είναι η Χρυσή Αυγή…) και ψάχνουν τρόπο να την… απαλύνουν και να την παρουσιάσουν ως κάτι διαφορετικό από συγκυβέρνηση.

Το νέο, λοιπόν, σενάριο που –σύμφωνα με το «Βήμα»- εξετάζει ο mister Tsipras (και για να ακριβολογούμε, οι υπερατλαντικοί εντολοδότες του…) είναι κυβέρνηση μειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ με ψήφο ανοχής από την ΝΔ (και «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις»). Ιδού το σενάριο:

«Την στιγμή που στον ΣΥΡΙΖΑ γενικεύεται η πεποίθηση ότι η κυβέρνηση θα οδηγηθεί σε εκλογές πριν καν ανοίξει το ζήτημα της εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, κορυφαία στελέχη του αποκαλύπτουν ένα τμήμα της στρατηγικής του για την επομένη μίας ενδεχόμενης εκλογικής αναμέτρησης.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν, και με βασική προϋπόθεση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις εθνικές εκλογές, ο Αλ. Τσίπρας θα επιδιώξει τον σχηματισμό κυβέρνησης με κάθε δυνατό μέσο και δεν θα αναλάβει πρωτοβουλία στην κατεύθυνση μίας δεύτερης εκλογικής διαδικασίας, με στόχο την αυτοδυναμία.
Υπό το πρίσμα αυτό, εμμέσως πλην σαφώς, στον ΣΥΡΙΖΑ διευρύνουν πλέον τον ορίζοντα των πιθανών συνεργασιών, αποκλείοντας από την συζήτηση μόνον την Χρυσή Αυγή και βάζοντας στο τραπέζι της συζήτησης την δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης με ψήφο ανοχής από άλλες κοινοβουλευτικές δυνάμεις.

Θεωρητικώς, σε αυτές περιλαμβάνεται και η ΝΔ ή τουλάχιστον ένα τμήμα της». 
(ΥΓ) 1: Προσοχή σ’ αυτό το τελευταίο, το «ή τουλάχιστον ένα τμήμα της». Εννοούν, ότι μπορεί να γίνει μια στημένη διάσπαση της νουδούλας (με όσους βουλευτές χρειάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ για να πιάσει τους 150+1…), με σκοπό αφενός μεν το κύριο σώμα της να παίζει το ρόλο της δήθεν αξιωματικής αντιπολίτευσης και αφετέρου το τέρας που θα προκύψει, να μη φαίνεται εκ πρώτης όψεως, ως συγκυβέρνηση νουδούλας-ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κυβέρνησης μειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ με ψήφο ανοχής του κόμματος Αβραμόπουλου (ας πούμε…). 

(ΥΓ) 2: Τιμή για την Χρυσή Αυγή ότι την αποκλείουν όλοι από τα συστημικά τους σενάρια, διότι επιβεβαιώνει αυτό που λέει, ότι στην ουσία υπάρχουν μόνο δύο κόμματα στην Ελλάδα, η Χρυσή Αυγή και όλοι οι άλλοι μαζί! Ε



Η ΣΕΣΙΛΙΑ ΜΑΛΜΣΤΡΟΜ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



Μια πολύ περίεργη επίσκεψη είχαμε αυτές τις μέρες στην Ελλάδα, της (ασχημομούρας…) επιτρόπου της Ε.Ε. για τη Μετανάστευση, Σεσίλια Μάλμστρομ. Βεβαίως, η συγκεκριμένη νεοταξίτισα δεν έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα –μας έχει ξανάρθει και μάλιστα ζητώντας να ληφθούν μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής-, αλλά η χρονική συγκυρία αυτής της επίσκεψης δεν είναι καθόλου τυχαία. Τώρα δηλαδή που επί καθημερινής βάσεως αποβιβάζονται στα νησιά του Αιγαίου καραβιές λαθρομεταναστών…
Γεγονός που επιβεβαιώνει και το καθεστωτικό «Βήμα», αναφέροντας ότι ....«η επίτροπος κυρία Σεσίλια Μάλμστρομ, επισκέπτεται την Ελλάδα για να συζητήσει με την ελληνική κυβέρνηση τα μέτρα για την υποστήριξη των μεταναστών και των αιτούντων άσυλο».

Έτσι, η επόπτρια των αρχών κατοχής, συναντήθηκε με τον κατοχικό φον Αντωνάκη, τον Κικίλια, τη συριζαία Δούρου, αλλά και με τον Δένδια… 
Διόλου τυχαία, επίσης, σε προχθεσινό άρθρο της η γνωστή συστημική φυλλάδα Wall Street Journal, γράφει χαρακτηριστικά ότι «Στην Ελλάδα και την Ιταλία, η πρόκληση της διαχείρισης μιας τεράστιας εισροής μεταναστών αποτελεί φλέγον ζήτημα». Αποτελεί «φλέγον θέμα» για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, που εκτός από τους «πρόσφυγες» από τη Συρία, ετοιμάζεται να μας φορτώσει με μερικά εκατομμυριάκια «προσφύγων» και από το Ιράκ! πηγή


ΚΙΣ: ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ


Μόλις άρχισαν οι δολοφονίες παιδιών της Παλαιστίνης, καλέσαμε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος να αφήσει τον «αντισημιτισμό» και την Χρυσή Αυγή και να μας πει για τους φόνους. Εν τέλει, οι εν Ελλάδι σιωνιστές αναγκάστηκαν να μιλήσουν. Ιδού τι είπαν:

«Η Μέση Ανατολή φλέγεται. Πάνω από 1000 ρουκέτες έχουν εκτοξευθεί από τη Λωρίδα της Γάζας με στόχο άμαχους Ισραηλινούς πολίτες στην Ιερουσαλήμ, στο Τελ Αβίβ, από το λιμάνι του Ασντόντ μέχρι τη Χάιφα στο Βόρειο Ισραήλ. Έξι εκατομμύρια Ισραηλινοί ζουν υπό την απειλή των ρουκετών της Χαμάς η οποία έχει διακηρυγμένο στόχο την καταστροφή του Ισραήλ, με μακρά ιστορία τρομοκρατικών επιθέσεων εναντίον αμάχων. Το γεγονός ότι οι Ισραηλινοί δεν θρηνούν χιλιάδες θύματα από αυτή την πρόσφατη ανελέητη επίθεση, οφείλεται στα μέτρα προστασίας που έχει λάβει το Ισραήλ για την ασφάλεια των πολιτών του, με τη χρήση του αντιπυραυλικού συστήματος «Σιδερένιος Θόλος» και την έγκαιρη ειδοποίηση των πολιτών να προσφύγουν στα καταφύγια.

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, εκπροσωπώντας το σύνολο των Ισραηλιτικών Κοινοτήτων της χώρας μας, εκφράζει την αλληλεγγύη του προς τους πολίτες και το Κράτος του Ισραήλ που για ακόμα μια φορά αναγκάζεται να διεκδικήσει το αυτονόητο δικαίωμα του να υπάρχει με ασφάλεια.

Αντίθετα με το Ισραήλ, η Χαμάς, η οποία δεν διστάζει, εδώ και χρόνια, να στέλνει τα ανήλικα παιδιά της Παλαιστίνης σε αποστολές επιθέσεων αυτοκτονίας, να απαγάγει και να δολοφονεί παιδιά Ισραηλινών, χρησιμοποιεί σήμερα, με τον πλέον απάνθρωπο τρόπο, τους Παλαιστίνιους πολίτες – κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας – ως ανθρώπινη ασπίδα προστασίας των εκτοξευτήρων ρουκετών κατά του Ισραήλ. Έτσι λοιπόν, πολυκατοικίες, γηροκομεία, σχολεία ακόμη και παιδικοί σταθμοί έχουν μετατραπεί σε εργαστήρια παραγωγής ρουκετών και εκτοξευτήρων. Μερικές φορές, από τις Ισραηλινές επιχειρήσεις εναντίον αυτών των στόχων, πέρα από τους ενόχους, δυστυχώς βρίσκουν το θάνατο, αθώοι Παλαιστίνιοι, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, θύματα αυτής της εγκληματικής συμπεριφοράς της Χαμάς εναντίον του ίδιου του Παλαιστινιακού λαού, προκειμένου να στρέψει την κοινή γνώμη κατά του Ισραήλ…».

1ον) Βλέπετε έστω και μία διαφοροποίηση απ’ αυτά που υποστηρίζει το επίσημο σιωνιστικό τρομοκράτος, για να δικαιολογήσει τους φόνους; Ούτε μία! Και μονίμως δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση κι ούτε πρόκειται να υπάρξει ποτέ… Για τον απλούστατο λόγο, ότι οι εβραίοι δεν είναι μόνο θρησκευτική ομάδα, είναι ταυτοχρόνως και εθνική! 

2ον) Για ότι συμβαίνει, λοιπόν, φταίνε οι… ρουκέτες. Και πόσους ισραηλινούς έχουν σκοτώσει οι «1.000 ρουκέτες» που έχουν εκτοξευθεί; Μόνον έναν! Παρακάτω βέβαια, το ΚΙΣ ομολογεί ότι οι ρουκέτες δεν είναι πρόβλημα, γιατί το Ισραήλ έχει τα μέσα να τις σταματάει… Τότε, γιατί τις αναφέρει; Προφανώς ψάχνοντας για δικαιολογίες!

3ον) Η θεωρία ότι τα θύματα ευθύνονται γι’ αυτά που παθαίνουν, δεν είναι καινούργια. Την επικαλούνται διαχρονικά όλοι οι δολοφόνοι των λαών!

4ον) Αυτοί, λοιπόν, που δικαιολογούν δολοφονίες ακόμα και βρεφών, απαιτούν να εξαφανιστεί η Χρυσή Αυγή. Τους παραδίδουμε στην κρίση σας! Ε


ΜΕΤΑ ΑΠΟ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΑΝΤΙΕΒΡΑΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»!


Σε συνέχεια της χθεσινής μας ανάρτησης για τα αντιεβραϊκά γεγονότα στη Γαλλία με τίτλο «Ισραήλ, λαθρομετανάστες έσπειρες, πογκρόμ θα θερίσεις», σας πληροφορούμε πως έρχονται παρόμοια χαμπέρια και από την Γερμανία.

Έτσι, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο της Γερμανίας κατήγγειλε πανικόβλητο την «έκρηξη αντισημιτικού μίσους» που εκφράζεται στο περιθώριο των φιλοπαλαιστινιακών διαδηλώσεων που γίνονται σ’ ολόκληρη τη χώρα, με τη συμμετοχή (κατά 99%) μουσουλμάνων «μεταναστών» (φρέσκων και παλαιότερων, διαφόρων γενεών…).
«Παρακολουθούμε επί του παρόντος μια ολέθρια και βίαιη έκρηξη μίσους εναντίον των Εβραίων, κάτι που μας σοκάρει και μας αφήνει κατάπληκτους. Δεν πιστεύαμε ότι θα ήταν δυνατόν να ακούσουμε αντισημιτικά συνθήματα στους δρόμους της Γερμανίας, να τα φωνάζουν με τον πιο εμετικό και πρωτόγονο τρόπο»ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Ντίτερ Γκράουμαν, ο πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου της χώρας, ο οποίος εκτιμά ότι «οι Εβραίοι απειλούνται και πάλι στη Γερμανία και κάποιες φορές πέφτουν θύματα επιθέσεων, οι συναγωγές μπαίνουν στο στόχαστρο». Και να φανταστείτε, πως οι μουσουλμάνοι «μετανάστες» της Γερμανίας έμειναν (προς το παρόν…) στα συνθήματα – «θάνατος στους εβραίους», «εβραίος καλός μόνο νεκρός», σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά πρακτορεία- και δεν προέβησαν σε καταστροφές συναγωγών και εβραϊκών καταστημάτων, όπως έκαναν οι μουσουλμάνοι της Γαλλίας. Αλλά, θέλει πολύ για να προχωρήσουν από τα λόγια σε πράξεις;

Οι σιωνιστές και οι υποτακτικοί τους, λοιπόν, γέμισαν τη χριστιανική των εθνών Ευρώπη με μουσουλμάνους «μετανάστες» για να τη διαλύσουν, και τώρα αυτοί στρέφονται εναντίον τους, με τον πιο άγριο τρόπο! Είναι αυτό που λέμε Θεία Δίκη! Ε



ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΑΓΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΤΗΝ 15ΧΡΟΝΗ ΜΥΡΤΩ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ 


Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΞΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ
22 Ιουλίου 2012... Κακοποιείται άγρια από νεάρο Πακιστανό μία 15χρονη κοπέλα, η Μυρτώ, στην παραλία Χρυσή Ακτή της Πάρου.
ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ STOXOS.GR ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΕΧΥΜΕΝΕΣ...

Νέα στοιχεία στο θρίλερ της Πάρου προστίθενται μέρα με την ημέρα καθώς προχωρούν οι αστυνομικές έρευνες.

Ηδη 30 ατομα έχουν δώσει γενετικό υλικό ενώ στο στόχαστο της ΕΛΑΣ μπήκε από χθες ένας 21χρονος Πακιστανός ο οποίος εργάζεται ως κηπουρός σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Πάρου κοντά στο σημείο που η μικρή Μυρτώ βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη. Μάλιστα ο νεαρός φερεται να εγκατέλειψε άρον άρον το νησί λίγες ώρες μετά το συμβάν.

Οπως δηλωσε στο Newsit ανώτερος αξιωματικός της ΕΛΑΣ που συμμετέχει στις έρευνες "παίρνουμε καταθέσεις και στοιχεία από όλα τα άτομα που ήρθαν σε επαφή με την οικογένεια κατά την παραμονή της στο νησί. Αξιολογουμε τα στοιχεία που συλλέγονται αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο. Ο τρόπος πάντως που χτυπήθηκε το παιδί δείχνει εκδίκηση".

Σημαντική είναι και η σύμβολη του λιμενικού σώματος στις έρευνες καθώς ζητήθηκε απο τις ακτοπλοϊκές εταιρείες η λίστα των επιβατών που αναχώρησαν από το νησί της Πάρου από τις 23 Ιουλίου και μετά.

Οπως δήλωσε στο Newsit o δικηγόρος της οικογένειας της 15χρονης Δημήτρης Κουσιουρής "εκφράζουμε την ελπίδα οτι οι έρευνες της ΕΛΑΣ θα συνεχιστούν αμείωτες, στον ίδιο εξαντλητικό ρυθμό που γίνονται τώρα προκειμένου να φτάσουμε στην εξιχνίαση του δράστη. Αυτή είναι η ελπίδα μας και αυτό είναι που ζητάμε απο την αστυνομία. Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με την ΕΛΑΣ και βέβαια έχουμε ενημέρωση κάθε φορά που θεωρούν οτι κάτι έχουν να μας πουν, αλλά δεν μπορώ να σας πω λεπτομέρειες. Η αγωνία της οικογένειας είναι στο κατακόρυφο και πάνω απ΄όλα αυτό που ελπίζουν οι άνθρωποι είναι το παιδάκι να γίνει καλά". πηγη

ΣΦΑΖΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ"...ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΦΟΝΙΑΔΕΣ.


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΗΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ" ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. 
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΤΟ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ" ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ , ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ ΤΟΝ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜO ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΩΣ "ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ" ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΜΑΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΦΡΙΚΗ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΧΝΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.
ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ"...ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΞΕΡΑΝ !!!

Δημήτριος Πολυλάς : ''...να φύγουν οι εβραίοι,δεν τρώγονται με τίποτα...να διώξουμε τους εβραίους...''

Ο Βάρναλης λέει : ''...λωβιασμένοι και ψεύτες,πουλάνε πατρίδα και Θεό για λίγες δεκάρες....''

Αδ.Κοραής : ''...των εβραίων το προς ημάς μίσος ξεπερνά και αυτό των τούρκων...''

Γ.Σουρής : ''...και τους προμάχους γύρω σου να έχεις της πατρίδος κι όχι εβραίους βρωμερούς στο γένος και στο είδος...''

Άγ.Κοσμάς : ''...χιλιάδες εβραίοι θέλουν τον θάνατό μου,κι ένας όχι...'' ΠΗΓΗ






ΕΝΩ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ»!




Την ίδια ώρα που οι σιωνιστές συνεχίζουν να σφάζουν τα παιδιά της Παλαιστίνης, ο υπουργός της συγκυβέρνησης των ανδρεικέλων του διεθνούς σιωνισμού, Γιώργος Ορφανός, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, Δ. Σαλτιέλ, και ανακοίνωσαν ένα σχέδιο δημιουργίας κέντρου έρευνας και εκπαίδευσης για το… Ολοκαύτωμα, το οποίο σχεδιάζεται να ανεγερθεί σε χώρο του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού. Μάλιστα, ο Ορφανός παρέλαβε από τον πρόεδρο των εν Ελλάδι σιωνιστών, τη σχετική μελέτη και δήλωσε:.

«Η λειτουργία του κέντρου θα συμβάλλει στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε ζητήματα όπως ο ρατσισμός και η διαφορετικότητα των φυλών».

Ο Σαλτιέλ, με τη σειρά του, είπε ότι κόστος κατασκευής υπολογίζεται στα 15-20 εκατ. ευρών και προσέθεσε πως: «Η ΓΑΙΑΟΣΕ μας έχει παραχωρήσει, έναντι μισθώματος, έκταση 12 στρεμμάτων στην περιοχή του παλαιού σιδηροδρομικού σταθμού, έχουν προχωρήσει οι αρχιτεκτονικές μελέτες και βρισκόμαστε ήδη στη φάση της εξεύρεσης κεφαλαίων».

Κάθε φορά που οι σιωνιστές βρίσκονται σε δύσκολη θέση και αντιμετωπίζουν την κατακραυγή του κόσμου, στρίβουν δια του «ολοκαυτώματος». Τυχαίο; Δε νομίζω!

(ΥΓ): Βάζετε στοίχημα ότι τα κεφάλαια έχουν ήδη βρεθεί και προέρχονται από τους φόρους που πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι; E



Το αναρχικό Athens Indymedia του Σόρος στηρίζει τα εγκλήματα του Ισραήλ. Τυχαίο;



Στη κορύφωση της παγκόσμιας κατακραυγής, έπεσαν οι σιωνιστικές μάσκες του αναρχικού Athens Indymedia. 

— Οι μάσκες έπεσαν για το indymedia…
— Το τι σκοπούς εξυπηρετεί και ποια είναι τα αφεντικά του μπορείτε όλοι να το κατανοήσετε εάν διαβάσετε το περιεχόμενο και ύφος της οδηγίας (διαταγής) που εξέδωσε η συντακτική ομάδα του indymedia….

— ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/remy.creusa 
— ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ
— Τη στιγμή που ακόμα και φιλοϊσραηλινές κυβερνήσεις, αναγκάστηκαν κάτω από τη παγκόσμια κατακραυγή, να ξεχέζουν το ναζιστικό καθεστώς των ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ….
— Τη στιγμή, που τα αφελή αριστερίστικα κινήματα άρχισαν να αφυπνίζονται κατά της ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΘΗΡΙΩΔΙΑΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ….
— Τη στιγμή που οι Εβραίοι ΦΟΝΙΑΔΕΣ βομβαρδίζουν και για δεύτερη και τρίτη φορά σχολεία και νοσοκομεία….
— ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ATHENS INDYMEDIA, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΑΙΜΟΣΤΑΓΟΥΣ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΙΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ.
— ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ATHENS INDYMEDIA ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΨΥΧΡΑ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟΥΣ «ΦΙΛΟΥΣ» ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ…. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ «ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ» ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΤ΄ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ!!!!!!
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ?????? 
ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ ΚΡΑΤΙΣΤΕΣ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΚΡΑΤΩΝ??? ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ??????? tsoutsouneros.arvanitis.eu





ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ; ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Ο… ΤΣΙΦΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗΣ ΤΖΑΒΕΝΤ ΑΣΛΑΜ;

Αυτές τις μέρες, σ’ ολόκληρη την Ευρώπη, πραγματοποιούνται ογκώδεις, μαχητικές και σε κάποιες περιπτώσεις επεισοδιακές διαδηλώσεις, κατά της σιωνιστικής σφαγής στη Γάζα. Το δε 99% των συμμετεχόντων σ’ αυτές, είναι μουσουλμάνοι «μετανάστες».
Ωστόσο, υπάρχει και μια χώρα της Ευρώπης, στην οποία δεν κουνιέται φύλλο! Ούτε για… ξεκάρφωμα! Παρότι έχει –τουλάχιστον- 1,5 εκατομμύριο μουσουλμάνους «μετανάστες»! Κι η χώρα αυτή είναι η Ελλάδα…
Θα ’λεγε κάποιος ανήξερος, ότι....
οι μουσουλμάνοι «μετανάστες» στην Ελλάδα είναι «ανοργάνωτοι», πως «δεν έχουν πείρα συγκεντρώσεων» κ.τ.λ. Κι όμως, ούτε αυτά συμβαίνουν. Αντιθέτως, και οργανωμένοι είναι (με πιο γνωστό παράδειγμα τους Πακιστανούς και τον… τσίφτη και… μουστακαλή πρόεδρό τους, τον Τζαβέντ Ασλάμ, αλλά και καμιά 50αριά άλλους «μεταναστευτικούς» συλλόγους) και σε όλες τις «αντιρατσιστικές» συγκεντρώσεις και πορείες του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡCIA συμμετέχουν και μάλιστα αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία σ’ αυτές! Γιατί τώρα που οι μουσουλμάνοι αδελφοί τους στην Παλαιστίνη δολοφονούνται κατά συρροή, αυτοί βγάζουν το σκασμό;
Τσίφτη και μουστακαλή Τζαβέντ Ασλάμ και λοιποί πρόεδροι των «μεταναστευτικών» συλλόγων, μήπως μπορείτε να μας εξηγήσετε γιατί κάνετε την πάπια; ΠΗΓΗ


Πρέσβης Ισραήλ: “Ο στρατός μας πρέπει να πάρει Νόμπελ Ειρήνης” - Το φωτορεπορτάζ της ντροπής!




Πολλές φορές έχουμε μιλήσει για την υποκρισία της δήθεν ανθρωπιστικής εξωτερικής πολιτικής των αμερικανοσιωνιστών, οι οποίοι επιμένουν να ενδύουν με «ουμανιστικό» μανδύα τις πολεμικές τους επιχειρήσεις. Είναι μερικές φορές, όμως, που δεν αρκεί να μιλήσεις περί ανάλγητης υποκρισίας, αλλά να κάνεις λόγο ξεκάθαρα περί θράσους που φτάνει και ξεπερνά τα όρια της ύβρεως.
Ο Πρέσβης του Ισραήλ στις ΗΠΑ, μιλώντας σε θρησκευτική ημερίδα, είπε ότι ο Ισραηλινός στρατός που ευθύνεται για φρικώδη εγκλήματα πολέμου και εκατοντάδες φόνους βρεφών, πρέπει… να βραβευτεί με Νόμπελ Ειρήνης. Το «σκεπτικό» του σιωνιστή ήταν ότι οι ρουκέτες της Χαμάς είναι ίδιες με τον βομβαρδισμό του Λονδίνου (!) και ότι «οι δυνάμεις άμυνας του Ισραήλ θα έπρεπε να πάρουν το Νόμπελ Ειρήνης επειδή μάχονται με απίστευτη αυτοσυγκράτηση».
Εμείς, τώρα, τι να πούμε μετά από αυτή την δήλωση; Απλώς να αφιερώσουμε στον Πρέσβη του Ισραήλ ένα "συγχαρητήριο" φωτορεπορτάζ για το "βραβείο" και να... ευχηθούμε "εις ανώτερα"! ΧΑ






ΒΡΕΤΑΝΙΑ: «Αντικοινωνικοί» μουσουλμάνοι κάνουν τη ζωή μαρτύριο στους υπόλοιπους κατοίκους εξ αιτίας του Ραμαζανιού. Η αστυνομία αντιδράει με αφίσες


Η αστυνομία από το Easton ανταποκρίθηκε στα παράπονα των κατοίκων για τους μουσουλμάνους που έχουν «αντικοινωνική συμπεριφορά» κατά την διάρκεια του ιερού τους μήνα της νηστείας, του Ραμαζανιού.

Ομάδες ανδρών που προξενούν θόρυβο μαζεύονται στους δρόμους μέχρι αργά το βράδυ, μόλις δύσει ο ήλιος μέχρι την αυγή.


Η αστυνομία εντείνει τις περιπολίες και έχει βάλει αφίσες στους δρόμους, στα καφενεία και στα τζαμιά ζητώντας από τους ανθρώπους να σέβονται τους γείτονές τους.


Αλλά οι κάτοικοι λένε ότι βρίσκουν τις αφίσες σκισμένες και ριγμένες κάτω και το πρόβλημα παραμένει.
Το τζαμί στο Bristol

Ένας κάτοικος του Easton, της οδού Milsom, που ζήτησε να μείνειανώνυμος, είπε: «Παραμένουμε όλοι ξάγρυπνοι και σήμερα μίλησα με ένα νέο γείτονα που επίσης καλεί την αστυνομία εδώ και πολλές νύχτες.


Ο Rizwan Ahmed, εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Συλλόγου των μουσουλμάνων στο Bristol, είπε ότι η συμπεριφορά αυτή δεν εκπροσωπεί «το πνεύμα του Ραμαζανιού» και ζήτησε περαιτέρω εργασίες προσέγγισης για τον περιορισμό του προβλήματος.


Η Margaret Hickman, δημοτική σύμβουλος, είπε ότι οι κάτοικοι έχουν «πραγματικά επηρεαστεί άσχημα» από αυτήν την αντι-κοινωνική συμπεριφορά.


Φέτος το Ραμαζάνι λαμβάνει χώρα μεταξύ 29 Ιουνίου και 27 Ιουλίου, που σημαίνει ότι το τέλος του σούρουπου για τη νηστεία έρχεται αργότερα από το κανονικό.


Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Martin Dunscombe, δήλωσε : «Μετά από τα παράπονα των κατοίκων βάλαμε αφίσες στην περιοχή ζητώντας από τους ανθρώπους να σέβονται τους γείτονές τους και να θορυβούν στο ελάχιστο».



ΚΟ: Ας μην παραπονιούνται για το θόρυβο οι εκπρόσωποι της λευκής μειονότητας του Bristol. Στις διάφορες μουσουλμανικές χώρες, όπως στην π.χ. Αίγυπτο, την περίοδο του Ραμαζανιού τα πράγματα είναι χειρότερα για τους μη μουσουλμάνους. Υπομονή όμως. Σε ελάχιστο χρόνο θα απολαμβάνουν και εκείνοι (κι εμείς) πλήρεις τους καρπούς της πολυπολιτισμικότητας. (Στην φωτογραφία : Αιγύπτιος χριστιανός ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ το Ραμαζάνι). Πηγή


ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 37ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. ΑΛΒΑΝΟΣ ΦΥΣΙΚΑ…

Εξιχνιάσθηκε η κλοπή που διαπράχθηκε στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής στην Βασιλειάδα Καστοριάς. Πιο συγκεκριμένα, χθες το πρωί καταγγέλθηκε ότι άγνωστοι διέρρηξαν τα παγκάρια της Μονής και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό περίπου 900 ευρώ. Η έρευνα της αστυνομίας ξεκίνησε αμέσως και ο δράστης συνελήφθη στο τάκα-τάκα. Επρόκειτο για έναν 37χρονο «κατατρεγμένο οικονομικό μετανάστη» εξ’ Αλβανίας, ο οποίος εθεάθη να τριγυρίζει στην περιοχή. Στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 860 ευρώ.


Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού! Ε




ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΓΥΦΤΙΣΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ...




Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι στο κέντρο της Πάτρας έξω από τραπεζικό κατάστημα.

Μια νεαρή ρομά επιτέθηκε σε γυναίκα που έβγαινε από την τράπεζα και της άρπαξε τα χρήματα που είχε «σηκώσει» αλλά και το βιβλιάριο καταθέσεων που κρατούσε στα χέρια.

Το θύμα άρχισε να την κυνηγά φωνάζοντας και κινητοποιώντας και άλλους περαστικούς οι οποίοι κατάφεραν να σταματήσουν τη νεαρή και να την παραδώσουν στους αστυνομικούς που προσέτρεξαν στο σημείο. Σ


ΙΔΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ: ΧΤΥΠΗΣΑΝ 90ΧΡΟΝΗ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ!

Ενώ το καθεστώς των σάπιων πανηγυρίζει για την τυχαία σύλληψη του (προστατευόμενου) αρχιτρομοκράτη Μαζιώτη, οι ανυπεράσπιστοι Έλληνες και Ελληνίδες, κυρίως οι ηλικιωμένοι, βιώνουν καθημερινώς τον τρόμο.

Έτσι, στο κέντρο της Λαμίας, δύο καθάρματα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μαντήλια, μπήκαν σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, όπου διαμένει μόνη της μια 90χρονη ανυπεράσπιστη Ελληνίδα και αφού τη χτύπησαν, άρπαξαν ένα χρυσό σταυρό που φορούσε στο λαιμό της και εξαφανίστηκαν!
Η άτυχη 90χρονη σοκαρισμένη πήρε τηλέφωνο το γιό της, ο οποίος στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία, αλλά οι έρευνες απέβησαν άκαρπες.

Αυτός είναι ο νόμος και η τάξη στην εποχή του φον Αντωνάκη του κατοχικού! Ε

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ!!! (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ) !!!


Κάποιοι θέλησαν να χαλάσουν την χθεσινή ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στα Στύρα για το αδέσποτο κουτάβι που βρήκε φρικτό θάνατο από ιδιοκτήτη ταβέρνας μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων του καταστήματος…

Όπως αναφέρει το eviazoom.gr, κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας, μία ομάδα Αλβανών που διαμένει στην περιοχή επιτέθηκε ξαφνικά στους συγκεντρωμένους και για αρκετή ώρα επικράτησε πανικός.
Χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας και οι Αλβανοί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
κ2
Όπως καταγγέλλουν οι παρευρισκόμενοι, η επίθεση ήταν προβοκατόρικη με στόχο να χαλάσει η ειρηνική συγκέντρωση. eglimatikotita.gr




37ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ... ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ... 
Εξιχνιάσθηκε η κλοπή που διαπράχθηκε χθες στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής στην Βασιλειάδα Καστοριάς.

Συγκεκριμένα το πρωί καταγγέλθηκε ότι άγνωστοι διέρρηξαν τα παγκάρια της Μονής και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό περίπου 900 ευρώ. Άμεσα ξεκίνησε ερευνά και συνελήφθη ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, ως ο δράστης της κλοπής. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 860 ευρώ. Το ποσό κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Σ



ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΖΑΜΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
Σε εκδήλωση μαζί με τον Τούρκο υπουργό υγείας Μεχμέτ Μουεζίνογλου βρέθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Στη συζήτηση που έγινε μεταξύ τους, ο δήμαρχος ανέφερε ότι είναι ντροπή που δεν υπάρχει κάποιο ανοιχτό τζαμί στη Θεσσαλονίκη, ενώ αργότερα πρόσθεσε πως είναι στις προθέσεις του να γίνουν μουσεία ισλαμικής τέχνης το Αλατζά Ιμαρέτ και το Γενί Τζαμί. Έπειτα πρόσθεσε πως "οι Τούρκοι είναι αδέρφια μας, ενώ οι Ευρωπαίοι είναι συνεταίροι μας", ενώ σε αντίθεση με τον μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος υποστήριξε την ίδρυση τμήματος ισλαμικών σπουδών στο ΑΠΘ. 

Από τη μεριά του, ο Τούρκος υπουργός κάλεσε τους Έλληνες γιατρούς να πάνε στην Τουρκία για να κάνουν την ειδικότητά τους και να επανδρώσουν τα τούρκικα νοσοκομεία. Επίσης έκανε επίσημη πρόσκληση στον Γιάννη Μπουτάρη να επισκεφτεί την Κωνσταντινούπολη και να γνωρίσει τον πρωθυπουργό και να φάνε μαζί στον Βόσπορο. Πριν από αυτό ωστόσο, έκανε μια μικρή παρατήρηση στον δήμαρχο χαριτολογώντας, λέγοντας του πως μυρίζει έντονα τσιγάρο Σ
31ΧΡΟΝΗ ΟΥΚΡΑΝΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ! ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ?



Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μεταξουργείο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μία 31χρονηαλλοδαπή, για παράβαση του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών υλών.

Συγκατηγορούμενοι της αλλοδαπής, που είναι υπήκοος Ουκρανίας, για τις ίδιες πράξεις, είναι και ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, έγκλειστος του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων, καθώς και δύο άγνωστοι αλλοδαποί συνεργοί του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η συλληφθείσα ενεργούσε κατ' εντολή του Αλβανού υπηκόου, ο οποίος την προμήθευε, μέσω αγνώστων συνεργατών του, με εκρηκτικές ύλες που στη συνέχεια εκείνη πουλούσε. Η έρευνα έβγαλε... "λαβράκια"

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της στο Μεταξουργείο, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν ηλεκτρικοί πυροκροτητές, αυτοσχέδιες εκρηκτικές ύλες, νιτρική αμμωνία, βάρους 2.360 γραμμαρίων, θειάφι, βάρους 878 γραμμαρίων, ασημόσκονη, γυάλινα φιαλίδια με περιεχόμενο γλυκερίνη σε υγρή μορφή, τηλεχειριστήρια, κινητά τηλέφωνα, καθώς και ζυγαριές ακριβείας.

Ο 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, είναι έγκλειστος του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων, στο οποίο εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία που έκανε τον Μάρτιο του 2008 στην Αθήνα. Σ






ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΓΥΦΤΙΣΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ...





Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι στο κέντρο της Πάτρας έξω από τραπεζικό κατάστημα.

Μια νεαρή ρομά επιτέθηκε σε γυναίκα που έβγαινε από την τράπεζα και της άρπαξε τα χρήματα που είχε «σηκώσει» αλλά και το βιβλιάριο καταθέσεων που κρατούσε στα χέρια.

Το θύμα άρχισε να την κυνηγά φωνάζοντας και κινητοποιώντας και άλλους περαστικούς οι οποίοι κατάφεραν να σταματήσουν τη νεαρή και να την παραδώσουν στους αστυνομικούς που προσέτρεξαν στο σημείο. Ε


ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ



Προσθέστε όλους τους αριθμούς στην εικόνα για να βρείτε το άθροισμα που ζητάει το τηλεπαιχνίδι για να κερδίσετε χιλιάδες ευρώ!3 ολόκληρες ώρες χιλιάδες κορόιδα πληρώνουν σχεδόν 2 ευρώ για να πούνε το “σωστό” νούμερο του αθροίσματος της πρόσθεσης των αριθμών και φυσικά κανείς δεν το βρίσκει γιατί σύμφωνα με τους απατεώνες του “τηλεπαιχνιδιού” το “σωστό” νούμερο ήταν σύμφωνα με το ygro-pyr.blogspot.gr , το 187 το οποίο πως βγαίνει ως άθροισμα, η παρουσιάστρια δεν μας λέει και τι να πει αφού όσο και να προσπαθήσετε, τέτοιο νούμερο δεν βγάζουν ως άθροισμα τα νούμερα που παρουσιάζει η εικόνα… 
Και φυσικά οι απατεώνες δεν δίνουν ούτε ευρώ ενώ ταυτοχρόνως έχουν αρπάξει πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τα κορόιδα που συμμετέχουν για να πουν το σωστό νούμερο το οποίο και το λένε αλλά δήθεν δεν είναι το σωστό σύμφωνα με την παρουσιάστρια!

Και με τέτοια απατεωνίστικα τηλεπαιχνίδια, ξαφνικά γέμισαν όλα τα τουρκοκάναλα γιατί η κονόμα είναι μεγάλη λόγω της μεγάλης επίσης οικονομικής ανέχειας και απόγνωσης που διακατέχει σήμερα τους πολίτες τους οποίους αυτούς ακριβώς πολίτες και εκμεταλλεύονται οι απατεώνες των τηλεπαιχνιδιών αυτών και των καναλαρχών που επίσης κερδίζουν εκατομμύρια μέσω αυτής της απάτης…

ΜΑ ΚΑΛΑ, ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΗ ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ; ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;; makeleio.gr




ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 83ΧΡΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΛΙΓΑ ΕΥΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...!!!



Πως αποκαλύφθηκε η στυγερή δολοφονία

Ο ηλικιωμένος ζούσε μόνος του από τότε που έχασε τη γυναίκα του στην ήσυχη γειτονιά Ρετσίνια στα Καμίνια. Τον επισκεπτόταν τακτικά η κόρη του και ο εγγονός του αλλά και οι γείτονες καθώς ο παππούς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη γειτονιά.

Ενας γείτονας που βοηθούσε τον ηλικιωμένο κάθε πρωί να φτιάξει το γάλα του ήταν αυτός που στις 6.00 τα ξημερώματα είδε από ένα παράθυρο τον 83χρονο πεσμένο δίπλα στο κρεββάτι του και κατάλαβε οτι κάτι δεν πάει καλά.

Ειδοποίησε πρώτα την κόρη του και μετά την αστυνομία και πήγε να μπει στη φτωχική μονοκατοικία του παππού. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη.

Οταν τελικά έφτασε η κόρη του θύματος με τον εγγονό του άνοιξαν και βρήκαν τον άνθρωπό τους χτυπημένο στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Η κρεββατοκάμαρα ήταν γεμάτη αίματα.




Από το σπίτι έλειπαν όσα χρήματα είχαν περισσέψει από τη σύνταξη του ηλικιωμένου και μια τηλεόραση.Αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι το γεγονός πως το σπίτι δεν έφερε ιχνη παραβίασης και εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ο 83χρονος να άνοιξε ο ίδιος στους δολοφόνους του.

Τι είπαν η κόρη και ο εγγονός του 83χρονου

Συγκλονισμένοι η κόρη και ο εγγονός του θύματος μίλησαν στο Newsit και λένε πως δεν μπορούν να καταλάβουν ποιος μπορεί να έκανε κάτι τόσο απάνθρωπο.

Μια ανθρώπινη ζωή χάθηκε για μια τηλεόραση και λίγα ευρώ - O μπούμπης...ψάχνει το αφεντικό του!m Απαρηγόρητος είναι και ο αδέσποτος σκυλάκος που φρόντιζε τα τελευταία 2 χρόνια ο ηλικιωμένος απο την εποχή που ήταν κουτάβι.

Απαρηγόρητος ο αδέσποτος σκυλάκος που φρόντιζε το θύμα - ΦΩΤΟ NEWSITΟ μπούμπης τριγυρίζει συνεχώς γύρω από το σπίτι με κατεβασμένη και την ουρά και κλαψουρίζει συνεχώς. Τον τόπ του εγκληματος επισκέφθηκε ιατροδικαστής ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. newsit.gr








ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ Η ΕΛΛΑΔΑ!!! ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...





Σύμφωνα με την ταμία της ΕΕΜΗ και επίκουρη Καθηγήτρια Παθολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κυρία Αλεξάνδρα Αλεξοπούλου, στην Ελλάδα πολλοί, άνθρωποι που ζουν με Ηπατίτιδα, δεν γνωρίζουν ότι έχουν μολυνθεί, και ως εκ τούτου δεν μπορούν να επωφεληθούν από τις αποτελεσματικές θεραπείες που είναι διαθέσιμες.«Επιπλέον, η οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα μας δυσχεραίνει την θεραπευτική αντιμετώπιση των ασθενών με χρόνιες ιογενείς ηπατίτιδες γιατί αφενός μεν πολλοί ασθενείς δεν διαθέτουν την απαιτούμενη ασφαλιστική κάλυψη, αφετέρου δε οι απαιτούμενες μοριακές τεχνικές διάγνωσης και παρακολούθησης παραμένουν χωρίς κοστολόγηση» υπογραμμίζει η ειδικός.

Εξίσου σημαντική με τη εκρίζωση του ιού είναι όμως και εκρίζωση του στιγματισμού των ασθενών και η καταπολέμηση της άγνοιας.

«Αυτή η άγνοια οδηγεί τους ανθρώπους να υποθέσουν ότι δεν κινδυνεύουν λόγω και της απουσίας συμπτωμάτων, τους αποτρέπει από το να υποβληθούν σε εξετάσεις και να αρχίσουν θεραπεία και αποσπά την προσοχή της κοινής γνώμης από τα μηνύματα ευαισθητοποίησης» λέει η κυρία Αλεξοπούλου. Έτσι, αφενός μεν αυξάνεται ο κίνδυνος περαιτέρω μετάδοσης της λοίμωξης, λόγω ανεπαρκούς ενημέρωσης για τους τρόπους μετάδοσης και αντιμετώπισης, αφετέρου δε ενισχύεται ο στιγματισμός των φορέων και των πασχόντων.
http://elldiktyo.blogspot.gr/2014/07/blog-post_23.htmlή σύμβουλος, είπε ότι οι κάτοικοι έχουν «πραγματικά επηρεαστεί άσχημα» από αυτήν την αντι-κοινωνική συμπεριφορά.


Φέτος το Ραμαζάνι λαμβάνει χώρα μεταξύ 29 Ιουνίου και 27 Ιουλίου, που σημαίνει ότι το τέλος του σούρουπου για τη νηστεία έρχεται αργότερα από το κανονικό.


Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Martin Dunscombe, δήλωσε : «Μετά από τα παράπονα των κατοίκων βάλαμε αφίσες στην περιοχή ζητώντας από τους ανθρώπους να σέβονται τους γείτονές τους και να θορυβούν στο ελάχιστο».



ΚΟ: Ας μην παραπονιούνται για το θόρυβο οι εκπρόσωποι της λευκής μειονότητας του Bristol. Στις διάφορες μουσουλμανικές χώρες, όπως στην π.χ. Αίγυπτο, την περίοδο του Ραμαζανιού τα πράγματα είναι χειρότερα για τους μη μουσουλμάνους. Υπομονή όμως. Σε ελάχιστο χρόνο θα απολαμβάνουν και εκείνοι (κι εμείς) πλήρεις τους καρπούς της πολυπολιτισμικότητας. (Στην φωτογραφία : Αιγύπτιος χριστιανός ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ το Ραμαζάνι). Πηγή


ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 37ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. ΑΛΒΑΝΟΣ ΦΥΣΙΚΑ…

Εξιχνιάσθηκε η κλοπή που διαπράχθηκε στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής στην Βασιλειάδα Καστοριάς. Πιο συγκεκριμένα, χθες το πρωί καταγγέλθηκε ότι άγνωστοι διέρρηξαν τα παγκάρια της Μονής και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό περίπου 900 ευρώ. Η έρευνα της αστυνομίας ξεκίνησε αμέσως και ο δράστης συνελήφθη στο τάκα-τάκα. Επρόκειτο για έναν 37χρονο «κατατρεγμένο οικονομικό μετανάστη» εξ’ Αλβανίας, ο οποίος εθεάθη να τριγυρίζει στην περιοχή. Στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 860 ευρώ.


Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού! Ε




ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΓΥΦΤΙΣΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ...




Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι στο κέντρο της Πάτρας έξω από τραπεζικό κατάστημα.

Μια νεαρή ρομά επιτέθηκε σε γυναίκα που έβγαινε από την τράπεζα και της άρπαξε τα χρήματα που είχε «σηκώσει» αλλά και το βιβλιάριο καταθέσεων που κρατούσε στα χέρια.

Το θύμα άρχισε να την κυνηγά φωνάζοντας και κινητοποιώντας και άλλους περαστικούς οι οποίοι κατάφεραν να σταματήσουν τη νεαρή και να την παραδώσουν στους αστυνομικούς που προσέτρεξαν στο σημείο. Σ


ΙΔΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ: ΧΤΥΠΗΣΑΝ 90ΧΡΟΝΗ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ!

Ενώ το καθεστώς των σάπιων πανηγυρίζει για την τυχαία σύλληψη του (προστατευόμενου) αρχιτρομοκράτη Μαζιώτη, οι ανυπεράσπιστοι Έλληνες και Ελληνίδες, κυρίως οι ηλικιωμένοι, βιώνουν καθημερινώς τον τρόμο.

Έτσι, στο κέντρο της Λαμίας, δύο καθάρματα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μαντήλια, μπήκαν σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, όπου διαμένει μόνη της μια 90χρονη ανυπεράσπιστη Ελληνίδα και αφού τη χτύπησαν, άρπαξαν ένα χρυσό σταυρό που φορούσε στο λαιμό της και εξαφανίστηκαν!
Η άτυχη 90χρονη σοκαρισμένη πήρε τηλέφωνο το γιό της, ο οποίος στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία, αλλά οι έρευνες απέβησαν άκαρπες.

Αυτός είναι ο νόμος και η τάξη στην εποχή του φον Αντωνάκη του κατοχικού! Ε

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ!!! (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ) !!!


Κάποιοι θέλησαν να χαλάσουν την χθεσινή ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στα Στύρα για το αδέσποτο κουτάβι που βρήκε φρικτό θάνατο από ιδιοκτήτη ταβέρνας μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων του καταστήματος…

Όπως αναφέρει το eviazoom.gr, κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας, μία ομάδα Αλβανών που διαμένει στην περιοχή επιτέθηκε ξαφνικά στους συγκεντρωμένους και για αρκετή ώρα επικράτησε πανικός.
Χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας και οι Αλβανοί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
κ2
Όπως καταγγέλλουν οι παρευρισκόμενοι, η επίθεση ήταν προβοκατόρικη με στόχο να χαλάσει η ειρηνική συγκέντρωση. eglimatikotita.gr




37ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ... ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ...
Εξιχνιάσθηκε η κλοπή που διαπράχθηκε χθες στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής στην Βασιλειάδα Καστοριάς.

Συγκεκριμένα το πρωί καταγγέλθηκε ότι άγνωστοι διέρρηξαν τα παγκάρια της Μονής και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό περίπου 900 ευρώ. Άμεσα ξεκίνησε ερευνά και συνελήφθη ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, ως ο δράστης της κλοπής. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 860 ευρώ. Το ποσό κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Σ



ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΖΑΜΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
Σε εκδήλωση μαζί με τον Τούρκο υπουργό υγείας Μεχμέτ Μουεζίνογλου βρέθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Στη συζήτηση που έγινε μεταξύ τους, ο δήμαρχος ανέφερε ότι είναι ντροπή που δεν υπάρχει κάποιο ανοιχτό τζαμί στη Θεσσαλονίκη, ενώ αργότερα πρόσθεσε πως είναι στις προθέσεις του να γίνουν μουσεία ισλαμικής τέχνης το Αλατζά Ιμαρέτ και το Γενί Τζαμί. Έπειτα πρόσθεσε πως "οι Τούρκοι είναι αδέρφια μας, ενώ οι Ευρωπαίοι είναι συνεταίροι μας", ενώ σε αντίθεση με τον μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος υποστήριξε την ίδρυση τμήματος ισλαμικών σπουδών στο ΑΠΘ.

Από τη μεριά του, ο Τούρκος υπουργός κάλεσε τους Έλληνες γιατρούς να πάνε στην Τουρκία για να κάνουν την ειδικότητά τους και να επανδρώσουν τα τούρκικα νοσοκομεία. Επίσης έκανε επίσημη πρόσκληση στον Γιάννη Μπουτάρη να επισκεφτεί την Κωνσταντινούπολη και να γνωρίσει τον πρωθυπουργό και να φάνε μαζί στον Βόσπορο. Πριν από αυτό ωστόσο, έκανε μια μικρή παρατήρηση στον δήμαρχο χαριτολογώντας, λέγοντας του πως μυρίζει έντονα τσιγάρο Σ
31ΧΡΟΝΗ ΟΥΚΡΑΝΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ! ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ?



Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μεταξουργείο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μία 31χρονηαλλοδαπή, για παράβαση του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών υλών.

Συγκατηγορούμενοι της αλλοδαπής, που είναι υπήκοος Ουκρανίας, για τις ίδιες πράξεις, είναι και ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, έγκλειστος του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων, καθώς και δύο άγνωστοι αλλοδαποί συνεργοί του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η συλληφθείσα ενεργούσε κατ' εντολή του Αλβανού υπηκόου, ο οποίος την προμήθευε, μέσω αγνώστων συνεργατών του, με εκρηκτικές ύλες που στη συνέχεια εκείνη πουλούσε. Η έρευνα έβγαλε... "λαβράκια"

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της στο Μεταξουργείο, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν ηλεκτρικοί πυροκροτητές, αυτοσχέδιες εκρηκτικές ύλες, νιτρική αμμωνία, βάρους 2.360 γραμμαρίων, θειάφι, βάρους 878 γραμμαρίων, ασημόσκονη, γυάλινα φιαλίδια με περιεχόμενο γλυκερίνη σε υγρή μορφή, τηλεχειριστήρια, κινητά τηλέφωνα, καθώς και ζυγαριές ακριβείας.

Ο 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, είναι έγκλειστος του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων, στο οποίο εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία που έκανε τον Μάρτιο του 2008 στην Αθήνα. Σ






ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΓΥΦΤΙΣΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ...





Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι στο κέντρο της Πάτρας έξω από τραπεζικό κατάστημα.

Μια νεαρή ρομά επιτέθηκε σε γυναίκα που έβγαινε από την τράπεζα και της άρπαξε τα χρήματα που είχε «σηκώσει» αλλά και το βιβλιάριο καταθέσεων που κρατούσε στα χέρια.

Το θύμα άρχισε να την κυνηγά φωνάζοντας και κινητοποιώντας και άλλους περαστικούς οι οποίοι κατάφεραν να σταματήσουν τη νεαρή και να την παραδώσουν στους αστυνομικούς που προσέτρεξαν στο σημείο. Ε


ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ



Προσθέστε όλους τους αριθμούς στην εικόνα για να βρείτε το άθροισμα που ζητάει το τηλεπαιχνίδι για να κερδίσετε χιλιάδες ευρώ!3 ολόκληρες ώρες χιλιάδες κορόιδα πληρώνουν σχεδόν 2 ευρώ για να πούνε το “σωστό” νούμερο του αθροίσματος της πρόσθεσης των αριθμών και φυσικά κανείς δεν το βρίσκει γιατί σύμφωνα με τους απατεώνες του “τηλεπαιχνιδιού” το “σωστό” νούμερο ήταν σύμφωνα με το ygro-pyr.blogspot.gr , το 187 το οποίο πως βγαίνει ως άθροισμα, η παρουσιάστρια δεν μας λέει και τι να πει αφού όσο και να προσπαθήσετε, τέτοιο νούμερο δεν βγάζουν ως άθροισμα τα νούμερα που παρουσιάζει η εικόνα…
Και φυσικά οι απατεώνες δεν δίνουν ούτε ευρώ ενώ ταυτοχρόνως έχουν αρπάξει πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τα κορόιδα που συμμετέχουν για να πουν το σωστό νούμερο το οποίο και το λένε αλλά δήθεν δεν είναι το σωστό σύμφωνα με την παρουσιάστρια!

Και με τέτοια απατεωνίστικα τηλεπαιχνίδια, ξαφνικά γέμισαν όλα τα τουρκοκάναλα γιατί η κονόμα είναι μεγάλη λόγω της μεγάλης επίσης οικονομικής ανέχειας και απόγνωσης που διακατέχει σήμερα τους πολίτες τους οποίους αυτούς ακριβώς πολίτες και εκμεταλλεύονται οι απατεώνες των τηλεπαιχνιδιών αυτών και των καναλαρχών που επίσης κερδίζουν εκατομμύρια μέσω αυτής της απάτης…

ΜΑ ΚΑΛΑ, ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΗ ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ; ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;; makeleio.gr




ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 83ΧΡΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΛΙΓΑ ΕΥΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...!!!



Πως αποκαλύφθηκε η στυγερή δολοφονία

Ο ηλικιωμένος ζούσε μόνος του από τότε που έχασε τη γυναίκα του στην ήσυχη γειτονιά Ρετσίνια στα Καμίνια. Τον επισκεπτόταν τακτικά η κόρη του και ο εγγονός του αλλά και οι γείτονες καθώς ο παππούς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη γειτονιά.

Ενας γείτονας που βοηθούσε τον ηλικιωμένο κάθε πρωί να φτιάξει το γάλα του ήταν αυτός που στις 6.00 τα ξημερώματα είδε από ένα παράθυρο τον 83χρονο πεσμένο δίπλα στο κρεββάτι του και κατάλαβε οτι κάτι δεν πάει καλά.

Ειδοποίησε πρώτα την κόρη του και μετά την αστυνομία και πήγε να μπει στη φτωχική μονοκατοικία του παππού. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη.

Οταν τελικά έφτασε η κόρη του θύματος με τον εγγονό του άνοιξαν και βρήκαν τον άνθρωπό τους χτυπημένο στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Η κρεββατοκάμαρα ήταν γεμάτη αίματα.




Από το σπίτι έλειπαν όσα χρήματα είχαν περισσέψει από τη σύνταξη του ηλικιωμένου και μια τηλεόραση.Αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι το γεγονός πως το σπίτι δεν έφερε ιχνη παραβίασης και εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ο 83χρονος να άνοιξε ο ίδιος στους δολοφόνους του.

Τι είπαν η κόρη και ο εγγονός του 83χρονου

Συγκλονισμένοι η κόρη και ο εγγονός του θύματος μίλησαν στο Newsit και λένε πως δεν μπορούν να καταλάβουν ποιος μπορεί να έκανε κάτι τόσο απάνθρωπο.

Μια ανθρώπινη ζωή χάθηκε για μια τηλεόραση και λίγα ευρώ - O μπούμπης...ψάχνει το αφεντικό του!m Απαρηγόρητος είναι και ο αδέσποτος σκυλάκος που φρόντιζε τα τελευταία 2 χρόνια ο ηλικιωμένος απο την εποχή που ήταν κουτάβι.

Απαρηγόρητος ο αδέσποτος σκυλάκος που φρόντιζε το θύμα - ΦΩΤΟ NEWSITΟ μπούμπης τριγυρίζει συνεχώς γύρω από το σπίτι με κατεβασμένη και την ουρά και κλαψουρίζει συνεχώς. Τον τόπ του εγκληματος επισκέφθηκε ιατροδικαστής ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. newsit.gr








ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ Η ΕΛΛΑΔΑ!!! ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...





Σύμφωνα με την ταμία της ΕΕΜΗ και επίκουρη Καθηγήτρια Παθολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κυρία Αλεξάνδρα Αλεξοπούλου, στην Ελλάδα πολλοί, άνθρωποι που ζουν με Ηπατίτιδα, δεν γνωρίζουν ότι έχουν μολυνθεί, και ως εκ τούτου δεν μπορούν να επωφεληθούν από τις αποτελεσματικές θεραπείες που είναι διαθέσιμες.«Επιπλέον, η οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα μας δυσχεραίνει την θεραπευτική αντιμετώπιση των ασθενών με χρόνιες ιογενείς ηπατίτιδες γιατί αφενός μεν πολλοί ασθενείς δεν διαθέτουν την απαιτούμενη ασφαλιστική κάλυψη, αφετέρου δε οι απαιτούμενες μοριακές τεχνικές διάγνωσης και παρακολούθησης παραμένουν χωρίς κοστολόγηση» υπογραμμίζει η ειδικός.

Εξίσου σημαντική με τη εκρίζωση του ιού είναι όμως και εκρίζωση του στιγματισμού των ασθενών και η καταπολέμηση της άγνοιας.

«Αυτή η άγνοια οδηγεί τους ανθρώπους να υποθέσουν ότι δεν κινδυνεύουν λόγω και της απουσίας συμπτωμάτων, τους αποτρέπει από το να υποβληθούν σε εξετάσεις και να αρχίσουν θεραπεία και αποσπά την προσοχή της κοινής γνώμης από τα μηνύματα ευαισθητοποίησης» λέει η κυρία Αλεξοπούλου. Έτσι, αφενός μεν αυξάνεται ο κίνδυνος περαιτέρω μετάδοσης της λοίμωξης, λόγω ανεπαρκούς ενημέρωσης για τους τρόπους μετάδοσης και αντιμετώπισης, αφετέρου δε ενισχύεται ο στιγματισμός των φορέων και των πασχόντων.
http://elldiktyo.blogspot.gr/2014/07/blog-post_23.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια