Η λαμογιά των μεγαλοεργολάβων έφτασε στα Σκόπια - Να μετακομίσουν μόνιμα εκεί!





Η είδηση είναι καταπληκτική και ενδεικτική των αποτελεσμάτων της πολιτικής εξυπηρέτησης συμφερόντων που εκτυλίσσεται στην διάρκεια των μνημονιακών συγκυβερνήσεων, με αποκορύφωμα την διακυβέρνηση της χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα «Τα Νέα» «προκαταρτική εξέταση διέταξε χθες η Γενική Εισαγγελία των Σκοπίων με αφορμή καταγγελίες της αντιπολίτευσης για υπόθεση ξεπλύματος χρήματος στην οποία εμπλέκεται και η κατασκευαστική εταιρία ΑΚΤΩΡ».

Όπως χαρακτηριστικά γράφει το μονόστηλο ρεπορτάζ της εφημερίδας του ΔΟΛ «εκτενές ρεπορτάζ για την υπόθεση μετέδωσε προχθές η Deutsche Welle», σύμφωνα με το οποίο «εδώ και σχεδόν έναν χρόνο Έλληνες πολίτες μεταβαίνουν οργανωμένα στην επαρχιακή πόλη Νεγκότινο και προβαίνουν σε αναλήψεις χρημάτων από λογαριασμού στο όνομα τους, από τραπεζικό υποκατάστημα, τα οποία παραδίδουν στη φοροτεχνικό της εταιρίας ΑΚΤΩΡ και αμέσως μετά αναχωρούν για την Ελλάδα».

Για όσους δεν γνωρίζουν τα επιχειρηματικά δρώμενα της χώρας μας, η εταιρία ΑΚΤΩΡ ανήκει στον κ. Μπόμπολα, ιδιοκτήτη του MEGA και της εφημερίδα «Το Έθνος», που αμφότερα έχουν πρωταγωνιστήσει στον «αγώνα» του καθεστώτος εναντίον της Χρυσής Αυγής. Το γεγονός ότι το εν λόγω ρεπορτάζ της Deutsche Welle δεν προβλήθηκε από κανένα ΜΜΕ στην Ελλάδα, δείχνει το μέγεθος της εν Ελλάδι διαπλοκής και την αγαστή συνεργασία δημοσιογράφων – εργολάβων και πολιτικών που έχει φέρει την χώρα μας στην σημερινή κατάντια.

Τώρα με «εντολή Σαμαρά» η σαπίλα του ελλαδικού κατεστημένου έγινε και εξαγώγιμο είδος, το μοναδικό μάλιστα, αφού η Ελληνική Οικονομία και Παραγωγή έχει αποσαθρωθεί πλήρως. Η συγκυβέρνηση του Μνημονίου, έχοντας παράδοση στην συγκάλυψη σκανδάλων, είτε μιλάμε για την Λίστα Λαγκάρντ, είτε για τα υποβρύχια, έφτασε στο σημείο να γίνεται διεθνών ρεζίλι η χώρα, με τα τερτίπια των εκλεκτών της.



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/success-story-anebhke-h-ejagwgikh-ikanothta-ths-elladas-ejagoume-lamogia#ixzz2w2Ybv1kT

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια