Ραγδαίες και δραματικές εξελίξεις-Ήδη ηχούν στα αυτιά μας σειρήνες πολέμου...



Μετά τις 25 Μαΐου καταφθάνουν για σύμπαντα τον Ελληνισμό αλλά και για όλη την ανθρωπότητα ραγδαίες και δραματικές εξελίξεις.
Ήδη ηχούν στα αυτιά μας σειρήνες πολέμου. Ήδη προφήτες κακών προβλέπουν ριζικές γεωπολιτικές αλλαγές.

Ευρασία και Μεσόγειος μοιάζουν με ηφαίστειο ολίγο προ της εκρήξεως και ο Ελληνισμός στο μέσο των φοβερών γεγονότων να παραμένει ανυπεράσπιστος έχοντας στην ηγεσία του εξωνημένους και προδότες.

Ας γίνουν οι επερχόμενες τραγικές αλλαγές όχι ο τάφος του Ελληνισμού και του Ανθρώπου, αλλά η ιστορική ευκαιρία να ανατραπεί στην πατρίδα μας αυτό το σάπιο πολιτικάντικο σύστημα, που εξαφανίζει το λαό και συρρικνώνει το έθνος.

Αναμένουμε, λοιπόν, μετά τις 25 Μαΐου την ιερή εκείνη μορφή, που αγνοώντας νόμους και συντάγματα και φωνάζοντας με φωνή στεντόρεια.



«Δεν αναγνωρίζω τους νόμους υποτέλειας που υπεγράφησαν με τους διεθνής τοκογλύφους, δεν αναγνωρίζω το επαχθές χρέος που δημιούργησαν τα ντόπια όργανα της τρόικας και της Ε.Ε., διότι ο μόνος νόμος που μπορεί να υπάρξει είμαι εγώ και ορκίζομαι όπως άλλοτε οι Αθηναίοι έφηβοι Να παραδώσω την πατρίδα και το λαό μας ισχυρότερους απ’ ότι τα παρέλαβα».
Υπέρτατος Νόμος η Σωτηρία του Λαού» (Κικέρων)…
πηγη

Read more: http://hellaspress-angel.blogspot.com/2014/05/blog-post_3961.html#ixzz32kdt8Pj3

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια