ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (ιδιώτες αποταμιευτές) ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΘΟΥΝ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ….. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΨΕΥΤΕΣ…






ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΛΚ ΜΕΡΟΣ 1
Γνωρίζετε ότι…. «Τα Φυσικά Πρόσωπα, ιδιώτες Αποταμιευτές σε ΟΕΔ», έπεσαν στα πόδια του Διοικητή της ΤτΕ και του Υπουργικού Συμβουλίου της 9-3-2012 και τους παρεκάλεσαν, ούτε λίγο, ούτε πολύ να ληστευθούν οι Αποταμιεύσεις τους; Γνωρίζετε ότι συναίνεσαν στην αφαίμαξη, κλοπή των Αποταμιεύσεών τους ; Το δε Υπουργικό Συμβούλιο της 9-3-2012 σαν γνήσιος φιλάνθρωπος και φιλεύσπλαχνος εθνοπατερούλης τους λυπήθηκε και… «ενέκρινε την απόφαση των ομολογιούχων για την τροποποίηση των επιλέξιμων τίτλων, όπως βεβαιώθηκε από την Τράπεζα της Ελλάδος ως διαχειριστή της διαδικασίας» !!!!
Και αν δεν πιστεύετε όλα αυτά τα απίθανα, δεν έχετε παρά να διαβάσετε την επίσημη απάντηση που…
έδωσε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους προς ληστευθέντα, ο οποίος είχε απευθύνει επιστολή προς το Γραφείο του πρωθυπουργού.

Το αισχρό είναι ότι οι ίδιοι αυτόκλητοι εθνοσωτήρες της συμφοράς ΣαμαροΜπενιζελοΠαπαδημιοι επέλεξαν να ληστευθούν επιλεκτικά αυτοί οι απλοί αποταμιευτές, το αισχρότατο είναι ότι ο Διοικητής της ΤτΕ ψευδώς «βεβαιώνει ότι οι κάτοχοι των επιλέξιμων αυτών τίτλων συνήνεσαν» στην κλοπή των αποταμιεύσεων τους» !!!!
Το αίσχιστο σημείο είναι η πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ, το οποίο ενέκρινε αυτή την κλοπή ως Συνταγματική για λόγους «Υπέρτατου Δημοσίου συμφέροντος». Τώρα φυσικά κάποιοι θα πρέπει να πάνε φυλακή !!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΛΚ ΜΕΡΟΣ 2
ΟΜΩΣ, επειδή «Η πονηρή αλεπού από την μύτη πιάνεται» και επειδή «Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται» Υπάρχει και το «λεπτό» σημείο: Εφόσον η δικαιοσύνη επιμένει στη «Συντγματικότητα» του κουρέματος των ομολόγων, τότε η συμμορία που έβαλε την χώρα στο μνημόνιο, αντιμετωπίζει κακουργηματικές κατηγορίες που επισύρουν την ισόβια κάθειρξη.
Ο λόγος;
Αφού το «κούρεμα» των Ελληνικών ομολόγων είναι συννομο, γιατί δεν έγινε εξ’ αρχής, αλλά επί δύο χρόνια γινόταν μετακύλιση των ομολόγων σε τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία κλπ, με αντικατάσταση του χρέους στο αποικιοκρατικό Βρετανικό δίκαιο;
http://olympia.gr/2013/08/21/%ce%bc%ce%b5-%ce%bf%cf%80%ce%bb%ce%bf-%cf%84%ce%b9%cf%83-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b5%ce%b9%cf%83-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bf%ce%bb%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%b1-%cf%83/#more-331305

Καλά, όποιος πολίτης διαβάσει αυτή την απόφαση του έρχεται εμετός, καταλαβαίνει ότι κινδυνεύει δεν του ανήκει απολύτως τίποτα, ούτε το σώβρακο που φοράει. Γιατί η απόφαση αυτή δεν στηρίζεται σε ακραίους ληστρικούς δικτατορικούς νόμους ή σε καταναγκαστικούς νόμους ακραίων Κομμουνιστικών, ολιγαρχικών καθεστώτων. Στηρίζεται σε Νόμους Ευρωληστάρχων…. Σε κανόνες αναγκαστικού δικαίου, σε Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΚ) αριθ. 593/2008 ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 17ης Ιουνίου 2008 για το εφαρμοστέο δίκαιο στις συμβατικές ενοχές (Ρώμη Ι)
και συγκεκριμένα στο άρθρο Άρθρο 9
Υπερισχύουσες διατάξεις αναγκαστικού δικαίου
«Οι υπερισχύουσες διατάξεις αναγκαστικού δικαίου είναι κανόνες
η τήρηση των οποίων κρίνεται πρωταρχικής σημασίας από μια χώρα
για τη διασφάλιση των δημοσίων συμφερόντων της, όπως π.χ. της
πολιτικής, κοινωνικής ή οικονομικής οργάνωσής της, σε τέτοιο
βαθμό ώστε να επιβάλλεται η εφαρμογή τους σε κάθε περίπτωση που
εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής τους, ανεξάρτητα από το δίκαιο που
κατά τα άλλα είναι εφαρμοστέο στη σύμβαση σύμφωνα με τον
παρόντα κανονισμό». Δηλαδή εν ονόματι του νομικώς αορίστου «Δημοσίου Συμφέροντος» κάθε χώρα, ανά πάσα στιγμή μπορεί να κλέβει, να λεηλατεί και να αρπάζει από τον πολίτη της, ό,τι αυτής της κατέβει, ακόμη και επιλεκτικά !!!
Μα καλά αυτό λέγεται «Κράτος δικαίου» ; Και οι δικτάτορες επικαλούνται «Λόγους υπέρτατου δημοσίου συμφέροντος» και στραγγαλίζουν τον λαό.
Τώρα μάλιστα μοιράζουν τα λάφυρα από τα κλεμμένα αυτά χρήματα ως «κοινωνικό μέρισμα». Μα το ίδιο έκανε η καμόρα, η μαφία ο Αλ Καπόνε, προκειμένου να γίνουν αρεστοί και δημοφιλείς στον λαό.
Απίθανα πράγματα… Εσκομπάρ τρέμε… Έτσι θα γίνει η ηρωική έξοδος στις… Αγορές. ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΤΙ «Το 2014 θα Δανειστούμε από τις αγορές, γιατί επανέρχεται η εμπιστοσύνη στην αγορά» !!!!
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΑ «ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ» ;;; ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΖΕΣ, Μ.Κ.Ο., ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ, ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ;;;;
ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ….
«Μιλαμε για υπουργο γατο με πεταλα…ολο πρωτοτυπιες λεει. Χ. Σταϊκούρας: Χρηματοδοτικό κενό καλύπτεται με επιστροφή στις αγορές
………………………………………………………………..
Σταϊκούρα, επειδή φαίνεσαι μεγάλο γατόνι βρε αδερφάκι,
πρώτα θα στραφείς στους δικούς σου ανθρώπους και μετά στους ξένους.
Γι’ αυτό, καταρχήν, ν’ απευθυνθείς στην εσωτερική αγορά, και συγκεκριμένα, στους αποταμιευτές ομολογιούχους του ελληνικού δημοσίου.
Και εκείνοι, … απλόχερα θα σου δώσουν τα ρέστα τους, από αυτά που θα τους δώσετε το 2042. Απορώ, πως δεν το σκέφτηκες και μόνος σου, μαζί με τα άλλα φυντάνια εκεί μέσα στο ΥΠΟΙΚ…..» !
olympia.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια