Παραφροσύνη ή προδοσία; Ο Σαμαράς άνοιξε την πόρτα της Ε.Ε. στην Αλβανία






Ιδού τα αποτελέσματα της «ελληνικής προεδρίας» για την οποία μας είχαν ζαλίσει οι διάφοροι της ψοφοδεξιάς, προσπαθώντας να μας πείσουν ότι θα έχει ευεργετικές συνέπειες για την Ελλάδα, που θα γινόταν ξαφνικά το «επίκεντρο της συζητήσεως». Η τελευταία συνάντηση του Συμβουλίου Υπουργών για την ελληνική προεδρία απέδωσε στην Αλβανία το καθεστώς της υποψήφιας προς ένταξη χώρας.
Ποια είναι όμως η χώρα για την οποία ο Σαμαράς άνοιξε την πόρτα της εισόδου στην Ε.Ε.; Ας δούμε αυτό το κρίσιμο ζήτημα τόσο από την πλευρά των «ευρωπαϊκών παραδόσεων», που υποτίθεται ότι θα πρέπει να διέπουν κάθε κράτος – μέλος της Ε.Ε, αλλά και από την πλευρά των Ελληνικών συμφερόντων, ώστε να κρίνουμε αν η συγκεκριμένη «εντολή Σαμαρά», δόθηκε για το καλό ή το κακό του τόπου.


Οφείλουμε να θυμηθούμε τα τέλη δεκαετίας του 80 και συγκεκριμένα τις 28 Αυγούστου του 1987, πρώτα – πρώτα, όταν η Αλβανία εκμεταλλευόμενη την άρση του εμπολέμου άδειασε τις φυλακές της, προωθώντας προς την Ελλάδα πλειάδα κακοποιών στοιχείων, που ως αποτέλεσμα είχε το πρώτο κύμα εγκληματικότητας λαθρομεταναστών. Ακόμη και σήμερα 27 ολόκληρα χρόνια μετά από εκείνη την απόφαση του ΠΑΣΟΚ, οι αλβανοί τοποθετούνται στην κορυφή των στατιστικών σχετικά με την εγκληματικότητα των ξένων. Φανταστείτε τι έχει να γίνει τώρα που η μετακίνηση μεταξύ Ελλάδος και Αλβανίας θα γίνεται πλέον με κανόνες που αρμόζουν σε κράτη μέλη της Ε.Ε.


Το δεύτερο που αξίζει να θιγεί είναι ότι ακόμα και σήμερα, πολλά χρόνια μετά την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος, η Αλβανία συνεχίζει να καταπιέζει παράφορα την ελληνική μειονότητα. Αρκεί μόνο και μόνο να θυμηθούμε τον Αριστοτέλη Γκούμα που τον δολοφόνησαν αλβανοί επειδή μιλούσε ελληνικά. Σας παραθέτουμε σχετικά με βίντεο με την ομιλία του Πολιτικού Κρατούμενου, Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Χρήστου Παππά, στο μνημόσυνο του Ήρωα.





Πέραν των παραπάνω ερχόμενοι στα τελευταία νέα περί των «ελληνοαλβανικών διμερών σχέσεων», οφείλουμε βεβαίως να αναφέρουμε την στρατιωτική συνεργασία Αλβανίας – Τουρκίας, όπως και το γεγονός ότι η Αλβανία αρνήθηκε να οριοθετήσει ΑΟΖ με την Ελλάδα και αμφισβητεί τα υφιστάμενα σύνορα ονειρευόμενη «Τσαμουριές» και «εθνοκαθάρσεις» εναντίον των Ελλήνων. ΧΑ


Crash: Ποιοι κρύβονται πίσω από τις «ακροάσεις» στελεχών της Χρυσής Αυγής



Στο περιοδικό Crash που κυκλοφορεί σήμερα Τετάρτη παρουσιάζεται σειρά βαρυσήμαντων στοιχείων για τις παράνομες παρακολουθήσεις βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής από την μνημονιακή χούντα. Παραθέτουμε αυτούσια αποσπάσματα από το σχετικό άρθρο:



«Όλα ξεκίνησαν με τη Γαλάζια Στρατιά του Παναγιώταρου και από τους φόβους υπηρεσιών ασφαλείας της Γερμανίας και της Γαλλίας για την ανεξέλεγκτη δράση, ακόμη και για προβοκάτσιες εκ μέρους της ελληνικής ακροδεξιάς»
«Μετά τα γεγονότα στη βίλα Αμαλία, με εντολή του τότε υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, ΕΥΠ και ΔΑΕΕΒ παρακολουθούσαν στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής. Από τότε ξεκίνησε η ανάφλεξη και στις δύο υπηρεσίες με παραιτήσεις και αποκεφαλισμούς στελεχών»


«Η ενασχόληση της ΕΥΠ με τη Χρυσή Αυγή ουσιαστικά απαιτήθηκε από τις γερμανικές υπηρεσίες και κυρίως από την BFV, αλλά και τις υποχρεώσεις της ελληνικής υπηρεσίας να συμμετέχει και να συνεισφέρει στις διάφορες ευρωπαϊκές ειδικές συζητήσεις»
«Ο Νίκος Δένδιας μοίρασε την αποστολή παρακολούθησης της Χρυσής Αυγής τόσο στη ΔΑΕΕΒ όσο και στην ΕΥΠ. Θα εξασφάλιζε έτσι ροή πληροφοριών από δύο διαφορετικές και αντίπαλες υπηρεσίες για το ίδιο αντικείμενο, έχοντας παράλληλη και τη δυνατότητα σύγκρισης δυνατοτήτων και εχεμύθειας»
«Στον Κουζήλο της ΕΥΠ ανατέθηκαν οι νόμιμες τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, στον δε Τζοϊτη της ΔΑΕΕΒ εκείνες με την απόλυτη εμπιστευτική και ευαίσθητη χρήση των περιβόητων κινητών συσκευών (βαλιτσάκια), τα οποία ενεργοποιούνται χωρίς εισαγγελικές διατάξεις…»


«Μερικές από τις παράνομα υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες και επαφές, η ΔΑΕΕΒ βιαστικά έσπευσε να τις ενσωματώσει στη σχετική δικογραφία. Αντιλαμβανόμενοι κάποιοι ότι το υλικό προέκυψε με όχι νόμιμες και προβλεπόμενες διαδικασίες, φρόντισαν να τις αφαιρέσουν! Έτσι εξηγείται και ο ισχυρισμός και η καταγγελία του Ηλία Κασιδιάρη ότι οι ανακριτικές αρχές επικαλέσθηκαν τηλεφωνικές συνομιλίες τους, που βρίσκονται στο φάκελο της δικογραφίας για να του απαγγελθούν κατηγορίες, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκαν»


«Η συλλογή πληροφοριών και στοιχείων της Χρυσής Αυγής βασίστηκε στις άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου και τις νόμιμες τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, αλλά και στις άλλες τυπικά ανύπαρκτες και παράνομες δυνατότητες τηλεφωνικών υποκλοπών, που είχαν αποκτήσει επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ»


Τις καταγγελίες για παρακολούθηση των τηλεφώνων, είχε κάνει και από τις 9 Μαρτίου του 2014 με άρθρο του Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: Γνωρίζουν ότι είμαστε ΑΘΩΟΙ και γι’ αυτό είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΝΟΧΟΙ!
Το βρώμικο πολιτικό παιχνίδι πίσω από την ξεκάθαρα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ κατά της Χρυσής Αυγής
Οχι! Μην έχετε την παραμικρή, την ελάχιστη αμφιβολία ότι οι αρχές και αναφέρομαι ιδιαίτερα στις λεγόμενες αρχές «ασφαλείας» έχουν έστω και την ελάχιστη αμφιβολία για την ΑΘΩΟΤΗΤΑ μας. Για το γεγονός ότι ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ευρισκόμεθα στις φυλακές.
Γνωρίζω πολύ καλά και μας το είπε και η εισαγγελεύς ποινικής διώξεως όταν οδηγηθήκαμε σε αυτήν. Μας είπε παρουσία συνηγόρων ότι υπάρχουν και ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΕΣ της δολοφονίας καταγραφές των τηλεφωνημάτων μας, καταγραφές τις οποίες ποτέ δεν είδαμε στην δικογραφία... Σύμπτωση ότι τις ίδιες ακριβώς ημέρες ο υπεύθυνος παρακολουθήσεων της ΕΥΠ αξιωματικός παύθηκε από την θέση του;


Είμαι απόλυτα ΒΕΒΑΙΟΣ και αυτήν την άποψη συμμερίζεται και η συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης ότι ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ το τηλέφωνό μου. Γιατί δεν βγάζουν στον αέρα και στην δικογραφία τις συνομιλίες μου;


Μα για τον απλούστατο λόγο ότι από αυτές θα προέκυπτε ότι είμαι ΑΘΩΟΣ και όχι ένοχος. Θα αποδεικνυόταν καθαρά ότι δεν υπήρχε καμία «εγκληματική οργάνωση».
Όσο για την κατηγορία περί «εγκληματικής οργανώσεως» τα είπε όλα ένας δημοσιογράφος του χώρου της Ν.Δ., ο Μ. ΚΟΤΤΑΚΗΣ, όταν έγραψε ότι αυτή η κατηγορία εις βάρος μας είναι «ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ που επινοήθηκε
ΟΧΙ! Δεν έχουν αμφιβολία ουδεμία για την αθωότητά μας. Μας κρατούν στην φυλακή γνωρίζοντας ότι δεν είμαστε ένοχοι, γνωρίζοντας τις συνομιλίες μας στα τηλέφωνα που αυτοί παρακολουθούσαν. Στον ανακριτή που με προφυλάκισε ζήτησα να έλθουν στο φως οι συνομιλίες μου. Αυτό ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. Γιατί δεν το κάνουν;
Μα για να μην αποδειχθεί η αθωότητά μας και να πέσει σαν χάρτινος πύργος η κατηγορία περί «εγκληματικής οργανώσεως». Παρακολουθούσαν και γνωρίζουν τα πάντα και μας κρατούν αθώους στην φυλακή. Γιατί;


Για βρώμικους πολιτικούς σκοπούς, για ψήφους και μόνον. Είναι τύραννοι, είναι ΕΝΟΧΟΙ και αυτό περίτρανα θα αποδειχθεί ό,τι και να κάνουν. XA



Ναζιστής ο Καραμανλής σύμφωνα με τον Μπαλτάκο


Αποκαλυπτικό άρθρο της εφημερίδας "Χρυσή Αυγή"
Σύμφωνα με τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβερνήσεως ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής είναι... ναζιστής!!!
Αυτά έλεγε σε εμπιστευτική του συνομιλία με ακαθόριστο σκοπό. Είχε σκοπό να πλήξει τον Καραμανλή, που πάντοτε φοβάται ο Σαμαράς και γι΄ αυτό παρακολουθεί τους λεγόμενους Καραμανλικούς βουλευτές; Είχε άλλο σκοπό; Δεν γνωρίζουμε.
Γνωρίζουμε πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ ότι αυτά, τα οποία αναφέρουμε τα είπε και να δούμε εάν τα διαψεύσει και πώς θα τα διαψεύσει... XAΠερικλής Σταυριανάκης: Έτοιμη για συγκυβέρνηση Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ




Άρθρο του δικηγόρου Περικλή Σταυριανάκη στην εφημερίδα «Ακρόπολις»
Σε δύο διαφορετικές τηλεοπτικές εκπομπές που συμμετείχα και εγώ, τέθηκε από τον παρουσιαστή της εκπομπής το ίδιο ερώτημα στους παριστάμενους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Πετράκο στην πρώτη και κ. Αμανατίδη στην δεύτερη. Τους ρώτησε λοιπόν με ποιο κόμμα θα συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ αν στις επόμενες Εθνικές εκλογές είναι πρώτο κόμμα.
Πρόλαβα και απάντησα ότι η μόνη συνεργασία που είναι εφικτό να γίνει θα είναι μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ. Και οι δύο βουλευτές αμφισβήτησαν την πρόβλεψη μου, αλλά δεν κατάφεραν να εισφέρουν κανένα άλλο σενάριο πολιτικής συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με κάποιο κόμμα.
Δεν πέρασε ούτε εβδομάδα από την τελευταία εκπομπή, όπου το υποστήριξα, και ήλθε και ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κυριαζίδης, σε άλλη τηλεοπτική εκπομπή, να μιλήσει και εκείνος για ενδεχόμενη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με την Ν.Δ.!
Άρα δεν είμαι εγώ ο μόνος που προέβλεψα το ενδεχόμενο της μετεκλογικής συνεργασίας Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ. Το αναμένουν φαίνεται ακόμα και κάποιοι βουλευτές των δύο κομμάτων.
Απομένει να το συνειδητοποιήσει και ο λαός, για να πράξει ανάλογα! XAΔημήτρης Κουκούτσης: Θεσμοθετείται η ασυδοσία στο χωροταξικό σχεδιασμό της χώρας




Ο βουλευτής Μεσσηνίας, Δημήτρης Κουκούτσης, στον οποίο έχει επιβληθεί ο επαχθής όρος του κατ΄ οίκον περιορισμού με 24ώρη αστυνομική φύλαξη, κατέδειξε από βήματος της Βουλής την συνεχιζόμενη παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής.
Στην συνέχεια τόνισε πως με το παρόν κατεπείγον νομοσχέδιο κατ΄ εντολήν της τρόικας ξεθεμελιώνεται ο χωροταξικός και πολεοδομικός σχεδιασμός της χώρας. Με το μνημονιακό νομοσχέδιο καταργούνται οι ελεύθεροι χώροι και το περιαστικό πράσινο.
Η Χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου νομοθετεί σαν πειθήνιο όργανο της διεθνούς τοκογλυφίας. Γίνονται αλλαγές σε βάρος της ποιότητας ζωής των πολιτών και υπέρ επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.
Το εν λόγω νομοσχέδιο αποτελεί ακόμα μία απόδειξη της γενικευμένης και υπαγορευμένης από τους διεθνείς τοκογλύφους εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας σε όλα τα επίπεδα. XA
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ


Πουλάνε το 66% του ΑΔΜΗΕ, έναντι του 17% που ζητάει η τρόϊκα !!

Η κ. Βούλτεψη σήμερα δήλωσε: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα στην κυβέρνηση από την πώληση του 30% της ΔΕΗ», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μετά τις ενστάσεις που εξέφρασαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τη «μικρή ΔΕΗ».


Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, η κ. Βούλτεψη τόνισε ότι ο διαχωρισμός και η ιδιωτικοποίηση της «μικρής ΔΕΗ» δεν συνιστά μνημονιακή δέσμευση, αλλά υποχρέωση της χώρας έναντι στην ΕΕ, ώστε να μην υπάρχουν μονοπωλιακές πρακτικές.

Ας δούμε τι προβλέπεται ο σχετικός νόμος που ψηφίστηκε στις 12-2-2014…αλλά και ποιες είναι οι απαιτήσεις της τρόικας…



Ν. 4237/2014 (ΦΕΚ Α 36/12-2-2014) Ρύθμιση θεμάτων της ΑΔΜΗΕ Α.Ε. και άλλες διατάξεις.



ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 4237

ΦΕΚ Α 36/12-2-2014

Ρύθμιση θεμάτων της ΑΔΜΗΕ Α.Ε. και άλλες διατάξεις.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:

Άρθρο 1. Ιδιοκτησιακός διαχωρισμός της ΑΔΜΗΕ Α.Ε.

1. Με επιμέλεια και δαπάνη της εταιρείας με την επωνυμία «Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε.» (ΔΕΗ Α.Ε.) συντελείται ο ιδιοκτησιακός διαχωρισμός της εταιρείας «Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε.» (ΑΔΜΗΕ Α.Ε.) μέσω: α) της πώλησης και μεταβίβασης από τη ΔΕΗ Α.Ε. μετοχών εκδόσεως της ΑΔΜΗΕ Α.Ε. που αντιστοιχούν σε ποσοστό 66% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της ΑΔΜΗΕ Α.Ε. σε επενδυτή και β) της απόκτησης από το Ελληνικό Δημόσιο του λοιπού ποσοστού 34% που θα εξασφαλίζει σε αυτό καταστατική μειοψηφία σύμφωνα με την ελληνική
νομοθεσία περί ανωνύμων εταιρειών.

Προφανώς κα Βούλτεψη, η πώληση της ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ είναι μνημονιακή υποχρέωση.

Μόνο που η κυβέρνηση ξεπέρασε και τις απαιτήσεις της τρόικας, η οποία ζητούσε 17% πώλησης της ΑΔΜΗΕ, και τα σαίνια οι δικοί μας οι πουλημένοι ξεπουλάνε το 66% !!!!!

Ας δούμε τώρα τι ζητάει η τρόικα στην αναφορά της “The Second Economic Adjustment Programme for Greece, Second Review – May 2013″ στη σελίδα 44



79. The privatisation process of PPC has not started yet. However, the Government has presented a privatisation and restructuring plan that provides the full ownership unbundling of ADMIE (the transmission system operator), the creation and privatisation of a new vertically integrated company endowed with sufficient capacity to be a viable competitor, and…..the sale of a 17% share of PPC itself currently owned by HRADF. The process should be completed within the first quarter of 2016.

Prior to the disbursement, the Government
a. Adopts and publishes a fully-fledged plan for the restructuring of PPC with a view to preparing the company for privatisation and thus create the conditions for a liberalised electricity market. The plan shall:
i. provide a timeline for PPC to initiate the ownership unbundling of ADMIE through a sale of shares and/or a right issue subscribed by an investor and provide a timeline for its full exit. This timeline should include the steps for completing the process, with a view to complete ownership unbundling within 2013.

ii. specify details of a new vertically integrated company to be created in terms of assets, human resources and customer base subject to regulatory and competition provisions in force. In particular, for the assets:
1. to establish a viable competitor in the market, the new company shall
be endowed with around 30% of PPC generation capacity, taking into account PPC’s decommissioning and investment plans; it will also be endowed with a pro-rata amount of the supply business. Both the generation mix and the customer mix shall be similar to that of PPC;

2. the plan shall include provisions for the divestment of lignite-fired, gas and hydro electricity generation capacity currently managed by PPC. It will also include provisions for the new company to access and control lignite resources on an equal basis as PPC. The proposed list of assets to be transferred to the new company will be assessed in the context of next review. Ε






ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ! ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ! Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΟ 30% ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ 70% – ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ DEAL




Διαβάστε προσεκτικά τι προβλέπεται στο «The Second Economic Adjustment Programme for Greece Second Review – May 2013″ και πιο συγκεκριμένα στο παράρτημα του «GREECE Memorandum of Understanding on Specific Economic Policy Conditionality», στη σελίδα 194..







2. the plan shall include provisions for the divestment of lignite-fired,gas and hydro electricity generation capacity currently managed by PPC.

It will also include provisions for the new company to access and control lignite resources on an equal basis as PPC….


Στα Ελληνικά..
2. το σχέδιο θα περιλαμβάνει διατάξεις για την πώληση δυνατοτήτων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, λιγνιτών, φυσικού αερίου και υδροηλεκτρικών, που διαχειρίζονται σήμερα από την ΔΕΗ.

Θα περιλαμβάνει επίσης διατάξεις για τη νέα εταιρία στην πρόσβαση και τον έλεγχο των κοιτασμάτων λιγνίτη σε ισότιμη βάση, όπως η ΔΕΗ.

Ναι καλά διαβάσατε…

Η τρόϊκα απαιτεί, και φυσικά αυτό θα γίνει μιας και η κυβέρνηση έχει βάλει φαρδυά πλατιά την υπογραφή της, ο ιδιοκτήτης της μικρής ΔΕΗ δηλαδή αυτός που θα αγοράσει το 30% …. να έχει τα ίδια δικαιώματα σε ότι αφορά τις ενεργειακές πηγές..με το κράτος που θα κατέχει το 70%…!!!!

Και άντε γειά! Ε



Πόσες καθαρίστριες θα πληρώνονταν τον χρόνο με 250.000 ευρώ;




Την ώρα που ο κύριος Σαμαράς και η κυβέρνηση του έδιωξε τις καθαρίστριες και τις έστειλε τα ΜΑΤ για να τους δείξει πόσο δημοκράτης είναι την ίδια ώρα μέσα στα υπουργεία υπογράφανε την απόφαση για διεθνή διαγωνισμό ανάληψης έργου για τον καθαρισμό του κτηρίου του υπουργείου εξωτερικών ύψους 250.000 ευρώ.




Ποιος θα είναι ο ανάδοχος;

Ας αναλογιστεί ο κάθενας από εσάς με αυτά τα χρήματα πόσες καθαρίστριες θα πληρώνονταν τον χρόνο μόνο στο εν λόγω υπουργείο.ΠΗΓΗ
http://elldiktyo.blogspot.gr/2014/06/blog-post_8462.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια