ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΔΙΨΗΦΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ




ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η "ΕΛΙΑ" ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ
Οριστικά στην τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή. Και στο τελευταίο κύμα των Exit Polls η Χρυσή Αυγή με διψήφιο ποσοστό καταλαμβάνει την τρίτη θέση με καθαρή διαφορά από το ΠΑΣΟΚ. Υπάρχει ακόμα περίπου μια...
ώρα μέχρι να κλείσουν οι κάλπες. Από τις 4.00 το απόγευμα και μετά φαίνεται να έχει αυξηθεί η συμμετοχή. Η Χρυσή Αυγή, οι ψηφοφόροι της οποίας είναι κυρίως νέοι εάν τελικά πάνε μαζικά στις κάλπες, θα της ανεβάσουν ακόμα περισσότερα και ίσως ξεπεράσει τελικά το 13%! Κατά συνέπεια δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χάσει την τρίτη θέση από την "Ελιά"...

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ
    Εκείνο που κάνει φοβερή εντύπωση είναι το γεγονός, ότι ΟΙ ΧΡΥΣΑΛΗΤΕΣ, άνθρωποι, αγράμματοι με λίγες γνώσεις "αγοράζουν" στο..περίπτερο, ΜΟΡΦΩΣΗ, ιδεολογίες, φρονήματα, κόμματα, πατρίδες!
    Άνθρωποι του αναμορφωτηρίου ! της νύχτας! των ναρκωτικών! της πορνείας! της έμμισθης ρουφιανιάς! του ΜΑΥΡΟΥ χρήματος! βρίσκονται σήμερα σε «διατεταγμένη, επί ΠΛΗΡΩΜΗ υπηρεσία» με μόνο στόχο την αποδομή του κράτους, τη διάλυση της ευνομούμενης πολιτείας ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζαν Μαρί Λεπέν: Δεν γνωρίζω τη Χρυσή Αυγή
    Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014
    Για την πιθανότητα συνεργασίας στο Ευρωκοινοβούλιο μίλησε ο ακροδεξιός πολιτικός
    Το Νοέμβριο του 2013 η γαλλίδα ακροδεξιά ηγέτης Μαρί Λεπέν, αποκήρυξε το Νίκο Μιχαλολιάκο και τη Χρυσή Αυγή, ως "νεοναζιστικό κόμμα που δεν έχει καμία σχέση με το Εθνικό Μέτωπο, καθώς το κόμμα της δεν παραβιάζει τον νόμο όπως η ΧΑ".

    Αυτή τη φορά, σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΜΠΕ, ο ιδρυτής του γαλλικού ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου, ευρωβουλευτής, Ζαν Μαρί Λεπέν, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει την οργάνωση και αν θα μπορούσαν να συνεργαστούν στο Ευρωκοινοβούλιο.

    Ωστόσο, ο γάλλος ακροδεξιός πολιτικός λέει ότι δεν τον παραξενεύει η εμφάνισή της στην ελληνική κοινωνία, καθώς την ερμηνεύει ως αποτέλεσμα της κρίσης. Εκτιμά μάλιστα πως αν στην Ελλάδα «αποκαθίστατο μία σχετική οικονομική σταθερότητα, οι αντιδράσεις του λαού θα ήταν πιο μετριοπαθείς».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ….
    Ο Χάρης Κουσουμβρής ,
    πρώην υπαρχηγός του Μιχαλολιάκου, στο βιβλίο του "Γκρεμίζοντας τον μύθο της Χρυσής Αυγής" παρουσιάζει μια διαφορετική εικόνα του εθνικοσοσιαλιστικά πεφωτισμένου Μιχαλολιάκου.
    Γράφει συγκεκριμένα:
    "...απορώ με τον εαυτό μου, που χρειάστηκα να σπαταλήσω 13 ολόκληρα χρόνια μέσα στο πιο αφύσικο περιβάλλον και να καταλάβω ό,τι πιο απλό μέσα σε ένα λεπτό, "πηδώντας έξω απ το ναυάγιο". Γιατί η Χρυσή αυγή, που...τόσο πολύ στα σοβαρά την παίρνουν μερικοί, δεν είναι πάρα ένα κοινό "ιδεολογικοφανές" ναυάγιο, ριγμένο στη ξέρα από έναν λαδωμένο καπετάνιο, ο οποίος αποζητά τα χρήματα της ...ασφάλειας...
    Εκεί μέσα, εκτός από ένα ανήσυχο ένστικτο, τίποτε δεν θα μπορούσε να απαντήσει στα τόσα ερωτήματα που θα μπορούσε να θέσει η ίδια η ζωή σε όσους πίστευαν ότι είναι "ιδεολόγοι". Το μόνο δεδομένο ήταν η συστηματικά καλλιεργούμενη "αναγκαιότητα Αρχηγού", μέχρις του σημείου να αυτοσαρκαζόμαστε, υψώνοντας το χέρι ενώπιον μιας ...αστείας φιγούρας, νομίζοντας ότι βρισκόμαστε μπροστά σε τουλάχιστον πενήντα...Λεωνίδες !!!
    Η ΑΓΑΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ….
    Σε ό,τι αφορούσε σε βασικές αρχές που είθισται να διέπουν μια "οικογένεια" συμπλεόντων συντρόφων, ούτε λόγος! Ο αρρωστημένος αρχηγίσκος μας ήθελε "όργανα" και τίποτε άλλο...! Όταν ανεπτύσσοντο (και ανεπτύσσοντο πάντα) θετικές σχέσεις μεταξύ μας, έσπευδε να μας τεμαχίσει διαιρώντας μας ώστε να βασιλεύει. Και να βασιλεύει αιωρούμενο μεταξύ Βασιλείας, Παγανισμού, Ορδοδοξίας , Δαιμονολατρείας , Αρχαιολατρείας , Επταετίας και Γεωργίου Παπαδόπουλου. Παρ΄ολίγον βουδισμού, Παλαιοημερολογιτισμού, Αγαμίας, Αντιφεμινισμού, 4ης Αυγούστου, Αστυνομοκρατίας, Παρα-καπιταλισμού και ατελείωτων συγχυσμένων καταστάσεων..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΥΣΑΛΗΤΕΣ : ΟΙ …ΤΙΜΙΕΣ ΠΟΡΝΕΣ!!!!
    =====================
    Οι Χρυσαλήτες, η λέρα της ημέρας και η βρωμιά της νύχτας, οι απρόσκλητοι επισκέπτες της παρανομίας ,οι χθεσινοί..παραγγελιοδόχοι, χάνουν σιγά και την τελευταία τους επαφή, με τη ζωή την ηθική και την ανθρωπιά. Βυθισμένοι στη βρωμιά της νύχτας, νόμισαν ότι «μπορούν» να ..μεταφέρουν τα ‘’προνόμιά της’’ και σε νομιμοφανείς περιτυλίξεις ..αθωότητας και παρθενογένεσης και την ημέρα. Άνετα τους ταιριάζει ο τίτλος της πόρνης ΟΛΚΗΣ!! που μια ζωή πηδιούνται! και στο τέλος ψάχνουν να βρουν ένα ..ΤΙΜΙΟ παλληκάρι! να ανοίξουν το σπιτικό τους και να χαρούν ..τον παρθένο ΕΡΩΤΑ ΤΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ
    ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΆ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΦΥΛΑΚΗ.
    Επί τέλους έφυγαν οι ‘’κόκκινοι’’ δικαστές, και ξεκαθαρίζει η Δικαιοσύνη από τον φασιστικό εναγκαλισμό. Επί τέλους, οι ΝΕΟΙ δικαστές αντελήφθησαν, ότι τα ναρκωτικά, οι αρπαγές, οι ληστείες, το οργανωμένο έγκλημα έχει ΟΝΟΜΑ και ταυτότητα,…εισαγωγής.
    ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, σχεδόν ..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΤΑΝ ! αφού το οργανωμένο φασιστικό ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ κύκλωμα οδηγούσε πάντα σε ΑΠΕΙΡΕΣ αναβολές και το οργανωμένο έγκλημα ‘’οδηγούσε’’ τελικά σε απόσυρση της κατηγορίας ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ και κατατρομοκράτησης των μαρτύρων αφού, «ΗΞΕΡΑΝ» τι θα συμβεί, σε αυτούς ή στις οικογένειές τους, σε περίπτωση που επιμένουν στην αλήθεια ,για την συμπεριφορά των εγκληματιών !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΣΗΜΕΡΑ, οι ΝΕΟΙ δικαστές, παίρνουν την Ελλάδα στα χέρια τους και ‘’κολλάνε στον τοίχο’’ τους δολοφόνους της Ελλάδας. Τρέμουν οι χρυσοαπατεώνες , την δικαιοσύνη και ειδικά τους νέους δικαστές.
    Βέβαια οι οργανωμένοι ΑΘΕΟΙ !!! ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ!! ψευδομάρτυρες είναι ΠΑΡΟΝΤΕΣ! να υποστηρίξουν και να καταθέσουν, ότι την ώρα του φόνου, ο ‘’αθώος συνάδελφός’’ του ήταν μαζί τους σε..ομαδικό πάρτι ‘’προσευχής και νηστείας’’
    Σκοτώνουν γιατί τους αρέσει και γιατί αστυνομία και ορισμένοι δικαστές τους «το ..επέτρεπαν» !!!
    Σκοτώνουν γιατί είναι το παρακράτος της ντροπής , της βίας, της νοθείας, της εξουσίας !
    ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ !
    Τι είναι η Χρυσή Αυγή (πλην των ψηφοφόρων της);
    ένα μάτσο 500-1.000 αμόρφωτοι, ανελλήνιστοι, τρισβάρβαροι, εθνικιστές, γορίλες της νύχτας, σταυρωτήδες, διαταραγμένοι, ναζί, φασίστες, επίγονοι των δωσίλογων - ένας ετερόκλητος αχταρμάς θρασύδειλων που αρνούνται μονίμως αυτό που είναι και καταδίδουν ο ένας τον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή