Ταραχούλες στις Βρυξέλλες;;;; Ποιες ταραχές;;;





Κάτι παράξενο συμβαίνει με τα πορνοκαναλα! Τους ξεφυγε μια μικρή λεπτομερια, μια είδηση.....οι πονοι ....που συντομα δεν θα περνανε με τιποτα, ερχονται..

Το γιατρικο υπαρχει, η γιατρια του ομως ποναει.... τσουζει... αλλα ερχεται συντομα στην γειτονια σου! Ολες οι διαταραχες, και ευαισθησίες μεσα στην αρρωστια που ονομαζεται ΕΕ, τωρα λίγο πριν από τις ευρωεκλογές πλησιαζουν!

Επειδή ο Barroso, ο Μεγας μασονοδημοκρατης εχει απαγορεύσει την ευημερια στους πολίτες, τη στιγμή που υπάρχουν πολίτες που είναι δυσαρεστημένοι με την ΕΕ!

Φανταστείτε οτι 15.000 εργαζόμενοι, τα θεμέλια της ευημερίας της Ευρώπης, να διαμαρτύρονται στις 5 Απριλιου στις Βρυξέλλες για καλύτερες συνθήκες εργασίας και ουτε μια πορνη δεν εγραψε...μια λεξη!!!

Εδω, στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Μεγαλυτερης «Δημοκρατιας» δυο μερες εχουν περάσει αλλα οι ΠΟΡΝΕΣ δεν θυμηθηκαν να γραψουν οτι η Δημοκρατια ξεψυχισε....οτι εσβεισε, δεν υπαρχει ρεεεε!!! Την ξεσκισαν ρεεε, γιατι σε θεωρουν κοιμισμενο....είλωτα...και αναξιο να σκεφτεις!

Λοιπόν, αυτό το βίντεο ισως σε φερει εκει που θελεις να εισαι....εκει που η καρδια σου χτυπα...

ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!! ΤΩΡΑ!

Η 18η και 25η Μαΐου πλησιάζει ...

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

Βιντεο απο Βρυξελλες:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια